2008 Ekim Anneleri

30 defa anlattım yav.:mymekalmadıysa dökme.sıcak suya oturt.15 dakika.sonra da çıkar tekrar sar.yarım saat de öle beklet.bak bakalım tutuyo mu?

sen doktoruna pek güvenme bence.sana saç boyatmak sakıncalı değil diyo.ama dün haberlerdeki doktorlar çocuğunuzu ilerleyen yıllarda kanserden koruyun.en önemlisi asla emzirirken saç boyatmayın,sigara,içki içeyin diyo.senin dangalak doktor bi halt bilmiyo.bence değiştir.

yok bizimki bundan değil.ama benim aldığım da çift tepsili,ayarlanabilir koltuk.güvenlik kemerli falan.gelsi çekerim resmini

selamun aleyküm hanımlar napıyorsunuz.mama sandalyeleride alınmış.ya benim kıza yastıkta yediriyorum daha oturamıyor kendini atıyor oyurtunca.

bende ıhlamur kaynatıyorum birazd a içine cubuk tarcın atıorum aroma versin die gamyoncuiremsu kasıklan içiriorum ii gelio :lepi:
yerim ben onu yaaaa Şeniz çabucak iyileşir inşallah , grip koca adamları sarsıyor :çok üzgünüm:
inşallah.hepsi cabucak iileşsin :Saruboceq:
yalnız celenim mesaneni okşadığın günü bulamadım kusura bakma yerimseniben
puhahaaaaa kaydirigubbakcemile3 gözlerim doldu ama senağlama
ne vardı burda delikafadulden

ok bide onu denim.
sadece bizim doktor demio ki coğu doktor dio boyatılabilir die.aslında kimiside karsı.anlıycaan henuz netlik kazanmamıs bir konu tıpta.
selamun aleyküm hanımlar napıyorsunuz.mama sandalyeleride alınmış.ya benim kıza yastıkta yediriyorum daha oturamıyor kendini atıyor oyurtunca.
ya nihal gıcıklıına mı yapıon kızım :mymeka: sinirim bozuk dedin gittin bişi demedin.neyse şinmdi nasılsın iimisin?

celen hastamısın ne oldu kızz.aman bizim bağlantıda sorun var oturma odasından çok güzel çekerdi.şimdi salonda kanepenin tepesinden zor çekiyor.geçen herife kızmıştım gelimde azcık şurda şikayet edeyimde rahatlayım dediydim gene bağlantı koptu

Baglantisii kopuyoomuss nihalin ustune ucacaktik ya neyse bizim pc de hastanede yatiyoo uff olduu ins hemen iylesirr

QUOTE=ibolya;6057098]sebamedin var acaba iyiimidir ki[/QUOTE]

kııızz o ela cadısı ne tatlı olmus beeee Şeniz büyük bi resmini koysana Şeniz

canım ben şakaladım delikafaduldendelikafadulden çok korktu yaaaa...yazukkk kocacımaaa.üzüldüm şimdik..komşuya kapıdan tabağını vermeye çıktım kapı kapandı dedimdelikafadulden çocuk içerde uyuyo çabuk gel dedim.panik yaptı çok...
kaydirigubbakcemile3

canım benim Allah yardım etsin ....üzme kendini hemen iyileşir inşallahhh...

merancım şurubun adını sormuşsun ''zaditen şurup''
günde 2 kez bir çay kaşığı...
bu arada hayırlı haberlerini beklioruz...

ya şu file neyin nesi anlayamadım ben..aaaa dışarı çıkmayınca bende bişi bilemiyorum yaa.araştırmam lazım.internetten...canım işe yapıyor mu yaaa?:uhm:

paranox bizim fitilimiz.yarım atıyorum ben Allaha şükür ateşi çıkmıo aşıdan sonra...:Saruboceq:

canım çok güzelmiş afiyet bal şeker olsun mamalarıda yesin hepsini:dance::dance:

ay oku oku ancak bitirebildim.yok anam yok azcukun boş bırakmaya gelmiyormuş burasınıhihoyyyt karnım acıktı ya bişeyler atıştırayım ben...offf kiloda alıyorum ama yemesem miii...azcuk yiyim yaaacokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…