Kızlar herkese merhaba çok uzun zaman oldu yazamayalı hepiniz iyisinizdir inşallah cnm çok sıkkın kızlar kızlar nolur yardım edin DERİN' in kakası yemyeşil dün akşamda öyleydi ama ciddiye almadım deminde aynı şekilde yapınca acayip moralim bozuldu bağırsaklarında mikrop mu vardır nedir ya sizlerde de benzer sorunlar oldu mu aklıma hemen size yazmak geldi hadi yazın nolur çok kötüyüm ne olmuş olabilir
Kızlar herkese merhaba çok uzun zaman oldu yazamayalı hepiniz iyisinizdir inşallah cnm çok sıkkın kızlar kızlar nolur yardım edin DERİN' in kakası yemyeşil dün akşamda öyleydi ama ciddiye almadım deminde aynı şekilde yapınca acayip moralim bozuldu bağırsaklarında mikrop mu vardır nedir ya sizlerde de benzer sorunlar oldu mu aklıma hemen size yazmak geldi hadi yazın nolur çok kötüyüm ne olmuş olabilir
olcaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyy biz uf olduuk :çok üzgünüm:
Dbestt senin taktik buydu demi ben boyyle biliyom yanlisim varsa duzelt bak eksigim varsa ekle de denizde uygulasin bebisine
kızlarr sudenaz taburcu olduuu :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
:1shok: sonlara dooru gelmiş lülülülülülü
o da bi zamanlar haliloymuş :roflol:
patates mi koydun?
dün antibiyotii en son gece 10 da verdim.sonra hiç vermedim.durumu ii ye gidio die.sadece peditus gibi bi şurup veriyorum.o da sa bah akısam yarım ölcek.yanlız cemre cok kötü oldu.iice gribi cıktı meydana.zar zor ıhlamur/elma/tarcın/limon karısımmı cayı iöçirdim.burnunu temizledim az önce.uyuyo şimdi.ama kötü.napiim antibiyotii tekrar verim mi?
kızlar merhabaaaa...çok hastayım yaaa.kafamı zor kaldırıyorum yataktan...oğluma geçmesin diye yaklaşmıyorum bileee.düşünün ki geçmişi bile okuyamıyorummmm....senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
kızlaaar şu aşağıdaki tatlı kuzucuk benim
alttaki de napıyo demeyin gülüyo ya yeni öğrendi bunu da güya gülüyomuş ağzını sonuna kadar ayırıyo yırtılacak bir gün allah korusun
ulen killilar, bi gun gelmedim 30 sayfa killatmissiniz. teesuf ederim :dilcikar: okuyamadim bilem.. ama okuduklarimi ozetliyim..
leylacim dogumgunun kutlu olsun. nice mutlu yillara.. a.s.
merancim sudenaza cok cok cok cok sevindim. :teytey: :sm_cool:
ulen hepiniz bi sekil birbirinizlen gorusuyonuz. berline gelen yok mu berline? kiskandim valla.. ankarayi begenmeyenlere de peeehhh! siz ankaradan guzelini bulun da zilli gacular :dilcikar:.
ayricana da dbestin eylulunu unutun.. o bizim.. a.s cicek cikolata isi de kolay.. bu yaz isteyecuk allahin izniylen.. tamere de bi kiz dogurup onu vercem. cok seviyom tameri.. boylece hem dbest hem meranla dünpr olcem.. iste bu kadar :lepi:
şimdi ben 400-500 yazınca size çok geldi ama gündüz bişey yemek istemiyo mama da istemiyo gece istiyo hep iştahlı bir bebek değil yani sadece 7 kilo ortalamanın bile altında yani
Cnm çok geçmiş olsun bitanem şu çay muhabbetini bilmiyorum ama iç güzelim gacıların bir bildiği vardır dinle onları ya DERİN' imin kakası yemyeşil CELEN ya acayip moralim bozuk nolur yardım edin üşüttümü acaba
dbest bizi de alin icguveysi olarak.. hepimiz koloni gibi yasariz.. lülüyle ardanin mutluluklarini yakinen izleriz :sm_cool:
antibiyotiği ver ve bitene kadar kullan :mymeka:
sen iyilik yaptığını düşünüyorsun ama o bakterilere direnç kazandırmaktan başka bi işe yaramıyo..
.
Canlarım iyi ki varsınız ya demire başlamadı dr geçen ay vermeliydi değil mi 25 nisanda kontrol var o zaman soracağım unuttumu ne sebze çorbasına meyve suyuna başlattı bu arada onlardan mı acaba İBOLYA keyfi ne tam yerinde ne de kaçık sayılır ama mutlu değil huzursuzluk var CELEN demek sizde de oldu dur peditus verem bende ay ne yapacağımı şaşırdım üşüttümü acaba pazar akşamı banyo yaptırmıştık ADRİANARDA cnm ya dur şimdi bir panikçi yeter sende panikleme şimdi yazdıkların yani LEYLA da yaşadı demek ARDA da yaşadı demek yeşil-sarı inşallah yediklerinden ya da üşütmektendir enfeksiyon felan olmasında hepinizi çok seviyorum kızlar iyi ki varsın biraz olsun rahatladım ya iyi ki varsınız burdayım gidip bi peditus vereyim de geleyim bari
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
olmazzzzz lülülülülülü
ii ne kızıon bilom mu :çok üzgünüm: şimdi uyudu sabah yeniden baslasam olurmu?yoksa baska mı aliim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?