2008 Ekim Anneleri

Bugun herif hacerin arabasini cikartti ben kizimla gezmeye gidecem dedi aksam hava sogudu yok olmaz felan dedim ama yok kayinvaldemde oglum disari esmeye basladi bak annesini dinle daha hic hasta etmedi massallah ne diyosa onu yap dedi yok beyimiz ben kizimla gezecem diye aldi cikti guvenemedim bende ciktim neysee cadde ye ciktik ama esiyoo disarii ben kavga ediyom sende yeri gelir cikarmazssin uygun olmayinca gezme aklina gelir diyee o sirada karsiya gececez alt gecitten yuruyen merdiven var sen one gec arabanin ucundan tut dedi ben adim attim gidiyom bu daha gelemedi ayy bi komik halimiz vardiki simdi ben bayagi gittim bunlar daha yukarda ben arabanin ucundan tutacam amaa gidiyo merdiven ben cikmaya calisiyim ben cikiyom merdiven iniyo oda ben tuttacam diye merdivene binemiyoo rezil olacadim allahtan kimse yoktu neyse kostur kostur ciktim tuttum arabayi ama nasil kiziyom bunaa ayni anda niye gelmedin diye o sira tuuttugum yerdende elektirik carpmasin mi az bisey ama canim yandi tabii sinir oldum geldim eve

klasik karı koca atışmalarıkaydirigubbakcemile3

Bi soruyum dr olmazssa yaptiririz o testten ben sordugumda daha kucuktu ve cildi hassas bu size cok cektirir dediydi simdi ek gidaya basladik ya bekli bunlar farklidir

puhahaaa :roflol: gözümün önüne geldnizde :roflol: onuda dürtmüşlermi akşam akşam klava: ama adam heves etmiş kızzz:asigim: kaydirigubbakcemile3

de hayde ben kacanzi.size cook ii bir gece diliorum.mucks..

Dbest canim sıkıldi demis gitmis ne olduu kii bu karida bi haller var kac gundur gelmiyoo gelincede ne ettigini anlatmiyoo numaramiz yokki bizede mesaj atsin dimi len celen

valla iyi oldu onca moral bozukluğuna .
oğlan babası gibin arabaya meraklı olacağa benziyor.anası kullanmıyor arabayı benim ehliyet boşa durmasın okullannsın fln.
özlemcim saç var da seyerek bi de sarı , işte varla yok aarası,iki tutam bişiy o da dökülüyo , napalım idare etçez artık.eltimin çocuklarının kafası saçtan geçilmiyor bizim ki de böyle işte.:asigim:

hoşgeldin anam ay zor ya ders çalışmak allah yardımıcın olsun hele de yusufcukla çalışmak delikafadulden

senağlamasenağlama yaaaa sozde annem bakıo bu hafta. sıpa ıkı karıyı da ayagına dıkıo. yuh dıorum baska bısı demıyorum yaaaaa. annem kızım sen gıt ben bakarım dıo. tam gıdıom bu sıpa mızmızmız delı etcek benı. kadın durduramıo. sora tam uyutuoz yarım saat sonra kalkıo. yazık kadıncaz ıkıde bı sen gıt ben bakarım dıo. ama sıpa durmııı kadın netsın

puhahaaa :roflol: gözümün önüne geldnizde :roflol: onuda dürtmüşlermi akşam akşam klava: ama adam heves etmiş kızzz:asigim: kaydirigubbakcemile3

Hee yaa cok komik olduk bide ben nasil soyleniyomm o ara elim yandi gidi bisey oldu kablayami degi ne elektirik carpti diye elimi bi cektim oda kizdin bana allah razi olmadi diyoo essahtanda kizina duskunmus de gezmeye cikaririmis gibi eve gelince ben bulasilari makinaya koyuyum sen oynat biraz haceri dedim en fazla 10dk bakabildi kac kere getirdi al diye sonunda bi geldi terlemis sinir olmus bende bulasigi makinaya kydum iste ocagin ici tezgah masa silinecekti allah askina al su kizi nolur ben yapiyim dedi ki mutfakta is yapmak hic yaptigi sey degildir bezi aldi her yeri sildi ocagi temizledii ben herseyi yapairim ne isterseniz alirim ama cocuk bak demeyin yaa sabrim yok diyoo benim canim yokmu 24 saat onulayim diyomm bu defada bana demogoji yapma diyo

aynen canım bizimki de sarı uzamış görünüo ama belli olmuo...olsun seviom ben böle keltoş oğlumu
8de uyudu 9da emdi tekrar uyudu gece 4de diker bizi ayağa kesin oynayın benimle die-tatlicadiarzu-

yaman senin oğlan tabi ananeyi alt edio delikafadulden

iyi geceler özlem.özletme kendini.ne uyumlu oldu ama.
benim oğlumda uyudu da bakalım sonumuz nasıl olacak.
önceden kucağımda uyuyordu.sonra da yatağına bırakıyordum oğlumu.mışıl mışıl uyuordu.
şimdi ise emziriyorum,uyku moduna geçiyor zati.yavaşça yatağına yan yatırıyorum gık demeden uyuyor.
hani ekim bebişleri birbirini takip ediyor ya hadi bunu da takip etsinler.inşallah bu alışkanlığımız değişmez.arada inat edip de yay gibi geriyor kendini yatır yatırabilirsen.laelaelaelaelae

bende gidiyorum .bizim dükkanı da bu gece ben kapatayım ama , çok erken , hasılat kurtarmayacak valla.biri gelse de anahtarı bırkasam.yok mu gelen kapatıyom valla.hadi iyi gecler datlı rüyalar.by.çıngırt mıngırt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…