2008 Ekim Anneleri

ben eylülü de çok seviyom yaaaaaaaa yeni resimlerine de bayıldım kendi kızım olsa bu kadar severdim içim kaynıyo cadıya maşallah :asigim:

tabi en çok kendi kızıma aşığım :asigim:

ben eylülü de çok seviyom yaaaaaaaa yeni resimlerine de bayıldım kendi kızım olsa bu kadar severdim içim kaynıyo cadıya maşallah :asigim:

evet ya eylulun yeni resimleri super di mi? saclarina bayiliyorum ben.. herseyi guzel masallah
gulce de oyle.. ay hepimizin bebisleri cok guzel :asigim:

kıslar bende kaçayım oğluş hafif hafif kudurmya başladı gideyim altına bakayım emzireyim yatalım yarın malum iş var hadin herkesler kendine iyi baksın hepinizi çk sefiyom iyi ki varsınız:a015:

hanımefendi uyanmış odaya bi gittim zehir gibi kokuyo altını değiştirdim şimdi de cin gibi bakıyo sanki saaatlerdir uyumuş da dinlenmiş gibi kociş de yok bakalım ne yapcaz kuzucanla

benim kendim icin doktora gitmem lazim ama hic sevmiyorum doktora gitmeyi el bileklerimde hamilelikten kalma bi agri var. cok su toplamaktan olmustu. bi ignesi varmis. emziriyorum diye yapamamisti doktor. sol el bilegimdeki agri iyce artti. sonra, 3 haftadan cok oldu boynumdaki lenf bezleri sismisti. hala gecmedi. bi de ona baktirmam lazim. demirim de cok dusuk diye demir tabletleri vermisti doktor, onlari da icmiyorum tekrar kan tahlili yapmam lazim. ay resmen dökülüyorum ya :çok üzgünüm:

ibolya ve alexsa bide kismet yagmur canim dogum gunumu kutladiginiz icin tesekkur edrim bugun dogum gunu cocugu oldum bee bu arada hodugum 24lu far almiss sanki uyuz yaavv birsuru farim var gitmis yine almis hatta bu evlenirken aldigimiz gelin seti var bu kat kat acilandan kocaman aynanin onunde duruyo hergun goruyo tutmus gine almiss yavv bu herif hic biseyden anlamiyoo insan bi gul alir aslinda sabah aradi ya valla uyuz parfumumun adini sordu alacamda diyo sabah madem supriz yapacan sabah gitmeden bak adina dimi bende parfume ihtiyacim yok parfumum var dedi ki onuda zaten sevgililer gununde almisti herzaman ayni hediye mi alinir canim aa gicik oldum kredi kartini aldim yarin kendi hediyemi kendim alacam
anam benimki bigün yeşil bi gün sarı bi gün gayferengi mıçiii, renkli çocuk vesselam :roflol:

Pu hahaha pembede yapiyomu lenn

he canım verdim mamasını gece de ne zaman istese vercem bakalım ne olcak uyuttum 3 dk sonra uyandı şimdi yatağında mızmızlanıyo artık gidiyom hepinize iyi gecelerrrrrrrrr Şeniz

evet ya bence de iyice doyur karnını
ağladıkça mama ver zaten toksa içmez.. inşallah gece güzel uyurrr

evet ya eylulun yeni resimleri super di mi? saclarina bayiliyorum ben.. herseyi guzel masallah
gulce de oyle.. ay hepimizin bebisleri cok guzel :asigim:

teşekkür ederim kızlar Şeniz
ekim bebeleri çok güzeller gerçekten hepsi ayrı güzelll :asigim:

ihmal etme canım bi baktır bakalım :teselli: el bileklerindeki sorun neydi karpal tünel mi acaba CADIARZU

ay gene düşünmüş be leyloş şükret anam, ya hepten hödük olsaydı kaydirigubbakcemile3 neeese ben gidiim uykum var acayip, dün geceden 4 saatlik uykuylan duruyom, hayde ben gittim beni özleyin anacım baaaaaaaaaayyyy

en guzeli.. supriz mupriz olmuyo ama kendi hediyeni kendin al bacim.. haha.. kaydirigubbakcemile3 hos benimki cok incedir. hep begencegim seyler alir..

ihmal etme canım bi baktır bakalım :teselli: el bileklerindeki sorun neydi karpal tünel mi acaba CADIARZU[/QUOTE]

evet kapal tunel sendrom.. kotu bisi mi :1shok:

afferim kızzzz gell öpüjemmmm Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…