2008 Ekim Anneleri

Kizlarr geldimm ben yikadim valla hicde zor olmadi aferim kizimada hic aglamadi her zaman cirpinirdi bugun fazla cirpinmadi annem düsürebilir belki beni diye galibaa mis gibi olduu bi guzelde bebek yagi ile yagladim giydirdim hemen

yaaa dün doğum yaptığını okumuştumda bebek çok minik doğmuş
kızın şansına 2.bebekte öldü demek allahım o acıyı yaşatmasın kimseleresenağlama

ya nasıl 24 haftalık hamile olur anlamadım ya ben mi yanlış hatırlıyorum :uhm:
ben hamileydim çalıştığım yerdeki pc de gazete okurken onun hamile olduğunu öğrenmiştim diye hatırlıyorum nasıl 24 haftalık olur yaaa CADIARZU

allah sabır versin gerçekten çok acı :çok üzgünüm: inşallah bir an önce sağlıklı bir bebeği olur :Saruboceq: allah kimsenin kucağını boş bırakmasın :çok üzgünüm: senağlama

Evet citircim dogru diyon bidaha hep kendim yikarim bee ne varmis kii yikamadaa hele dedigin gibi yaz gelsinn su sefasi yaparikk

Kizlarr geldimm ben yikadim valla hicde zor olmadi aferim kizimada hic aglamadi her zaman cirpinirdi bugun fazla cirpinmadi annem düsürebilir belki beni diye galibaa mis gibi olduu bi guzelde bebek yagi ile yagladim giydirdim hemen

aferin kız leyloşşşş :hooray:

biz de lülüyü yıkıcaz bugün hihoyyyt

çakıl saç rengin çikolata kahve mi?? çok güzel bi renk ben çok beğendim ama yüzünü göremediğim için yakışmış mı bilemem kaydirigubbakcemile3

ölee denk getırmekkkle olssaaaa ohoooosırnaşık şey
valla benı gobk pek buyuktuu de goguslerın seksılıgıne katılamiiciimmlülülülülülü

sadece çikolata değil yani iki üç rengi karıştırdık ceylan kahve de var içinde herkesler beğendi benim de içime sindi a.s

heeee valla ben de kendi resmimi buldum nası yaşamışım ben o haldeeee :1shok: hesabı yap da bana da sööle leylacım ben de öyle istiyorum , çalışmalara ona göre başlayım :lepi:

meran hosgeldınn
ama ben dıdıyomm
ıklımı doyurayım aksaama gorusurus artık

inşallah canım yaa,ama benim göbüşe göre tombik bişey beklemeyin , kızım narin olacak 34.haftada 2100 gr dedi doktorum , sanırım 3 kilo bile zor bu gidişle :çok üzgünüm:

bu da doktorumun bana süpriizi böyle düşünürken 4150 gr doğdu bebişim :)))))))

hoşbuldumm
bende fazla kalamayacağım sabahtan beri koşturuoom bee delikafadulden kuaföre gitcem az sonra akşam eşimin iş yemeğine gidiooz -tatlicadiarzu-

beni de götürsene kuaföre , ay nasıl üşeniyorum anlatamam kaşlarım odun gibi oldu ( gerçi kalın kaş modası var da ben abarttım ) ha bugün ha yarın deyip duruyorum :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…