ben mii:1shok: yok şeker ben demedim. benim ek gıda verdiğimden doktorumun haberi yok daha. bu ayki kontrolde söyliycem.kaydirigubbakcemile2ben kahvaltılar die mama aldım ondan koyuyorum sonra 2 tane bebe bisküvi sonra 2 cay kasıı labne sonra 1 cay kasıı tereyağ.tatlansın die ona özel yaptıım seftali marmelatı.bugunde için yarım yumurta sarısı kodum.pekmezle süt ürünleri verilmez leylusum aklında olsun yerimseniben
sanırım arıkan demişti bide cakıl :uhm: doktoralrı demiş fisfisfis
he bende merak ettim len
Dbeste duyrulurr leyla22 oldumm
leyla da 1 yaş daha ihtiyarlamış , yeni yaşın kutlu ve mutlu olsun leylacım
ben mii:1shok: yok şeker ben demedim. benim ek gıda verdiğimden doktorumun haberi yok daha. bu ayki kontrolde söyliycem.kaydirigubbakcemile2
leylecım doğum günün kutlu olsun.. çocuğunla kocanla sağlıklı mutlu huzurlu yıllar olsun..a.s.a.s.
leylaaa İyİkİ doĞdunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
tünaydın senağlama cemrem cok hasta senağlama bir öksürüo bi öksürüo anlatamam senağlama ilaç vermek istemiyorum artık.akşam eşim gelince aktara gidicem günlük varmıs.onu tavada yakıomussun dumanına pamuk tutup göğsüne koyuyomussun cocuğun ii geliomuş.bende denemiştim öncedn kendimde ii gelmişti ama cocukta korkmustum.meğer cocuklar için apılıomş kaydirigubbakcemile3
bende görcem bende bende delikafadulden ya benm cıkmamı mı bekliosunhep ööle oluo nedense
uzun sağlıklı mutlu seneler onların olsun inşallah :Saruboceq: ankaraya gitme haberinize cok sevindim okuyunca sanki ben gidicekmşim gibi oldum Şeniz
:1no2: ben toparladım.aslında nasıl iileştim anlamadım.önceden bi grip olurdum 1 hafta yatak-döşek yatardım..cemre ilacım oldu :asigim: oooff bebeğim bi iileşeydi :çok üzgünüm:
puhahaaa :roflol:
sabah abah ne gzl bi habr beeee :teytey:
delü karı rüyanda mı gördün len gamzeyi :roflol: karı günaydın demiş hemen arkasından :roflol:gamzeyi sormus :roflol: hakkat nerde :uhm: tükkanı o acardı CADIARZU bide nihalden ii haber alırsak tamammdır :lepi:
ölçtüm 36,1 cıktı ama yanaklar pembe CADIARZU burun tıkanıklığını hortumlu bi aspiratörle cekiyorum sankii beyin sıvılarıd gelcek gibi hissdiyorum o kadar ağlıo senağlama bide ben surup verdikten sonra hemen emziriorum.acaba emzirmesemmi?
he 2 eylülüde biri artist biri meme biti daha nolsun :lepi:
banane lülülülülülü
saol teyzeesi :1hug:
he bak ben bu acıdan düşünmemiştim :1no2: yok anam tas yerinde ağardır bana biri yetio öetkide vantuzlarsa vay halime laelaelaelaelae
şşş sen bugunden mercimee ıslat yarın pişirirsin
etimesgut mu delikafadulden benm kocam öküzünün evi var orda stuluk size satak :jeyyar: ayyy orda olsaydım görüşürdük benm kaynanagilde sincanlı doğal olarakta kocam pis sincanlı :dilcikar:
aaahahahahahaaa :roflol: hiç gülceem yoktu muhahaaaaa :roflol:
he siz görüşsenize işte yerimseniben gecen de dedim ya cok merak ediyorum ilk kimler tanscak.ama cok ilginç olucak şööleki: aynı sehirde olanlar tanısamıycak ilk.kanımca ayrı sehirdkiler tanısıcak.işte leyla/meran cıtır/ben
ama yok yaw yeşimmerveylen iboş tanısık CADIARZU
gitcezz lenn nickimize bile karar verdikk benümkünü çok begendi celen şimdi burda bunuda yazmayayıım kaydirigubbakcemile3 sen aynı nickle girceenn ibolya kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar..
nice mutlu yıllara leylacım..yüreğindeki bütün güzelliklerin olması dileğiyle..iyiki doğdun...Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?