canım boyum 164 kilom şuan 58 ama haftaya 57 ye inecem sanırım kaydirigubbakcemile3
göbek değil de deri kaldı ya çok gevşekkk yani göbeğimde yağ yok ve giyinikken göbek olmuyo çünkü deri toplanıyo kaydirigubbakcemile3 ama çıplakken kötü görünüyo iki tane daha doğurayım estetik ameliyat düşünüyorum kaydirigubbakcemile3
:roflol: iki tane daha doğurduktan sonra estetiği neyim gözün görmez gibime geliyo :roflol:
zambakcım her iki böbrekte kum ile uyumlu görünüm izlenmiş.. ultrasonu nerde yaptırdınız.. dr ne dedi?.. enfeksiyon ie ilgili birşey dendi mi? böbrek toplayıcı sistemi, mesane ve üreterler ile ilgili birşey yazıyor mu raporda?? bol sıvı alsın mı dediler ne dediler ilaç verdiler mi.. geçmiş olsunnn
canım boyum 164 kilom şuan 58 ama haftaya 57 ye inecem sanırım kaydirigubbakcemile3
göbek değil de deri kaldı ya çok gevşekkk yani göbeğimde yağ yok ve giyinikken göbek olmuyo çünkü deri toplanıyo kaydirigubbakcemile3 ama çıplakken kötü görünüyo iki tane daha doğurayım estetik ameliyat düşünüyorum kaydirigubbakcemile3
ultrasonu özelde yaptırdık uzman dr yaptı. diğer sorduğun şeyler yazmıyo gittik uyuz doktora gösterdik gerzek başka geldiğinizde bakarız dedi kanda ca fazla olabilir belki dedi bi doktor bulamadık yani
kan tahliline gerek görmediler mi.. bence ultrason sonucunu da alın başka bir dr a gidin.. çok geçmiş olsun :çok üzgünüm:
ya leyla dbest sizinkiler de konuşuyomu benim kızım sadece ıh ıh ıh yapıyo bide çığlık atıyo agulamıyo bile niyeki
Ya aslinda ben kilo vermesemde olur gayetde memnumun eeski kilomdan 12 kilo fazlam var ama iste bende gobek derdi var ya sabah kalkinca bakiyom yandan aynaya hic gobek yok aksam bi bakiyoomm 4aylik hamile gibii su icsem sisiyoo niye boyle oluyoo yavv yemiyimmi icmiyimmi
ya leyla dbest sizinkiler de konuşuyomu benim kızım sadece ıh ıh ıh yapıyo bide çığlık atıyo agulamıyo bile niyeki
sabahtan beri kimse yoktu bi gittim geldim kıllatmışınız yine:dilcikar:
beyazzzambak canım benimkide önceden daha fazla ses çıkarıodu kendi kendine agucuklar yapıodu..şimdi sadece gülüo..bide boğazını yırtacak gibi bağırıo.. ay pardon resmen böğürüo..naniknanik..konuşsun die uğraşıorum hiç oralı olmuyo bende senin gibi endişe ediorum.:sm_confused:..normal mi acep..
bide 3_4 gündür sırtüstü yatarken yüzüstü dönüo.....:lepi:
benimki dönmüyor da ama oyuncaklarını bir elinden diğerine geçiriyo oynarken düşürüyo sonra arayıp buluyo tekrar oynuyo sanırım ilgi alanı şu günlerde oyuncak üstüne
Ben bugun haceri gozlem altina aldimm ayni detayli sekilde her seyi not aliyom bi hafta yapacam bunu aranizda yapanlar vardi ama ben hic yamadiydim ama artik bi duzeni olsun saatinde yemegi saatinde uykusu olsun istiyorum onceden bi hafta su saate uyudu su saate sunu yedi su saate kalkti gibi not alip sonra bi duzene sokuyum diyoom dbest sen yapiyodun dimi nasil yapsam kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?