karaciğere değil böbreğe yüklenirsin kaydirigubbakcemile3
zaten benim böbreklerimde naneliiii :çok üzgünüm: böbrek deyince bile ağrııyy kafamçokkarıştı
len e.kulubunde okudum erkekler tarafınddan en çok beğenilen isim elifmişşş kaydirigubbakcemile3
Eylulun saclarina bayiliyom yaa kiz celen sende 3 unuzun resmini koyacadin hani cemre babaya mi benziyo bakacadik hemen koy hadi
Eylulun saclarina bayiliyom yaa kiz celen sende 3 unuzun resmini koyacadin hani cemre babaya mi benziyo bakacadik hemen koy hadi
yatiim anam yarın koyiim.
dbeesstt maşallah kocaman olmus yavrum yaaartık kıza benzemeye baslamıs darısı bize
Benim bu zilli ne zaman kucagima alsam elini ya agzima ya ya gozume sokuyo dudaklarimda gozlerimde haraket ediyo ya tatmak mi istiyo nedir gozumu cikarak
seviyor evet o yüzden cesaret ettim bakalım fikrim değişmezse gidicezz
bi firmanın özel koltukları olan otobüsleri var...3 koltuk yanyana..internet bile var içindee rahat rahat gidersinizz... :lepi:
biz karulardan ordada vvar güya erkekler şeysii kaydirigubbakcemile3 biz orayıda talan ederüük beee :teytey: :teytey: :teytey:
Burda bi psikolag varmisya dr meltem mi ne ona soru soruluyo ya bende soru sorsammi cok korkagim diye ne yapmam gerek deyi
yarın iş yemeği var eşimin akşam belek'e gitcezz..ama otel felakett yaaww...patronun oteli ama ne otell şimdi reklam olurr yazmayayım...ben ne giyceme karar verdim ama beyimiz kısa ve göğüs dekoltesi fazla olmazz dedii ama :mymeka: ama zafer benimdir giceem iştee :dilcikar: bu adam benii ciddi ciddi kıskanmaya başladı tamerin doğumunda sonra sonumuz hayrolsuun sengözlerimebaksanab
heee kocaman oldular yaaa hala inanamıyorumm senağlama çok güzel bir duygu.. allah isteyen herkese nasip etsin..
şu 3 yıl bian önce geçsin de arka arkaya 2 tane daha bebiş istiyommm :asigim:
celencim avatarında cemre emzik emiyo :uhm: aldı mı yoksa :1shok:
heee kocaman oldular yaaa hala inanamıyorumm senağlama çok güzel bir duygu.. allah isteyen herkese nasip etsin..
şu 3 yıl bian önce geçsin de arka arkaya 2 tane daha bebiş istiyommm :asigim:
celencim avatarında cemre emzik emiyo :uhm: aldı mı yoksa :1shok:
:1no2: tarihi anlardan bi kare olduu için koydum ya kaydirigubbakcemile3 dikkat ettiysen emzik alan bebeklerin hiç ööle resmi yok.kırk yılın basında bi emzik tutmus onuda 7 aleme gösterem dedim kaydirigubbakcemile3
çocukları kime bırakacaksın :uhm: git bakalım gezzzz yeeee içççççç gözümüz yokkkk :dilcikar:
ben de çıkıyom kızlar iyi gecelerrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?