2008 Ekim Anneleri

celen neden antıbıyotığı kesmıstınkı sen tekrar baslıım mı dıyosun??:uhm:
ben antıbıyotıgı bıtene kadar kullandım ,grıp ılacını da drun dedıı gıbı 3 gun kullanıp bıraktım.sonra duzelır gıbı oldu derken bır okusuruk basladı tekrar.eyvah dedım tekrarladı m ı naptıı..meger gecıyormus hastalıgı balgam sokuyormus..1-2 gun sonra tamamen gectı cok sukur..

söz konusu bebek olunca tavsiye de edilmiyor ki bişey canım yaaa, hani büyük adam olsa neyse

meran08 olarak gel sende bende bi cok yere uye oldugumdan hepsini unutmayim diye heryere msn adresimin sifresini yaptim hepsi ayni

ya işte antibiyotik ağır ya.1 hafta oldu baslayalı.poofff şimdi yine versem olmazmı?grip ilacı içinde sukadar kullanın demedi.1 haftada onu kullandım :çok üzgünüm: ii bi doktora denk gelemedik ha senağlama

slm kızlar saol leyloş darısı başınıza söyle geçmişe bakayım dedim ama fazla okuyamadım
merancım sudenaz taburcu olmuş çok şükür
celencim geçmiş olsun antibiyotiği yan etkileri olduğu için mi bırakmıştın yarım bırakınca hastalık tekrarlayabiliyor doktorun dediği sürece kullanmak gerekiyor yan etkisi yoksa tabii
aa daha da ne yazacağımı unuttum

ya işte antibiyotik ağır ya.1 hafta oldu baslayalı.poofff şimdi yine versem olmazmı?grip ilacı içinde sukadar kullanın demedi.1 haftada onu kullandım :çok üzgünüm: ii bi doktora denk gelemedik ha senağlama

valla en ıyısı o doktoru bosver pzt bekleme.madem ıstedıın gıbı değil..
baska bı doktora goturun bakalım o ne dycekk??

valla en ıyısı o doktoru bosver pzt bekleme.madem ıstedıın gıbı değil..
baska bı doktora goturun bakalım o ne dycekk??
celencim başka doktor veya aynı doktora gitsende kullandığın ilaçları götür ne kadar kullanıp kullanmadığını söyle etkilerinide söyle ve bir dahaki aldığın ilaçları ne kadar kullanman gerektiğini mutlaka öğren en kısa zamanda iyleşirsin inşallah

çıtırım bir doktorun tedavisini bitirmeden başka doktora gitmek pek sağlıklı değil diye düşünüyorum , bence birinin tedavisi tamamlanıp eğer fayda görülmezse ikincisine gidilse daha iyi...
şimdi celen başka doktora götürse o da başka bir antibiyotik verse ne yapacak.... celen sen bir doz atlamış oldun sanırım gece saat 10 u bekle o saatte ver antibiyotiği

tamam saol :çok üzgünüm:

8 saatte birdi.2 doz geccek.verim dimi :çok üzgünüm:

merancım yiğenin taburcu olmuş.. gözünüz aydın şeker..hihoyyyt
celencim doktorunu arama imkanın varsa ara bakalım. belkide ver ilaca devam et diycek.. offf ne zormuş de mi.. onlar hasta olmasın biz olalım ya..senağlama

kızlar merhabaaaa...çok hastayım yaaa.kafamı zor kaldırıyorum yataktan...oğluma geçmesin diye yaklaşmıyorum bileee.düşünün ki geçmişi bile okuyamıyorummmm....senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

canım benimmm geçmiş olsun....cemrenin ilerlemiş hastalığı...valla bende gribim çok fena kafamı kaldıramıyorum kiii ufacık yavru ne yapsınn...çok geçmiş olsun çokkkk...umarım hemen geçerrrrsenağlama

canım benimmmm bende devam ediyorum peditusa oğluma..öksürüğü geçio sankii...

saol mervecim.sanada gcmiş olsun.bende gribim.ama yatamıorum.cemre sürekli mızmız.bize bakcak kimsede yok senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…