bazen hepimizin soruları arada kaynayıp gidiyor...bu umursamamazlıktan olan bişey değil bu sana özel bi durumda değil..bazen aa şu msja cvp yazayım diorum sonra aklıma bişe gelio yada görmemiş olabiliyorum..bu sadece benim için değil birçok arkadaşım için geçerliiii....
buna alınmak kırılmak doğru değil bence ama illaki kırılcam alıngan olcam diorsuun sen bilirsiinn yapacak hiççbişe yokkk :sm_confused:
sğl teyzesii Şeniz ne abisii yaa senin kızınıı öpceezz bizz :jeyyar: kayseriye gidince feyza ve haceride öpcezz :jeyyar: ankaraya gidersek lülüyüde öperizz :jeyyar: celen kızma lenn sadece bi öpücüükk sonra yine cemre biziim
valla çok teşekkür ederim.alınganlığım üstümde bu aralar.kusura bakmayınnnn...oğlum kaç gecedir durmuyor.bide ben yalnız büyütüyorum oğlumu.annem kayınvalidem ablam görümcem yok hiçbiri...ben hamileyken kayınvalidemi kaybettik zor günlerdi.iki gündürde çocuğum uyumuyor öksürmekten...neyse öle işte merancım...kötüyüm yaniii...senağlama
alınganlık yapcak bişe yok herkes sana cevap veriyor ama her yazdığına sorduğun herşeye herkesten cevap bekleme biraz rahat ol tamam mı :teselli: bebeğinde yavaş yavaş düzelir hiç merak etme bak bizimde kimsemiz yok yanımızda bizde yalnız büyütüyoruz ama burda birbirimize destek oluyoruz...sende geldin hoşgeldin sıkma canını kaynaşırsın ama alınganlıkk yassakk
sğl teyzesii Şeniz ne abisii yaa senin kızınıı öpceezz bizz :jeyyar: kayseriye gidince feyza ve haceride öpcezz :jeyyar: ankaraya gidersek lülüyüde öperizz :jeyyar: celen kızma lenn sadece bi öpücüükk sonra yine cemre biziim
celen iyileştiniz mi bee :çok üzgünüm: analı kızlı gezilir tozulur ama analı kızlı hasta olunmaz kii delüü -tatlicadiarzu-
merancım sudenaz inşallah hamen iyileşir bide na yazı be nerde burda kar yağıyo şuan
amin canım :Saruboceq:
zambakçım kum mu geçiriormuş gülçe :uhm: doktora götürcekmisin yinee
ben orada kar yağdığına inanamıyorum sende burda çok sıcak olmasına....millet bugün şort tşört gezio....klima açtımm düşünebiliyormusun -tatlicadiarzu- yazın naparız burda bilmiyoruum :çok üzgünüm: pişceez pişcezz :çok üzgünüm:
hadii lenn :mymeka: öpcezz dedim o kadarr :jeyyar:Gel gel de öp bakim len nasii öpeceniz iki cicek bi bocek feyzayla hacer o tameri ne yapiyokk gel ehehé hehe öptururmuzz ulenn asil tameri minciklarizz bizz o tos tosu
annemm geçmiş olsuun lenn :çok üzgünüm: grip bizii bile devirio yavrumm napsıın yaabiz geldik.kızımdan kan alındu senağlama bnm testler normal cıktı ama hemotolsğs sevk etti 22sinde randevu.kocamda kızılya kan verdi.migrenim tuttu gene.bubchen pişik kremi bulamıorumbitti :lepi:
cemre biraz daha ii.antibyotiği düxzenli verince cevap verio tedaviye.düzeldi die 12 saatte bir vereyim dedim gene azdı gribi.ama ben kötüyüm.ii grip oldum.dısarda günes yazdan kalma terletio ama bi yandanda ii esio :uhm: bugundemi yoğunbakımda kalıcakmış prenses :çok üzgünüm:
canımıı sıkmaa lenn :mymeka: gelir gülçeyide öperizz haa :jeyyar:ben cemrenin ve celenin yerinde olsam asla kabul etmezdim ne leyn bu bir böcek kaç tane çiçek gezecek :dilcikar:
valla pek haber yok :çok üzgünüm: bugünde yoğun bakımda kalcakmış sudenaz..inş yarın yoğun bakımdan çıkar die ümit ediyoruz :Saruboceq:
biz geldik.kızımdan kan alındu senağlama bnm testler normal cıktı ama hemotolsğs sevk etti 22sinde randevu.kocamda kızılya kan verdi.migrenim tuttu gene.bubchen pişik kremi bulamıorumbitti :lepi:
cemre biraz daha ii.antibyotiği düxzenli verince cevap verio tedaviye.düzeldi die 12 saatte bir vereyim dedim gene azdı gribi.ama ben kötüyüm.ii grip oldum.dısarda günes yazdan kalma terletio ama bi yandanda ii esio :uhm: bugundemi yoğunbakımda kalıcakmış prenses :çok üzgünüm:
ben cemrenin ve celenin yerinde olsam asla kabul etmezdim ne leyn bu bir böcek kaç tane çiçek gezecek :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?