2008 Ekim Anneleri

cokk tatlı yaa fıstıkınn canım maşalahhh
neden gece mama vermek ıstemıosun :uhm:

çorbayı biberonla veriyom da almıyo diğer dediklerinin hepsini yapıom zaten bir değil tam 4 tane biberonu deldim katılıklarına göre veriyom zaten bizim derdimiz uykusuzluk diyom ya gün içinde en iyi uyuduğu yarım saaat gece de yarım saat bile uyumuyo hele bu gece 2-3 dakikada bir ağladı uyanmıyo ama uyutmuyo da sabaha kadar ağlıyo ama gözleri kapalı pışpışlamadığım an gözlerini açıyo bi daha uytamıyom sabaha kadar pıııııış pııııııııııııış ama alıştım artık napim

cokk tatlı yaa fıstıkınn canım maşalahhh
neden gece mama vermek ıstemıosun :uhm:

yatarken veriyom bide 2de veriyom ama benim sıpam her acıktığında mama istiyo ben de beni emsin istiyom sabah kadar inatlaşıyoz şimdi hep mama versem ki bu bir gecede 400-500 ml falan yapıyo zararlı olur mi ki diye endişeleniyom

LEYLACIGIM DOGUM GÜNÜN KUTLU OLSUN:1hug:a.s. GEL ÖPEM SENIŞeniz DAHA NICE SENELERE GÜZEL KIZINIZLA INSALLAH:Saruboceq:

KIZLAR ALINTI ISINI NASIL YAPIYORSUNUZ YACADIARZU HEPSINI PESPESE BEN BECEREMDIMDE BIR SORUYUM DEDIM GEN BENIM CADI CAGIRIYORsenağlama HEPINIZ COK ÖPTÜK:teselli:

şş bak bi sadece çorbayı almıyosa içine az muhallebi koy tatlansın, yada cici bebe ne biliim, çorbanın tadını beğenmiyo belkim, bak bi sizin ev kaloriferli dimi, bak benim sıpa da uyumii biliyon, kalorifer borusuna çarşf bağladım anam, onla sallayıp uyutuyom gaylı, sende buyo öle dene bakam, çarşafa alıştırmayın diyolar ama çare kalmayınca yapılıyo malesef

bak alıntı yapmak istediğin kişinin mesajının yanıda alıntı yap butnu var rdan yapıyon, çoklu alıntı istiyosan da onun yanıda mq var, kimlerin mesajlarına alıntı yapmak istiyosan onun mesajının altındaki mq ya tıklıyon, sonra alıntı yapacağın mesajlar bitince en son alıntı yap butonuna tıklıyon haşırt diye karşına çıkyıo mesajlar, sende yazceklerini yazıyon ayrı ayrı

maaşallah 400 500 ml mi azucukta bize virin o iştahtan yafrusu mamanın ne zararı olur ki maliyetten başkadelikafadulden

aaaaayyyyyyy cok hastayıııııııımmmm ııııııııııhhhhhhhhhhh kafamçokkarıştı iboooşşş hakka t ne kadar içcem :sm_confused:

zambakcim, biz dogdugumuzdan beri mama iciyoruz ve doktor ne zaman isterse verin dedi. mamanin ustunde bu ay itibariyle gunde 5-6kez 230 ml yaziyor ama biz de ondan fazla iciyoruz. tabi sutun yerine mama iciyorsa buyuk ihtimal biberona alismistir. biberonda gogusten daha cok geliyor sonucta.. bu arada cok guzel gulcenin fotolari.. canim ya..

şimdi ben 400-500 yazınca size çok geldi ama gündüz bişey yemek istemiyo mama da istemiyo gece istiyo hep iştahlı bir bebek değil yani sadece 7 kilo ortalamanın bile altında yani

gecmis olsun celen ya.. bi atlatamadiniz su hastaligi.. insallah biran once gecer..
saol kusum :çok üzgünüm:
şimdi ben 400-500 yazınca size çok geldi ama gündüz bişey yemek istemiyo mama da istemiyo gece istiyo hep iştahlı bir bebek değil yani sadece 7 kilo ortalamanın bile altında yani

he yazmayı unuttum gülce cok tatlı olmus maşallah

olcaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyy biz uf olduuk :çok üzgünüm:

celeeeen geçmiş olsun canım sen iyi olmazsan cemreye kim bakacak hemen iyileş ibolyanın çayını sen de iç

saol zambakcım :çok üzgünüm: hakikaten gurbetlik cok zormus.bi sıcak corba verenim yok senağlama ah izmirde olsaydım böölemi olurduk senağlama geceden bascam suya sabah içerim :çok üzgünüm:

Kızlar herkese merhaba çok uzun zaman oldu yazamayalı hepiniz iyisinizdir inşallah cnm çok sıkkın kızlar kızlar nolur yardım edin DERİN' in kakası yemyeşil dün akşamda öyleydi ama ciddiye almadım deminde aynı şekilde yapınca acayip moralim bozuldu bağırsaklarında mikrop mu vardır nedir ya sizlerde de benzer sorunlar oldu mu aklıma hemen size yazmak geldi hadi yazın nolur çok kötüyüm ne olmuş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…