ibolyacım çok cin baki demmişsin de zaten belli olmuyo mu canım benim sıpanın ne yere sığıyo ne göğe huzursuz bıdık o hiçbirşey onu mutlu etmiyor hayyattaki tek gayesi bana eziyet ya az önce uyandı uyanır uyanmaz ıh ıh eeeeeeeee diye başladı gözünü açar açmaz insan biraz uyku sersemi olur yok benimki feryat figan gündüzleri babası bakmsa çıldıracaktım ama bugünler biraz rahatladım şükür babası bakıyo
bide şimdi biri bana desin bakim benim sıpa sadece mama yiyo bide çok az meyve suyu gece de 2 saate bir ağlama krizine giiryo mama istiyo su veriyom almıyo emmiyo ben de sürekli mama vermek istemiyom ama vermezsemde geceyi zehir ediyo şimdi ben napiim gecede 2-3 kere mama vermem mi iyyi vermemem mi deyin hele
cokk tatlı yaa fıstıkınn canım maşalahhh
neden gece mama vermek ıstemıosun :uhm:
çorbayı biberonla veriyom da almıyo diğer dediklerinin hepsini yapıom zaten bir değil tam 4 tane biberonu deldim katılıklarına göre veriyom zaten bizim derdimiz uykusuzluk diyom ya gün içinde en iyi uyuduğu yarım saaat gece de yarım saat bile uyumuyo hele bu gece 2-3 dakikada bir ağladı uyanmıyo ama uyutmuyo da sabaha kadar ağlıyo ama gözleri kapalı pışpışlamadığım an gözlerini açıyo bi daha uytamıyom sabaha kadar pıııııış pııııııııııııış ama alıştım artık napim
bak alıntı yapmak istediğin kişinin mesajının yanıda alıntı yap butnu var rdan yapıyon, çoklu alıntı istiyosan da onun yanıda mq var, kimlerin mesajlarına alıntı yapmak istiyosan onun mesajının altındaki mq ya tıklıyon, sonra alıntı yapacağın mesajlar bitince en son alıntı yap butonuna tıklıyon haşırt diye karşına çıkyıo mesajlar, sende yazceklerini yazıyon ayrı ayrıLEYLACIGIM DOGUM GÜNÜN KUTLU OLSUN:1hug:a.s. GEL ÖPEM SENIŞeniz DAHA NICE SENELERE GÜZEL KIZINIZLA INSALLAH:Saruboceq:
KIZLAR ALINTI ISINI NASIL YAPIYORSUNUZ YACADIARZU HEPSINI PESPESE BEN BECEREMDIMDE BIR SORUYUM DEDIM GEN BENIM CADI CAGIRIYORsenağlama HEPINIZ COK ÖPTÜK:teselli:
şşşşşşşşş uşgeldin len alexa gacusu Şeniz
bak alıntı yapmak istediğin kişinin mesajının yanıda alıntı yap butnu var rdan yapıyon, çoklu alıntı istiyosan da onun yanıda mq var, kimlerin mesajlarına alıntı yapmak istiyosan onun mesajının altındaki mq ya tıklıyon, sonra alıntı yapacağın mesajlar bitince en son alıntı yap butonuna tıklıyon haşırt diye karşına çıkyıo mesajlar, sende yazceklerini yazıyon ayrı ayseferde cikiyor
sagol canim benim simdi ögrenmi oldum tekrar tesekürler:1hug:
maaşallah 400 500 ml miyatarken veriyom bide 2de veriyom ama benim sıpam her acıktığında mama istiyo ben de beni emsin istiyom sabah kadar inatlaşıyoz şimdi hep mama versem ki bu bir gecede 400-500 ml falan yapıyo zararlı olur mi ki diye endişeleniyom
sagol csnim..
ibos bu karisimdan 1 bardak icicez herhalde.. icinde bi fincan pekmez olan seyi tek seferde icersek, butun gun duz duvara tirmanirik kanimca :roflol:
aaaaayyyyyyy cok hastayıııııııımmmm ııııııııııhhhhhhhhhhh kafamçokkarıştı iboooşşş hakka t ne kadar içcem :sm_confused:
saol kusum :çok üzgünüm:gecmis olsun celen ya.. bi atlatamadiniz su hastaligi.. insallah biran once gecer..
şimdi ben 400-500 yazınca size çok geldi ama gündüz bişey yemek istemiyo mama da istemiyo gece istiyo hep iştahlı bir bebek değil yani sadece 7 kilo ortalamanın bile altında yani
celeeeen geçmiş olsun canım sen iyi olmazsan cemreye kim bakacak hemen iyileş ibolyanın çayını sen de iç
şimdi ben 400-500 yazınca size çok geldi ama gündüz bişey yemek istemiyo mama da istemiyo gece istiyo hep iştahlı bir bebek değil yani sadece 7 kilo ortalamanın bile altında yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?