Dbeste duyrulurr leyla22 oldumm
benım DENIZLI ye gıtme ıhtımalım (teyzemlerın evı var gıdıp gelıolar)
ANKARAya gitme ihtımalım(kuzenım oturuo golbasına yakın olan lojmanlarda astsubay esı)
İSTANBULa gıtme ıhtımalım(arkadass dolu)
varrrrrrrrr
Amaa daha cok herkesın ankara ıle bğlantısı var heraldee..
hadı ANKARA da buluişalımmm..
DBESTlerdekaydirigubbakcemile
Kizlar haceri kac gundur banyo yaptiramadim her aksam bi bahne cikiyo misafir geldi gecen eve is getirip onla ugrastilar felan derken cocuk bi hafta oldu yikanmayali dunde babannesi hasta geldi eve direk yatti babasida hodukluk yapti bi su dokmedi sinir oldum bugun kendim yikayacam onun babaligina ihtiyacim yok bi suyu dokmedi iyiymi yarin annemle yika diye simdi odayi isitiyom sizce yikayabilirmiyim tek basima bisey felan olursa diyede korkuyom kendi basina yikayan var mi
Leyloşum mutlu yıllar sanaaaaaaaa mutlu yıllar mutlu yıllar mutlu yıllar sanaaaaaaaaaaaaa.
nice sağlıklı yaşlara eşinle ve minik ceylanınla beraber:1hug:
leyluuş doğum günün kutlu ve de mutlu olsun Şeniz a.s.
Kizlar haceri kac gundur banyo yaptiramadim her aksam bi bahne cikiyo misafir geldi gecen eve is getirip onla ugrastilar felan derken cocuk bi hafta oldu yikanmayali dunde babannesi hasta geldi eve direk yatti babasida hodukluk yapti bi su dokmedi sinir oldum bugun kendim yikayacam onun babaligina ihtiyacim yok bi suyu dokmedi iyiymi yarin annemle yika diye simdi odayi isitiyom sizce yikayabilirmiyim tek basima bisey felan olursa diyede korkuyom kendi basina yikayan var mi
seren serengil erken doğum yapmış :1shok: bebeğini kaybetmiş :çok üzgünüm:
ne zor yaaa allah sabır versin senağlama
seren serengil erken doğum yapmış :1shok: bebeğini kaybetmiş :çok üzgünüm:
çakıl resmin gözükmüyo tekrar deneeeee delikafadulden
canım yaaa görünmüyosunki ama:uhm:
ben hep kendım yıkıyorum canım.once vucudunu yıkıyorum ama yatırıyorum kafasının altına havlu falan koyup yukseltıyorum kulağına su kacmıyor.sonra yıne yatar pozısyonda arkasını cevırıyorum bır elımle yıkıyorum dıger elımle avucumu gogsunden destekleyıp bıraz kaldırıyorum kafasını.Kizlar haceri kac gundur banyo yaptiramadim her aksam bi bahne cikiyo misafir geldi gecen eve is getirip onla ugrastilar felan derken cocuk bi hafta oldu yikanmayali dunde babannesi hasta geldi eve direk yatti babasida hodukluk yapti bi su dokmedi sinir oldum bugun kendim yikayacam onun babaligina ihtiyacim yok bi suyu dokmedi iyiymi yarin annemle yika diye simdi odayi isitiyom sizce yikayabilirmiyim tek basima bisey felan olursa diyede korkuyom kendi basina yikayan var mi
aa hamıle mıydıkı yazık ya allah sabır versın.mirmirmirmirseren serengil erken doğum yapmış :1shok: bebeğini kaybetmiş :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?