ulee bu kadar geç geldiğimi bilmiydiim haa kaydirigubbakcemile3 uzun süre haliloymuşum ya bennn bee :lepi: len şimdi halilo bile olamıyom şifremi bilmiomm,e-mailin şifresinide unuttumm kaydirigubbakcemile3 direkt bağlanıom kaydirigubbakcemile3 çıkış yaparsam bi daha meran07 olarak gelemeyebilirim kaydirigubbakcemile3
celen neden antıbıyotığı kesmıstınkı sen tekrar baslıım mı dıyosun??:uhm:
ben antıbıyotıgı bıtene kadar kullandım ,grıp ılacını da drun dedıı gıbı 3 gun kullanıp bıraktım.sonra duzelır gıbı oldu derken bır okusuruk basladı tekrar.eyvah dedım tekrarladı m ı naptıı..meger gecıyormus hastalıgı balgam sokuyormus..1-2 gun sonra tamamen gectı cok sukur..
ya işte antibiyotik ağır ya.1 hafta oldu baslayalı.poofff şimdi yine versem olmazmı?grip ilacı içinde sukadar kullanın demedi.1 haftada onu kullandım :çok üzgünüm: ii bi doktora denk gelemedik ha senağlama
offf naptım ben yaaaaaaaaaa(( napiim verimi yineeeee (
ya canım faydası olu mu ben hıc bılmıyorum???:uhm:
celencim başka doktor veya aynı doktora gitsende kullandığın ilaçları götür ne kadar kullanıp kullanmadığını söyle etkilerinide söyle ve bir dahaki aldığın ilaçları ne kadar kullanman gerektiğini mutlaka öğren en kısa zamanda iyleşirsin inşallahvalla en ıyısı o doktoru bosver pzt bekleme.madem ıstedıın gıbı değil..
baska bı doktora goturun bakalım o ne dycekk??
tamam saol :çok üzgünüm:celencim başka doktor veya aynı doktora gitsende kullandığın ilaçları götür ne kadar kullanıp kullanmadığını söyle etkilerinide söyle ve bir dahaki aldığın ilaçları ne kadar kullanman gerektiğini mutlaka öğren en kısa zamanda iyleşirsin inşallah
çıtırım bir doktorun tedavisini bitirmeden başka doktora gitmek pek sağlıklı değil diye düşünüyorum , bence birinin tedavisi tamamlanıp eğer fayda görülmezse ikincisine gidilse daha iyi...
şimdi celen başka doktora götürse o da başka bir antibiyotik verse ne yapacak.... celen sen bir doz atlamış oldun sanırım gece saat 10 u bekle o saatte ver antibiyotiği
:1shok: sonlara dooru gelmiş lülülülülülü
o da bi zamanlar haliloymuş :roflol:
patates mi koydun?
dün antibiyotii en son gece 10 da verdim.sonra hiç vermedim.durumu ii ye gidio die.sadece peditus gibi bi şurup veriyorum.o da sa bah akısam yarım ölcek.yanlız cemre cok kötü oldu.iice gribi cıktı meydana.zar zor ıhlamur/elma/tarcın/limon karısımmı cayı iöçirdim.burnunu temizledim az önce.uyuyo şimdi.ama kötü.napiim antibiyotii tekrar verim mi?
:1shok: sonlara dooru gelmiş lülülülülülü
o da bi zamanlar haliloymuş :roflol:
patates mi koydun?
dün antibiyotii en son gece 10 da verdim.sonra hiç vermedim.durumu ii ye gidio die.sadece peditus gibi bi şurup veriyorum.o da sa bah akısam yarım ölcek.yanlız cemre cok kötü oldu.iice gribi cıktı meydana.zar zor ıhlamur/elma/tarcın/limon karısımmı cayı iöçirdim.burnunu temizledim az önce.uyuyo şimdi.ama kötü.napiim antibiyotii tekrar verim mi?
canım benimmm geçmiş olsun....cemrenin ilerlemiş hastalığı...valla bende gribim çok fena kafamı kaldıramıyorum kiii ufacık yavru ne yapsınn...çok geçmiş olsun çokkkk...umarım hemen geçerrrrsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?