olur canım neden olmasın bi arkadaş yaptırmıştı sanırım ona bi sorayım yarın keremden 1ay büyük oğlu...
Bugun herif hacerin arabasini cikartti ben kizimla gezmeye gidecem dedi aksam hava sogudu yok olmaz felan dedim ama yok kayinvaldemde oglum disari esmeye basladi bak annesini dinle daha hic hasta etmedi massallah ne diyosa onu yap dedi yok beyimiz ben kizimla gezecem diye aldi cikti guvenemedim bende ciktim neysee cadde ye ciktik ama esiyoo disarii ben kavga ediyom sende yeri gelir cikarmazssin uygun olmayinca gezme aklina gelir diyee o sirada karsiya gececez alt gecitten yuruyen merdiven var sen one gec arabanin ucundan tut dedi ben adim attim gidiyom bu daha gelemedi ayy bi komik halimiz vardiki simdi ben bayagi gittim bunlar daha yukarda ben arabanin ucundan tutacam amaa gidiyo merdiven ben cikmaya calisiyim ben cikiyom merdiven iniyo oda ben tuttacam diye merdivene binemiyoo rezil olacadim allahtan kimse yoktu neyse kostur kostur ciktim tuttum arabayi ama nasil kiziyom bunaa ayni anda niye gelmedin diye o sira tuuttugum yerdende elektirik carpmasin mi az bisey ama canim yandi tabii sinir oldum geldim eve
Bugun herif hacerin arabasini cikartti ben kizimla gezmeye gidecem dedi aksam hava sogudu yok olmaz felan dedim ama yok kayinvaldemde oglum disari esmeye basladi bak annesini dinle daha hic hasta etmedi massallah ne diyosa onu yap dedi yok beyimiz ben kizimla gezecem diye aldi cikti guvenemedim bende ciktim neysee cadde ye ciktik ama esiyoo disarii ben kavga ediyom sende yeri gelir cikarmazssin uygun olmayinca gezme aklina gelir diyee o sirada karsiya gececez alt gecitten yuruyen merdiven var sen one gec arabanin ucundan tut dedi ben adim attim gidiyom bu daha gelemedi ayy bi komik halimiz vardiki simdi ben bayagi gittim bunlar daha yukarda ben arabanin ucundan tutacam amaa gidiyo merdiven ben cikmaya calisiyim ben cikiyom merdiven iniyo oda ben tuttacam diye merdivene binemiyoo rezil olacadim allahtan kimse yoktu neyse kostur kostur ciktim tuttum arabayi ama nasil kiziyom bunaa ayni anda niye gelmedin diye o sira tuuttugum yerdende elektirik carpmasin mi az bisey ama canim yandi tabii sinir oldum geldim eve
şşşşşşşşş ben geldimbu dersleri kafam almıo benım yaaa netcem ben senağlamasenağlama
hoşgeldin anam ay zor ya ders çalışmak allah yardımıcın olsun hele de yusufcukla çalışmak delikafadulden
de hayde ben kacanzi.size cook ii bir gece diliorum.mucks..
Dbest canim sıkıldi demis gitmis ne olduu kii bu karida bi haller var kac gundur gelmiyoo gelincede ne ettigini anlatmiyoo numaramiz yokki bizede mesaj atsin dimi len celen
puhahaaa :roflol: gözümün önüne geldnizde :roflol: onuda dürtmüşlermi akşam akşamklava: ama adam heves etmiş kızzz:asigim: kaydirigubbakcemile3
aynen canım bizimki de sarı uzamış görünüo ama belli olmuo...olsun seviom ben böle keltoş oğlumuvalla iyi oldu onca moral bozukluğuna .
oğlan babası gibin arabaya meraklı olacağa benziyor.anası kullanmıyor arabayı benim ehliyet boşa durmasın okullannsın fln.
özlemcim saç var da seyerek bi de sarı , işte varla yok aarası,iki tutam bişiy o da dökülüyo , napalım idare etçez artık.eltimin çocuklarının kafası saçtan geçilmiyor bizim ki de böyle işte.:asigim:
senağlamasenağlama yaaaa sozde annem bakıo bu hafta. sıpa ıkı karıyı da ayagına dıkıo. yuh dıorum baska bısı demıyorum yaaaaa. annem kızım sen gıt ben bakarım dıo. tam gıdıom bu sıpa mızmızmız delı etcek benı. kadın durduramıo. sora tam uyutuoz yarım saat sonra kalkıo. yazık kadıncaz ıkıde bı sen gıt ben bakarım dıo. ama sıpa durmııı kadın netsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?