yoğun bakımda.ablamları eve göndermişler yoğun bakımdan çıkınca sizi ararız demişler :çok üzgünüm:
merancım ewe geldm yeğeninden haber var mı diye nete girdm ilk fırsatta inş biran önce çıkar yoğun bakımdan.:Saruboceq:..çok geçmiş olsun
canım sğl Allah razı olsun..haber bekliyoruz :çok üzgünüm: 1 gün bu kadar uzunmuymuşş diyorum:çok üzgünüm: geçmek bilmedi bugün :çok üzgünüm:
teşekkür ederiz teyzesia.s.ya şu file neyin nesi anlayamadım ben..aaaa dışarı çıkmayınca bende bişi bilemiyorum yaa.araştırmam lazım.internetten...canım işe yapıyor mu yaaa?:uhm:
paranox bizim fitilimiz.yarım atıyorum ben Allaha şükür ateşi çıkmıo aşıdan sonra...:Saruboceq:
canım çok güzelmiş afiyet bal şeker olsun mamalarıda yesin hepsini:dance::dance:
canım sğl Allah razı olsun..haber bekliyoruz :çok üzgünüm: 1 gün bu kadar uzunmuymuşş diyorum:çok üzgünüm: geçmek bilmedi bugün :çok üzgünüm:
hep üle yapıom nihalcim.acaba ondan mı tutmuo die bi kerede ööle yapmadan denedim sonuc gene aynı :enbuyukkk:celen yoğurdu ben peteğin üstüne koyuyorum çok güzel oluyor valla.öylede denedinmi
teşekkür ederiz canımMama sandalyeleriniz hayirli olsunn arikan ve eylul
bende ıhlamur kaynatıyorum birazd a içine cubuk tarcın atıorum aroma versin die gamyoncuiremsu kasıklan içiriorum ii gelio :lepi:
inşallah.hepsi cabucak iileşsin :Saruboceq:
puhahaaaaa kaydirigubbakcemile3 gözlerim doldu ama senağlama
ne vardı burda delikafadulden
ok bide onu denim.
sadece bizim doktor demio ki coğu doktor dio boyatılabilir die.aslında kimiside karsı.anlıycaan henuz netlik kazanmamıs bir konu tıpta.
ya nihal gıcıklıına mı yapıon kızım :mymeka: sinirim bozuk dedin gittin bişi demedin.neyse şinmdi nasılsın iimisin?
teşekkür ederiz canım
mama sandalyesi vardı şeker..
içinde bebişte varmıydı delikafadulden varsa bi daha koy delikafadulden yoksa istemem :dilcikar:
evet vardı.. koycaktım ama gitmişssin..:çok üzgünüm:
biz dokyordan geldik ultrason falan istedi ama doktora çok pis gıcık oldum çıktım geldim adrar tahlili yapıldı geçenkinde 15-20 lökosit vardı bu defa 28-30 çıktı kültürde üreme olmamıştı zaten doktor ne dese beğeirsiniz altını silmeden idrar almışsınızdır o yüzden bakteri çıkm ıştır dedi zaten toplasam ciddi söylüyorum 10 kelime konuşmadı ultarson istedi bişeyler çıktı kum gibi birşeyler var böbreğinde dedi ama bundan sonra söyledğiğ şeye dedli oldum oracıkta ölddüresim geldi kan tahlili isteröisiniz yaptıralımmı diyo bilmiyoruz gerekiyorsa yaptıralım dedik neyse kalsın bugünlükde başka geldiğinizde yaptırırsınız dedi saçmalığa bak ya sanki ben gezmeye geldim de başka defa diyo bir an önce iyileştirelim yavruyu demiyo şimdi gidin birkaç gün sonra gelin diyo neyi bekleyecez hiçbirşey anlamadım sinir oldum çıktım bide özel hastane yani delirdim yaaaaaaaa
canm başka bi dr a götürün ya...böyle doktorlara dayak lazımklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?