2008 Ekim Anneleri

Ehehee tamam biz calismalara baslaesak sanada haber veririm korungacsizlandik biz sizde korungasizlanin diye saclarinin rengi tam belli degil soyle yuzunude gorseydik silerdin gerii yaavv merak ediyom senii

beni de götürsene kuaföre , ay nasıl üşeniyorum anlatamam kaşlarım odun gibi oldu ( gerçi kalın kaş modası var da ben abarttım ) ha bugün ha yarın deyip duruyorum :sm_confused:

ben dün aldırdım kaşlarımı bugün fön işini halletcem delikafadulden çocukları babaneye bırakcam hiiçte canım istemio onları oraya bırakmayı :çok üzgünüm: ama napıım kii

sabah sabah alışverişe gittiim sudebalıma almak istediğim bi takım vardı onu aldım...aman Allahım üzerinde düşenemiyorumm çok cici bişee hihoyyyt

Ehehee tamam biz calismalara baslaesak sanada haber veririm korungacsizlandik biz sizde korungasizlanin diye saclarinin rengi tam belli degil soyle yuzunude gorseydik silerdin gerii yaavv merak ediyom senii

cıks olabilemez hadi ki silmeyi unuttum, ilerde nostalji diye çıkarırlar karşıma

hoşbuldumm
bende fazla kalamayacağım sabahtan beri koşturuoom bee delikafadulden kuaföre gitcem az sonra akşam eşimin iş yemeğine gidiooz -tatlicadiarzu-

Artizz garii minileri gogus dekoltelerini giyip hefuru kiskanclik krizine sokacan dimi resim cekilde aksam koy bakak da icimiz acilsin

Artizz garii minileri gogus dekoltelerini giyip hefuru kiskanclik krizine sokacan dimi resim cekilde aksam koy bakak da icimiz acilsin

yokkk yafruum göğüs dekoltesini kaldurduukk yassaakk Çok üzgünüm çoook neyse zaten bu göğüsler dekoltelik değill kaydirigubbakcemile3 minimde çok mini değüll zatenn kocacıma göre minii kötükedihüso adam çıldırmaya zaten hazırrr bana takım giy dio pantolan ceket yada etek ceket giycekmisimm :mymeka: kaçç kere giydiim len ben pantolon cekett yarabbiimm Çok üzgünüm çoook

tünaydın mirmirmirmir cemre kuzusu 8 de uyandı sonra bi uyumusuk 12 hihoyyyt o günlük cok işe yaradı ya :Saruboceq: gece hiç öksürmedi ama sabah gene tıkandı öksürmekten :çok üzgünüm:
happy birtday leyluuuuuuuuuşşşşş a.s.Şeniz

gitcezz lenn nickimize bile karar verdikk benümkünü çok begendi celen şimdi burda bunuda yazmayayıım sen aynı nickle girceenn ibolya
ben haydarım şakkıdı
ben yanlıs hatırlamısım kaydirigubbakcemile3
ayyyy beklerim cokta memnun olurum :1hug: meran da gelcek kaydirigubbakcemile5
dbestte olmaz yasakkelime düün nerde oturuon dedüydük sülemedi :dilcikar:
saç rengimi sormuştu celen çokkkk çabuk oldu ama nihayet bugün resim koysam dedim şansına pc nin bluetooth bağlantısı sorunlu , cebi görmüyo
istemem kalsın :dilcikar:
seren serengil erken doğum yapmış :1shok: bebeğini kaybetmiş :çok üzgünüm:
ne zor yaaa allah sabır versin senağlama
bende duydum şimdi.yzık.allahım sabır versin :Saruboceq:

aaaaaaaaaaaaa kevserrr:1shok:
höynk :1shok: :dilcikar:
:roflol::roflol::roflol:[/QUOTE]
dbest mi demiş hödük die :1shok: hadi cnm inanmaöm :enbuyukkk:

çıtırcım yeteri kadar gülmüşsün mesajını editler misin lütfen

lülülülülülü lülülülülülü

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…