2008 Ekim Anneleri

merancım hade gözünüzaydın.:dance:.inşallah biran önce toparlanır sudebalımız..:Saruboceq:
minik ablamız şewwal gülçemiz nice aylara inşallah..:teytey::teytey:
celencim yaa sanada çok geçmiş olsun bizimde tam olarak geçmedi yaaa nasıl bişidir anlamadım gitti umarım hepsi biran önce iyi olurlar yaa çok zor
kimse kalmamış yine pehh..

iboooooooooooooooooşşşşşşşşşşşş cayını yaz bacım acil.akşam olunca daha bi hissettirdi grip((((((((((

kızlaaar şu aşağıdaki tatlı kuzucuk benim
alttaki de napıyo demeyin gülüyo ya yeni öğrendi bunu da güya gülüyomuş ağzını sonuna kadar ayırıyo yırtılacak bir gün allah korusun

Eklentiler

• $IMG_0099 (Medium).webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 20
  • $IMG_0005 (Medium).webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 19
maşallah kuzuna ne güzel gülüo öyle..benimkide yapıo öle kocaman açıo ağzını ama ses yok sadece görüntü bizimki:roflol:

maşallah kuzuna ne güzel gülüo öyle..benimkide yapıo öle kocaman açıo ağzını ama ses yok sadece görüntü bizimki:roflol:

Oyy oyy yerim ben onu yavv agzini da acmiss cadii masallah yaa cok tatlii

sağolun tayzeleri kahkaha atıyo ama bazen de böyle sadece ağzını açıyor işte hem de sonuna kadar hiç resim çekemiyom ne zaman resim çekmeye kalkışsam kuş gibi açıyo ağzını :asigim:

ulen killilar, bi gun gelmedim 30 sayfa killatmissiniz. teesuf ederim :dilcikar: okuyamadim bilem.. ama okuduklarimi ozetliyim..
leylacim dogumgunun kutlu olsun. nice mutlu yillara.. a.s.
merancim sudenaza cok cok cok cok sevindim. :teytey: :sm_cool:
ulen hepiniz bi sekil birbirinizlen gorusuyonuz. berline gelen yok mu berline? kiskandim valla.. ankarayi begenmeyenlere de peeehhh! siz ankaradan guzelini bulun da zilli gacular :dilcikar:.
ayricana da dbestin eylulunu unutun.. o bizim.. a.s cicek cikolata isi de kolay.. bu yaz isteyecuk allahin izniylen.. tamere de bi kiz dogurup onu vercem. cok seviyom tameri.. boylece hem dbest hem meranla dünpr olcem.. iste bu kadar :lepi:

saol mervecim.sanada gcmiş olsun.bende gribim.ama yatamıorum.cemre sürekli mızmız.bize bakcak kimsede yok senağlama

canım benim teşekkür ederim..bende var sanki bakacak insansenağlama yavrum sanki anlıomuş gibi kendi kendine oynadı bugün...sayfada sorun mu var bugün yaa sinir oldum cevaplarımı yazamıyorum doğru dürüst...

canım ben eğer doktor bana yeterlı acıklama yapmıyorsa ben o doktora bıdaha gıtmem!!!
sonucta baska bır doktora gıttıgında hastalıgnın oykusunu dınlıycek,hangı ılacı kacgun verecegıı sölicekcelen doktor da ona gore ne yapılacagını bılır ve soyler heralde..
ben kımbılır kac dr degıstırdım..
kafama gore bulana kadar degıstırıcem..:enbuyukkk:

gecmıs olsunnnnnnn:teselli:

şşşşşş len doğum günün kutlu olsun, neetti bidenecük hödüğün, dooom gününü kutladımı :mymeka:
bira şişesi ile kadının arasındaki benzerlik nedir?

cevap: ikisinin de boyundan yukarısı boş olur ahahahahahahahha

yazmıslarr
kötükedihüso

zorla geberttircikler kendilerini ayol kötükedihüso

şşşşş sen denizliye gel denizliye kaydirigubbakcemile5
yıkarsın len niye yıkamıcan, ben kendi başıma yıkadım geçenlerde, bende benim hödüğe kızdıydım, la iyi tarafından bakmak lazım olaya, bunlara kızıyok daha becerikli hale geliyok kaydirigubbakcemile3 şş ben nettiydim bilyonmu, kirli kıyafetlerini attım küvetin içine, sonra birazından da yastık yaptım, önce sırtını yastığa yasladım ööle yıkadım sonra gösünü öle yıkadım, sonra da diz çöktürdüm, koltuk altından tutup biraz eğdirdim, ööle yıkadım, direnemedi baaa :roflol:
yaaaa kızlar gülçem 6 ayını bitirmiş bugün bizim halayımız yok mu

7. ayınız hayırlı uğurlu olsun uleeeeeeeeeeee :teytey::teytey:

şşşşşşşşşşşşşşş gözünüz aydın ülen, sudenaz tabırcı olmuş he :1hug:

iboooooooooooooooooşşşşşşşşşşşş cayını yaz bacım acil.akşam olunca daha bi hissettirdi grip((((((((((

hemen yaziiiim anam ayupsun Şeniz

kızlaaar şu aşağıdaki tatlı kuzucuk benim
alttaki de napıyo demeyin gülüyo ya yeni öğrendi bunu da güya gülüyomuş ağzını sonuna kadar ayırıyo yırtılacak bir gün allah korusun

şşşşş ne datlu len bu zillli, baaa bak çok cin bakii ha, benim sıpa da bööle bakii bazen, bu anamıza rahat vermicez eziyet etcez bakışı olabilümü :roflol:

iboşun bi şifa cayı vardı gelsede yazsa

ÇOK ETKİLİ GRİP ÇAYI (1 SAATTE AYAĞA KALDIRIYOR)

Geceden 500 gramlık suya biraz çörek otu, biraz kekik, biraz nane, birer çay kaşığı, bunu sabaha kadar bekletin. Sabahleyin bunu 5 dk kaynatın, öte taraftan 1 fincan pekmez, 1 fincan elma sirkesi bunları da bu suya karıştırın, bunu içtikten 1 saat sonra ayağa kalkarsın

şifalar olsun inşallah yafrim Şeniz

kızlar buharlı pişirici kullanan var mı aranızda.. almayı düşünüyorum da..

şşşş bu konuyu özelden görüşebilirik anam, bu konuda bilgim var

Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
beyazzzambak

kimse yok zaten kocam da yok nöbette :çok üzgünüm:
iyi ki kuzum varmış başka kimse kalmadı siz de nerde napıyosanız artık :dilcikar:

ibolyacım çok cin baki demmişsin de zaten belli olmuyo mu canım benim sıpanın ne yere sığıyo ne göğe huzursuz bıdık o hiçbirşey onu mutlu etmiyor hayyattaki tek gayesi bana eziyet ya az önce uyandı uyanır uyanmaz ıh ıh eeeeeeeee diye başladı gözünü açar açmaz insan biraz uyku sersemi olur yok benimki feryat figan gündüzleri babası bakmsa çıldıracaktım ama bugünler biraz rahatladım şükür babası bakıyo

bide şimdi biri bana desin bakim benim sıpa sadece mama yiyo bide çok az meyve suyu gece de 2 saate bir ağlama krizine giiryo mama istiyo su veriyom almıyo emmiyo ben de sürekli mama vermek istemiyom ama vermezsemde geceyi zehir ediyo şimdi ben napiim gecede 2-3 kere mama vermem mi iyyi vermemem mi deyin hele

şşşş baa bak,seninkisi uykusunu alamıo olmasın, benim sıpa uykusunu alamazsa bööle çığırii de, bak yoğurt mayala, yoğurdu sulandır ver, gece mamaları var, bi ondan ver, sonra muhallebiyi az sulu yap onla ver, daha önce de sööledim bak biberon uçlarından birini feda ettim ben ucunu iyce genişletim, muhallebiyi koyu hazırlayıp onla veriyom, her seferinde mama verme, çeşitleri bol tut, mesela ben çorbayı da biberonla veriiim delikafadulden

şşşş geceleri gece tahıllı mamasından ver len çok tok tutuyo, benimkisi en kötü ihtimalle 5 saat uyuyo öle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…