saç rengimmm , açılmıyo mu resim
yaaa dün doğum yaptığını okumuştumda bebek çok minik doğmuş
kızın şansına 2.bebekte öldü demek allahım o acıyı yaşatmasın kimseleresenağlama
saçında azıcık çıkmış ama yaaa:sm_confused:
Kizlarr geldimm ben yikadim valla hicde zor olmadi aferim kizimada hic aglamadi her zaman cirpinirdi bugun fazla cirpinmadi annem düsürebilir belki beni diye galibaa mis gibi olduu bi guzelde bebek yagi ile yagladim giydirdim hemen
Evet citircim dogru diyon bidaha hep kendim yikarim bee ne varmis kii yikamadaa hele dedigin gibi yaz gelsinn su sefasi yaparikk
yeter o kadar, halilolar giriyo siteye neme lazım :)
sahi kevser mi geldiiii amannnnn neden ses etmedi ki :mymeka:
Ayy masallah bee ne buyukmuss goguslerde pek zekzu ayy o gunleri hatirladim simdii yaz gunu ne zordu yaa sicakta koca gobekle yasamak gunluk 2 3 defa suya girerdim bide bende kasinti vardi ve terleyince kasinan yerdeki yaralar sizlardi anamm bidaha hamile kalirsam son aylari kişa denk getirecem
aferin kız leyloşşşş :hooray:
biz de lülüyü yıkıcaz bugün hihoyyyt
çakıl saç rengin çikolata kahve mi?? çok güzel bi renk ben çok beğendim ama yüzünü göremediğim için yakışmış mı bilemem kaydirigubbakcemile3
Ayy masallah bee ne buyukmuss goguslerde pek zekzu ayy o gunleri hatirladim simdii yaz gunu ne zordu yaa sicakta koca gobekle yasamak gunluk 2 3 defa suya girerdim bide bende kasinti vardi ve terleyince kasinan yerdeki yaralar sizlardi anamm bidaha hamile kalirsam son aylari kişa denk getirecem
inşallah canım yaa,ama benim göbüşe göre tombik bişey beklemeyin , kızım narin olacak 34.haftada 2100 gr dedi doktorum , sanırım 3 kilo bile zor bu gidişle :çok üzgünüm:
meran hosgeldınn
ama ben dıdıyomm
ıklımı doyurayım aksaama gorusurus artık
hoşbuldumm
bende fazla kalamayacağım sabahtan beri koşturuoom bee delikafadulden kuaföre gitcem az sonra akşam eşimin iş yemeğine gidiooz -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?