maşallah kuzuna ne güzel gülüo öyle..benimkide yapıo öle kocaman açıo ağzını ama ses yok sadece görüntü bizimki:roflol:
Oyy oyy yerim ben onu yavv agzini da acmiss cadii masallah yaa cok tatlii
saol mervecim.sanada gcmiş olsun.bende gribim.ama yatamıorum.cemre sürekli mızmız.bize bakcak kimsede yok senağlama
çıtırım bir doktorun tedavisini bitirmeden başka doktora gitmek pek sağlıklı değil diye düşünüyorum , bence birinin tedavisi tamamlanıp eğer fayda görülmezse ikincisine gidilse daha iyi...
şimdi celen başka doktora götürse o da başka bir antibiyotik verse ne yapacak.... celen sen bir doz atlamış oldun sanırım gece saat 10 u bekle o saatte ver antibiyotiği
canım benim teşekkür ederim..bende var sanki bakacak insansenağlama yavrum sanki anlıomuş gibi kendi kendine oynadı bugün...sayfada sorun mu var bugün yaa sinir oldum cevaplarımı yazamıyorum doğru dürüst...
Gunaydinn herkesee guzel bi gun diliyorum
Canim yaa cok tesekkur ederim yaa nasil sasirdim varya ayy canimsin yaa gecmisi okuyom öylee iniyodum asagi kocaman yazilirla pastayi gorunce nasil sevindim ya bi an benim bile aklimda degildi gel öpecem seni Şeniz buda gunler oncesinden hatirlatmama ragmen sabah dogum gunumu kutlamayan herifme:mymeka: du bakalim aksama kadar hatirlayipta ne hediye alma zahmetinde bulunacak
bira şişesi ile kadının arasındaki benzerlik nedir?
cevap: ikisinin de boyundan yukarısı boş olur ahahahahahahahha
yazmıslarrkötükedihüso
benım DENIZLI ye gıtme ıhtımalım (teyzemlerın evı var gıdıp gelıolar)
ANKARAya gitme ihtımalım(kuzenım oturuo golbasına yakın olan lojmanlarda astsubay esı)
İSTANBULa gıtme ıhtımalım(arkadass dolu)
varrrrrrrrr
Amaa daha cok herkesın ankara ıle bğlantısı var heraldee..
hadı ANKARA da buluişalımmm..
DBESTlerdekaydirigubbakcemile
Kizlar haceri kac gundur banyo yaptiramadim her aksam bi bahne cikiyo misafir geldi gecen eve is getirip onla ugrastilar felan derken cocuk bi hafta oldu yikanmayali dunde babannesi hasta geldi eve direk yatti babasida hodukluk yapti bi su dokmedi sinir oldum bugun kendim yikayacam onun babaligina ihtiyacim yok bi suyu dokmedi iyiymi yarin annemle yika diye simdi odayi isitiyom sizce yikayabilirmiyim tek basima bisey felan olursa diyede korkuyom kendi basina yikayan var mi
yaaaa kızlar gülçem 6 ayını bitirmiş bugünbizim halayımız yok mu
ulee bu kadar geç geldiğimi bilmiydiim haa kaydirigubbakcemile3 uzun süre haliloymuşum ya bennn bee :lepi: len şimdi halilo bile olamıyom şifremi bilmiomm,e-mailin şifresinide unuttumm kaydirigubbakcemile3 direkt bağlanıom kaydirigubbakcemile3 çıkış yaparsam bi daha meran07 olarak gelemeyebilirim kaydirigubbakcemile3
iboooooooooooooooooşşşşşşşşşşşş cayını yaz bacım acil.akşam olunca daha bi hissettirdi grip((((((((((
kızlaaar şu aşağıdaki tatlı kuzucuk benim
alttaki de napıyo demeyin gülüyo ya yeni öğrendi bunu da güya gülüyomuş ağzını sonuna kadar ayırıyo yırtılacak bir gün allah korusun
iboşun bi şifa cayı vardı gelsede yazsa
kızlar buharlı pişirici kullanan var mı aranızda.. almayı düşünüyorum da..
ibolyacım çok cin baki demmişsin de zaten belli olmuyo mu canım benim sıpanın ne yere sığıyo ne göğe huzursuz bıdık o hiçbirşey onu mutlu etmiyor hayyattaki tek gayesi bana eziyet ya az önce uyandı uyanır uyanmaz ıh ıh eeeeeeeee diye başladı gözünü açar açmaz insan biraz uyku sersemi olur yok benimki feryat figan gündüzleri babası bakmsa çıldıracaktım ama bugünler biraz rahatladım şükür babası bakıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?