2008 Ekim Anneleri

oyyyy severim ben o haceriiiii bizim zilli böyle dursa ne isterim filenin üzerinde yürüyerek kaçmaya çalışıyo :))

evet çok güzell ben sonlara doğru ağlamıştıım yaww bide sarıkamışş olayınaa ahh ahh senağlama umutuda oku 3.kitabı da çıkcak sabırsızlıkla bekliyoruuzz dbestle delikafadulden

meran teysesii bak burdada kücük emrah gibi bakmış delikafaduldendelikafadulden

Eklentiler

• $DSC00611.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 29
bede pc basına oturdum ya resimleri sıralarım artık ben yemek yaparken oynuyodu bi dondüm uyumuşş cadıŞeniz

Eklentiler

• $DSC00641.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 29
hacerde uslu bir kızz olcaakk galibaa ne güzel uyumuşş be kaydirigubbakcemile3 solunum problemi olabilir böyle uyurken çok dikkat etmek lazım amann Allah korusuun a.s

evet çok güzell ben sonlara doğru ağlamıştıım yaww bide sarıkamışş olayınaa ahh ahh senağlama umutuda oku 3.kitabı da çıkcak sabırsızlıkla bekliyoruuzz dbestle delikafadulden

Kulin'in bu okuduğum 4. kitabı(Aylin, Füreya ve Nefes Nefesesini okumuştum ) ve kesinlikle bütün kitaplarını okumaya kararlıyım ben kitap kurduydum aslında ama sevgili kızımdan sonra eskisi kadar vakit ayıramaz oldum

hem kızın hem iş olunca kitaba vakit ayırmak zorlaşıyor a.s bende gün içinde kitap okuyamam nedense....sabahları erken saatlerde güneş varsa kahvemi alıp balkona çıkar okurum yada gece yatmadan öncee :lepi:

canım çok geçmiş olsun ...bak bazı doktorlar farklı teşhis koyuyor..başka doktorlarda görsün yaa...tekrar geçmiş olsun...inşallah bişey yoktur...:Saruboceq:

aaa geçmişi okuyamıyorum bak çıtırın kardeşinden şimdi haberim oldu , çok geçmiş olsun canım yaaa haber aldın mı nasıl durum

canım çok geçmiş olsun ...bak bazı doktorlar farklı teşhis koyuyor..başka doktorlarda görsün yaa...tekrar geçmiş olsun...inşallah bişey yoktur...:Saruboceq:

aaa geçmişi okuyamıyorum bak çıtırın kardeşinden şimdi haberim oldu , çok geçmiş olsun canım yaaa haber aldın mı nasıl durum

tsk kızlar..
evt aldım haber dun mıgren baslangıcıdemıs dr.sımdılık bişi yok bkalaım..

canım çocuk der tabi bi yaparsın iki yaparsın 3.de ehhhh almıyorum işte...derdelikafadulden

ben üstüne giderek yendim o sorunu ...açıodum süpürgeyi ağlıyosa kapatmıyordum gidip yanına hanimiş oğlum diyip susturuyordum..aynı şey blendrdada oldu öle yapınca susuyordu...şimdi ağlamıyor oğlum büyüdü artukhihoyyyt
hacer banyo yaparken aynaya bakıyo sürekli kendini izlio bende bu resmi aynadan cektım babannesi yıkarken:teytey:

çok şeker çıkmış leylacım ama bende istiyorum resim koymak nasıl koycam?tarif edermisin işin bitince canımm...:1hug:

hacer banyo yaparken aynaya bakıyo sürekli kendini izlio bende bu resmi aynadan cektım babannesi yıkarken:teytey:

cok tatlı cadı yaaa..kaydirigubbakcemile3ben iklime cok benzetıyorum senın cadıyı:teselli:
yalnız bısı dıcem.ykınanıekenkı fotografında dıkkat ettım de elkt. soba yanıyor yanında..bende ıklımı boyle ykıyorum.ama kırkı cıktıgında hatırlıosan elı ve dırsegı yanmıstı iklimin.elektırıklı soba plastık kuvetı cok ıstmıs farkında degılım.:çok üzgünüm:
sımdı gorunce aklıma geldı allah korusun okadar yanastırmayın sobaya canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…