2008 Ekim Anneleri

Bende varim ama cadimi uyutamadim halaa yaa dbest bu kiz niye emmek istemiyoo bacim yaa bide bana akil ver goguslerim dolu bu cadi almamak icin direniyo zorla veriyom azcik cekiyo birakiyoo tam sutler akmaya baslayinca birakmis olunca gogsumdeki sutler akiyoo surekli diyomki yarin sagmak icin bi pompami makina mi ne alsam en azindan goguslerimi bosaltsam tekrar dolsa sagdigim sutede biskuvi felan ezsem oyle yiyo cunki bunlaro yapsam sutum kesilir mi napiyim

kizlar ben cikiyorum size iyi geceler..
leylacim sutun emzirdikce gelir. emzirmeyi birakirsan yavas yavas azalir. bence bi pompa al. sutunu bi sekilde yedirirsin. meyve suyuna karistirirsin, biskuvi ezersin vs.
hadi optum ikinizi de..

pompan yoksa al tabi çok iyi olur.. emmediğinde sağarsın, dolapta 2 gün duruyor.. sonra biskuviyle verirsin..

benim artık okadar çok sütüm yok yani istediğinde emziriyorum ama hiç öyle taşçak kadar olmuyo..
2030 gibi muhallebisini yiyip yatmış oluyo en geç 21 de uyuyor.. eğer muhallebi sonrası emmediyse gece 12de emziriyorum, bi de sabah 5 gibi..

evet leyylus.. ne alcan kiz? cok pahali bisi alip adamin yuregine indirme kaydirigubbakcemile3

Kiyafet olabilirr mesela yaz geldi ve yazlik dogru durust kiyafetim yok yani var ama disarida giyemem gecen yaz hamileydim sadece hamile kiyafeti giydigim icin hic bisey almadim ondan onceki yaz daha evlenmemistik ve ben aciktim ki kiyafetlerim de acik kiyafetlerdi yani bu yaz giyecegim kapali yazlik kiyafetim cok az bu yaz koleksiyon yapmaliyim

benimde yoktu aslinda emiyomus bitiriyomus bisey kalmiyomus simdi emmiyo dolapta 2 gun duruyomusya bu ozel sut posetlerimi olmasi gerekiyo kavanoza koysam ve ayni gun icerisinde bitirsem olurmu

okudum geldim gidio herkes e bende gidiim bari kocamda gelmedi zaten gıccık şey :mymeka:
leyla kız git en pahallılarından seç beğen al bak bidakine nasıl akıl edio güzel bişi almayı:dilcikar:
benimkide beceremez bişiler almayı yemeğe götürür genelde napalım bunada şükür..hede iyi geceler hepinizekaydirigubbakcemile3

Hee bizimkide oyle yemege cikarir cani iskender isteyince cikariz bana hediye olur sanki kendide yiyo yemesin o zaman o benim hediyem

Anahtari paspasin altina neyim koymuyom alip goturuyom yarin ben acacam dukkani erken gelen olursada kapida beklesinn

günaydın herkese
gülçeme 10:30 da 110 ml mamma verdim gece 1 de 120 içti 5 te 100 içti 7: da beni emdi ama her geceden daha berbat bir geceydi 2 dk bir ağladı hey allahım bu kızın derdi ne anlmaıyom karnı tok olan altı temiz olan gündüz hiç uyumamaış olan bir bebek gece niye uyumazki delircem ya
2 saat uyusa başka hiçbirşey istemem yaaaa sadece 2 saatlik bir uyku istiyom iyice moralim bozuldu daha ne kadar böyle olacak analamaıyom 6 ayımız da bitti çok yoruldum yaaaa artık biraz huzur istiyorum her gören ne olmuş sana çökmüşsün diyo

GÜNAYDINNNNNNNNN

Nabersiniz kızlar bi ce diyim dedim LEYLA' cım cnm benim yazmışşsın ama okudum gece sana cvp veremedim DERİN kudurunca sana yazayım diye girdim.Cnm demir ilacı almıyor daha DERİN ondan değil yani yemyeşillik şimdi dr arayacağım hemen kaka tahlili isteyecek ben biliyom CELEN' i dinledim peditus şurup verdim üşüttümü acaba diye öğlen gidince gene vereceğim bugünde bi bakalım bakalım duruma değişecek mi cnm benim sağolasın ilgin için.ADRİANARDA aynı sorun bende de var bilek sorunu sol elimde orta parmak + yüzük parmağımında ilk boğumlarında uyuşmada buna eşlikl ediyor gittim ben bide bileğimde nasıra benzeyen bir çıkıntı oluştu zaten bileklik ve jel verdi dr.jeli hiç sürmedim bilekliği 2 gün taktım bileklik iş yapmamı engelliyor çok ağırlaşıyorum benim işimde seri olmam lazım gündüz takamıyorum gece oğlan var takamıyom aldım ama bileklik normal olsa takacam kocaman bir demir var içinde uzun süreli kalınca ağrıda yapıyor ama dr demişti o demir hareketsiz kalan bileği iyileştirirken ağrı normalmiş 1 ay kullan gel dedi 2 ay olacak 2 kere kullandım o yüzden gidemiyorum seninde dediğin gb eğer bileklik işe yaramazsa o zaman iğne yaparız dedi o da olmazsa sinir sıkışması kaynaklı olduğunu düşünücem o zamna da ameliyat dedi yani benim tablo böyle buna rağmen kullanmadım bence önce bileklik kullan eğer evdeysen en azından günde birkaç saat tak eğer tedaviye uyarsak tehlikeli değil ama uymazsak yukarıda dediklerim olacak sırayla artık sorunun merkezini oturup tayin edelim değil mikaydirigubbakcemile3İşte böyle ne demişler bakmalı insan kendine ama nerde hep ihmal hep ihmal hele bu sıpalardan sonra hiç kendimizi düşünmez olduk sıkma canını geçer ama dikkat ve özen şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…