2008 Ekim Anneleri

geçmiş olsun cemreciğe olacaklar artık elden bişey gelmiyo celen ne kadar esirgeyebiliriz ki , benim annem de grip özgeye bulaşacak diye kadın maskeyle geziyo onun yerine bana sıkıntı geliyo , napalım dedim artık yavaş yavaş tanışacaklar mikroplarla

ay kıyamam küçücük bebiş ameliyat olacak ha:Saruboceq:
allahım sen meleklerini yanından eksik etme minik sudenazın yeni yaşına sağlıkla sıhhatle girsin inş

çakılım bu nostaljilerine de bayıldım
nasıl sayıyoduk hergün son 30 son 29 diye hey gidi günler heyyyy.......:1hug:

nerdesin len sen kac gündğr merak ettüm :çok üzgünüm:
biz grip olduk antibiyotik kullanıoruz gecicek inşallah :Saruboceq:
saa kolay gelssün a.s.

he bi de destinanın da bilmediği bişeyler varmış , çizelge yapmayı kevserden öğrenmiş, bi türlü de becerememiş beceriksiz delikafadulden delikafadulden en sonunda kevser yapmış onun çizelgeyi de :roflol:

ewet tanısıcıklar ama gözlerime ööle beni kurtar der gibi bakması var yaaa senağlama gecen aqksam öksürüo tıkandı gözlerime bir bakısı var kaslarıda kaldırmıs küçük emrah abisi gibi :1no2:

nerdesin len sen kac gündğr merak ettüm :çok üzgünüm:
biz grip olduk antibiyotik kullanıoruz gecicek inşallah :Saruboceq:
saa kolay gelssün a.s.

öff deli ediyo beni bu oğlan artık hep tepemde ayakta durmak istiyo sıpa mest oluyo kollarından tutuyom kend adım ata ata evi dolaşıyoz
bi de havalar ısındı ya komşuluk ilişkilerimiz canlandı nedense ya bana geliyolar ya çağırıyolar yada ben oğluşumla kendimi dışarı atıyom
anlıcan yoğunum anam ama gelirim yine
bak çıkıyom dedim çıkamadım aklım burda girmişken onu da okuyım bunu da okuyım dedim daha kek çırpıp fırına atmam lazım
hadi sizde gelin leeeendelikafadulden
kekim var börekim var kurapiyem varrcokacimcoook bi de çay demlerim

selam herkese.. iyisinizdir umarım.. sabahtan beri bir pasta yapmaya çalışıyprum mahvoldum ve sinir oldum kek kalıbım açıldı içindekiler döküldü. kakaao her yana saçıldı. sosu iyi olmadı bir daha yaptım. o arada ela uyandı onu sallarken battaniyesini kakao yaptım. baktım halıya dökülmüş onu silerken üzerim battı. çocuk uyandı acıktı o arada onu emzirdim. sebze püresini ezdim o arada ama yamadi çünkü uykususn alalmamıştı.. öfffff... şimdi yeniden uyuyttum ama beni bekleyen dağ gibi bir mutfaak var.. ama yinede yapıp dolaba koydum keki. ve yiycemmmmm len seni dedim...-tatlicadiarzu-
merancım sudenaz ameliyattaymış allahım ona yardım etsin. iyi haberlerini alırız güzelim içini ferah tut.
cemraya de geçmiş olsun hasta olan tüm bebeklere..:Saruboceq:

ay canımm biz yeni atlattık celencim en çok o burnuna üzülüyodum foşur foşur sümük akıyo hımkıramıyo zor bela okyanus suyu damlatıp aspiratörle çekiyodum hep öle öle rahat edip uyuyodu kuzum
size acil şifalar diliyom canım:Saruboceq: nane lmon neym kaynatıp verdiydim ben iyi gelmiti bi dene istersen:uhm:

yerim ben onu yaaaa Şeniz çabucak iyileşir inşallah , grip koca adamları sarsıyor :çok üzgünüm:

hihoyyyt
Pu hahhå leen o benim sakamdi hirhizz korkutmak lazim bu herifleri kayinvaldem yaninda olmasa ben haceri düsürdüm arabasindan diyecemde simdi kadinin yuregine iner diye hacerle ilgili saka yapamiyom

valla çok komik oldu yaaa:)iii ki yazmışında bende kopya çekmişimmm....hihoyyyt

canım çok geçmiş olsun..bizde sanahı sabah ettik bu gece sorma yaaaa....öksürmekten uyuyamadı yavrum.oturduk hepp...:1no2editus veriorum bende.Allahtan bizimde ciğerlerde problem yokmuş.sevindim vallaa..

kızlar ateş düşürücü fitilinizin adını bi yazar mısınız?15 gün sonra aşımız var:çok üzgünüm:şimdiden gerilmeye başladım yaa.inşallah eteşsiz falan atlatır bebişlerimiz:Saruboceq:

len meran karısı ben kendime alışveriş yapmıyom olim.eskileri patlata patlata giyiyom:roflol:naniknanikmoralim bozuluyo.görümcem de kilo aldı.onun kıyafetleri artık bana oluyodelikafadulden valla eski halime dönene kadar hiçbişi yok bana ceza:tomato:

canım bizde yeni aldık chicconun magıc .. adı. tam hatırlayamadım.. fiyatı da 245 ya da 235 ti..

biz de aldık biz de aldıkdelikafaduldendün aldık.tokerden aldım.chicconun.rengi sarı.şakkıdıama bugün gelecek.eve teslimmiş.resmini çeker koyarım.fiyatı peşin 135 taksitli 149.biz 9 taksitle aldık:icecream:

Slmm Kizlar Burada Bulunanlarin Son Satlari Nedir Benim 23 Ocak Benimde Doğum Ekime Denk Geliyor....beni Bilgilendirirseniz Sevinriim....

herkese günaydın...tahmini cinsiyet öörenme haftalaı hakkında bilginiz varmıı??öörendinizmi yada??allah izin verirse c.tesi 16,haftamıza giriyoruz ve o gun kontrolumuz var..öörenme sansım nedir ki???

slm kızlar bende ekim de ikizlerimi kucağıma alırım inşallah.Tabi bizim zıpırlar ekimi beklerlerse.yerimseniben

valla bende bu güne kadar 9kg almışım duyan şaşırıyo ama ne yapayım ben zaten balık etliydim hamile kalmadan artık davul gibi gezecez demekki:roflol:

yalnız celenim mesaneni okşadığın günü bulamadım kusura bakma yerimseniben

canım ya resmini koycam bir bak bakalım. aynısından mı. biz kazıklandık mı anlamadım. dün meran da öyle bir fiyat söyledi. çift tepsi asansör filan özellikleri sandalyanin tam adını hatırlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…