2008 Ekim Anneleri

LEYLA' cım bu arada geçmiş doğum günün kutlu olsun ben yeni okudum ya bunlar da DERİN ' le bizden sanaa.s.:1hug:Şeniz

günaydın kızlarrr :sm_cool:
aman aman nasıl bir gece geçirdikk sormayın yaw...adam&eve (adem ile havva) ya gittik...gördüğüm otellerin içindee en gösterişli olanıydıı bee delikafadulden fantazi oteliymiş dünyada ilk 10 a girmiş ama manyaqqdı resmen yaw delikafadulden bembeyazz ve heryerde aynalar var melekler karşılıyor elma ağaçları ışıklar ses off felaketttii felaket...internet sitesinden bakıp araştırın şiddetle tavsiye ederim :asigim: erkan güleryüz gelmiş güzel eğlendirdii herkes çoştuu gecenin ilerleyen saatlarinde oryantaller gelince ben kocamı alıp dısco partisine indimm iyi halt ettim kaydirigubbakcemile3 ordada revü kızlarıı kaydirigubbakcemile3 koçişle dans ettük hatta bi arada discoda halay çekiordu biizm ekip onların arasındaydım galiba kaydirigubbakcemile3 eşim daha öncede gidelim kalalım birkaç gün demişti ben istememiştim ama bundan sonra özel günlerimizde gitcez oraya çok beğendim delikafadulden

çocuklar aklımdan 2 dakika çıkmadılar geldiğimizde gece 2ydi...nisan mızırdanmış tameride uyutmamış annemler gelcek uyuma kardeşim bizi alcaklar demiş :roflol: ne zaman uyumaya kalksa tameri uyandırıyormuş kaydirigubbakcemile3 tabi sonra dayamamış uyumuşş cadı...neyse aldık çocukları geldik eve çok şükür ....çocuklar olmadan ne yediğimden bişe anlıyorum ne gezidiğindeenn bee :çok üzgünüm: elimi kolumu koycak yer bulamıyorum fisfisfis

ıııııııııııhhhhhhhhh tünaydın ıııııııhhhh :çok üzgünüm: cok hastayııııımmm ıııııhhhh kafamçokkarıştı kızımda berbat bende :çok üzgünüm: antibiyotiine basladım.ben ne ilaç içebilirim laktasyonda bilen varmı ??

celeeeeen saa küstüm çorbamı içmedin buz gibi oldu zaten mimlisin daha önce de gayfemi buz etmiştin :dilcikar:
corba mı delikafadulden hani nerde delikafadulden görmedim kız görsem kacırırmıyım :çok üzgünüm:

resim cekmedinmi len :mymeka:

ne var.. ikisi de guzel cocuk, bebisleri ne guzel olur sen dusun :asigim:

bak oglusumun resmini göndereyim :CüvCüv:
alexa bayıldım senin kuzuya maşalah

canım çokzor bir durum anlıyorum.. yanına akrabalarından birinin gelmesi mümkünse gelse keşke. yarımı olurdu biraz can yoldaşı olurdu sana da.. acaba bu seferde çok mama verdiğinden gaz mı oldu yavrucakta..:çok üzgünüm:

ohhh sefan olsun ..:teytey: o oteli duydum bende ama ihç gitmedim. aklımızda bulunsun ayrıca heççç kıskanmadım..:dilcikar:

Ne diyosun MERAN' cım ya ohhhhh sefan olsun ne de güzel eğlenmişsin bakacağım şimdi bu otele antalya da ama galiba değil mi?Ay bendekide soru helikopterle başka bi yere aynı gecede gitmiş gelmiş olamayacağınıza göre...Bir bakayım şuraya internetten.Ya sorma insanın aklı hep çocuklarda kalıyor değil mi? Bizimde cmt kocişin doğumgünü bakıcısı gelecek o gün ilk defa bırakıp gece bi yere gideceğim içim bık bık ama arada bi de lazım insanın bi parça of payına ihtiyacı var bak görüyomusun NİSAN' ı kuzum ya

sğl olcayımm Şeniz nerdesin len sen merak ettik seniii CADIARZU
gidin gidin çok güzell aşk oteli belekte yakında zaten 50 km bize :dance:

daha çok arkadaşlar çektiii göndercekler baa delikafadulden bende danscı kızların fot.u varr :jeyyar:

Çok yoğunum anacım giremiyorum ki demek otel BELEK ' te hay ALLAH yaz için tatile gidilebilirmiş h.sonu yerimizi ayırttık erken rezervasyon duysaydım daha önce bunada bakardık merak ettim iyice biraz bo kalsamda baksam ya ne kadar tuzlu acaba fiyatlar belekte he bizde sungate gidices bu sene rixos almış kocişle 2 yıl önce 5 günlüğüne gitmiştik süperdi ya çok güzel bir tesis şiddetle tavsiye ederim ANTYALYALI' lar gidin görün

Kizlar biz hacerle muzigin sesini acip sarkiyi soyleye soyle dans ediyoruz hoplatip ziplayip donuyoruz cok hosuuna gidiyoo varyaa buda ciglik atarak eslik ediyo ama ben cok yoruluyomm

kıslar bana müsade gidem yemeğimi yiyem,oğluma gidem emzirem dönüp işimin başına geleyim ö.sonra işlere bağlı olarak girmeye çalışırım şimdilik kalın sağlıcakla

günaydın millet..ben anca geldim..kayınwaldemdeydim sabah torunlarını özlemişler 1 ahftadır mısırdaydılar:dilcikar: dün gece geldiler..geziolar anasını satayım ben çarşıya kadar gitsem dünya turu yapmışım gibi gelio:roflol:
merancım eğlendiinize sewindim..a.sgörüonmu sen nisan hanımı uyutmamış demek:roflol::roflol:
çelen iyileş artık..iboşun çayından içmedinmiiiii:uhm:

Merann ohh anam ne guzel eylenmissin dans ci kizlari koyda bakak bari bizde bakla yetinelim
temem akşam koyayım :jeyyar:
hönkk mısarda napıolardıı lenn
günaydın, çok işim var çokkkkkkk

kolayy gelsinn canım :teselli:

hiç kolay deil meran çok yoruldummmm bütün enerjim tükendi valla.............ama sen bizim yerimize de eğlenmişin he , kıskandım mı acep :dilcikar:

hiç kolay deil meran çok yoruldummmm bütün enerjim tükendi valla.............ama sen bizim yerimize de eğlenmişin he , kıskandım mı acep :dilcikar:

ah canım yaa kolay değil tabi çalışmakk :teselli:

kıskancak bişe yok len çocuklar olmadan eğlenmek geçmiş bendenn :sm_confused: ben onlarla daha çok eğleniyorum wallahiii sırnaşık şey kii ben gezme delisiydimm eşim işten gelir ben kapının arkasında onu hazır beklerdim dışarı çıkcazz die eşim zar zor alışmıştı benim gezmelerime ayak uydurmaya çalışıoduu delikafadulden ama şimdi evde çocuklarla geçirdiğim vakti hiççbişeye değişmem :asigim: bunu ben bekarken başkasından duysaydım delüü derdimm ama gerçekten öylee a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…