oyyyy severim ben o haceriiiii bizim zilli böyle dursa ne isterim filenin üzerinde yürüyerek kaçmaya çalışıyo :))
günaydınnnnn
ben bu kadına hayranımmmmmm , Ayşe Kulin 'in Vedasını okuyorum ve bu yoğun tempoda bile günde 100 sayfa okuyabiliyorum , bu kadar mı akıcı bir üslup olur , dün akşam misafirim vardı okuyamadım sanki konaktakiler o anda hayatlarına devam ediyor ve ben gelişmelerden bi haber kalmışım gibi hissettim , her romanında bu duyguyu yaşıyorum
leenn çokk tadluu hacer bee
ayyy cok oyalanımm hadı işii bıtırınce gelirim byyyy
evet çok güzell ben sonlara doğru ağlamıştıım yaww bide sarıkamışş olayınaa ahh ahh senağlama umutuda oku 3.kitabı da çıkcak sabırsızlıkla bekliyoruuzz dbestle delikafadulden
Kulin'in bu okuduğum 4. kitabı(Aylin, Füreya ve Nefes Nefesesini okumuştum ) ve kesinlikle bütün kitaplarını okumaya kararlıyım ben kitap kurduydum aslında ama sevgili kızımdan sonra eskisi kadar vakit ayıramaz oldum
moralıım cokk bozukbenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki
az önce haber geldi.
kardeşim kafasını carpmıs dun.carpınca başı dönmus sonra dunden beri bas ağrısı gecmemiş.
bugün gıtmıs dr.a doktorlardan bırı ödem var demiş bırı bişey yok demiş..senağlama
su saat oldu ağrısı gecmemiş.sımdı unv hastanesıne gıtmiş.haber beklıyorumsenağlama
canım çok geçmiş olsun ...bak bazı doktorlar farklı teşhis koyuyor..başka doktorlarda görsün yaa...tekrar geçmiş olsun...inşallah bişey yoktur...:Saruboceq:
aaa geçmişi okuyamıyorum bak çıtırın kardeşinden şimdi haberim oldu , çok geçmiş olsun canım yaaa haber aldın mı nasıl durum
canım çocuk der tabi bi yaparsın iki yaparsın 3.de ehhhh almıyorum işte...derdelikafaduldentamerde çok ilginç bişe var bugünlerde...mesela çok dikkatini çekecek birşeyi uzatıyoruz iki eliyle birlikte uzanıyor onu almaya bizde tam o anda çekiyoruz...sonra tekrar uzatıyoruz bu uzandığı şeyi elimizde tam o uzanırken 1-2 kere daha çekiyoruz..sonra tamer al diyoruz sabit tutuyoruz tamer kesinliklee uzanmıyor..dikkatini başka birşeye veriyor aslaa ama asla almıyor...siz benimle dalga mı geçiorsunuz almam diyor sankii a.s
kardeş olsalarda değişir ,nısan gec cıkardı dıyeole dusunme bence..
ya ıklım de huy mu degısırıo ne???
normalde odada bırakıp cıktıgımda hıc ağlamazdı ,oynadı kendı kendıne.
2 gundur yalnız kalmak ıstemıyor..:uhm:
gorus acısından cıktıgım anda aglamaya baslıyor,,hıc yapmadıgı sey....şaşırıyorumm:bbo:
bugun sahıle cıkmadan once corbasını yapiim dedım.
ıklım oynuodu odada.baktım ağlıo mecbur aldım kucagıma
o sırada blendırı kullanıodum.bu sefer onun sesıne başladı ağlamaya...:bbo:
hacer banyo yaparken aynaya bakıyo sürekli kendini izlio bende bu resmi aynadan cektım babannesi yıkarken:teytey:
hacer banyo yaparken aynaya bakıyo sürekli kendini izlio bende bu resmi aynadan cektım babannesi yıkarken:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?