2008 Ekim Anneleri

Merann nisan kac yasina kadar yaninizda yatti bide tamer yaninizda yatarken nisani ayri odada yatirmak zor oldumu

nisan 2 yaşına kadar bizimle yattı..ayırsam ilk günden ayrı yatardı nisan gece uykusu hep düzenliydi çünkü...ama nisan bebekken oturduğumuz ev dubleksti yatak odamız aşağıda nisanın odası yukarıdaydı her zaman yukarı çıkmak zor gelir die nisanı yanımıza aldık 2 yaşına kadar..sonra evi değiştirdik nisanın odasını da ayırdık çok kolay oldu odasını ayırmamız hiiç zorlanmadık...odasını oyuncaklarını çok sevdiği için kardeşinin bizim odamızda kalmasına sorun çıkarmadı hatta ben ablayım benim odam var modunda olduğu için etkilenmedi...şimdi tamerinde uykusu düzenli tam 6 aylık olduğu gün nisanın odasına aldık nisan çok düzenli oyuncaklarını falan güzel kullanır tamer bi süre sonra nisanın istedikleri yapmazsa koyar oğlanı kapının önünee kaydirigubbakcemile3

Neyse kizlar valla sohbete doyum olmuyo ama benim uykum geldi ben kaciyom
Hepinize iyi uykular dadlu ruyalar

esının baska vaktı yok ...o evdeyken ben olsam ılgılenmem pc ıle.
beraber uyumak ıstıosada uyurum bırakıp neti....:çok üzgünüm:
iyi geceler hadı canım..sıcack gır kocişinin kouynuşuna..lülülülülülü

keşke benımkıde böle olsa:çok üzgünüm:
ama cok large bu adam ya..
tam tersı ıklım bıraz buyusede oratmıza yatsa dıoo
bu adam benı sevmıomu yamirmirmirmir
large değil bence seni rahat bırakıoo sıkmak istemio a.s
Neyse kizlar valla sohbete doyum olmuyo ama benim uykum geldi ben kaciyom
Hepinize iyi uykular dadlu ruyalar

iyi geceler leylacım :a015:

fazzla rahatlıkta demmekkı batıo ınsana..
ılgılenılımediğini düşünüo insan:bbo:

ya cidden bunaltmya gerek yok adamları...adam senle birçok şeyi paylaşıo seni rahat bırakmak için yapıo bunuu aklına kötü şeyler getirmee a.s erkekler bizim kadar duygusal olamazlarr malesef

ya cidden bunaltmya gerek yok adamları...adam senle birçok şeyi paylaşıo seni rahat bırakmak için yapıo bunuu aklına kötü şeyler getirmee a.s erkekler bizim kadar duygusal olamazlarr malesef

aslında hep boyle dusunuorum ama
sımdı duygusala bagladım:çok üzgünüm:
birlikte uyumayı çok özledim,bu hıcbırseyın yerını tutmuyorkı...
nese.
mecburum,
ıklım bıraz daha buyusuun gecıcem ama korkuyorum bugun telsızı actım balkonu yıkaıyım dedım.cocuk uyanmıs benı goremeyınce aglamıs duymamısım.telsız calısmamış..
nasıl guvenıcem ben bu telsızlere..yatak odası hemen yan oda,ama ya duymazsam??

kızlar sız msn de kaynatıosunuz heralde..
hadı ıyı geceler ben yatıyım...

ben güvenemiyorum telsizee ya görüntülü olsaa tamamdaa ses olunca olmuıyo...bizimde var ama telsize güvenemediğim için kullanamıyorum...yüzüstü dönerse die aklımda hep ondaa kalıo e sesinden de anlayamam kii :çok üzgünüm:
kızlar sız msn de kaynatıosunuz heralde..
hadı ıyı geceler ben yatıyım...

bende yatıoruum cnm iyi geceler mirmirmirmir

günaydııııııııııııııııın ben actım dukkanı yine gaiba
canım senin eşin çok çalışıyo çok yoruluyo ondan öyle yapıyodur ama beraber geçirilen zamanları iyi değerlendirmek lazımmm
evet canım cok calısıyo diye zate bende yüzüne bişey demiyom çünkü sabah 7de kalkıyo aksam 9 da geliyo ve pazarlarıda dahil aksama kadar ayakta o yuzden niye uyuyyon diyemem
bu nisana bayııyom yaaa gelince hacere tükürsünkaydirigubbakcemile

canım zaten hiç pc başina oturmuyorum ki o evdeyken aksam arada telefondan bakıyom gecede zaten surat yaptı dun bi 5k ourdum diye sonra gidiyoz yatmaya bn haceri uyturken o coktan uyuyo bu arada ben yine sizinle kıllaıyo tel den arada yanı istediğii oluyoo hihoyyyt

selam millet günaydın benim cadı 6ya çeyrek kalandardır uyanık uyumadı daha hep yanında olam istiyo geçmişi okuyamıyom çünkü 1 haftadan fazla oldu girmeyeli
leyla kız benimkininde boğazına çorba kaçtıydı ömrümden 5 sene gitti çok korktuydum rabbim vermesin bi daha anlıyom seni 2 gün yağmura her baktığımda oan geliydi gözüme ağladım hep

gecmiş olsun canımm ne zor seymişş yaa elim ayagima dolaştı kıpkırmızı oldu cocuk sırtına felan vudum sonra nefes almaya baskadı kendıne gelince ohh dedim dudağını üstü mosmos olmustu dizlerim nasıl titredi bataği bi süre elim bişey tutamadı ağladım allah kimseye yasatmasın geçende kabız olmuştu kucagımda oturuyodu kendını bi arkaya attı ellerını yumruk yaptı kıpkırmızı oldu gozlerı felan bi görsen agzı felan bi tarafa kaydı kaskatı tas gibı oldu kucagıda ogunde yine aynı şekilde korktum bişey geçriyo sandım ne biliyim allah korusun havale felan mı diyim meğer cocuk ıkınırmış kabız odugunda yapamayınca kızarırmış:çok üzgünüm:

günaydın kızlarr

celen hala gelmemiş...leyluşş siz birbirinizin tel.numaralarınızı almamışmıydınız fisfisfis

leyla benim ablamda herşeyden korkar ve bizim çocuklara bişey yediremez boğazlarına kaçacak die...aksilikk olur yaa işte ablam bir kaşık biişe versee gözünün içine bakar ve çocukların boğazına takılır :çok üzgünüm: bişe vermeye korkar olduu kendi bebeği olunca naparsa bilmiyorumm artııkk :çok üzgünüm:

şimdi bende cok korkuyomm haaa ayy allahım kimseye yasatmasın:1no2:

hacer banyo yaparken aynaya bakıyo sürekli kendini izlio bende bu resmi aynadan cektım babannesi yıkarken:teytey:

Eklentiler

• $DSC00646.webp
    46,2 KB · Görüntüleme: 33
günaydınnnnn

ben bu kadına hayranımmmmmm , Ayşe Kulin 'in Vedasını okuyorum ve bu yoğun tempoda bile günde 100 sayfa okuyabiliyorum , bu kadar mı akıcı bir üslup olur , dün akşam misafirim vardı okuyamadım sanki konaktakiler o anda hayatlarına devam ediyor ve ben gelişmelerden bi haber kalmışım gibi hissettim , her romanında bu duyguyu yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…