2008 Ekim Anneleri

Bizde oyle olmuyoo yaa karni doyunca emmiyo bende once emziriyom yedigi kadar yediriyomm

aynen leylacım..sutum oldugu ıcın bende daha cok ezmırmeye çalışıyorum.ama sutum az olsaydı çorbadır yoğrttur hepsını yıycektı ama sımdı ıyı emdıyse mesela sabah kahvaltısını atlayıp meyveyı verıyorum..bunu gun ıcınde ayarlıorum ıklımın emme durumuna gore.
bu sımdıye kadar boyleydı ama artık nerdeyse 6 aylık oldugu için yavas yavas ek gıdaya oncelık vermeye baslıycam ben.anne sutu ıkıncı planda kalıcak.zaten oyle olması gerkıor..

nasıl bı taktık ya benım bebeşde hıc uyumuyoŞeniz

Canim ben bedigine yatiriyorum ve kendi kendine uyumasini sagliyorum bunu hic bikmadan hergun yapman gerekiyo 2 3 gun sonra kendisi alisiyo zaten dbsetin dedgigine gore 1 hafta sonra tamamen alismis oluyo ki benim kizim 2. Gun alisti besigine koyunca aglarsa hemen kucagina alip sakinlestirip tekrar koyuyon yine aglarsa tekrar alip susturup tekrar koyuyom bu dbestdin dedigine gore 10 kez bile olsa bikmadan alip koyacan sonraki seferlerde gerek kalmiyomus ben hic almadim aglamadi zaten eger gercek aglama degilde mizmizlaniyosa alma

Dbestt senin taktik buydu demi ben boyyle biliyom yanlisim varsa duzelt bak eksigim varsa ekle de denizde uygulasin bebisine

kızlarr sudenaz taburcu olduuu :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

delikafadulden gözleriniz aydın olsunnnnn delikafadulden delikafadulden rabbim bir daha böyle sıkıntı vermesin, kimseyi evladı ile sınav etmesin :Saruboceq:

:1shok: sonlara dooru gelmiş lülülülülülü
o da bi zamanlar haliloymuş :roflol:

çorbayı yaktımm
ıkıncıyı koydum sımdıı
:1closedeyes:

patates mi koydun?
dün antibiyotii en son gece 10 da verdim.sonra hiç vermedim.durumu ii ye gidio die.sadece peditus gibi bi şurup veriyorum.o da sa bah akısam yarım ölcek.yanlız cemre cok kötü oldu.iice gribi cıktı meydana.zar zor ıhlamur/elma/tarcın/limon karısımmı cayı iöçirdim.burnunu temizledim az önce.uyuyo şimdi.ama kötü.napiim antibiyotii tekrar verim mi?

Evet yaa anne sutu artik doyurmaz yetmiyoo artik diye dusunuyorum vede dbestin dedgigi gibi emzirirken sanki su iciriyo gibi oluyom ama ek yedirince emmiyoo zilii

delikafadulden gözleriniz aydın olsunnnnn delikafadulden delikafadulden rabbim bir daha böyle sıkıntı vermesin, kimseyi evladı ile sınav etmesin :Saruboceq:

sğl yavruss be Şeniz ay eve çıktıyaa sonunda delikafadulden bundan sonra dikkat edilmesi gerekio enfenksiyona karşıı neyse bunu da atlatırsaakk çok şüküüürr :sm_cool:

evtt patates,cok az havuc ve balkabağı bıde mercımek koydum..cokacimcoook
sğl yavruss be Şeniz ay eve çıktıyaa sonunda delikafadulden bundan sonra dikkat edilmesi gerekio en
fenksiyona karşıı neyse bunu da atlatırsaakk çok şüküüürr :sm_cool:

hadı gozunuz aydınnn:teytey::teytey::teytey:

kızlarr sudenaz taburcu olduuu :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
cok şükür allahıma :Saruboceq: rabbim bidaha yasatmasın.sizlerede bizlerede :Saruboceq:

amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn :Saruboceq:

:1shok: sonlara dooru gelmiş lülülülülülü
o da bi zamanlar haliloymuş :roflol:

ulee bu kadar geç geldiğimi bilmiydiim haa kaydirigubbakcemile3 uzun süre haliloymuşum ya bennn bee :lepi: len şimdi halilo bile olamıyom şifremi bilmiomm,e-mailin şifresinide unuttumm kaydirigubbakcemile3 direkt bağlanıom kaydirigubbakcemile3 çıkış yaparsam bi daha meran07 olarak gelemeyebilirim kaydirigubbakcemile3

:mymeka: şu antibiyotiğe kafana göre ara verme demedik mi , boşuna içirme artık faydası olmaz ama uzadı be celenim bu grip tekrar doktora götürsen olmaz mı belki değişik bir tedavi dener

bendee cok uzunnnn sre halıloooydum burdaaaa.............hihoyyyt

gülçemizinn 6.ayını doldurmuşşş halayıı çekiliyormuşş meroşsuzz halay olur muu uleee :teytey: :teytey: :teytey:

:mymeka: şu antibiyotiğe kafana göre ara verme demedik mi , boşuna içirme artık faydası olmaz ama uzadı be celenim bu grip tekrar doktora götürsen olmaz mı belki değişik bir tedavi dener

ya ilaç ağır ya kıyamadım cskılım :çok üzgünüm: randevumuz ptesi :çok üzgünümzamana kadar tawsiyelerinize acıım :a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…