2008 Ekim Anneleri

kajo
Nergis

Kullanıcı Listesi Son Aktivite: 28-03-2009 11:53

:1shok::1shok::1shok: kajo gelmiş demekkkkk neden ben görmedim , yazmadı mı acaba , yazmadıysa neden yazıp da bizi sevindirmiyor :mymeka:

:roflol: iki tane daha doğurduktan sonra estetiği neyim gözün görmez gibime geliyo :roflol:

Ben hep bu lavanozdaki purelerden veriyorum yaa napiyim okadar yapiyom ediyim yemiyo sipa doktugume degilde emegime ona harcadgigim zamana uzuluyom aksam yine her markadan her cesit almiss en cokta bebelacin kavanozdaki muhallebileri varya onu seviyo gecen muzlu muhallabeisinden yediredim simdide kayisi ananas almis babasi onu severek yiyo icerisinde yogurt muz princ de varmis harbiden de guzel tadi ben bile yerim aranizda denemeyen varsa denesin hacer cok seviyo ama 6. Aydan itibaren diyo ben veriyom ya bisey olmaz dimi surda kac gun kaldi sanki 6. Aya ,bide bebelec sebzeli guvec almis oda 6.aydan diyo yedirsemmiki beklesemmiki napiyim ki

:roflol: iki tane daha doğurduktan sonra estetiği neyim gözün görmez gibime geliyo :roflol:

valla inşallah diğerleri de eylül gibi uslu olurlarsa görür niye görmesin kaydirigubbakcemile3
zaten öyle olmasa başka çocuk istemezdim çünkü çokk zorrrr eylül de 4 aylık olana kadar beni çok yordu

ultrasonu özelde yaptırdık uzman dr yaptı. diğer sorduğun şeyler yazmıyo gittik uyuz doktora gösterdik gerzek başka geldiğinizde bakarız dedi kanda ca fazla olabilir belki dedi bi doktor bulamadık yani

ya leyla dbest sizinkiler de konuşuyomu benim kızım sadece ıh ıh ıh yapıyo bide çığlık atıyo agulamıyo bile niyeki

Ya aslinda ben kilo vermesemde olur gayetde memnumun eeski kilomdan 12 kilo fazlam var ama iste bende gobek derdi var ya sabah kalkinca bakiyom yandan aynaya hic gobek yok aksam bi bakiyoomm 4aylik hamile gibii su icsem sisiyoo niye boyle oluyoo yavv yemiyimmi icmiyimmi

ultrasonu özelde yaptırdık uzman dr yaptı. diğer sorduğun şeyler yazmıyo gittik uyuz doktora gösterdik gerzek başka geldiğinizde bakarız dedi kanda ca fazla olabilir belki dedi bi doktor bulamadık yani

kan tahliline gerek görmediler mi.. bence ultrason sonucunu da alın başka bir dr a gidin.. çok geçmiş olsun :çok üzgünüm:

ya leyla dbest sizinkiler de konuşuyomu benim kızım sadece ıh ıh ıh yapıyo bide çığlık atıyo agulamıyo bile niyeki

eylül de anne-baba-dede demiyor ama çok konuşuyor abowww kafamız şişiyo ama ne dediği konusunda hiç bi fikrim yok kaydirigubbakcemile3 bazen de eeeyyylüüüüllll diyor sanırım önce adını söylicek kaydirigubbakcemile3 her bebek aynı olmaz zambakcım üzülme hepsi konuşacaklarrr hem acaip hızlı gelişiyorlar..

benim de bazen şişiyo karnım ama yemek yemeden duramammm çok açım çokkk cokacimcoook gözüm doymuyoooo yaşasın yemek yemekkkk
ama ben de bi ara mekik çekmeye başlamayı düşünüyorum daaa çok üşeniyorummm kaydirigubbakcemile3

Canim bende tam onu yazacaktimm aksama kadar ciglik atiyoo kafami şişiriyoo yaa valla hosuma gidiyoo ama inan basim agriyoo bide cirtlak sesi var son ses bagiriyoo harbiden sizinkilerde boylemii tv izleyemiyom sesi bastiyoo tv nin sesini inan bogazi agriyacak diye uzuluyoom okadar yani bide simariyoo sevince boyle mahsuscuktan öksürmeyi ogrendi konusuyoo ama ne diyo anlamiyoom anne diyo aglarken cok net bi sekilde gecen hala der gibi ses cikti buuvv havvv diyoo iggu diyoo ayy diyoo ama cok sık degill aksam babasina bi sanki ne yaptigimi anlatir gibi biseyler bidirdiyoo ama en fazla ciglik atiyo

sabahtan beri kimse yoktu bi gittim geldim kıllatmışınız yine:dilcikar:
beyazzzambak canım benimkide önceden daha fazla ses çıkarıodu kendi kendine agucuklar yapıodu..şimdi sadece gülüo..bide boğazını yırtacak gibi bağırıo.. ay pardon resmen böğürüo..naniknanik..konuşsun die uğraşıorum hiç oralı olmuyo bende senin gibi endişe ediorum.:sm_confused:..normal mi acep..
bide 3_4 gündür sırtüstü yatarken yüzüstü dönüo.....:lepi:

şimdi hele delirtiyo beni tabi buna şükür yürütece koydum elinde topu var topu çok seviyo yumuşak toplardan biraz oynuyo düşürünce peşinden gidiyo top yürütecin altında kalınca bağırıyoooooooo yürüteciyle odaları geziyo az önce çamaşır seriyordum ben seriyorum o alıp yere atıyo ama bu halini çok seviyom kuzumun şimdide yatak odasına doğru gitti kesin çekmeceleri tutmaya çalışıyordur :asigim:

benimki dönmüyor da ama oyuncaklarını bir elinden diğerine geçiriyo oynarken düşürüyo sonra arayıp buluyo tekrar oynuyo sanırım ilgi alanı şu günlerde oyuncak üstüne

Ben bugun haceri gozlem altina aldimm ayni detayli sekilde her seyi not aliyom bi hafta yapacam bunu aranizda yapanlar vardi ama ben hic yamadiydim ama artik bi duzeni olsun saatinde yemegi saatinde uykusu olsun istiyorum onceden bi hafta su saate uyudu su saate sunu yedi su saate kalkti gibi not alip sonra bi duzene sokuyum diyoom dbest sen yapiyodun dimi nasil yapsam kii

benimki dönmüyor da ama oyuncaklarını bir elinden diğerine geçiriyo oynarken düşürüyo sonra arayıp buluyo tekrar oynuyo sanırım ilgi alanı şu günlerde oyuncak üstüne

Hacerde sirt ustu yatarken yuz ustu donmuyoo ama donebilir bunu biliyom cunki turuncu islak mendil paketi var bitane ona bayiliyoo yatarken o yanindaysa almak icin ya! donuyoo cabaliyiooo ama durduk yere donmuyoo mesela ben yatagin ortasina duz koyup gidiyorum geldigim de yan oluyo yani sirt ustunde saat yonunde donuyoo

dbest cim cidden göstermiyon yaşını..bu arada teşekkür ederimŞeniz

benim göbek sorunum yok ama popom gitmiyo ya deli olcam.vücutta en zor eriyen bölge.4 gündür pilates de yapamıyom misafirlerden dolayı.o baya sıkılaştırdı beni.yarın başlıyım yine bariifisfisfis..
oğluşun seside gür..ama bizimki erken konuşcak kesin..gerçi ister erken ister geç bi şekilde konuşcaklar inşallah daa,benimki konuşmayı öğrenmeden söylenmeyi öğrendi.normalde bıdı bıdı hiç durmuyo..eğer sinirlenirse okadar net söyleniyoki gülmekten kırılıyom.kaşlar çatık bi halde da-daa-daaa-daaaa diye uzatıyo.off babası da söylenir normalde.diyorum zaten ben yandım valla baba-oğul nasıl bu kadar dırdırcı oldunuzkaydirigubbakcemile3 ancak daha tam anlamıyla dönmüyo ben anlamıyorum geçiktimi diye.ama orta sehpam yerine pufum var benim.ona yaslıyom.baya bi ayakta yalnız kalıyo.üstüne oyuncak koyuyorum oynuyo.emekleme pozisyonunda ciyak ciyak ağlıyo.emeklemedenmi yürücek ne:uhm:
leylacım bebelac ın sebze pürelerini bende veriyom.bayılarak yiyo.sebzeli güveç evde var ama daha vermedim.deneyim bari aklıma gelmişken bugün.biz 6 yı geçtik nasılsa.muhallebisini vermemiştim bi ara ondan da alırım.

evet ben yapmıştım şimdi bir düzenimiz var çok şükür
bazen 1 saatlik oynamalar oluyor ve hergünümüz tabiki de aynı olmuyor ama yatma saatimiz hep aynı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…