2008 Ekim Anneleri

good morning len kılsızlar Şeniz kılsızlar diim artık sayfalar kıllanmaz oldu buda benm canımı sıkii
biz hastaneye gidik.benm gecen aydan alerji testi için kan testlerim vardı onun sonuclarını bugun doktora göstericük.hani hamileyken ürtiker olduydum da gecmediydi ya ondan gidiik :çok üzgünüm: bitsin artık yaaaa senağlama
Dbest canim sıkıldi demis gitmis ne olduu kii bu karida bi haller var kac gundur gelmiyoo gelincede ne ettigini anlatmiyoo numaramiz yokki bizede mesaj atsin dimi len celen
he anam ööle.cebin yoksa haberde yok yasakkelime
şş ben geldım dıemı gıdıon len :mymeka:

nıye noldu kı :uhm:
angut karı msn den ne görüşcem ozaman senlen.sen geldin die gitmedim wc işim vardı onu halletmem gerekiodu :hooray:
gec kaldın nurce benm cemre karısı senin oğlandan haberleri almıs demekki ööle uyuyo nezamandır kaydirigubbakcemile3 tevekkeli bende diom bu uyumaz bööle die :uhm: meğer bi bildii varmıs zilloşun :enbuyukkk:

Ahanda dukkani ben actimm icerde kimsee varmii kimse yokmuss icerde bugun ibolyayi utunmamislarr

daha kalmaz akıllandı kaydirigubbakcemile3 bi gün içerde kalınca kalmıo içerde kaydirigubbakcemile3 kalıncada zeküs yapıomus zaten :roflol: kalmaması daha hayırlıcı kanımca :roflol:
hey allam randeuvya gec kalcaz cemre hanımlar uyanamadı :mymeka: baska zaman olsa 7 bucukta calar iç.indeki çalar saati bugun calmıycaa tuttu :mymeka: gitmişken kanınıda vericez bu demir damlası için.bi dahaki randevuya kadar cıksın die :çok üzgünüm: çok acıcak amaaaaa senağlama

meraaaaaannnn sen gelince senin üstüne ucucaz bu sefer :mymeka: butun gece meraktan uyuyamadım angut karı :mymeka: nasıl sudecik :çok üzgünüm:

günaydınnnnn delikafadulden hayırlı cumalar olsun herkeseeeee. delikafadulden
haftanın son işgününü çokkkk seviyorummmm hihoyyyt hihoyyyt

meran hadi hayırlı haberi ver artık meraklandığımız yeter

forumu terk edenlere sesleniyorum evinize dönünnnnn özledik sizleri senağlama

günaydın kızlar

nurce geçmiş olsun bacım su ciçeği çıkardınız heee
aslında anneden sütle geçen antikorlar bebişleri uzun bir süre koruyor ama sen bu hastalığı geçirmediğin için tabi bebeğine antikor da geçememiş oluyor ama olsun üzülme.. inşallah size bulaşmaz :Saruboceq:

Dbest canim sıkıldi demis gitmis ne olduu kii bu karida bi haller var kac gundur gelmiyoo gelincede ne ettigini anlatmiyoo numaramiz yokki bizede mesaj atsin dimi len celen

leylacım kayseri nasıl bilmiyorum ama ankarada hava birden ısındı .. böyle olunca ben çok etkileniyorum yaa sanki zaman atlamış gibi hissediyorum adape olamadımmm, uyku problemi yaşıyorum.. bu gidişle bi kafa dr una gidecem heralde canım sıkılıyooo yoksa ben de sizi çok özledim :çok üzgünüm: bir de sudenaz ın biran önce iyileşmesini istiyorum zaman geçmiyo yaa yoğun bakımdan hayırlısıyla bir çıksaydı..

bugün annemler geliyorrr :teytey: :teytey: :teytey:
ailemi çok özlüyorummm senağlama senağlama senağlama eylülün gurbette okumasına, evlenmesine asla izin vermicem :çok üzgünüm:

katil olacam yaaaaaaaaa sanki keyfi doktora gidiyoz hiç uyumuyo diyom bakıyo emmiyo ne versem yemiyo diyom bakıyo salak adam 60 yaşında vardı nerdeyse bi daha asla o hastaneye gitmeyecem

canım işte şansssızlık diye buna derim.ya bizde doktorumuzu beğenmedik başata.değiştirdik onuda beğenmedik.şimdiki daha iii sankikaydirigubbakcemile3

canım bizde peditus kullanıyoruz şuan apo ya...8 saatte bir yarım ölçek dedi doktorumuz.tabi bazen unuttuğum oluyor 9 saate çıkıosenağlama

canım benim çoookkk geçmiş olsun.inşallah ilaçlar fayda eder hemende geçerr...:Saruboceq:

dün herzaman gittiğim yere değil de eve yakın başka bir kuaföre gittim.. 29 yaşında olduğuma inanmadı kadın kaydirigubbakcemile3 evde bebeğim var bekliyo dedim ayy sen kaç yaşındasın da bebeğin var diyo kaydirigubbakcemile3 21-22 yaşlarında gösteriyomuşum yuhhh okadar da değillll ama kadın bana bayaaa gaz verdi puhahaaa :roflol:

canım çok öpmekten oluyomuş.bizmde doktorumuz öle demişti....bide silmekten...

tükürükleri akınca ağızlarını slioz ya ondanda olur muşşşş...:1hug:

ne güzel dbest insan ne svinir dimi.yaşını göstermiosun işteee.....göbeğin faln kalmdımı yoksam seninnnnnnnnnnnnnnn....aaaaaaa....benim gitmioooo...akşamları mekikte çekiom ama..nafile...süper bişi yaaa...biri gelip bana diycek uçarım:)

Son düzenleme:
HER ıKı BÖBREK ALT POLDE BÜYÜĞÜ 2MM ÇAPLI, DıSTALıNDE AKUSTıK GÖLGESı OLMAYAN KALSıFıK PRESıPAT ıLE UYUMLU GÖRÜNÜM ıZLENMEKTEDıR

dbest ultason sonucunda bu yazıyo ne diyo sen anladınmı

selam herkeseeedelikafadulden
biz geldiiikk..3-4 gündür giremiyorum gözümde tüttünüz leynnŞeniz
kayınvalidemler bendeydi bugün gittiler.o yüzden gelemedim hani belki merak eden felan olmuştur küçük bi ihtimal de olsa:çok üzgünüm:bugün sonunda pnömokok aşısını oldukhihoyyythihoyyythihoyyytkaçırdık diye çok üzülmüştüm.sadece daha az olcak doz olarak.hepatitide oldu..korktum eve gelince hemen bi fitil salladım ilk kez sağlık ocağında oluyo aşı gerçi burda okuduğum kadarıyla bi problem olmuyomuş...boy kiloyuda ölçtüler..beni pek tatmin etmedi bu ay:1no2:.kilosu 8.400 o iyi ama boyu sadece 1 cm uzamış 1 aydabenneyaptımki 69 cm olmuş..normalde ayda 3 cm uzuyodu.gerçi kadın boyu çok iyi falan dedi ama 6 aydan sonra yavaşlıyomu boy uzaması acaba.bi araştırayım ben şunu:uhm:
bide kadın meyve suyunu ve püresini hep kendiniz yapın dedi:1shok:ben arada kavonozdanda veriyom...bişey demedim artık.tarhana çorbası ver dedi.daha başlamadım tereddütteyimCADIARZUartık blendırdan geçirmeyin pürelerini çatalla ezin yoksa ilerde yedirmekte çok zorlanırsınız dedi.Allahtan Yağız artık kaşığa baya alıştı.herşeyi daha koyu yapıyorum.daha az saçıp döküyoz yerken..:teytey:10-15 güne kalmaz mama saati işkenceden çıkıp zevk haline gelcek sanırım.cokacimcoookkızlar bide oğluş baya baya bişeyler söylemeye çalışıyo.sanırım erken konuşcak.dede,meme,baba,ağlarken annee diyo ama istem dışı çıkıyo ağzından.oyuncaklarıyla oynarkende bıdı bıdı bişeyler anlatıyo kendi kendine..bayılıyom bu haline yaaaaŞeniz

geçmişi okuyamadım ama celen ve nurce cim geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin.
celencim normalde 8 saatte 1 çay kaşığı veriliyo peditus ama ben kendi insiyatifimi kullanıyom bazen.geçen gün sadece ses kısıklığı oldu.ateş,burun akıntısı v.s hiç yoktu.hemen başladım.günde 2 verdim bikaç gün.şimdi iyi.başladığını anladığım an dayıyom peditusu,grip olmadan kurtarıyoz olayı
nurce peki sana geçmemesi için hiç bi önlem alınamıyo dimi?ben de geçirmedim de merak ediyoom.ben hiç bi hastalığı geçirmemişim..ne kızamık,ne kabakulak:uhm:

dbest dogru demis bee cok kucuk gosteriyonn cidden yani resimlerden oyle gorunuyoo ki oyle minyonsun galiba boyun kac senin hic anne gibi durmuyon harbiden gaz degil kiskandum len ben sali gunu 22 olcam ve nedense dogumdan sonra kendimi 30 yasinda gibi hissediyorum .

ben de merak ettim de resmine bakayım dedim ama avucumu yaladım:çok üzgünüm:

Fatoscum boy ve kilosunda saglik ocaginda olcturdugun icin yanlislik olabilir takma kafana sizinki yine 1 cm uzamis saglik ocagi hep yanlis olcuyoo bizim boyu 1cm kisaltmislardi uyuz karilar ertesi ay gidincede birden 7 cm uzattilar boyunu yani yanliskilklar var hep bide dr kontrollerindeki tarti ile saglik ocagindaki farkli oluyo oyuzdende kiloda da farkliliklar oluyoo

ben de merak ettim de resmine bakayım dedim ama avucumu yaladım:çok üzgünüm:

Kimi merak ettin dbest i mi beni mi beni merak ettiysen albumumu bugun sildim ozel album yapacam tekrar baskalarida bakiyoo hemde bu aralar siteye guvenilmez oldu gecen zambaka kufurlu ozel mesaj gelmis bide dun saldiri olmuss siteye ve bi kac saat giremedik o yuzden killandim sildim bence sizde silin zaten ruyamda resimlerimiz int dusmus felan uff uyanir uyanmaz sildim

hımmm bak bu doğru olabilir.:uhm:.çünkü bazı kıyafetleri geçen aya göre kısaldı..ama 1 cm lik bi kısalma değil..ee kıyafetlerin 1 i 2 si çeksin diyelim.içinde çekmiycek kumaşlardan olanlar da var..neyse sağlıklı olsunlarda kuşum boyuda az uzasın napalım..ama sizinkide çok komikmiş..kısa çıkardılar demekkaydirigubbakcemile3

bu arad kızım 100 gram almış ve 1 cm uzamş boyunuz iyi ama kilo az dedi 7100 garm kilosu bence iyi zaten boyumuzda 68 cm olmuş sanırsam uzun bir kız olacak habira boyuna gidiyo sıpa ende genişleme yok

zambakcım her iki böbrekte kum ile uyumlu görünüm izlenmiş.. ultrasonu nerde yaptırdınız.. dr ne dedi?.. enfeksiyon ie ilgili birşey dendi mi? böbrek toplayıcı sistemi, mesane ve üreterler ile ilgili birşey yazıyor mu raporda?? bol sıvı alsın mı dediler ne dediler ilaç verdiler mi.. geçmiş olsunnn

yapma beee:1shok: kimmiş o zambak'a küfürlü mesaj gönderen hee..oyarım adamı vallaaÇok üzgünüm çoookben senin albümüne daha önce bakmıştım tatlişkom.dbest e bakceedim de arkidiş değiliz ya..göremedim:çok üzgünüm:.benimde albümüm herkese açıktı.kıllanıp arkadaşlara özel yaptım.zaten eşim nefret eder bi görse nete foto koyduğumukaydirigubbakcemilekıskanç şey nolcek:dilcikar:ama doğru söylüyosun güzelim kimseye güven olmuyo bu devirde..heleki net aleminde hiç..ekim anneleri hariç tabeeŞeniz

canım boyum 164 kilom şuan 58 ama haftaya 57 ye inecem sanırım kaydirigubbakcemile3

göbek değil de deri kaldı ya çok gevşekkk yani göbeğimde yağ yok ve giyinikken göbek olmuyo çünkü deri toplanıyo kaydirigubbakcemile3 ama çıplakken kötü görünüyo iki tane daha doğurayım estetik ameliyat düşünüyorum kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…