tünaydın mirmirmirmir cemre kuzusu 8 de uyandı sonra bi uyumusuk 12 hihoyyyt o günlük cok işe yaradı ya :Saruboceq: gece hiç öksürmediama sabah gene tıkandı öksürmekten :çok üzgünüm:
happy birtday leyluuuuuuuuuşşşşş a.s.Şeniz
ben haydarım şakkıdı
ben yanlıs hatırlamısım kaydirigubbakcemile3
ayyyy beklerim cokta memnun olurum :1hug: meran da gelcek kaydirigubbakcemile5
dbestte olmaz yasakkelime düün nerde oturuon dedüydük sülemedi :dilcikar:
istemem kalsın :dilcikar:
bende duydum şimdi.yzık.allahım sabır versin :Saruboceq:
höynk :1shok: :dilcikar:
dbest mi demiş hödük die :1shok: hadi cnm inanmaöm :enbuyukkk:
lülülülülülü lülülülülülü
ooo baya kaynatmışınız ben yokkeennn
ben kocamı çok özledim yaa onu kazana atmaktan vazgeçtim :asigim: seviyorum uleeeeeeennnnnn
ıyım tatlım sen doğum gunun kutlu olsunsüprizzzzz
tamam bende senin yerine düşüneyimyokk lee sülemee kaydirigubbakcemile3 daha yaratıcı bişee bulcamm lülülülülülü
ben hamileyken takip ediordum ama celenin dediği gibi sonradan kıllandıım kaydirigubbakcemile3
celencim peşine şu yukardaki mesajımı da koysa sorun yoktu ama bu yaptığı çok saçma :dilcikar:
yavrum senden hep bööle msjlar okduumuzdan bu yazdıın ilginç gelmiş demekkei alıntı yapmış :sm_confused:
yokk lee sülemee kaydirigubbakcemile3 daha yaratıcı bişee bulcamm lülülülülülü
onu sende ii tanıosun içinde art niyeti yok biliosun :teselli: dedim ya acayibşne gitmiştir.bnm bile :teselli:inanasım gelmedi ki alttaki msjla toplamıssın durumu :lepi:benneyaptımki
Faik mi sim len bende hulusü olurum o zaman yada yok yok haliloo olacamm
onu sende ii tanıosun içinde art niyeti yok biliosun :teselli: dedim ya acayibşne gitmiştir.bnm bile :teselli:inanasım gelmedi ki alttaki msjla toplamıssın durumu :lepi:
canım sıkıldı ben de gidiyorum
onu sende ii tanıosun içinde art niyeti yok biliosun :teselli: dedim ya acayibşne gitmiştir.bnm bile :teselli:inanasım gelmedi ki alttaki msjla toplamıssın durumu :lepi:
yasakkelime halilo olmaz onun sahibi var bilion dimi kaydirigubbakcemile3 sen faik ol puhahaaa bende haydar Şeniz haydar d. :roflol:
yok len f....k yazmissin ya merana bende faik mi diye sordum halilo terkendim ben en iyisi hulusü olayim
hadi başlatıyom dizilin sıraya :teytey: :teytey: :teytey:
hadi başlatıyom dizilin sıraya :teytey: :teytey: :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?