he anam ööle.cebin yoksa haberde yok yasakkelimeDbest canim sıkıldi demis gitmis ne olduu kii bu karida bi haller var kac gundur gelmiyoo gelincede ne ettigini anlatmiyoo numaramiz yokki bizede mesaj atsin dimi len celen
angut karı msn den ne görüşcem ozaman senlen.sen geldin die gitmedim wc işim vardı onu halletmem gerekiodu :hooray:şş ben geldım dıemı gıdıon len :mymeka:
nıye noldu kı :uhm:
gec kaldın nurce benm cemre karısı senin oğlandan haberleri almıs demekki ööle uyuyo nezamandır kaydirigubbakcemile3 tevekkeli bende diom bu uyumaz bööle die :uhm: meğer bi bildii varmıs zilloşun :enbuyukkk:iyi geceler özlem.özletme kendini.ne uyumlu oldu ama.
benim oğlumda uyudu da bakalım sonumuz nasıl olacak.
önceden kucağımda uyuyordu.sonra da yatağına bırakıyordum oğlumu.mışıl mışıl uyuordu.
şimdi ise emziriyorum,uyku moduna geçiyor zati.yavaşça yatağına yan yatırıyorum gık demeden uyuyor.
hani ekim bebişleri birbirini takip ediyor ya hadi bunu da takip etsinler.inşallah bu alışkanlığımız değişmez.arada inat edip de yay gibi geriyor kendini yatır yatırabilirsen.laelaelaelaelae
Ahanda dukkani ben actimm icerde kimsee varmii kimse yokmuss icerde bugun ibolyayi utunmamislarr
Dbest canim sıkıldi demis gitmis ne olduu kii bu karida bi haller var kac gundur gelmiyoo gelincede ne ettigini anlatmiyoo numaramiz yokki bizede mesaj atsin dimi len celen
katil olacam yaaaaaaaaa sanki keyfi doktora gidiyoz hiç uyumuyo diyom bakıyo emmiyo ne versem yemiyo diyom bakıyo salak adam 60 yaşında vardı nerdeyse bi daha asla o hastaneye gitmeyecem
grip olduk bacım saol.geldiğin ii oldu ya bişi sorucaktım sana.peditusu en erken kac saatte verebilirim?cok huzursuz kafası yanıo ama vucut ısısı 35,6?en son lacta verdiğimide hatırlamıorum acıkcası?ama 5 ten önceydi onu biliom laelaelaelaelae
meranın sakasıda 3. ye hamileyimdi lülülülülülü akşamda kocası ona demek öyle şakası yapıcaktı muhahaa kaydirigubbakcemile3
geçen hafta su çiçeğinden bahsetmiştim ya , zati bi tek sen yanıt vermiştin merancım.bugün işten geldim.oğlumun altını alıyordum.göbeğinde ve göbeğinin altıda iki kırmızı benek vardı içi sanki sulu gibi.s. ocağı yakın bize çok oraya götürdüm hemen meyvelerde yeni başlamıştık acaba alerji mi su çiçeği mi diye , tahmin et ne dedi?
suçiçeği
hemen oğlumun doktoruna gittik.oda baktı su çiçeği dedi, başında da az önce bir tane belirdi.şurup fln verdi. işin kötüsü bend egeçirmedim.böyle yani.öğleden beri moralim bozuk.dün yoktu bişiy,işin iyi yanı hemen fark edip hemen tedaviye başlayacağız ama neye yarar bulaştı bir kere.
Kizlarr yedirdigimiz bisey alerji yapsaa nasil anlarizz simdii hacerin yüzünde ara ara kirmizi kirmizi noktalar oluyoo alerjimi diye dusunup ne yedirdigimi dusunuyorum ama sadece yanaklarinda oluyo anlinda oluyo bu ara ara bazen sag yanaginda baska yerininde bisey yok acaba bisey alermi yapiyoo cok kucukkende oluyoduu dr cildi hassass öpmeyin demisti yada ondan mi
senin yanağında oluomuş bak keremin de çene bölgesinde kızarık minicik noktalar vardı dr tükürük salgısından dedi bikaç aydır salyalıyız ya biz batikonla sil dediydi 1-2kez sildim geçti ara ara yine oluo siliom geçio a.s
dün herzaman gittiğim yere değil de eve yakın başka bir kuaföre gittim.. 29 yaşında olduğuma inanmadı kadın kaydirigubbakcemile3 evde bebeğim var bekliyo dedim ayy sen kaç yaşındasın da bebeğin var diyo kaydirigubbakcemile3 21-22 yaşlarında gösteriyomuşum yuhhh okadar da değillll ama kadın bana bayaaa gaz verdi puhahaaa :roflol:
dün herzaman gittiğim yere değil de eve yakın başka bir kuaföre gittim.. 29 yaşında olduğuma inanmadı kadın kaydirigubbakcemile3 evde bebeğim var bekliyo dedim ayy sen kaç yaşındasın da bebeğin var diyo kaydirigubbakcemile3 21-22 yaşlarında gösteriyomuşum yuhhh okadar da değillll ama kadın bana bayaaa gaz verdi puhahaaa :roflol:
dbest dogru demis bee cok kucuk gosteriyonn cidden yani resimlerden oyle gorunuyoo ki oyle minyonsun galiba boyun kac senin hic anne gibi durmuyon harbiden gaz degil kiskandum len ben sali gunu 22 olcam ve nedense dogumdan sonra kendimi 30 yasinda gibi hissediyorum .
ben de merak ettim de resmine bakayım dedim ama avucumu yaladım:çok üzgünüm:
Fatoscum boy ve kilosunda saglik ocaginda olcturdugun icin yanlislik olabilir takma kafana sizinki yine 1 cm uzamis saglik ocagi hep yanlis olcuyoo bizim boyu 1cm kisaltmislardi uyuz karilar ertesi ay gidincede birden 7 cm uzattilar boyunu yani yanliskilklar var hep bide dr kontrollerindeki tarti ile saglik ocagindaki farkli oluyo oyuzdende kiloda da farkliliklar oluyoo
HER İKİ BÖBREK ALT POLDE BÜYÜĞÜ 2MM ÇAPLI, DİSTALİNDE AKUSTİK GÖLGESİ OLMAYAN KALSİFİK PRESİPAT İLE UYUMLU GÖRÜNÜM İZLENMEKTEDİR
dbest ultason sonucunda bu yazıyo ne diyo sen anladınmı
Kimi merak ettin dbest i mi beni mi beni merak ettiysen albumumu bugun sildim ozel album yapacam tekrar baskalarida bakiyoo hemde bu aralar siteye guvenilmez oldu gecen zambaka kufurlu ozel mesaj gelmis bide dun saldiri olmuss siteye ve bi kac saat giremedik o yuzden killandim sildim bence sizde silin zaten ruyamda resimlerimiz int dusmus felan uff uyanir uyanmaz sildim
dbest dogru demis bee cok kucuk gosteriyonn cidden yani resimlerden oyle gorunuyoo ki oyle minyonsun galiba boyun kac senin hic anne gibi durmuyon harbiden gaz degil kiskandum len ben sali gunu 22 olcam ve nedense dogumdan sonra kendimi 30 yasinda gibi hissediyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?