2008 Ekim Anneleri

ya seren serengile cok uzuldum ya. kadinin bi bebegi 9 aylik öldp karninda, sonrakini dusurdu. bu da erken dogum olmus, yasamamis.. cok uzuldum ya :çok üzgünüm:

üşütmüş olabilir, demir damlasından olabilir, anam panikleme hemen öööle, bebenin keyfi yerindemi sen onu bi söööle, prof kesildik len

olcaycım geçmiş olsun umarım önemli bişi deildir...:Saruboceq:
çelenim sende moralini yüksek tut ben sana yaparım çorba bacum..Şeniz.kendini salma bebişinede kendinede bakarsın benim bildiğim çelen öle iki hapşurukla bi öksürükle pes etmez..iyi olcan anam sende cemrede iyi olcanız.yerimseniben.bak benimki hala iyileşmedi ama moralimi yüksek tutmaya çalışıom ikimizede iyi gelio...
dayanın bacular geççek hepsi..:lepi:

gecmiş olsn olcayım.bizim daha 2 hafta kadar oluo bööle bi sorn yasayalı.2 gün peditus verdim kendim de sırtıma yelek giydim gecti.meğer bi üşütme durumu varmıs ortada.ya ben ya o .yediklerinlede alakalı olabilir.2 gün yeşil mercimek corbası içtim gene kakası yeşildi.emio dimi derin paşa?

ya leyla da panik olmustu.. meyve falan veriyor musun? arda ben meyve sebze verdigimden beri yesil-sari camur gibi kaka yapiyor. hatta meyve sebze yemeden once de ara ara yapardi.. ben hic de ustunde durmadim. siz simdi boyle panik olunca ben de oluyorum.. mikroptan mi olurmus ya?

olcaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyy biz uf olduuk :çok üzgünüm:

Cnm çok geçmiş olsun bitanem şu çay muhabbetini bilmiyorum ama iç güzelim gacıların bir bildiği vardır dinle onları ya DERİN' imin kakası yemyeşil CELEN ya acayip moralim bozuk nolur yardım edin üşüttümü acaba

anam noli len yazdığımı bulamıom hepimiz aynı dakkada yazmışız karıştı birandakaydirigubbakcemile3
benim kociş gelir birazdan tamda kıllatıoduk yaaaasenağlama

anam noli len yazdığımı bulamıom hepimiz aynı dakkada yazmışız karıştı birandakaydirigubbakcemile3
benim kociş gelir birazdan tamda kıllatıoduk yaaaasenağlama

Dbestt senin taktik buydu demi ben boyyle biliyom yanlisim varsa duzelt bak eksigim varsa ekle de denizde uygulasin bebisine

evet canım anlatttığın gibi.. 2-3 gün, en fazla 1 haftada sonuç alınıyor ama bu 4 aylık bebekler için geçerliydi, 6 aylık bebeklerde süre daha uzun olabilir bilemem..

kızlarr sudenaz taburcu olduuu :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

ayyy çokkk sevindimm merancımmm :teytey: :teytey:

antibiyotiği ver ve bitene kadar kullan :mymeka:
sen iyilik yaptığını düşünüyorsun ama o bakterilere direnç kazandırmaktan başka bi işe yaramıyo..

geçmiş olsun :teselli:

kızlaaar şu aşağıdaki tatlı kuzucuk benim
alttaki de napıyo demeyin gülüyo ya yeni öğrendi bunu da güya gülüyomuş ağzını sonuna kadar ayırıyo yırtılacak bir gün allah korusun

maşallahhh gülçeye çok şekerrrr

biz içgüveysi alcez :dilcikar: kabul ediyosanız hay hay :dilcikar: kaydirigubbakcemile3

şimdi ben 400-500 yazınca size çok geldi ama gündüz bişey yemek istemiyo mama da istemiyo gece istiyo hep iştahlı bir bebek değil yani sadece 7 kilo ortalamanın bile altında yani

ZAMBAKKKKKK LÜTFEN GÜLÇEYİ ÇATLAYANA KADAR DOYURRR
BENCE DE AÇÇÇÇÇ cokacimcoook belki sütün yetmiyor bırak ne kadar mama yerse yesinnnn

kakasında sümük gibi şeyler var mı?? yoksa yediği bişeylerden de olabilir renk değişikliği...

he anam olabülü.bizim kaka bööle suyla karıstırılmıs kınalar olur ya aynı ööleydi.dediğim gibi yaptım gecti.halbuki şimdi ööle olması lazım grip oldu :sm_confused:

Canlarım iyi ki varsınız ya demire başlamadı dr geçen ay vermeliydi değil mi 25 nisanda kontrol var o zaman soracağım unuttumu ne sebze çorbasına meyve suyuna başlattı bu arada onlardan mı acaba İBOLYA keyfi ne tam yerinde ne de kaçık sayılır ama mutlu değil huzursuzluk var CELEN demek sizde de oldu dur peditus verem bende ay ne yapacağımı şaşırdım üşüttümü acaba pazar akşamı banyo yaptırmıştık ADRİANARDA cnm ya dur şimdi bir panikçi yeter sende panikleme şimdi yazdıkların yani LEYLA da yaşadı demek ARDA da yaşadı demek yeşil-sarı inşallah yediklerinden ya da üşütmektendir enfeksiyon felan olmasında hepinizi çok seviyorum kızlar iyi ki varsın biraz olsun rahatladım ya iyi ki varsınız burdayım gidip bi peditus vereyim de geleyim bari

antibiyotiği ver ve bitene kadar kullan :mymeka:
sen iyilik yaptığını düşünüyorsun ama o bakterilere direnç kazandırmaktan başka bi işe yaramıyo..

.

ii ne kızıon bilom mu :çok üzgünüm: şimdi uyudu sabah yeniden baslasam olurmu?yoksa baska mı aliim?

celeeeeeeeeeeeen sana tavuk suyuna şehriyeli çorba yaptım hadi soğutmafan sıcak sıcak iç cokacimcoook sabaha bişeyin kalmaz

Eklentiler

• $images.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 25

anam benimki bigün yeşil bi gün sarı bi gün gayferengi mıçiii, renkli çocuk vesselam :roflol:

ii ne kızıon bilom mu :çok üzgünüm: şimdi uyudu sabah yeniden baslasam olurmu?yoksa baska mı aliim?

sabah ver ve bitene kadar kullan.. yeni kutu almana gerek yok celencim :1rolleyes:

buarada fıkrayı da heççç beğenmedimmm
ben ona oy vermedim ama ona oy veren bi sürü tanıdığım var.. çok da zekiler :roflol:
akp-fobiklerin kendi kendini tatmini sanırım bu kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…