balkabağı + patates + mercimek /makarna/pirinç/irmik çok güzel oluyor..
eylül de şuan tavuk baget+balkabağı+mercimek+makarna çorbası yiyorrr cokacimcoook ama bunu çok sevmedi benneyaptımki
balkabağı + patates + mercimek /makarna/pirinç/irmik çok güzel oluyor..
eylül de şuan tavuk baget+balkabağı+mercimek+makarna çorbası yiyorrr cokacimcoook ama bunu çok sevmedi benneyaptımki
blendırdanmı gecirion
evet blendırdan geçiriyom ama sevmedi yemiyo :1no2:
balkabağı+mercimek+tavuk baget yapmıştım hepsini yemişti bidaha makarna koymucam :dilcikar:
aa inanmıyorum ya...:1shok:
senın kocanı sevıp sevmemen degılkı konu..herkesin burda esıne soledıklerne guluoruz..
senın de bu mesajın dıkkatımı cektı sadece.sen bu mesaajı yazmdaın dıe esını sevmıyor mu oluyorsun???ya da burdakı herkes esıne hoduk dedı dıye esını sevmıyır mu oluyor.
altına dıger mesajı alıntı yapmadım dıye herkes boyle mı anlayacak yanı????
cok sasırdım gercekten mesajımı edıtledım.bundan rahatsız olacagın hıc aklıma gelmezdı gercekten.gellseydı zaten yapmazdım..kusura bakma......
Dbest bi haftadir senin uyku taktigini deniyorum ve cok rahatladim yaa isimi gucumu hep yapiyorum aslinda hacer zor uyuyan bi bebek degildi ama hep ayagimda sallayarak uyumak istiyodu vede kendi uyanana kadar ayagimda duracak koydugum an uyaniyodu artik cok zor oluyodu kendi buyudukce zahmetide buyuyo artik zaman benim icin cok onemli o uyurken ne biliyim corbasini hazirlarim yogurtunu yaparim hadi ev isini gectim kendi ihtiyaclarini yapamiyodum bi haftadir besigine koyuyorum emzik bas yardimcim zaten agzina veriyorum ilk zamanlarda 3 4 kere salliyodum simdi hic sallamiyom bile besigine koyunce direk kapatiyo gozunu o uyurken dunyanin isini yapiyorum ve onceden en fazla yarim saat uyurdu simdi 2 saat uyuyoo
makarna mııı???makrnada mı verıonuzzzz??:uhm:
nekadar koyuyosun pekı??
bıde makarna-pirinç-mercımek-irmik den bırını mı kouyosun hepsınden mı??
hayır canım bu söylediklerinle alakası yokkkk tabiki de.. senin yazdıkların gibi basit düşünen birisi değilim bunu anlamış olman lazım..
benim canımı sıkan şey şu oldu, biz eşimle 10 yıldır tanışıyoruz ve tabiki de herkes gibi tartışsak bile hiç küs kalamayız çünkü aramızda acaip bi ilişki var o da ben de asla küs kalamıyoruz ve birbirimizi çok seviyoruz :asigim: postpartum dönemde saçmalamışım işte normaldir yani şimdi bu mesajı görünce üzüldüm ve bana hiç komik gelmedi..
hangi sayfada buldun o yazıyı da silmek istiyorum hakkaten saçmalamışım :çok üzgünüm:
Dbest sen bunlari yediriyon ya (kahvalti corba meyve yogurt v.s) emzirmeye zaman kaliyomu ya hani dedim ya ben gunluk not alip duzenli vercem diye ogun kahvaltisini verdim hemen acikmiyo meyvesini verdim uyuyoo aralarda sonra yogurtu sebze puresi veya corba felan hepsini veriince sirayla emme saati azliyo hem de emmiyo cunki tok oluyoo hep o yuzden ben sadece meyve ve yogurtunu hergun veriyom ama otekileri 2gun arayla farkli farkli veriyom sutun azalacak yoksa
Dbest bi haftadir senin uyku taktigini deniyorum ve cok rahatladim yaa isimi gucumu hep yapiyorum aslinda hacer zor uyuyan bi bebek degildi ama hep ayagimda sallayarak uyumak istiyodu vede kendi uyanana kadar ayagimda duracak koydugum an uyaniyodu artik cok zor oluyodu kendi buyudukce zahmetide buyuyo artik zaman benim icin cok onemli o uyurken ne biliyim corbasini hazirlarim yogurtunu yaparim hadi ev isini gectim kendi ihtiyaclarini yapamiyodum bi haftadir besigine koyuyorum emzik bas yardimcim zaten agzina veriyorum ilk zamanlarda 3 4 kere salliyodum simdi hic sallamiyom bile besigine koyunce direk kapatiyo gozunu o uyurken dunyanin isini yapiyorum ve onceden en fazla yarim saat uyurdu simdi 2 saat uyuyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?