2008 Ekim Anneleri

iyi aşamlarrrr
ya site bugün sorunluydu galiba giremedim hasta olan bebeklerimize geçmiş olsun bir an önce iyileşsinler kıyamam ben onlara beyaz zambak değiştir canım sen odoktoru okuyunca bende sinir oldum
nurce benimde kızım 6 aylıkken su çiçeği çıkarmıştı ama ne çıkarmak kum gibiydi üç gün hemen hemen hiç uyumadan başında beklemiştim zira ateşi yükseliyordu inşallah siz hafif atlatırsınız
bu arada kızlar ya bugün bi ara ben oğlumun dudağını morarmış gibi gördüm alt dudağı idi uykudan yeni kalkmıştı hemen düzeldi uykusunda dudağınımı emdi anlayamadım solunumla ilgili bişi yoktu hani genelde solunum problemi olursa morarır derler ya anlayamadım neden oldu bana mı öyle geldi

nurse korkma bisey omaz benim kizim 7 aylikdi cok hafif atlatti büyük kizimda 4 yasindaydi onunki daha zordu iyi tarafi bebekler kasimiyo izde kalmiyo bizim doktor krem vermidi bende gördügüm suciceklerine nokta nokta sürdüm hemen kuruttu

batuhanın neşesi yerinde bir huzursuzluğu olamdı, ama bundan sonra olur mu bilemiyorum.eşime de bana da bulaştıysa şimdiye kadar bulaşmıştır diye düşünüyorum.çünkü doktor 'anahtar deliğinden bile girer' dedi. okadar bulaşıcıymış yani. eşimin yeğeni geçirdi geçen haftalarda artık döküyor artık.alt katta o , yan dairede yine kuzenin çocuğu geçirdi.ve döküntü başlamadan 1 -2 gün önce bile başlıyormuş su çiçeğinin bulaşıcılığı.doktora da söyledim bende geçirmedim.aşı yaptırsam mı diye.3 hafta bekle.eğer bulaşmadıysa yaptır dedi.bulaştığı an belirti vermediği için anca 3 hafta sonra belirti veriyormuş.yani bulaştıysa şu an kuluçkadayız. offff yaaaaaa aklımda o kadar çok şey var ki.eşimi geçirmedi galiba. en iyisi en yakın zamnda kan testi yaptırmak galiba.bulaştıysa belli olur mu ki acaba.yaaaaa nedense hep aklıma gelen başıma geliyor. ne güzel kışı hastalıksız atlattık derken.....

doğru ölctük bende babasıda.ama vucut iiyken kafasının bu kadar sıcak olması normal mi yaa :çok üzgünüm: doktoru 8 saatte bir bi cay kasığı dedi ama ben atesi var die 4 saatte bir versemmi die şüphede kaldım.peditusu kullanıoruz die calpolu kullanma dedi.demek 5 günden fazla kullanılmıo.e gribi gecmezse nolcaak :çok üzgünüm:
ayyy aynen yağmur haaa kaydirigubbakcemile5 bende mıcı yere koyamıorum buna raamen halaaaaa kilo alıorum :sm_confused:
inşallah yavrum ya inşallah :çok üzgünüm: :Saruboceq:

iyi akşamlar arkadaşlar, ben geldim moralim sıfır.

hay allah :çok üzgünüm: gecmiş olsun ya :çok üzgünüm: inşallah cok hafif gecer :Saruboceq: ekim bebişinin ilk bulasıcı hastalığı sizde cıktı.bunla gelmiş gecmiş olsun inşallah :Saruboceq:

gecmiş olsun yeşimcim.ama solunumla alakalı olsa yüzü falanda morarmazmı?acaba sanamı ööle geldi ki?

teşekkür ederiz teyzeleri hepinize, umarız bu tatsız olay şimdilik sadece bizimle sınırlı kalır.su çiçeği aşısı olduktan sonra küçükken geçirmek en ideali. bir de doktor çocukların 2 yaşından önce su çiçeği olmalarını pek istemiyoruz dedi. 1 yaş altı ve 12 yaş üzeri tehlikeliymiş.benim bir öğrencim de bebekken geçirmesine rağmen şimdi yine geçiriyormuş.doktora da sordum olabiliyor dedi .

:
ben saa diim bunların birine bişi oldumu hoop peşinden hepsi gelii yani bu olay sizinle kalır inşallah die dua edicem de eskiye bakınca :1no2:

geçmiş olsun nurce inş çabucak geçer atlatırsınız ya ...bu su çiceği tehlikeli bişiy mi benim pek bilgim yok bu konuda :uhm:

Ayy senin 3 cocugun mu vaar nasil zor oluyomu anlatsana bende 3 tane dusunuyorumdaa

Ayy canimm gecmis olsun yaa kiyamam ins hafif atlatirr celen diyoya hani bunlar birbirleriyle baglanili cip mi var bunlarda ne diye sincik seninki bizimkilere yayar mi yayar

:

ben saa diim bunların birine bişi oldumu hoop peşinden hepsi gelii yani bu olay sizinle kalır inşallah die dua edicem de eskiye bakınca :1no2:

yok biz hastalığımızı himsecüklere vermeyeceğiz. boşa heves etmeyin.su çiçeği bizimdir bizm kalacak.!baksana biz orjinal şeyler buluyoruz. abilerimiz , ablalarımızın geçirdiği hastalıklardan.
umarım bzimle sınrlı kalır, en azında aşı oluncaya kadr.senağlama

Son düzenleme:
Kizlarr yedirdigimiz bisey alerji yapsaa nasil anlarizz simdii hacerin yüzünde ara ara kirmizi kirmizi noktalar oluyoo alerjimi diye dusunup ne yedirdigimi dusunuyorum ama sadece yanaklarinda oluyo anlinda oluyo bu ara ara bazen sag yanaginda baska yerininde bisey yok acaba bisey alermi yapiyoo cok kucukkende oluyoduu dr cildi hassass öpmeyin demisti yada ondan mi

senin yanağında oluomuş bak keremin de çene bölgesinde kızarık minicik noktalar vardı dr tükürük salgısından dedi bikaç aydır salyalıyız ya biz batikonla sil dediydi 1-2kez sildim geçti ara ara yine oluo siliom geçio a.s

Anaam ne datluu gii gecen bizim herifete almis kucagina arabada ben kizina araba surdurecem diyoo oda egildi hemen direksiyonu kemiriyoo

Bende cildi hassaass diye dusunuyorum surekli lavoboya gidip yuz yikiyoruz bayiliyo cesmeyi aciyom tutuyom onune buda suyui tutmaya calisiyo cok komik ama iste alerjiyse ne yaramiyosa onu yedirmeyim diyomm ama bilmiyom ki yaa

NURCE MAŞALLAH KUZUNA ERKEN BAŞLIYCAK ŞOFÖRLÜĞEgamyoncuiremsu
BU BURSALILARIN SAÇLARI OLMUO GALİBA KEREMİN KAFA DA AYNI BÖLE

allah bağışlasın keltoşu Şeniz inşallah hemencecik gecer :Saruboceq:

leyluuuşş o beneklerden bizdede oldu hatta resimleri koymustum ben.alerji olabilir demişlerdi ama deilmiş bacım cok öpmekten oluomus :dilcikar:

Bende cildi hassaass diye dusunuyorum surekli lavoboya gidip yuz yikiyoruz bayiliyo cesmeyi aciyom tutuyom onune buda suyui tutmaya calisiyo cok komik ama iste alerjiyse ne yaramiyosa onu yedirmeyim diyomm ama bilmiyom ki yaa

yiyeceklere alerjisi varsa bi alerji testi yaptırmak lazım sanırım :uhm:bidahaki gittiğinde sor bakalm bi dr a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…