sütüm eskiye göre azaldı ama üzülmüyorum normal bu..
sütü su yerine içiyo ki.. sadece meyve öncesi ve sonrası emzirmiyorum, onnun dışında istediği an emziriyorum, emdi diye az yicek diye bi kural yokkk
sütü su yerine içiyolar...
Dbest sen bunlari yediriyon ya (kahvalti corba meyve yogurt v.s) emzirmeye zaman kaliyomu ya hani dedim ya ben gunluk not alip duzenli vercem diye ogun kahvaltisini verdim hemen acikmiyo meyvesini verdim uyuyoo aralarda sonra yogurtu sebze puresi veya corba felan hepsini veriince sirayla emme saati azliyo hem de emmiyo cunki tok oluyoo hep o yuzden ben sadece meyve ve yogurtunu hergun veriyom ama otekileri 2gun arayla farkli farkli veriyom sutun azalacak yoksa
nasıl bı taktık ya benım bebeşde hıc uyumuyoŞeniz
kızlarr sudenaz taburcu olduuu :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
:1shok: sonlara dooru gelmiş lülülülülülü02-09-2008, 22:27
meran07
--------------------------------------------------------------------------------
merhaba arkadaslar...bende ekim annesiyim bir süredir takip ediyordum sizleri ancak şimdi üye olmaya karar verdim.4 yaşında dünyalar tatlısı bi kızım var ikinci bebegimi bekliyorum.35 haftalık Hamileim...
merannnnnnn bakkkk ılk geldiin gunn:dance:
çorbayı yaktımm
ıkıncıyı koydum sımdıı:1closedeyes:
aynen leylacım..sutum oldugu ıcın bende daha cok ezmırmeye çalışıyorum.ama sutum az olsaydı çorbadır yoğrttur hepsını yıycektı ama sımdı ıyı emdıyse mesela sabah kahvaltısını atlayıp meyveyı verıyorum..bunu gun ıcınde ayarlıorum ıklımın emme durumuna gore.
bu sımdıye kadar boyleydı ama artık nerdeyse 6 aylık oldugu için yavas yavas ek gıdaya oncelık vermeye baslıycam ben.anne sutu ıkıncı planda kalıcak.zaten oyle olması gerkıor..
delikafadulden gözleriniz aydın olsunnnnn delikafadulden delikafadulden rabbim bir daha böyle sıkıntı vermesin, kimseyi evladı ile sınav etmesin :Saruboceq:
:1shok: sonlara dooru gelmiş lülülülülülü
o da bi zamanlar haliloymuş :roflol:
patates mi koydun?
dün antibiyotii en son gece 10 da verdim.sonra hiç vermedim.durumu ii ye gidio die.sadece peditus gibi bi şurup veriyorum.o da sa bah akısam yarım ölcek.yanlız cemre cok kötü oldu.iice gribi cıktı meydana.zar zor ıhlamur/elma/tarcın/limon karısımmı cayı iöçirdim.burnunu temizledim az önce.uyuyo şimdi.ama kötü.napiim antibiyotii tekrar verim mi?
sğl yavruss be Şeniz ay eve çıktıyaa sonunda delikafadulden bundan sonra dikkat edilmesi gerekio en
fenksiyona karşıı neyse bunu da atlatırsaakk çok şüküüürr :sm_cool:
cok şükür allahıma :Saruboceq: rabbim bidaha yasatmasın.sizlerede bizlerede :Saruboceq:kızlarr sudenaz taburcu olduuu :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
delikafadulden gözleriniz aydın olsunnnnn delikafadulden delikafadulden rabbim bir daha böyle sıkıntı vermesin, kimseyi evladı ile sınav etmesin :Saruboceq:
patates mi koydun?
dün antibiyotii en son gece 10 da verdim.sonra hiç vermedim.durumu ii ye gidio die.sadece peditus gibi bi şurup veriyorum.o da sa bah akısam yarım ölcek.yanlız cemre cok kötü oldu.iice gribi cıktı meydana.zar zor ıhlamur/elma/tarcın/limon karısımmı cayı iöçirdim.burnunu temizledim az önce.uyuyo şimdi.ama kötü.napiim antibiyotii tekrar verim mi?
kızlarr sudenaz taburcu olduuu :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
patates mi koydun?
:mymeka: şu antibiyotiğe kafana göre ara verme demedik mi , boşuna içirme artık faydası olmazama uzadı be celenim bu grip tekrar doktora götürsen olmaz mı belki değişik bir tedavi dener
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?