2008 Ekim Anneleri

olur bea.. hem de super olur.. hihoyyyt
kocisler beraber baliga falan giderler biz de senle alisverise gideriz kaydirigubbakcemile
ya da torun bakariz gamyoncuiremsu kafamçokkarıştı

hatuna bak yaawww
ardayla lülüyü evlendirdi bi de torun diyiiiiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

EFFEKAN sağol cnm umarım dediğin gb önemlş bişey yoktur sadece üşütmedir DBEST anacım valla yemyeşil görünce tuhaflaştım zaten ama dediğin gb bişey olsaydı gözüme çarpardı heralde daha önceki zamanlarda olmuştu ama öyle sümüksü vaziyet birkaç gün içinde de geçmişti aklıma bi de şu demir damlası takıldı hepiniz başladınız mı ya benim dr unuttu heralde geçenlerde de üst komşum sordu bu arada DERİN' in kafası çok terliyo demir ekikliğinden olabilir OLCAY dedi belli bi vakti varmı ya bunun geçmi kaldık ne gerçi çok zorlanıyorlarmış heralde bu demir damlasını içmekte bakıcımız öyle diyo

kafa terlemesi demir eksikliğinde değil de d vitamini eksikliğinde olabiliyor olcay.. d vitamini veriyor musun??

şşşşş sağlık ocağından ferro sanol veriolar anam onun tadı berbat, bizim dr bize ferrum verdi gayet güzel tadı, ama benim sıpa bu aralar çok hırçın olduğu içün suyun içine demir damlasıylan d vitaminin karıştıırp tıkıyom, yoğsan içmiyo

e arda da dogdugundan beri hep kafadan terliyo yani durup dururken degil de sicak olunca ya da cok oynarsak.. ben d vitaminini de hergun veriyorum. amaan ne zormus cocuk buyutmek laelaelaelaelae

bizde baslamadık daha.yarın 6. ayımız doluo gecen cuma kan alındı ona bakarak vericek doktoru.p.tesi randevumuz var o gun baslıycaz :Saruboceq: ama kulaa falan sapsarı cocuun.yüzünde renk yok :çok üzgünüm:

DBEST multitabs veriyorum üzeride acd vitamini yazıyor ayrıca d vitmini de mi var İBOLYA iy o zaman d ferrum yazdıram bari bak nasıl huysuzlandı gene gidip alayım kızlar geliyom

bendeki fotoosuuuuu delikafadulden erkek güzeli maşallah

o yimekte bugun kocasıyla ve minisiylen iş yemeene gittü sositososito

tesekkur ederim canim
neeeyyyy??? mini mi giydiii laelaelaelaelae meran gacusu bacaklari guzel ya giymistir minileri.. yillardir calisiyorum, bi is yemeende de mini giymedim ulen, ben yanmayim da kimler yansin :bbo:

selam kızlar geldim okudum..msnde lise arkadaşıma takıldım..aklımda bişiy kalmadı nerden başlıycağımı bilemedim en iisi hastalara geçmişler olsun diem
ben yatayım sabah 6da kalkıom
iyi geceler

selam kızlar geldim okudum..msnde lise arkadaşıma takıldım..aklımda bişiy kalmadı nerden başlıycağımı bilemedim en iisi hastalara geçmişler olsun diem
ben yatayım sabah 6da kalkıom
iyi geceler

ii geceler özlemcim allah rahatlık versin yat da dinlen.
bende kaçanzi.çok grip oldum yaa senağlama gidemde cörek otu kekik ve nane ıslatam :a015:

CELEN denek izde başkamadıız dr bize de demişti kan tahlili felan diye bir dahaki sefere yaparız demişti demek senin dr la benimki aynı kafadan

Canimm panik yapma hacerde yemyesil kaka yapiyoo ve ben demir damlasindan diye endise etmedim ama icim rahat etsin diye dr sordum kakasinin tahlilini istedi ama hala yaptirmadik gunduzleri yapmiyo hast yapinca 20 dk da getirin dedi oda aksam yapiydu ben demir damlasindan olduguna eminim kokusu ayni damlanin kokusu ve 1haftadir damlayi vermedim ki fark olcakmi diye gercektwn hemen duzeldi rengi simdi tekrar basladim damlaya ve geri yesil oldu yok damla vermiyosan ve yesilse üsütmus olabilir senin yadiginden de emziriyosan gecebilirmis

DBEST multitabs veriyorum üzeride acd vitamini yazıyor ayrıca d vitmini de mi var İBOLYA iy o zaman d ferrum yazdıram bari bak nasıl huysuzlandı gene gidip alayım kızlar geliyom

evet canım d vitamini o.. ozaman bişey yoktur ya evham yapma :1rolleyes:

celen ve özkerem iyi gecelerrrr :a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…