2008 Ekim Anneleri

yaaaa kızlar gülçem 6 ayını bitirmiş bugün bizim halayımız yok mu

:teytey: :teytey: :teytey:
7. ayınız hayırlı olsun zambakcımmmm

leyloşşşş geldimmm leynnn
buarada yimek yaptımmm cokacimcoook biliyosun canım sıkılınca dünyaları yiyommm cokacimcoook

Celen biraz once meyve puresinin icne pekmez ve biskuvu ezdim 2 3 kasik yedi yerken uyudu uyku saatiydi bende hemen yediriyim de fazla uyusun dedim ama yerken uyudu simdi bu karisimi dokuyummu 1 saat felan uyur uyaninca vermeyim yeniden yapiyim dimi

kızlar ıklıme balkabagı aldım.
balkabagını hangı sebzelerle pişirince guzel oluyor??
ben ılk kez denıycem de.
yapan varsa bı tarıf verebılırr mıı??
delikafadulden

ben ılk kez denıycem de.
delikafadulden

Ben daha yapmadim yaa bak iyi aklima geldi aksam makette varsa aldirayimda bende yapayim patatesli balkabagi corbasi diye bi tarif okumustum demekki patates oluyoo

yaaaa kızlar gülçem 6 ayını bitirmiş bugün bizim halayımız yok mu
nice aylaraaaa :1hug:
sırada kim var :uhm:
biz :lepi:
celeeeen takvimindeki resim aynı erkeğe benzemiş kaydirigubbakcemile3
:dilcikar: yarına yeni takvim yapcam ozamn bakem nası olcek :uhm:

Celen biraz once meyve puresinin icne pekmez ve biskuvu ezdim 2 3 kasik yedi yerken uyudu uyku saatiydi bende hemen yediriyim de fazla uyusun dedim ama yerken uyudu simdi bu karisimi dokuyummu 1 saat felan uyur uyaninca vermeyim yeniden yapiyim dimi
sanırım en fazla 2 saat duruo.bendede corba kaldı şimdi.2 saat bekletcem.
ben ılk kez denıycem de.
delikafadulden

onu meranla dbest yapıodufisfisfis

çıtırım ben balkabağını patatesle yaptım , içine de azcık irmik ekledim çok sevdi özge

celencim peşine şu yukardaki mesajımı da koysa sorun yoktu ama bu yaptığı çok saçma :dilcikar:

aa inanmıyorum ya...:1shok:
senın kocanı sevıp sevmemen degılkı konu..herkesin burda esıne soledıklerne guluoruz..
senın de bu mesajın dıkkatımı cektı sadece.sen bu mesaajı yazmdaın dıe esını sevmıyor mu oluyorsun???ya da burdakı herkes esıne hoduk dedı dıye esını sevmıyır mu oluyor.
altına dıger mesajı alıntı yapmadım dıye herkes boyle mı anlayacak yanı????
cok sasırdım gercekten mesajımı edıtledım.bundan rahatsız olacagın hıc aklıma gelmezdı gercekten.gellseydı zaten yapmazdım..kusura bakma......

Dbest bi haftadir senin uyku taktigini deniyorum ve cok rahatladim yaa isimi gucumu hep yapiyorum aslinda hacer zor uyuyan bi bebek degildi ama hep ayagimda sallayarak uyumak istiyodu vede kendi uyanana kadar ayagimda duracak koydugum an uyaniyodu artik cok zor oluyodu kendi buyudukce zahmetide buyuyo artik zaman benim icin cok onemli o uyurken ne biliyim corbasini hazirlarim yogurtunu yaparim hadi ev isini gectim kendi ihtiyaclarini yapamiyodum bi haftadir besigine koyuyorum emzik bas yardimcim zaten agzina veriyorum ilk zamanlarda 3 4 kere salliyodum simdi hic sallamiyom bile besigine koyunce direk kapatiyo gozunu o uyurken dunyanin isini yapiyorum ve onceden en fazla yarim saat uyurdu simdi 2 saat uyuyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…