alexa bi biz kalmışık kaydirigubbakcemile3 neerde bu devlet nerde bu milletttt
leyluşşş yarın ne alıcan kendnine bakimmm :1rolleyes:
Bende varim ama cadimi uyutamadim halaa yaa dbest bu kiz niye emmek istemiyoo bacim yaa bide bana akil ver goguslerim dolu bu cadi almamak icin direniyo zorla veriyom azcik cekiyo birakiyoo tam sutler akmaya baslayinca birakmis olunca gogsumdeki sutler akiyoo surekli diyomki yarin sagmak icin bi pompami makina mi ne alsam en azindan goguslerimi bosaltsam tekrar dolsa sagdigim sutede biskuvi felan ezsem oyle yiyo cunki bunlaro yapsam sutum kesilir mi napiyim
evet leyylus.. ne alcan kiz? cok pahali bisi alip adamin yuregine indirme kaydirigubbakcemile3
pompan yoksa al tabi çok iyi olur.. emmediğinde sağarsın, dolapta 2 gün duruyor.. sonra biskuviyle verirsin..
benim artık okadar çok sütüm yok yani istediğinde emziriyorum ama hiç öyle taşçak kadar olmuyo..
2030 gibi muhallebisini yiyip yatmış oluyo en geç 21 de uyuyor.. eğer muhallebi sonrası emmediyse gece 12de emziriyorum, bi de sabah 5 gibi..
okudum geldim gidio herkes e bende gidiim bari kocamda gelmedi zaten gıccık şey :mymeka:
leyla kız git en pahallılarından seç beğen al bak bidakine nasıl akıl edio güzel bişi almayı:dilcikar:
benimkide beceremez bişiler almayı yemeğe götürür genelde napalım bunada şükür..hede iyi geceler hepinizekaydirigubbakcemile3
Günaydınlar
leyla anahtarı almış gitmiş bende kapıda kaldım
Gunaydiin gel gel actim üsüme disarda hadi siftah senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?