2008 Ekim Anneleri

ooo baya kaynatmışınız ben yokkeennn

ben kocamı çok özledim yaa onu kazana atmaktan vazgeçtim :asigim: seviyorum uleeeeeeennnnnn

celencim peşine şu yukardaki mesajımı da koysa sorun yoktu ama bu yaptığı çok saçma :dilcikar:

yokk lee sülemee kaydirigubbakcemile3 daha yaratıcı bişee bulcamm lülülülülülü
tamam bende senin yerine düşüneyim
mülayim nasıl CADIARZU :roflol:
ben hamileyken takip ediordum ama celenin dediği gibi sonradan kıllandıım kaydirigubbakcemile3

bak ben seni hatırlıyamıyorum fisfisfis eskilerden bi msjını alşıntı yapsana bi ara sengözlerimebaksanab

celencim peşine şu yukardaki mesajımı da koysa sorun yoktu ama bu yaptığı çok saçma :dilcikar:

yavrum senden hep bööle msjlar okduumuzdan bu yazdıın ilginç gelmiş demekkei alıntı yapmış :sm_confused:

onu sende ii tanıosun içinde art niyeti yok biliosun :teselli: dedim ya acayibşne gitmiştir.bnm bile :teselli:inanasım gelmedi ki alttaki msjla toplamıssın durumu :lepi:
Faik mi sim len bende hulusü olurum o zaman yada yok yok haliloo olacamm

yasakkelime halilo olmaz onun sahibi var bilion dimi kaydirigubbakcemile3 sen faik ol puhahaaa bende haydar Şeniz haydar d. :roflol:

yok len f....k yazmissin ya merana bende faik mi diye sordum halilo terkendim ben en iyisi hulusü olayim

Dbestt gitmee len alinganlik yapmaa nostarji yaptik citirin bi art niyeti olmadigini biliyonn gime killatakk

Kizlar show tv de deryali gunlere birazdan cocuk beslenme dr gelecekmis ben bakiyomm du bakalim ne anlatacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…