selamlar nabersiniz
giremiyom ne zaman dır sayfalar birikmiş offffffff gözüm korktu:1shok: hayatta okuyamam
inş önemli bişey yoktur:Saruboceq:
celencim hayırdır uf olduk demişin geçmiş olsun cemreye bişey olmadı inş??
bu havalar gerçekten hasta ediyoo insanı bi gün bahar gibin bi gün kapalı ben de dün aldım puseti gezdim oğluşumla parkta salıncaklara kaydıraklara bindikkaydirigubbakcemile2
öylee yorulmuş ki yavrucağızım gece mışıl mışıl uyudu
neyse benim birazdan misafirim gelicek hazırlık yapmam lazım yine gelirim
öpüldünüzŞeniz
ay kıyamam küçücük bebiş ameliyat olacak ha:Saruboceq:
allahım sen meleklerini yanından eksik etme minik sudenazın yeni yaşına sağlıkla sıhhatle girsin inş
çakılım bu nostaljilerine de bayıldım
nasıl sayıyoduk hergün son 30 son 29 diye hey gidi günler heyyyy.......:1hug:
geçmiş olsun cemreciğe olacaklar artık elden bişey gelmiyo celen ne kadar esirgeyebiliriz ki , benim annem de grip özgeye bulaşacak diye kadın maskeyle geziyo onun yerine bana sıkıntı geliyo , napalım dedim artık yavaş yavaş tanışacaklar mikroplarla
nerdesin len sen kac gündğrmerak ettüm :çok üzgünüm:
biz grip olduk antibiyotik kullanıoruz gecicek inşallah :Saruboceq:
saa kolay gelssün a.s.
ewet tanısıcıklar ama gözlerime ööle beni kurtar der gibi bakması var yaaa senağlama gecen aqksam öksürüo tıkandı gözlerime bir bakısı var kaslarıda kaldırmıs küçük emrah abisi gibi :1no2:
ewet tanısıcıklar ama gözlerime ööle beni kurtar der gibi bakması var yaaa senağlama gecen aqksam öksürüo tıkandı gözlerime bir bakısı var kaslarıda kaldırmıs küçük emrah abisi gibi :1no2:
Pu hahhå leen o benim sakamdi hirhizz korkutmak lazim bu herifleri kayinvaldem yaninda olmasa ben haceri düsürdüm arabasindan diyecemde simdi kadinin yuregine iner diye hacerle ilgili saka yapamiyom
selam hatunlar.geçmişi okudum ama aklımda yine bişi kalmadı..:sm_confused:.biz doktordan geldik..ciğerlerinde bişi yok dedi..içimiz rahatladı..koruyucu şurup verdi..bide gerekirse ventoline devam edicez...
sadece 1 kötü haberimiz var oda polen mevsimi olduğu için dışarı fazla çıkmıcaz...:bbo:
bende ne güzel hawalar açtı kendimi sokaklara atcam diodum...:a015:
ama neyse bebeim iyi olsunda ben gerekirse bütün yaz dışarı çıkmam...yeterki o iyileşsin...işte böyle...umarım herkes iyidir..
hım ben ne şaka yapsam acaba...CADIARZU
emzik anam.chicconun gelmiş gecmiş en cirkin en kaucuk en yumusak emziği lülülülülülü
sen nerde oturuon len istanbulda :uhm:
canım ben istanbul güngörende oturuyorum sen nerde oturuyorsun?
burda markette baktım ama bulamadım.real e bakmam lazım
cok cirkin miy cim sorma.tek ki alıssın dedim baska veririm dedim ama ı-ı onada alsmadı senağlama
o da sana aksam bi şaka yaparsa görün ama gününü :jeyyar: lülülülülülü kaydirigubbakcemile3
leylus ben tavuklu mamadanda verdim cemre cok cok sevdi.içine yoğurt zeytinyağı birazda haslanmıs pirinç koyabilin canum cokacimcoook
ya ben yapmıyım daha dimi.erken...:1hug:
nerdesin seno gün bi msj attın ortaya gittin klava: meraklandık klava: yaz bakem noldu :teselli:
meran ya tamer cok dadlu.. nasi ayakkabi giydiriyosunuz ya? bizimki bi kere ayaklarini hemen ice kiviriyor ki giydiremiyim. sooracigima, gidiklaniyor herhal. guluyo da guluyo.. bugune kadar bi kere iki ayakkabiyi da giydirebildim. ardanin odasindan alexin calisma odasina gecene kadar, iki ayagini birbirine sürtmek suretiyle, ayakkabilardan birini cikardi :mymeka: zaten en sevdigi sey, yalinayak yere bassin..
biraz atesi cikti. bi fitil verdim. bakalim.. insallah gecemiz iyi gecer..
shemalla gittim...lcwnin kataloğunda nisana elbise beğenmiştik...onun için gittim ama hala gelmemiş o elbise :çok üzgünüm: kendime aldım bişeler :jeyyar: kotonda da manyakk indirim var aklında olsuun..
tamere pek bişee almıyorum ya ..nisana çok kıyafet almıştım kızı süslemek bi başka..erkeklere standart herşey hevesim yok 2 eşofman tamamdıır tameree :lepi:
canım bizde yeni aldık chicconun magıc .. adı. tam hatırlayamadım.. fiyatı da 245 ya da 235 ti..
Slmm Kizlar Burada Bulunanlarin Son Satlari Nedir Benim 23 Ocak Benimde Doğum Ekime Denk Geliyor....beni Bilgilendirirseniz Sevinriim....
herkese günaydın...tahmini cinsiyet öörenme haftalaı hakkında bilginiz varmıı??öörendinizmi yada??allah izin verirse c.tesi 16,haftamıza giriyoruz ve o gun kontrolumuz var..öörenme sansım nedir ki???
Arkadaşlar kendimi çok yalnız hissediyorum bilmiyorum hamileliğin verdiği bir psikolojimi ama kalabalıkta bile yalnız hissediyorum.Çok şükür ağlama krizlerini atlattım ama yalnızlık hissini atlatamadım ben ya:çok üzgünüm:benneyaptımki:teselli:
slm kızlar bende ekim de ikizlerimi kucağıma alırım inşallah.Tabi bizim zıpırlar ekimi beklerlerse.yerimseniben
herkes niirdeee:sm_confused: babişimizle kutladık biz günümüzü..tekmeleri ardı ardına sıraladı zilli:sm_cool: ama aralarındaki samimiyeti acaip kıskanıorum haa:dilcikar: nese buralar pek tenha korkarım ben:çok üzgünüm: yarın görüşürüüüüükkkk:a015:Şeniz
ben geldüüüümmmm:teytey: ösledinizmi len beni öküz kocaların hanımlarılülülülülülü benm ökğzğm öküz gelmiş öölede gidicek sanırımfisfisfis nese canı saolsun.napsa netse aşığım ya o yetercoksekeriremsu dün azıcık sokulayım dedim hıyartoya olmaz dedi mandasenağlama ay ben cok cirkinim yaaaaa. acaip moralim bozuukksenağlama ama asığımda.. bu zillide babasına kur yhapıo haaklava: bütün gün tık yok babanın gelmesine 5 dk kala baslıofisfisfis
buarada ben orduevinde kalıorum destinacım.burda kablosuz internet var odalarda ama bizim odaya sinyal gelmio.ve şifreyi parayla satıolar burdakilerKötü Kazen o yuzden bir gün giriyorum bir gün girmiyorum taktiği yapıcaz.çünkü nete girebilmem için cafeye inmem gerekio.o da bütün gün zor oluo.yani anlıycaan yarın firardayım.
ee bugunki bunalım konumuz nedir?hemen dahil olayım:dance: cok ağlayasım var...
valla bende bu güne kadar 9kg almışım duyan şaşırıyo ama ne yapayım ben zaten balık etliydim hamile kalmadan artık davul gibi gezecez demekki:roflol:
KIZLAR hepinize merhabalar ben geldim...Bakıyorum gezmelere gidenler var , nst ye girenler var, kahve tüketenler var,cola içenler var...Valla ben toplasan başlangıçtan bu tarafa 4 kutu cola ya içtim ya içmedim bol bol ayran tüketiyorum napıyım öğlenleride cacık yiyorum iyi oluyor sodalı ayranı merak ettim ama deneyeceğim...Ama akşamları benimkinin sigarasından fırt çekmeyi hiç ihmal etmiyorum...Bu arada benimki dedimde kızlar dünkü kazan kaldırma eylemime İBOLYA ,NİSA 77 VE CELEN den gelen katkı payları için mercilerimi yolluyorum...Bende değişen bişey yok sizin herüflerle aranızdaki serin rüzgarlar devam mı kızlar...Bu işin sonu eyleme kadar gidecek gibi geliyor bana...DESTİNA bakıyorum bu gece güzel uyumuşun almışındır uykunu kaç gecedir uyuyamamaktan şikayet ediyodun...
türk kahvesi,nescafe, cola , sigara vs.. hiçbirine bır bağımlılığım dşkünlüğüm yoktu oyuzden hamılelık de bırakması zor olan bısey olmadı.sadece cayımı azalttım.bıraz da actım okadar..,
ayran yapıyorum buyukce bır surahıye onu içiyorum gün içinde iyi oluyor hazırda olması.
biz de aldık biz de aldıkdelikafaduldendün aldık.tokerden aldım.chicconun.rengi sarı.şakkıdıama bugün gelecek.eve teslimmiş.resmini çeker koyarım.fiyatı peşin 135 taksitli 149.biz 9 taksitle aldık:icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?