2008 Ekim Anneleri

katil olacam yaaaaaaaaa sanki keyfi doktora gidiyoz hiç uyumuyo diyom bakıyo emmiyo ne versem yemiyo diyom bakıyo salak adam 60 yaşında vardı nerdeyse bi daha asla o hastaneye gitmeyecem
kac günlük hıncını cıkarıverseydin öküz kötükedihüso cocuk telef oldu be ne zamandır :çok üzgünüm:

alla alaaaaa herkes nerde beeeee????
meraaaannn yavrudan haberleri yazsana leeeeennn!!!!!

ya geçmişi okumaya çalışıyorum ama çok var bitiremicem sanırım

celen cemre hasta mı oldu yaa gemiş olsunnn şimdi nasıl iyi miii

meran kocasına ne şakası yapmış merak ettimmm bilen varsa yazıversinnn

grip olduk bacım saol.geldiğin ii oldu ya bişi sorucaktım sana.peditusu en erken kac saatte verebilirim?cok huzursuz kafası yanıo ama vucut ısısı 35,6?en son lacta verdiğimide hatırlamıorum acıkcası?ama 5 ten önceydi onu biliom laelaelaelaelae
meranın sakasıda 3. ye hamileyimdi lülülülülülü akşamda kocası ona demek öyle şakası yapıcaktı muhahaa kaydirigubbakcemile3

doktorunuz ne şekilde tarif etti bilmiyorum ama günde 3 defa yarım ölçek veriliyormuş.. bu durumda en son dozdan itibaren 8 saat geçmesi gerekiyor..

kafasının yanması önemli değil, ateşini doğru ölçtüğüne eminsin ama değil mi.. eğer ateşi yoksa boşyere ilaç verme sakın.. peditus uyutur bi de aklında olsun a.s

doktor tarafından önerilmediyse 5 günden uzun süre kullanılmamalıdır diyor.. eğer sadece ateş düşürücü amaçlı vericeksen calpol veya minoset gibi sadece parasetamol içeren bişey versen daha iyi..

çok üzüldüm yaa gerçekten inanılır gibi değil..
ama önemli olan gülçe nin iyiliği, sağlığı.. tavsiye edilen bi doktor yok mu oralarda, 3. dr olabilir ama mutlaka iyi bi dr a götürmeniz lazım zambakcım yaaa bu ne ilgisizlik yani aklım almıyor.. hem kan tahlili isteğe bağlı mı yapılıyormuş kötükedihüso

idrarda lökosit yüksek, kültür için tekrar idrar vermelisiniz.. ultrason da çok önemli, mutlaka yaptırmanız lazım.. bu dr çocuk doktoru muydu CADIARZU nasıl böyle ilgisiz olabiliyor aklım almıyo yaaa :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

lütfen dr a kızıp da ihmal etme sonradan üzülmeyin lütfen başka dr a götürün ama lütfen ihmal etmeyinnn

beni dinle bak gülçenin idrar yolu ile ilgili bi sıkıntısı olabilir.. ultrasonu da ihmal etmeyin... inşallah iyileşir kuzum :çok üzgünüm:

gecmis olsun celen ikinizede simdi nasilsiniz umarim enkisa zamanda iyilesirsiniz :teselli:

zambak sitede gecmis olsun canim simdi nasilsiniz :teselli:sizide cok öptük

fazla giremiyorum kizlar yagmur izin vermiyor neredeyse bütün uyumuyor diyebilirim senağlama allahtan aksamlari uyuyorda bende biraz dinlenebiliyorum-tatlicadiarzu- ya kizlar anlayamadigim birsey var aksama micimi yere koymuyorum 1 gram veremiyorumsenağlama nasil oluyor bu isCADIARZU sogan suyunada basladim ama kahvaltidan yarim saat önce iciyorum ama kahvaltida gözümü ekmekten alamiyorum :roflol:ayyyyyy imdat allah yardimcim olsun yandim ben yandimsenağlamasenağlama

canım sıkıldı ben çıkıyorum :çok üzgünüm: belki sonra gelirim.. size iyi sohbetler :çok üzgünüm:

zambakçım çok geçmiş olsun bizde 3 tane doktor değiştirdik en iyisini bulmaya çalıştık bebeimiz için...sende etrafında araştır illaki iyi bi doktor bulursunuz tekrar çok geçmiş olsun canım...

meraaaann haber varmı yavrudan :çok üzgünüm:

canım doktorla konuşmuşlar akşam sudenazın ameliyatı başarılı geçti demiş doktor...inş öyledirr :Saruboceq: yoğun bakımda şu kadar yatar bu kalır falan bişe dememiş :çok üzgünüm: detaylı anlatmıyorlar kii :çok üzgünüm: sabırla bekliyoruzz nolur iyileşsin biran önce :Saruboceq:

zaambakçım çoooook üzüldüm yaa. allah kahretsin o doktoru. bebeğim kıyamam ya başka doktora götürün canım ya.. çocuğum iyileşir inşallah en kısa zamanda..

bu nasıll bişee yaa kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso

ne oldu canım neyin var

geçen hafta su çiçeğinden bahsetmiştim ya , zati bi tek sen yanıt vermiştin merancım.bugün işten geldim.oğlumun altını alıyordum.göbeğinde ve göbeğinin altıda iki kırmızı benek vardı içi sanki sulu gibi.s. ocağı yakın bize çok oraya götürdüm hemen meyvelerde yeni başlamıştık acaba alerji mi su çiçeği mi diye , tahmin et ne dedi?
suçiçeği
hemen oğlumun doktoruna gittik.oda baktı su çiçeği dedi, başında da az önce bir tane belirdi.şurup fln verdi. işin kötüsü bend egeçirmedim.böyle yani.öğleden beri moralim bozuk.dün yoktu bişiy,işin iyi yanı hemen fark edip hemen tedaviye başlayacağız ama neye yarar bulaştı bir kere.

yapmaa yaa nasıl bulaştı hemenn tühhh :çok üzgünüm: geçmişş olsun canım yaa..huzursuzluk var mı pekiii kuzudaa...eşin çıkarmadıysa su çiçeği uzak dursun ilerki yaşlardaki erkeklerde kısırlığa neden oluyor...kadınlarda böyle bi bir etkisi yok diye biliyorum...umarım sanada bulaşmazz yaa :çok üzgünüm:

çok geçmiş olsun canım yaa erken müdehale edildiği için belkide hafif atlatır..sende kendine dikkat et bildiğim kadarıyla geç yaşta daha ağır oluomuş bu tip hastalıklar..tekrar çok geçmiş olsun..

geçmiş olsun canım.. allah allah nasıl da bulaşmış hemen. inşallah sorunsuz atlatırsınız.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…