2008 Ekim Anneleri

merancım ewe geldm yeğeninden haber var mı diye nete girdm ilk fırsatta inş biran önce çıkar yoğun bakımdan.:Saruboceq:..çok geçmiş olsun

merancım ewe geldm yeğeninden haber var mı diye nete girdm ilk fırsatta inş biran önce çıkar yoğun bakımdan.:Saruboceq:..çok geçmiş olsun

canım sğl Allah razı olsun..haber bekliyoruz :çok üzgünüm: 1 gün bu kadar uzunmuymuşş diyorum:çok üzgünüm: geçmek bilmedi bugün :çok üzgünüm:

canım sğl Allah razı olsun..haber bekliyoruz :çok üzgünüm: 1 gün bu kadar uzunmuymuşş diyorum:çok üzgünüm: geçmek bilmedi bugün :çok üzgünüm:

haklısın canım ya böyle durumlarda zaman geçmek bilmez...güsel haberler gelecek inş.yaza tamerle sudenaz oynıycaklar hayırlısı ile:Saruboceq:

teşekkür ederiz teyzesia.s.

haklısın canım. ama iyi olsun da kuzu. allah yardım etsin en kısa zamanda iyileşir inşallah..

celen yoğurdu ben peteğin üstüne koyuyorum çok güzel oluyor valla.öylede denedinmi
hep üle yapıom nihalcim.acaba ondan mı tutmuo die bi kerede ööle yapmadan denedim sonuc gene aynı :enbuyukkk:

meraaaann haber varmı yavrudan :çok üzgünüm:
iboş nerde :uhm: cıtır :uhm: vay anasına demek duam kabul omdı kesin gezio :dilcikar: :a015: olcay da yok :sm_confused: terken fisfisfis

Mama sandalyeleriniz hayirli olsunn arikan ve eylul
teşekkür ederiz canım

mama sandalyesi vardı şeker..

biz dokyordan geldik ultrason falan istedi ama doktora çok pis gıcık oldum çıktım geldim adrar tahlili yapıldı geçenkinde 15-20 lökosit vardı bu defa 28-30 çıktı kültürde üreme olmamıştı zaten doktor ne dese beğeirsiniz altını silmeden idrar almışsınızdır o yüzden bakteri çıkm ıştır dedi zaten toplasam ciddi söylüyorum 10 kelime konuşmadı ultarson istedi bişeyler çıktı kum gibi birşeyler var böbreğinde dedi ama bundan sonra söyledğiğ şeye dedli oldum oracıkta ölddüresim geldi kan tahlili isteröisiniz yaptıralımmı diyo bilmiyoruz gerekiyorsa yaptıralım dedik neyse kalsın bugünlükde başka geldiğinizde yaptırırsınız dedi saçmalığa bak ya sanki ben gezmeye geldim de başka defa diyo bir an önce iyileştirelim yavruyu demiyo şimdi gidin birkaç gün sonra gelin diyo neyi bekleyecez hiçbirşey anlamadım sinir oldum çıktım bide özel hastane yani delirdim yaaaaaaaa

katil olacam yaaaaaaaaa sanki keyfi doktora gidiyoz hiç uyumuyo diyom bakıyo emmiyo ne versem yemiyo diyom bakıyo salak adam 60 yaşında vardı nerdeyse bi daha asla o hastaneye gitmeyecem

canm başka bi dr a götürün ya...böyle doktorlara dayak lazımklava:

Sabahtan beri giremedim sinir oldum bi yavass bi yavas delirecedim meger saldiri olmus ondanmiss yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…