mrb kızlar
hele şükür geldin :mymeka: hadi haberleri bekliyoruz anlat çabuk
valla pek haber yok :çok üzgünüm: bugünde yoğun bakımda kalcakmış sudenaz..inş yarın yoğun bakımdan çıkar die ümit ediyoruz :Saruboceq:
valla pek haber yok :çok üzgünüm: bugünde yoğun bakımda kalcakmış sudenaz..inş yarın yoğun bakımdan çıkar die ümit ediyoruz :Saruboceq:
Ben hep bu lavanozdaki purelerden veriyorum yaa napiyim okadar yapiyom ediyim yemiyo sipa doktugume degilde emegime ona harcadgigim zamana uzuluyom aksam yine her markadan her cesit almiss en cokta bebelacin kavanozdaki muhallebileri varya onu seviyo gecen muzlu muhallabeisinden yediredim simdide kayisi ananas almis babasi onu severek yiyo icerisinde yogurt muz princ de varmis harbiden de guzel tadi ben bile yerim aranizda denemeyen varsa denesin hacer cok seviyo ama 6. Aydan itibaren diyo ben veriyom ya bisey olmaz dimi surda kac gun kaldi sanki 6. Aya ,bide bebelec sebzeli guvec almis oda 6.aydan diyo yedirsemmiki beklesemmiki napiyim ki
sabahtan beri kimse yoktu bi gittim geldim kıllatmışınız yine:dilcikar:
beyazzzambak canım benimkide önceden daha fazla ses çıkarıodu kendi kendine agucuklar yapıodu..şimdi sadece gülüo..bide boğazını yırtacak gibi bağırıo.. ay pardon resmen böğürüo..naniknanik..konuşsun die uğraşıorum hiç oralı olmuyo bende senin gibi endişe ediorum.:sm_confused:..normal mi acep..
bide 3_4 gündür sırtüstü yatarken yüzüstü dönüo.....:lepi:
Merancim ins iyi haber alirsiniz bende merandan haber varmi diye yazdim sayfayi yenilememistim yazdigini gormeden tabi baktim sen gelmissin sildim
hoşgeldin canım Allahın izniyle iyi olucak sudenazımız sen hiç üzülme...
dualarımız onunla...:Saruboceq:
....;.......
canım ben bikaç gündür yoktum yeni haberim oldu.çok büyük geçmiş olsun.Allah'ım acil şifalar versin inşallah.ujmarım en kısa zamanda toparlanıp aranıza döner sudenaz:Saruboceq:
inşallah canım iyi haberlerini alırız.. yoğun bakım kapısının önünde beklemek nedir iyi bilirim.. aalhım kardeşine yardım etsin. kuzuya da şifa versin.:Saruboceq:
canım sudenaza Allah acil şifalar versinde çıksın yoğun bakımdan yaaa...çok geçmişler olsunnn...:Saruboceq:
kızlar benden size duyurulur ben küstüm size....ya hiç biriniz bana cevap yazmamışsınızz...artuk bbende girmiycemsenağlama siz kendinize bir dünya oluşturmuşunuz zaten....neyse boşverin siz benii..
bu ne demek şimdii
merancım bir şey sorcam.. havalar ısındı ya dışarı çıkarken nasıl giyidiriyorsun tameri.. bir de elini yüzünü sabahları yıkıyor musun yoksa siliyor musun.. bi şey daha aklımdayken sorayım. mama kaplarını neyle steril ediyorsunuz ve bulaşık deterjanı değidiriyor musunuz..kafamçokkarıştı
bugün eşofman giydirdim kalın değildi ama hava çok sıcak biliyorsun..buranın havasına güven olmaz diye yanıma mont ve cekette alıyorum..
her sabah uyandığında yıkıyorum tameri silmiyorum
mama kaplarını kaşıklarını önce normal suyla temizliyorum...sonra kaynar suyun içine bırakıyorum...kaynatmak doğru değil aklında bulunsun
öle meran ama doğru değil mi..cevap alamıyorum maaaşallah herkes herkese hemen cevap yazıo ben atlanıyorum nedense....kızma hiç doğru bu...senağlama
sabahtan beri dışarıdayım...alışverişe gittik nisanla okulda yardım kampanyası varmış onun için oyuncak ve kıyafet aldık....sonra onları okula götürdük...daha sonra tamerin aşısını yaptırmak için sağlık ocağına gittik ve burda hava felaket sıcak sıcak ötesiii...gelirken kayınvalideme uğradım ve nisan orda kalmak istedii...çünkü kayınvaldem kızım sana oyuncak alcamm oynarız falan dedi tabii nisanda anne burda kalayım dedi...rüşvetçi babane nolcakk :çok üzgünüm: nisan olmayınca elimi kolumu koycak yer bulamıyorum ya gözlerim hep onu arıyor senağlama Allah kimseyi yavrusundan ayırmasın..şimdi napıo yemek yedimi,koşuyor mu ,terliyor mu düşün durr :çok üzgünüm:
tamerde ilk aşıda ağlamadı ama diğer aşılarda içlene içlene ağladı yawrum...74 cm olmuş yine tosunluğa devam ebe kaçç eylül 2008 doğumlu mu die sorduu :1shok: neyse emeklemeye başlayınca diş çıkarma sırasında biraz zayıflarsa daha iyi olur dedii....şimdi uyuyorr
hiç deterjan srmüyorsun yani ..
maşallah kuzuya... benim kızımın abisi gibi olmuş valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?