günlük sütlen yoğurt yaptımha yaptım mı yapamadım olmuo anam demek ne sütlen ne mamaylan alakası yok hepsiyle denedim cünkü.pes diyorum sen kazandın yoğurt kardes bi daha yapmıcem senden kaydirigubbakcemile5
valla leylusum pes anam :enbuyukkk: yazık günah döktüüm kavanozlara emeklere.babymix veriyorum hergün yarım paket.doktorumda ver dedi ne ediim :sm_confused: hiç vermemejten iidir.üstündede 6. aydan sonnra yazıo.e sunun surasunda ne kaldı
yok bizimki bundan değil.ama benim aldığım da çift tepsili,ayarlanabilir koltuk.güvenlik kemerli falan.gelsi çekerim resmini
ya bişi sorcam.dbestle meran nerden tanışıyolar:uhm:
bende ıhlamur kaynatıyorum birazd a içine cubuk tarcın atıorum aroma versin die gamyoncuiremsu kasıklan içiriorum ii gelio :lepi:ay canımm biz yeni atlattık celencim en çok o burnuna üzülüyodum foşur foşur sümük akıyo hımkıramıyo zor bela okyanus suyu damlatıp aspiratörle çekiyodum hep öle öle rahat edip uyuyodu kuzum
size acil şifalar diliyom canım:Saruboceq: nane lmon neym kaynatıp verdiydim ben iyi gelmiti bi dene istersen:uhm:
inşallah.hepsi cabucak iileşsin :Saruboceq:yerim ben onu yaaaa Şeniz çabucak iyileşir inşallah , grip koca adamları sarsıyor :çok üzgünüm:
puhahaaaaa kaydirigubbakcemile3 gözlerim doldu ama senağlamayalnız celenim mesaneni okşadığın günü bulamadım kusura bakma yerimseniben
ne vardı burda delikafadulden[
bu işte..
ok bide onu denim.30 defa anlattım yav.:mymekalmadıysa dökme.sıcak suya oturt.15 dakika.sonra da çıkar tekrar sar.yarım saat de öle beklet.bak bakalım tutuyo mu?
sen doktoruna pek güvenme bence.sana saç boyatmak sakıncalı değil diyo.ama dün haberlerdeki doktorlar çocuğunuzu ilerleyen yıllarda kanserden koruyun.en önemlisi asla emzirirken saç boyatmayın,sigara,içki içeyin diyo.senin dangalak doktor bi halt bilmiyo.bence değiştir.
ya nihal gıcıklıına mı yapıon kızım :mymeka: sinirim bozuk dedin gittin bişi demedin.neyse şinmdi nasılsın iimisin?selamun aleyküm hanımlar napıyorsunuz.mama sandalyeleride alınmış.ya benim kıza yastıkta yediriyorum daha oturamıyor kendini atıyor oyurtunca.
meran yeğeninden bir haber varmı
kııızz o ela cadısı ne tatlı olmus beeee Şeniz büyük bi resmini koysana Şeniz
maç izledikk kocişlee....
yenıldık gerçi ya neyse..Çok üzgünüm çoook
kocasını şakalayan var mıııı
ben unutmuşumm 1 nısan oldugunuu
yoğsam guzel bır planım vardıı..
oda benı sakalamadı.
evett allah yardım etsin gülçenin huzursuzluğu geçsinn :Saruboceq: yarın benim yeğenimde ameliyat olabilir :çok üzgünüm: dualarınızı eksik etmeyin kızlarr :Saruboceq:
canım dualarımız seninle....:Saruboceq:
ben yatıyorum hepinize iyi geceler...
dualarınıza ihtiyacımız var.... - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
kızlar şuanda ameliyatta kuzuum elim ayağım titriyorr
tamerinde dişleri kaşınıyor bazen huzursuzlanıyor ama soğuk salatalık koyuyorum filesine iyi geliyor hemen geçiyor huzursuzluğu...nisanın dişleri 11 aylıkken çıkmıştı.doktorumuz ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi olur demişti..ama bazı özel durumlar var tabiki mesela 1,5 yaşında ve hala çıkmamışsa hormon testi yapıorlar...sanmıyorum keremin kemik gelişimiyle ilgili bişeyi olacağını maşallah çok iyi görünüyor keremyani erken çıkanların kemik gelişimi iyi diye birşeyy kesinlikle yokk özlemcim
kızlar ateş düşürücü fitilinizin adını bi yazar mısınız?15 gün sonra aşımız var:çok üzgünüm:şimdiden gerilmeye başladım yaa.inşallah eteşsiz falan atlatır bebişlerimiz:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?