2008 Ekim Anneleri

balkabağı + patates + mercimek /makarna/pirinç/irmik çok güzel oluyor..

eylül de şuan tavuk baget+balkabağı+mercimek+makarna çorbası yiyorrr cokacimcoook ama bunu çok sevmedi benneyaptımki

eylül de şuan tavuk baget+balkabağı+mercimek+makarna çorbası yiyorrr cokacimcoook ama bunu çok sevmedi benneyaptımki

blendırdanmı gecirion

makarna mııı???makrnada mı verıonuzzzz??:uhm:
nekadar koyuyosun pekı??

bıde makarna-pirinç-mercımek-irmik den bırını mı kouyosun hepsınden mı??

evet blendırdan geçiriyom ama sevmedi yemiyo :1no2:

balkabağı+mercimek+tavuk baget yapmıştım hepsini yemişti bidaha makarna koymucam :dilcikar:

doktorunuz listemi verio bunları yedir die?bize nden vermio bu kadın yaaaa :mymeka:

hayır canım bu söylediklerinle alakası yokkkk tabiki de.. senin yazdıkların gibi basit düşünen birisi değilim bunu anlamış olman lazım..

benim canımı sıkan şey şu oldu, biz eşimle 10 yıldır tanışıyoruz ve tabiki de herkes gibi tartışsak bile hiç küs kalamayız çünkü aramızda acaip bi ilişki var o da ben de asla küs kalamıyoruz ve birbirimizi çok seviyoruz :asigim: postpartum dönemde saçmalamışım işte normaldir yani şimdi bu mesajı görünce üzüldüm ve bana hiç komik gelmedi..

hangi sayfada buldun o yazıyı da silmek istiyorum hakkaten saçmalamışım :çok üzgünüm:

çok sevindim leyluşummmm
hem uyuan bebek huzurlu oluyorr
uyanınca şebeklik yapıp durur mızmızlanmazzz :asigim:

makarna mııı???makrnada mı verıonuzzzz??:uhm:
nekadar koyuyosun pekı??

arbella nın vitaminli çocuk makarnasından aldım ben.. bir porsiyon için 5 tane koyuyorumm

bıde makarna-pirinç-mercımek-irmik den bırını mı kouyosun hepsınden mı??

sadece birini koyuyorum.. hergün farklı vermeye çalışıyorum..

kızlar ben haftada 2-3 gün kavanoz sebze püresi veriyorum.. kendim yapıyosam kabak, havuç, balkabağı, ıspanak tan birine ek olarak pirinç/mercimek/irmik den birini ve bu hafta tavuk baget eti koyuyorum...

söylene söylene yedi zilliiii :teytey: :teytey:
yavrum yimeğini bitirince çok mutlu oluyorum çokkkkkkkkkk :sm_cool:

makarnayı haftada bir kere veriyorum.. karbonhidrat olarak makarna veya patates ekliyorum yani..

Dbest sen bunlari yediriyon ya (kahvalti corba meyve yogurt v.s) emzirmeye zaman kaliyomu ya hani dedim ya ben gunluk not alip duzenli vercem diye ogun kahvaltisini verdim hemen acikmiyo meyvesini verdim uyuyoo aralarda sonra yogurtu sebze puresi veya corba felan hepsini veriince sirayla emme saati azliyo hem de emmiyo cunki tok oluyoo hep o yuzden ben sadece meyve ve yogurtunu hergun veriyom ama otekileri 2gun arayla farkli farkli veriyom sutun azalacak yoksa

ya neden uzuldun kı..onun bır kızgınlık anında yazıldıgını herkes bılıyor.herles kızınca ayrılmayı bıle dusunecek kadar sınırlenır bu bırak hödük,vs.. demeyı..neyse
şımdı hangısayfada hıc bılmıyorum kı valla rastgele denk gelmişti gezerken..mirmirmirmir

[

bızdık koltuk sevdasına düştü bizi unuttu, destina da terketti ..................ben de terk edecem de duramıyorum , özlüyorum sizi:)

sütüm eskiye göre azaldı ama üzülmüyorum normal bu..
sütü su yerine içiyo ki.. sadece meyve öncesi ve sonrası emzirmiyorum, onnun dışında istediği an emziriyorum, emdi diye az yicek diye bi kural yokkk
sütü su yerine içiyolar...

ya bakıyorumda herkez bebişlerine tavuk bilem vs şeyler vermeye başlamışben çok geride kalmışım yaabenim doktordamı iş yok anlamadım.kızlar neler veriyonuz tariflerinide yazarmısınızzzz.bende başlıcam artık ya

böyle oluncada üzülüyorum.ben bebişimie neden bişi vermiyorum diye..hadi elelr klavyeye herkez bişi yazsın olurmu

02-09-2008, 22:27
meran07

--------------------------------------------------------------------------------

merhaba arkadaslar...bende ekim annesiyim bir süredir takip ediyordum sizleri ancak şimdi üye olmaya karar verdim.4 yaşında dünyalar tatlısı bi kızım var ikinci bebegimi bekliyorum.35 haftalık Hamileim...

merannnnnnn bakkkk ılk geldiin gunn:dance:

nasıl bı taktık ya benım bebeşde hıc uyumuyoŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…