LEYLA' cım bu arada geçmiş doğum günün kutlu olsun ben yeni okudum ya bunlar da DERİN ' le bizden sanaa.s.:1hug:Şeniz
corba mı delikafadulden hani nerde delikafadulden görmedim kız görsem kacırırmıyım :çok üzgünüm:celeeeeen saa küstüm çorbamı içmedin buz gibi oldu zaten mimlisin daha önce de gayfemi buz etmiştin :dilcikar:
günaydın kızlarrr :sm_cool:
aman aman nasıl bir gece geçirdikk sormayın yaw...adam&eve (adem ile havva) ya gittik...gördüğüm otellerin içindee en gösterişli olanıydıı bee delikafadulden fantazi oteliymiş dünyada ilk 10 a girmiş ama manyaqqdı resmen yaw delikafadulden bembeyazz ve heryerde aynalar var melekler karşılıyor elma ağaçları ışıklar ses off felaketttii felaket...internet sitesinden bakıp araştırın şiddetle tavsiye ederim :asigim: erkan güleryüz gelmiş güzel eğlendirdii herkes çoştuu gecenin ilerleyen saatlarinde oryantaller gelince ben kocamı alıp dısco partisine indimm iyi halt ettim kaydirigubbakcemile3 ordada revü kızlarıı kaydirigubbakcemile3 koçişle dans ettük hatta bi arada discoda halay çekiordu biizm ekip onların arasındaydım galiba kaydirigubbakcemile3 eşim daha öncede gidelim kalalım birkaç gün demişti ben istememiştim ama bundan sonra özel günlerimizde gitcez oraya çok beğendim delikafadulden
çocuklar aklımdan 2 dakika çıkmadılargeldiğimizde gece 2ydi...nisan mızırdanmış tameride uyutmamış annemler gelcek uyuma kardeşim bizi alcaklar demiş :roflol: ne zaman uyumaya kalksa tameri uyandırıyormuş kaydirigubbakcemile3 tabi sonra dayamamış uyumuşş cadı...neyse aldık çocukları geldik eve çok şükür ....çocuklar olmadan ne yediğimden bişe anlıyorum ne gezidiğindeenn bee :çok üzgünüm: elimi kolumu koycak yer bulamıyorum fisfisfis
alexa bayıldım senin kuzuya maşalahne var.. ikisi de guzel cocuk, bebisleri ne guzel olur sen dusun :asigim:
bak oglusumun resmini göndereyim :CüvCüv:
canım çokzor bir durum anlıyorum.. yanına akrabalarından birinin gelmesi mümkünse gelse keşke. yarımı olurdu biraz can yoldaşı olurdu sana da.. acaba bu seferde çok mama verdiğinden gaz mı oldu yavrucakta..:çok üzgünüm:günaydın herkese
gülçeme 10:30 da 110 ml mamma verdim gece 1 de 120 içti 5 te 100 içti 7: da beni emdi ama her geceden daha berbat bir geceydi 2 dk bir ağladı hey allahım bu kızın derdi ne anlmaıyom karnı tok olan altı temiz olan gündüz hiç uyumamaış olan bir bebek gece niye uyumazki delircem ya
2 saat uyusa başka hiçbirşey istemem yaaaa sadece 2 saatlik bir uyku istiyom iyice moralim bozuldu daha ne kadar böyle olacak analamaıyom 6 ayımız da bitti çok yoruldum yaaaa artık biraz huzur istiyorum her gören ne olmuş sana çökmüşsün diyo
aman aman nasıl bir gece geçirdikk sormayın yaw...adam&eve (adem ile havva) ya gittik...gördüğüm otellerin içindee en gösterişli olanıydıı bee delikafadulden fantazi oteliymiş dünyada ilk 10 a girmiş ama manyaqqdı resmen yaw delikafadulden bembeyazz ve heryerde aynalar var melekler karşılıyor elma ağaçları ışıklar ses off felaketttii felaket...internet sitesinden bakıp araştırın şiddetle tavsiye ederim :asigim: erkan güleryüz gelmiş güzel eğlendirdii herkes çoştuu gecenin ilerleyen saatlarinde oryantaller gelince ben kocamı alıp dısco partisine indimm iyi halt ettim kaydirigubbakcemile3 ordada revü kızlarıı kaydirigubbakcemile3 koçişle dans ettük hatta bi arada discoda halay çekiordu biizm ekip onların arasındaydım galiba kaydirigubbakcemile3 eşim daha öncede gidelim kalalım birkaç gün demişti ben istememiştim ama bundan sonra özel günlerimizde gitcez oraya çok beğendim delikafadulden
çocuklar aklımdan 2 dakika çıkmadılargeldiğimizde gece 2ydi...nisan mızırdanmış tameride uyutmamış annemler gelcek uyuma kardeşim bizi alcaklar demiş :roflol: ne zaman uyumaya kalksa tameri uyandırıyormuş kaydirigubbakcemile3 tabi sonra dayamamış uyumuşş cadı...neyse aldık çocukları geldik eve çok şükür ....çocuklar olmadan ne yediğimden bişe anlıyorum ne gezidiğindeenn bee :çok üzgünüm: elimi kolumu koycak yer bulamıyorum fisfisfis
sğl olcayımm Şeniz nerdesin len sen merak ettik seniii CADIARZUNe diyosun MERAN' cım ya ohhhhh sefan olsun ne de güzel eğlenmişsin bakacağım şimdi bu otele antalya da ama galiba değil mi?Ay bendekide soru helikopterle başka bi yere aynı gecede gitmiş gelmiş olamayacağınıza göre...Bir bakayım şuraya internetten.Ya sorma insanın aklı hep çocuklarda kalıyor değil mi? Bizimde cmt kocişin doğumgünü bakıcısı gelecek o gün ilk defa bırakıp gece bi yere gideceğim içim bık bık ama arada bi de lazım insanın bi parça of payına ihtiyacı var bak görüyomusun NİSAN' ı kuzum ya
gidin gidin çok güzell aşk oteli belekte yakında zaten 50 km bize :dance:alexa bayıldım senin kuzuya maşalah
canım çokzor bir durum anlıyorum.. yanına akrabalarından birinin gelmesi mümkünse gelse keşke. yarımı olurdu biraz can yoldaşı olurdu sana da.. acaba bu seferde çok mama verdiğinden gaz mı oldu yavrucakta..:çok üzgünüm:
ohhh sefan olsun ..:teytey: o oteli duydum bende ama ihç gitmedim. aklımızda bulunsun ayrıca heççç kıskanmadım..:dilcikar:
ıııııııııııhhhhhhhhh tünaydın ıııııııhhhh :çok üzgünüm: cok hastayııııımmm ıııııhhhh kafamçokkarıştı kızımda berbat bende :çok üzgünüm: antibiyotiine basladım.ben ne ilaç içebilirim laktasyonda bilen varmı ??
corba mı delikafadulden hani nerde delikafadulden görmedim kız görsem kacırırmıyım :çok üzgünüm:
resim cekmedinmi len :mymeka:
sğl olcayımm Şeniz nerdesin len sen merak ettik seniii CADIARZU
gidin gidin çok güzell aşk oteli belekte yakında zaten 50 km bize :dance:
daha çok arkadaşlar çektiii göndercekler baa delikafadulden bende danscı kızların fot.u varr :jeyyar:
temem akşam koyayım :jeyyar:Merann ohh anam ne guzel eylenmissin dans ci kizlari koyda bakak bari bizde bakla yetinelim
hönkk mısarda napıolardıı lenngünaydın millet..ben anca geldim..kayınwaldemdeydim sabah torunlarını özlemişler 1 ahftadır mısırdaydılar:dilcikar: dün gece geldiler..geziolar anasını satayımben çarşıya kadar gitsem dünya turu yapmışım gibi gelio:roflol:
merancım eğlendiinize sewindim..a.sgörüonmu sen nisan hanımı uyutmamış demek:roflol::roflol:
çelen iyileş artık..iboşun çayından içmedinmiiiii:uhm:
günaydın, çok işim var çokkkkkkk
dbest, meranla bulusunca bol bol resim cekin de biz de gorelim :dilcikar:
hiç kolay deil meran çok yoruldummmm bütün enerjim tükendi valla.............ama sen bizim yerimize de eğlenmişin he , kıskandım mı acep :dilcikar:
hu huuu napıosunuzzzzzzdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?