2008 Ekim Anneleri

dbesssst koycenmi yatıom bak sonra koyupta silersen küserim

karaciğere değil böbreğe yüklenirsin kaydirigubbakcemile3

zaten benim böbreklerimde naneliiii :çok üzgünüm: böbrek deyince bile ağrııyy kafamçokkarıştı
len e.kulubunde okudum erkekler tarafınddan en çok beğenilen isim elifmişşş kaydirigubbakcemile3

Eylulun saclarina bayiliyom yaa kiz celen sende 3 unuzun resmini koyacadin hani cemre babaya mi benziyo bakacadik hemen koy hadi

zaten benim böbreklerimde naneliiii :çok üzgünüm: böbrek deyince bile ağrııyy kafamçokkarıştı
len e.kulubunde okudum erkekler tarafınddan en çok beğenilen isim elifmişşş kaydirigubbakcemile3

biliyorummmm kaydirigubbakcemile3
o yüzden kızıma da kendi adımı koydum puhahaha

Eylulun saclarina bayiliyom yaa kiz celen sende 3 unuzun resmini koyacadin hani cemre babaya mi benziyo bakacadik hemen koy hadi

yatiim anam yarın koyiim.
dbeesstt maşallah kocaman olmus yavrum yaa artık kıza benzemeye baslamıs darısı bize

yatiim anam yarın koyiim.
dbeesstt maşallah kocaman olmus yavrum yaa artık kıza benzemeye baslamıs darısı bize

heee kocaman oldular yaaa hala inanamıyorumm senağlama çok güzel bir duygu.. allah isteyen herkese nasip etsin..
şu 3 yıl bian önce geçsin de arka arkaya 2 tane daha bebiş istiyommm :asigim:

celencim avatarında cemre emzik emiyo :uhm: aldı mı yoksa :1shok:

yarın iş yemeği var eşimin akşam belek'e gitcezz..ama otel felakett yaaww...patronun oteli ama ne otell şimdi reklam olurr yazmayayım...ben ne giyceme karar verdim ama beyimiz kısa ve göğüs dekoltesi fazla olmazz dedii ama :mymeka: ama zafer benimdir giceem iştee :dilcikar: bu adam benii ciddi ciddi kıskanmaya başladı tamerin doğumunda sonra sonumuz hayrolsuun sengözlerimebaksanab

Benim bu zilli ne zaman kucagima alsam elini ya agzima ya ya gozume sokuyo dudaklarimda gozlerimde haraket ediyo ya tatmak mi istiyo nedir gozumu cikarak

şşşşş benim bi arkadaş var, 5 aylık hamile, tedavi görüyodu onlar da, sonra tedavisiz hamile kaldı, geçenlerde beni ziyarete geldi ööölen arası, benim evle işyeri yakın ya, öölen arası geliyolar işyerinden bazen, neyse işte konuşuyoz, oğlanmış onunkisi de, derken benim sıpadan laf açıldı, herşeyi parmaklıyo filen dedim, soora şimdik biz koruyoz çocuklardan gözüne bıngıldağına parmak atar diye siz de bizden korursunuz artıkın dedim, hee ya diyo kızcaaz, bu işler böööle anam, bugün bizi parmakliiler yarın başkalarını parmaklicekler :roflol:
seviyor evet o yüzden cesaret ettim bakalım fikrim değişmezse gidicezz

nereye gidceniz len ben kaçırmışım orayı :mymeka:
şşşşşş neresiylmiş len o külüp, hadi gidek orayı da halledek :roflol:
Burda bi psikolag varmisya dr meltem mi ne ona soru soruluyo ya bende soru sorsammi cok korkagim diye ne yapmam gerek deyi

:roflol::roflol::roflol:

çocukları kime bırakacaksın :uhm: git bakalım gezzzz yeeee içççççç gözümüz yokkkk :dilcikar:

ben de çıkıyom kızlar iyi gecelerrrrrrrrr

evet yaa kocaman oldularr :lepi:

celen emziğii yapıştırıcı ile yapıştırıo cemreye fotoğraf çekioo o kadarr kaydirigubbakcemile3

:1no2: tarihi anlardan bi kare olduu için koydum ya kaydirigubbakcemile3 dikkat ettiysen emzik alan bebeklerin hiç ööle resmi yok.kırk yılın basında bi emzik tutmus onuda 7 aleme gösterem dedim kaydirigubbakcemile3

:1no2: tarihi anlardan bi kare olduu için koydum ya kaydirigubbakcemile3 dikkat ettiysen emzik alan bebeklerin hiç ööle resmi yok.kırk yılın basında bi emzik tutmus onuda 7 aleme gösterem dedim kaydirigubbakcemile3

heee ama meranın dediği gibi ağzına yapıştırmışın gibi duruyo yavrum nasıl tutmuşşş kaydirigubbakcemile3

neyse ben kaçtımmmmm

çocukları kime bırakacaksın :uhm: git bakalım gezzzz yeeee içççççç gözümüz yokkkk :dilcikar:

ben de çıkıyom kızlar iyi gecelerrrrrrrrr

babaneye bırakcazz kafamçokkarıştı davet geldiği gün kayınvalidem bana sudenaz için geçmiş olsuna gelmişti...daveti duyunca ben çocuklara bakarım siz gidin eğlenin demişti...bende keyfim yok gitmeyiz demiştim...ama eşimde ee artık sudenaz iyileşti istersen gidelim dedi ee iyi gidelim dedim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…