2008 Ekim Anneleri

valla çok teşekkür ederim.alınganlığım üstümde bu aralar.kusura bakmayınnnn...oğlum kaç gecedir durmuyor.bide ben yalnız büyütüyorum oğlumu.annem kayınvalidem ablam görümcem yok hiçbiri...ben hamileyken kayınvalidemi kaybettik zor günlerdi.iki gündürde çocuğum uyumuyor öksürmekten...neyse öle işte merancım...kötüyüm yaniii...senağlama

ooo ne kadar çok öpcek kuzu varmış.. şanslı maşallah seninki bir sürü fıstığın arasında kalmış.. yerimseniben

alınganlık yapcak bişe yok herkes sana cevap veriyor ama her yazdığına sorduğun herşeye herkesten cevap bekleme biraz rahat ol tamam mı :teselli: bebeğinde yavaş yavaş düzelir hiç merak etme bak bizimde kimsemiz yok yanımızda bizde yalnız büyütüyoruz ama burda birbirimize destek oluyoruz...sende geldin hoşgeldin sıkma canını kaynaşırsın ama alınganlıkk yassakk

:1hug:tamam sevindirdin meran kız beni.azcık moralim geldi vallaha...a.s.

arıkan bugün ne kadar sıcakk demi yaa -tatlicadiarzu- arabada klimayı açtım bugün su içinde kaldık yaa :çok üzgünüm: yaz gelmesin yaz gelmesin dioruum :bbo:

merveseyy canım hangi soruna cewap alamadın? kasıtlı yapılan bişi yok canım benimde çok cewap alamadığım oluyo.bozma moralini..tekrar sorarsan belki yardımcı olabiliriz..yerimseniben

celen iyileştiniz mi bee :çok üzgünüm: analı kızlı gezilir tozulur ama analı kızlı hasta olunmaz kii delüü -tatlicadiarzu-

Gel gel de öp bakim len nasii öpeceniz iki cicek bi bocek feyzayla hacer o tameri ne yapiyokk gel ehehé hehe öptururmuzz ulenn asil tameri minciklarizz bizz o tos tosu

biz geldik.kızımdan kan alındu senağlama bnm testler normal cıktı ama hemotolsğs sevk etti 22sinde randevu.kocamda kızılya kan verdi.migrenim tuttu gene.bubchen pişik kremi bulamıorum bitti :lepi:

celen iyileştiniz mi bee :çok üzgünüm: analı kızlı gezilir tozulur ama analı kızlı hasta olunmaz kii delüü -tatlicadiarzu-

cemre biraz daha ii.antibyotiği düxzenli verince cevap verio tedaviye.düzeldi die 12 saatte bir vereyim dedim gene azdı gribi.ama ben kötüyüm.ii grip oldum.dısarda günes yazdan kalma terletio ama bi yandanda ii esio :uhm: bugundemi yoğunbakımda kalıcakmış prenses :çok üzgünüm:

merancım sudenaz inşallah hamen iyileşir bide na yazı be nerde burda kar yağıyo şuan

amin canım :Saruboceq:

zambakçım kum mu geçiriormuş gülçe :uhm: doktora götürcekmisin yinee

ben orada kar yağdığına inanamıyorum sende burda çok sıcak olmasına....millet bugün şort tşört gezio....klima açtımm düşünebiliyormusun -tatlicadiarzu- yazın naparız burda bilmiyoruum :çok üzgünüm: pişceez pişcezz :çok üzgünüm:

evet canım inanamıyorum tam zıt memeleket ikisi de neyse ama mayısta hataya gidiyoz sıcaktan nefret edeceğime eminim şimdi size saçma gelecek ama biz burda kışın rahatız ev çok sıcak oluyo ve dediğin gibi şort tişört kuzumu incecik g,iydirp üstünü örtmüyorum ama haziran dedimi kaloriferler yanmıyo ve eylüle kadar yorganlark-la yatıyoruz inşallah yaza hasta etmem kuzumu şimdi rahatız ama yaza nolcak bakalım bu arad doktor kum gibi taş gibi birşey dedi bir halttan anlamadı tabiki iyi bir doktor bulur bulmaz götürcem

Gel gel de öp bakim len nasii öpeceniz iki cicek bi bocek feyzayla hacer o tameri ne yapiyokk gel ehehé hehe öptururmuzz ulenn asil tameri minciklarizz bizz o tos tosu
hadii lenn :mymeka: öpcezz dedim o kadarr :jeyyar:
annemm geçmiş olsuun lenn :çok üzgünüm: grip bizii bile devirio yavrumm napsıın yaa

sudenaz bugünde yoğun bakımda yatcakmışş..ama doktor iyi makineden çektik demiş solunum için galiba makineye bağlıydıı :çok üzgünüm: şimdilik herşey yolunda gibi görünüyor ...y.bakımdan çıktıktan sonra 1 haftada serviste yatarsa hastane günleri biter inş kuzumun ve bir daha tekrarlamazz :Saruboceq:

ben cemrenin ve celenin yerinde olsam asla kabul etmezdim ne leyn bu bir böcek kaç tane çiçek gezecek :dilcikar:
canımıı sıkmaa lenn :mymeka: gelir gülçeyide öperizz haa :jeyyar:

valla pek haber yok :çok üzgünüm: bugünde yoğun bakımda kalcakmış sudenaz..inş yarın yoğun bakımdan çıkar die ümit ediyoruz :Saruboceq:

inşallah çıkar canım , allah acil şifalar versin küçük prensese ........

antibiyotik tedavisi bildiğim kadarıyla kutu bitinceye kadar devam etmeli ve hep aynı saatlerde alınmalı ,yoksa mikroplar bağışıklık kazanır ve etkisi azalırmış ( ne derece doğrudur bilemiyorum ) aman ihmal etme ..........kendine de iyi bak ki cemrecik daha çabuk iyi olsun a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…