olur bea.. hem de super olur.. hihoyyyt
kocisler beraber baliga falan giderler biz de senle alisverise gideriz kaydirigubbakcemile
ya da torun bakariz gamyoncuiremsu kafamçokkarıştı
EFFEKAN sağol cnm umarım dediğin gb önemlş bişey yoktur sadece üşütmedir DBEST anacım valla yemyeşil görünce tuhaflaştım zaten ama dediğin gb bişey olsaydı gözüme çarpardı heralde daha önceki zamanlarda olmuştu ama öyle sümüksü vaziyet birkaç gün içinde de geçmişti aklıma bi de şu demir damlası takıldı hepiniz başladınız mı ya benim dr unuttu heralde geçenlerde de üst komşum sordu bu arada DERİN' in kafası çok terliyo demir ekikliğinden olabilir OLCAY dedi belli bi vakti varmı ya bunun geçmi kaldık ne gerçi çok zorlanıyorlarmış heralde bu demir damlasını içmekte bakıcımız öyle diyo
hatuna bak yaawww
ardayla lülüyü evlendirdi bi de torun diyiiiiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
EFFEKAN sağol cnm umarım dediğin gb önemlş bişey yoktur sadece üşütmedir DBEST anacım valla yemyeşil görünce tuhaflaştım zaten ama dediğin gb bişey olsaydı gözüme çarpardı heralde daha önceki zamanlarda olmuştu ama öyle sümüksü vaziyet birkaç gün içinde de geçmişti aklıma bi de şu demir damlası takıldı hepiniz başladınız mı ya benim dr unuttu heralde geçenlerde de üst komşum sordu bu arada DERİN' in kafası çok terliyo demir ekikliğinden olabilir OLCAY dedi belli bi vakti varmı ya bunun geçmi kaldık ne gerçi çok zorlanıyorlarmış heralde bu demir damlasını içmekte bakıcımız öyle diyo
bendeki fotoosuuuuu delikafadulden erkek güzeli maşallahne var.. ikisi de guzel cocuk, bebisleri ne guzel olur sen dusun :asigim:
bak oglusumun resmini göndereyim :CüvCüv:
meran gelmicek mi bu aksam..yoksam bugun mu gidiyolardi ankaraya?
bendeki fotoosuuuuu delikafadulden erkek güzeli maşallah
o yimekte bugunkocasıyla ve minisiylen iş yemeene gittü sositososito
ne var.. ikisi de guzel cocuk, bebisleri ne guzel olur sen dusun :asigim:
bak oglusumun resmini göndereyim :CüvCüv:
meran gelmicek mi bu aksam..yoksam bugun mu gidiyolardi ankaraya?
selam kızlar geldim okudum..msnde lise arkadaşıma takıldım..aklımda bişiy kalmadı nerden başlıycağımı bilemedim en iisi hastalara geçmişler olsun diem
ben yatayım sabah 6da kalkıom
iyi geceler
Ayyy maşallahhh çok yakışıklııııı
kocaman olmuş yawww :asigim:
sagol canimmm.. ama gercekten cok buyudu.. kollarim dusuyo valla.. bi de bu ara en sevdigi sey, ellerinden tutalim, oda oda gezelim.. ben iki buklum tabi.. careyi kendimi sokaa atmakta buldum. havalar guzel allahtan, atiyoruz kendimizi disarlara..
ii geceler özlemcim allah rahatlık versin yat da dinlen.
bende kaçanzi.çok grip oldum yaa senağlama gidemde cörek otu kekik ve nane ıslatam :a015:
CELEN denek izde başkamadıız dr bize de demişti kan tahlili felan diye bir dahaki sefere yaparız demişti demek senin dr la benimki aynı kafadan
Kızlar herkese merhaba çok uzun zaman oldu yazamayalı hepiniz iyisinizdir inşallah cnm çok sıkkın kızlar kızlar nolur yardım edin DERİN' in kakası yemyeşil dün akşamda öyleydi ama ciddiye almadım deminde aynı şekilde yapınca acayip moralim bozuldu bağırsaklarında mikrop mu vardır nedir ya sizlerde de benzer sorunlar oldu mu aklıma hemen size yazmak geldi hadi yazın nolur çok kötüyüm ne olmuş olabilir
DBEST multitabs veriyorum üzeride acd vitamini yazıyor ayrıca d vitmini de mi var İBOLYA iy o zaman d ferrum yazdıram bari bak nasıl huysuzlandı gene gidip alayım kızlar geliyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?