sadece çikolata değil yani iki üç rengi karıştırdık ceylan kahve de var içinde herkesler beğendi benim de içime sindi a.s
heeee valla ben de kendi resmimi buldum nası yaşamışım ben o haldeeee :1shok: hesabı yap da bana da sööle leylacım ben de öyle istiyorum , çalışmalara ona göre başlayım :lepi:
beni de götürsene kuaföre , ay nasıl üşeniyorum anlatamam kaşlarım odun gibi oldu ( gerçi kalın kaş modası var da ben abarttım ) ha bugün ha yarın deyip duruyorum :sm_confused:
Ehehee tamam biz calismalara baslaesak sanada haber veririm korungacsizlandik biz sizde korungasizlanin diye saclarinin rengi tam belli degil soyle yuzunude gorseydik silerdin gerii yaavv merak ediyom senii
hoşbuldumm
bende fazla kalamayacağım sabahtan beri koşturuoom bee delikafadulden kuaföre gitcem az sonra akşam eşimin iş yemeğine gidiooz -tatlicadiarzu-
sabah sabah alışverişe gittiim sudebalıma almak istediğim bi takım vardı onu aldım...aman Allahım üzerinde düşenemiyorumm çok cici bişee hihoyyyt
dbestcim orda villa happ varmıydıı???
Artizz garii minileri gogus dekoltelerini giyip hefuru kiskanclik krizine sokacan dimi resim cekilde aksam koy bakak da icimiz acilsin
ben haydarım şakkıdıgitcezz lenn nickimize bile karar verdikk benümkünü çok begendi celen şimdi burda bunuda yazmayayıım sen aynı nickle girceenn ibolya
ben yanlıs hatırlamısım kaydirigubbakcemile3ben mii:1shok: yok şeker ben demedim. benim ek gıda verdiğimden doktorumun haberi yok daha. bu ayki kontrolde söyliycem.
leylecım doğum günün kutlu olsun.. çocuğunla kocanla sağlıklı mutlu huzurlu yıllar olsun...
ayyyy beklerim cokta memnun olurum :1hug: meran da gelcek kaydirigubbakcemile5Yok valla beklemıom ole bişii..denk gelıodurrrr celenımmmmmmkaydirigubbakcemile5
sen gelmeseessnn ben gelıcemmmmmm
ıstanbulda cok ark. var 2 yıl once yazın gıdeceggduk bıletlerı aldık,,
bızım eve hırsız gırdı
bıletler elımızde kaldı..(onları calmamışşkaydirigubbakcemile3)
kımlık yok bişi yok gıdemedık...
gectıgımız yaz da hamiştimm gıdemedık.
bu yıl gıderız belkım dedım ama bılmıyorum.esım cok goturmek ıstıodu benı.10 yıl orda yasadı.hala ozlemle bahseder dururkötükedihüso
benm tayın işim bıle olabılır belkım bılmom sımdılık:1ninca:
[
aaaa
ne nickiii lenn bana ne buldunuzzzz
bu nickle orayaa gıdememmmm:roflol::roflol::roflol:
kaparlarr lenn beniiiii:roflol:
dbestte olmaz yasakkelime düün nerde oturuon dedüydük sülemedi :dilcikar:benım DENIZLI ye gıtme ıhtımalım (teyzemlerın evı var gıdıp gelıolar)
ANKARAya gitme ihtımalım(kuzenım oturuo golbasına yakın olan lojmanlarda astsubay esı)
ıSTANBULa gıtme ıhtımalım(arkadass dolu)
varrrrrrrrr
Amaa daha cok herkesın ankara ıle bğlantısı var heraldee..
hadı ANKARA da buluişalımmm..
DBESTlerdekaydirigubbakcemile
istemem kalsın :dilcikar:saç rengimi sormuştu celen çokkkk çabuk oldu ama nihayet bugün resim koysam dedim şansına pc nin bluetooth bağlantısı sorunlu , cebi görmüyo
bende duydum şimdi.yzık.allahım sabır versin :Saruboceq:seren serengil erken doğum yapmış :1shok: bebeğini kaybetmiş :çok üzgünüm:
ne zor yaaa allah sabır versin senağlama
höynk :1shok: :dilcikar:aaaaaaaaaaaaa kevserrr:1shok:
çıtırcım yeteri kadar gülmüşsün mesajını editler misin lütfen
ya alman mağazası demiştin de mi.. malesef burda yok canım :1no2:
haydarıım yavruum hoşgeldiinn Şeniz
Hemseriim denizz napiyoon kuzun napiyoo
hoşbuldum f........k :jeyyar: sölim mi lülülülülülü
bu ne ya nostaljimi yapıosunuz :uhm:
Hee oyle yapiyolar yaa niye ben hamileyken bulmadim burayii ne cok sey kacirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?