2008 Ekim Anneleri

valla pek haber yok :çok üzgünüm: bugünde yoğun bakımda kalcakmış sudenaz..inş yarın yoğun bakımdan çıkar die ümit ediyoruz :Saruboceq:

inşallah canım iyi haberlerini alırız.. yoğun bakım kapısının önünde beklemek nedir iyi bilirim.. aalhım kardeşine yardım etsin. kuzuya da şifa versin.:Saruboceq:

valla pek haber yok :çok üzgünüm: bugünde yoğun bakımda kalcakmış sudenaz..inş yarın yoğun bakımdan çıkar die ümit ediyoruz :Saruboceq:

canım ben bikaç gündür yoktum yeni haberim oldu.çok büyük geçmiş olsun.Allah'ım acil şifalar versin inşallah.ujmarım en kısa zamanda toparlanıp aranıza döner sudenaz:Saruboceq:

merancım bir şey sorcam.. havalar ısındı ya dışarı çıkarken nasıl giyidiriyorsun tameri.. bir de elini yüzünü sabahları yıkıyor musun yoksa siliyor musun.. bi şey daha aklımdayken sorayım. mama kaplarını neyle steril ediyorsunuz ve bulaşık deterjanı değidiriyor musunuz..kafamçokkarıştı

Merancim ins iyi haber alirsiniz bende merandan haber varmi diye yazdim sayfayi yenilememistim yazdigini gormeden tabi baktim sen gelmissin sildim

canım ben yediriyorum 6.ayları artık.yiyiyoda apocuk...bişi olmadı.zaten az kaldı 6. aylarını doldurmalarına ...

bizimkide dönüyo.10 gün falan oldu.çok hareketli yaaa.çığlıklar konuşmalarrr...tabi anlamıyoruz biz:)

canım sudenaza Allah acil şifalar versinde çıksın yoğun bakımdan yaaa...çok geçmişler olsunnn...:Saruboceq:

sabahtan beri dışarıdayım...alışverişe gittik nisanla okulda yardım kampanyası varmış onun için oyuncak ve kıyafet aldık....sonra onları okula götürdük...daha sonra tamerin aşısını yaptırmak için sağlık ocağına gittik ve burda hava felaket sıcak sıcak ötesiii...gelirken kayınvalideme uğradım ve nisan orda kalmak istedii...çünkü kayınvaldem kızım sana oyuncak alcamm oynarız falan dedi tabii nisanda anne burda kalayım dedi...rüşvetçi babane nolcakk :çok üzgünüm: nisan olmayınca elimi kolumu koycak yer bulamıyorum ya gözlerim hep onu arıyor senağlama Allah kimseyi yavrusundan ayırmasın..şimdi napıo yemek yedimi,koşuyor mu ,terliyor mu düşün durr :çok üzgünüm:

tamerde ilk aşıda ağlamadı ama diğer aşılarda içlene içlene ağladı yawrum...74 cm olmuş yine tosunluğa devam ebe kaçç eylül 2008 doğumlu mu die sorduu :1shok: neyse emeklemeye başlayınca diş çıkarma sırasında biraz zayıflarsa daha iyi olur dedii....şimdi uyuyorr

kızlar benden size duyurulur ben küstüm size....ya hiç biriniz bana cevap yazmamışsınızz...artuk bbende girmiycemsenağlama siz kendinize bir dünya oluşturmuşunuz zaten....neyse boşverin siz benii..

Merancim ins iyi haber alirsiniz bende merandan haber varmi diye yazdim sayfayi yenilememistim yazdigini gormeden tabi baktim sen gelmissin sildim

hoşgeldin canım Allahın izniyle iyi olucak sudenazımız sen hiç üzülme...
dualarımız onunla...:Saruboceq:

canım ben bikaç gündür yoktum yeni haberim oldu.çok büyük geçmiş olsun.Allah'ım acil şifalar versin inşallah.ujmarım en kısa zamanda toparlanıp aranıza döner sudenaz:Saruboceq:

inşallah canım iyi haberlerini alırız.. yoğun bakım kapısının önünde beklemek nedir iyi bilirim.. aalhım kardeşine yardım etsin. kuzuya da şifa versin.:Saruboceq:

canım sudenaza Allah acil şifalar versinde çıksın yoğun bakımdan yaaa...çok geçmişler olsunnn...:Saruboceq:

sğlun kızlar Allah razı olsun hepinizden...doktor ameliyatı başarılı geçmiş demiş..içimize bi ferahlık geldi bunu duyunca...birde yoğun bakımdan çıksaydıı kuzuum

bugün eşofman giydirdim kalın değildi ama hava çok sıcak biliyorsun..buranın havasına güven olmaz diye yanıma mont ve cekette alıyorum..
her sabah uyandığında yıkıyorum tameri silmiyorum
mama kaplarını kaşıklarını önce normal suyla temizliyorum...sonra kaynar suyun içine bırakıyorum...kaynatmak doğru değil aklında bulunsun

hiç deterjan srmüyorsun yani ..

öle meran ama doğru değil mi..cevap alamıyorum maaaşallah herkes herkese hemen cevap yazıo ben atlanıyorum nedense....kızma hiç doğru bu...senağlama

bazen hepimizin soruları arada kaynayıp gidiyor...bu umursamamazlıktan olan bişey değil bu sana özel bi durumda değil..bazen aa şu msja cvp yazayım diorum sonra aklıma bişe gelio yada görmemiş olabiliyorum..bu sadece benim için değil birçok arkadaşım için geçerliiii....
buna alınmak kırılmak doğru değil bence ama illaki kırılcam alıngan olcam diorsuun sen bilirsiinn yapacak hiççbişe yokkk :sm_confused:

maşallah kuzuya... benim kızımın abisi gibi olmuş valla..

maşallah kuzuya... benim kızımın abisi gibi olmuş valla..

sğl teyzesii Şeniz ne abisii yaa senin kızınıı öpceezz bizz :jeyyar: kayseriye gidince feyza ve haceride öpcezz :jeyyar: ankaraya gidersek lülüyüde öperizz :jeyyar: celen kızma lenn sadece bi öpücüükk sonra yine cemre biziim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…