yaaaa kızlar gülçem 6 ayını bitirmiş bugünbizim halayımız yok mu
dbest ne yaptın cokacimcoook fikir olsun :jeyyar:
patates yimeği yaptımm çok severim kendülerünü cokacimcoook pirinç ıslattım pilav yapcam bi de yeşil salata.. yeterrrrr cokacimcoook
patates yimeği yaptımm çok severim kendülerünü cokacimcoook pirinç ıslattım pilav yapcam bi de yeşil salata.. yeterrrrr cokacimcoook
daha ne olsun bende patatesin herşeyini çok severim ayrıyeten günde 3 öğün pilav versen yerim bayulurum accuk göndersene
leyluşşş izleyemedim leynn dr ne dediiii
leyluşşş izleyemedim leynn dr ne dediiii
denizyeşil niya yazmıyon sadece okuyup gidiyon yazsana beeeeeee iki laf edelim
bana da anlatın bana da delikafadulden
kuzucanımı uyuttum şimdi uyanna kadar açmayacam yarım saat açaçamma yani
kızlar ıklıme balkabagı aldım.
balkabagını hangı sebzelerle pişirince guzel oluyor??
ben ılk kez denıycem de.
yapan varsa bı tarıf verebılırr mıı??delikafadulden
nice aylaraaaa :1hug:yaaaa kızlar gülçem 6 ayını bitirmiş bugünbizim halayımız yok mu
biz :lepi:sırada kim var :uhm:
:dilcikar: yarına yeni takvim yapcam ozamn bakem nası olcek :uhm:celeeeen takvimindeki resim aynı erkeğe benzemiş kaydirigubbakcemile3
sanırım en fazla 2 saat duruo.bendede corba kaldı şimdi.2 saat bekletcem.Celen biraz once meyve puresinin icne pekmez ve biskuvu ezdim 2 3 kasik yedi yerken uyudu uyku saatiydi bende hemen yediriyim de fazla uyusun dedim ama yerken uyudu simdi bu karisimi dokuyummu 1 saat felan uyur uyaninca vermeyim yeniden yapiyim dimi
kızlar ıklıme balkabagı aldım.
balkabagını hangı sebzelerle pişirince guzel oluyor??
ben ılk kez denıycem de.
yapan varsa bı tarıf verebılırr mıı??delikafadulden
celencim peşine şu yukardaki mesajımı da koysa sorun yoktu ama bu yaptığı çok saçma :dilcikar:
çıtırım ben balkabağını patatesle yaptım , içine de azcık irmik ekledim çok sevdi özge
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?