2008 Ekim Anneleri

Gunaydinn herkesee guzel bi gun diliyorum
LEYLAAAA YAVRUUUSS DOĞUUM GÜNÜSÜNN KUTLUU OLSUUNN :içelim: sana pasta yaptım ilk kutlayanda ben olayıımm dediimm Şeniz

Canim yaa cok tesekkur ederim yaa nasil sasirdim varya ayy canimsin yaa gecmisi okuyom öylee iniyodum asagi kocaman yazilirla pastayi gorunce nasil sevindim ya bi an benim bile aklimda degildi gel öpecem seni Şeniz buda gunler oncesinden hatirlatmama ragmen sabah dogum gunumu kutlamayan herifme:mymeka: du bakalim aksama kadar hatirlayipta ne hediye alma zahmetinde bulunacak

günaydın mirmirmirmir
dün yoktum ,geçmişe bakiim dedim maşallah okunacak gibi değil inşallah hasta filan yoktur ................
meran gelmiş hoşgelmiş, çok şükür sudecik de iyileşmiş :1hug:

leyla da 1 yaş daha ihtiyarlamış , yeni yaşın kutlu ve mutlu olsun leylacım

ben mii:1shok: yok şeker ben demedim. benim ek gıda verdiğimden doktorumun haberi yok daha. bu ayki kontrolde söyliycem.kaydirigubbakcemile2
Dbeste duyrulurr leyla22 oldumm

leylecım doğum günün kutlu olsun.. çocuğunla kocanla sağlıklı mutlu huzurlu yıllar olsun..a.s.a.s.

gunaydınnnn..
dun annem bendeydı kahvatı yaptık bı guzel..
sonra ben işlere giriştim.annem ıklimle berabr oynarken rahat rahat işimi yaptım.
bahar temızlıği yapıiim accık dedim.
bugun devam edıcem bakalım bıter mı bılmıyorum.
aslında camalrı sılecektım ama yagmur yağıodu:1no2:
en ıyısı ıcten sılıcem,perdelerı de yıkayıp asıcam.havalar duzelınce yıne sılerım artık iç-dış..
bakımm bı neler kaynattınız??

leyla da 1 yaş daha ihtiyarlamış , yeni yaşın kutlu ve mutlu olsun leylacım

leylaaa İyİkİ doĞdunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Arkadaslar hepinize tesekkur ederim sagolsun canlariimm benim ailemden sonra siz kutladinizz herifim bile daha kutlamadi peehh cumartesi annemler gelmisti gelirken pastada almislar nice yillara canim kizim yaziyodu ustunde icik simardim tabii 2gun var daha ama biz simdiden kutlayalim dedik diye pasta kestik cunki islerinden dolayi bugun aksam gelemezlerdi hafata sonu geldiler ilk onrla kutladik ben anlatacaktim size haceri hepsini unutturdu ogun kabiz olmustu sıkıntılıydi hic bisey gozum gormedi.ama asil dogum gunumde kutlayan sizssini canlarim benim optum hepinizi mucuk mmucuk

günaydın kızlar..
nice mutlu yıllara leylacım..yüreğindeki bütün güzelliklerin olması dileğiyle..iyiki doğdun...Şeniz

Yok valla beklemıom ole bişii..denk gelıodurrrr celenımmmmmmkaydirigubbakcemile5

sen gelmeseessnn ben gelıcemmmmmm
ıstanbulda cok ark. var 2 yıl once yazın gıdeceggduk bıletlerı aldık,,
bızım eve hırsız gırdı
bıletler elımızde kaldı..(onları calmamışşkaydirigubbakcemile3)
kımlık yok bişi yok gıdemedık...
gectıgımız yaz da hamiştimm gıdemedık.
bu yıl gıderız belkım dedım ama bılmıyorum.esım cok goturmek ıstıodu benı.10 yıl orda yasadı.hala ozlemle bahseder dururkötükedihüso
benm tayın işim bıle olabılır belkım bılmom sımdılık:1ninca:

[
gitcezz lenn nickimize bile karar verdikk benümkünü çok begendi celen şimdi burda bunuda yazmayayıım kaydirigubbakcemile3 sen aynı nickle girceenn ibolya kaydirigubbakcemile3

aaaa
ne nickiii lenn bana ne buldunuzzzz
bu nickle orayaa gıdememmmm:roflol::roflol::roflol:
kaparlarr lenn beniiiii:roflol:

gordüüümmmmmm
sıtenın bıde evlı erkekler içinn olanı varmışşşşşşşşkaydirigubbakcemile3

bira şişesi ile kadının arasındaki benzerlik nedir?

cevap: ikisinin de boyundan yukarısı boş olur ahahahahahahahha

yazmıslarr
kötükedihüso

benım DENIZLI ye gıtme ıhtımalım (teyzemlerın evı var gıdıp gelıolar)
ANKARAya gitme ihtımalım(kuzenım oturuo golbasına yakın olan lojmanlarda astsubay esı)
ıSTANBULa gıtme ıhtımalım(arkadass dolu)
varrrrrrrrr
Amaa daha cok herkesın ankara ıle bğlantısı var heraldee..
hadı ANKARA da buluişalımmm..
DBESTlerdekaydirigubbakcemile

bu aradaa SUDENAZZ hastaneden cıkacakmış bugun cok sevındım ya gercekten kendı cocugum gıbı ınan merancım..Allahım kımseden sağlığını eksık etmesın ınş..cok zor...

Evet sudenaza bende cok seviniyorum aslinda anne olduktan sonra daha iyi anliyo ve icten istiyo insan

Leyloşum mutlu yıllar sanaaaaaaaa mutlu yıllar mutlu yıllar mutlu yıllar sanaaaaaaaaaaaaa.
nice sağlıklı yaşlara eşinle ve minik ceylanınla beraber:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…