2008 Ekim Anneleri

şşşşşş neresiylmiş len o külüp, hadi gidek orayı da halledek :roflol:

:roflol::roflol::roflol:

gitcezz lenn nickimize bile karar verdikk benümkünü çok begendi celen şimdi burda bunuda yazmayayıım kaydirigubbakcemile3 sen aynı nickle girceenn ibolya kaydirigubbakcemile3

heee ama meranın dediği gibi ağzına yapıştırmışın gibi duruyo yavrum nasıl tutmuşşş kaydirigubbakcemile3

neyse ben kaçtımmmmm

yaa sonunda kızıı soymuşsuun ohh bee ben rahatladıım ilk defaa bacakları açıık yavrununn :lepi:

nere gidioon leenn :mymeka:

şşşşşşşş gitmeyin bi len, şindik icradan 16 doorum var, medeniiden 12 dooorum var, insan haklarından 16 doorum var, 30 soru soruldu, celenin kocaya da sordum da bi de size soriiim, sizce kaç puan alırım :roflol:

LEYLAAAA YAVRUUUSS DOĞUUM GÜNÜSÜNN KUTLUU OLSUUNN :içelim: sana pasta yaptım ilk kutlayanda ben olayıımm dediimm Şeniz

şşşşşşşş gitmeyin bi len, şindik icradan 16 doorum var, medeniiden 12 dooorum var, insan haklarından 16 doorum var, 30 soru soruldu, celenin kocaya da sordum da bi de size soriiim, sizce kaç puan alırım :roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

iyi gecelr nasılsınz. ben gelinceye kadar da epey kaynatmışsınız.
meran ,sudenaz nasıl var mı bi haber?

iyi geceler canım sudebalımız yarın taburcu olacak iyileşiyorr :dance:

sen nasılsıın çiçek oğlunn nasıll

çok sevindimallah nazardan saklasın bebişlerimizi hep mutlu olsunlar hayatları boyunca. benim çiçek oğlumda iyi , uyandı bak gene.

ibolya ben kaçanzi , pc ortağım geldi sıkıştırıyo. tv seyredecekmiş. yaz gelse de diğer ekranı kullnamaya başlasam gari de şu pc ortağından kurtulsam.kurtulsam nolcak gene oraya da gelir , 'çekil de bi arabalara bakem' de.offffff yanmışım bennnnnn. neyse iyi gecler. kapıyı sen kilitle bak.açık kalmasın ona göre.hadi iyi gecler.

eh herkeş gitmiş bende gidiiiim barim, tükkanı kapatmak baa kalmış, anahtar passsssss..pasın altında :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…