2008 Ekim Anneleri

Kizlar haceri kac gundur banyo yaptiramadim her aksam bi bahne cikiyo misafir geldi gecen eve is getirip onla ugrastilar felan derken cocuk bi hafta oldu yikanmayali dunde babannesi hasta geldi eve direk yatti babasida hodukluk yapti bi su dokmedi sinir oldum bugun kendim yikayacam onun babaligina ihtiyacim yok bi suyu dokmedi iyiymi yarin annemle yika diye simdi odayi isitiyom sizce yikayabilirmiyim tek basima bisey felan olursa diyede korkuyom kendi basina yikayan var mi

saç rengimi sormuştu celen çokkkk çabuk oldu ama nihayet bugün resim koysam dedim şansına pc nin bluetooth bağlantısı sorunlu , cebi görmüyo

Dbeste duyrulurr leyla22 oldumm

LEYLACIMMMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIMMMM Şeniz
İYİ Kİ DOĞDUNNNNN :teytey: :teytey::teytey:
İYİ Kİ ARAMIZDASIN :teytey::teytey::teytey:

Buyrun gelin vallaa süper olurrr :sm_cool:

ya leylacım geçen ben de celallendim yıkayım dedim de bi de korktum , çok hareketli sıpa bi de sabunlu sabunlu balık gibi kayıyo elimden diye cesaret edemedim, yatırıp da yıkayamam benimki yatmaktan nefret ediyo ille oturacak

file varsa çok rahat yıkarsın diğer türlü de küveti suyla doldur oturt içine üşümesin bi elinle tutup bi elinle sabunlarsın

canım ben tek yıkamadım ama yıkamak zorunda kalsam yıkardım bence yaparsın
eylülün küveti çok uygun sizinki nasıl bilmiyorum ama sırtını dayadığı yerin eğimi ve poposunun altındaki engeli işi kolaylaştırıyor.. zaten artık oturuyolar, önce vücudunu yıkarsın sonra kafasını.. kafasını durularken avcuna su al, o suyu gözüne getirmeden saçını elinle arkaya doğru durula.. bence bu şekilde çok rahat yıkarsın

tabi haceri zaptedebilirsen kaydirigubbakcemile3 eylül suyu çok seviyo bıraksan yüzecek kaydirigubbakcemile3 ayaklarını çok çırpıyo yer gök su oluyo kafamçokkarıştı

Dbestcim tesekkur ederim canim sagol
Ben bi su banyo isini hallediyim geliyim hadi bakalim bana kolay gelsin

seren serengil erken doğum yapmış :1shok: bebeğini kaybetmiş :çok üzgünüm:
ne zor yaaa allah sabır versin senağlama

valla Pazar günü ben bizim küvete oturtup tek yıkadım babası bilgisayarı götürdü 2 saatte gelirim dedi.kendi küvetinde tek yıkayamıyorum bir taraftan su dök sabunla derken birde büyüdü file tutmuyo çıkıyo yerinden.banyoyu ısıttım oturttum küvete fıskiyeyi açtım biraz cızırdadı ama kolay yıkadım sonra hoşuna gitti en sonunda namaz kılıyo gibi oturdu kuzum yıkandı:))

yaaa dün doğum yaptığını okumuştumda bebek çok minik doğmuş
kızın şansına 2.bebekte öldü demek allahım o acıyı yaşatmasın kimseleresenağlama

ben hep kendım yıkıyorum canım.once vucudunu yıkıyorum ama yatırıyorum kafasının altına havlu falan koyup yukseltıyorum kulağına su kacmıyor.sonra yıne yatar pozısyonda arkasını cevırıyorum bır elımle yıkıyorum dıger elımle avucumu gogsunden destekleyıp bıraz kaldırıyorum kafasını.
sonra oturtuyorum guzelcee su dokuyorum kafasından asagı.sampuanlıyorum.kulaklarınıyuzunu boynunu yıkıyorum ve en son duralıyıp cıkartıyorum.10 dk da bıtmıs oluo banyo kısı bızım.cok fazla oylanmıorum ben.hava duzelsın bıraz bol bol oynıycaz zaten suyla.hıı bıde bende fıle kullanmıyorum suyun ıcınde olmazsa usur cocuk ya..bence yıkayabılırsın canım...kımseye muhtac olmamayı ogrenecek ınsan once bu hayatta bence..yerimseniben

aa hamıle mıydıkı yazık ya allah sabır versın.mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…