2008 Ekim Anneleri

kızlaaaaaarrr bugün uyanınca cok güzel bi sürprizle karşılaştım... kızım diş çıkardııı :) alt ön dişinden biri cıktı :) ilk ben gördüğüm için kızıma hediye alcam. darısı sizlere..

hayırlı olsun ilk incinizzzz sıra sıra dizilsin ..................hee annem de öyle dedi dişini ilk gören altın alacak kızıma dedi ben o yüzden bakmıyorum çıkmış mı diye :roflol: :roflol:

herkese geç bir günaydın diliyorum

hacer banyo yaparken aynaya bakıyo sürekli kendini izlio bende bu resmi aynadan cektım babannesi yıkarken:teytey:

hzcer hanımın banyo keyfi pek bi keyifliymiş maşallah

bede pc basına oturdum ya resimleri sıralarım artık ben yemek yaparken oynuyodu bi dondüm uyumuşş cadıŞeniz

çok tatlı yaaaaaaaaa maşallah umarım hep böyle uslu olur

aaaaaaaaa ne güzel yaaaa darısı başımıza

hacer banyo yaparken aynaya bakıyo sürekli kendini izlio bende bu resmi aynadan cektım babannesi yıkarken:teytey:

:teytey::teytey::teytey:
hadı canım gozun aydın:teytey:
maşalahh kızımıza..
ates ,huysuzluk falan durumları nasıldı?kolay mı cıkardı?

çıtıııııııııııır sen bilirsin şimdi bana film önerirmisin kociş evde film izlemek istiyoz ne izleyebiliriz
bir kaç film önerirsen sevinirim bide kısaca nasıl olduğunu yazarsan kociş çooook hareketsiz monoton film sevmez de

valla okdar cok ızlıoruzkı,izledıktyen onra da sılıyoruz.. aklımda kalmıo ısım falan ama düşüneyım bakayım bi..

canımmmm çok sevindimmmm...hadi bakalım diğerleride gelsinnn sırasıylaaaa...delikafaduldendelikafadulden

merhaba kızlarrrr

celen nerdeeee :uhm:

ayy süper yaaaa hayırlı olsunnnn :teytey: :teytey: :teytey:

çıtıra sormuşun ama ben de sana "slumdog millionaire"i öneriyorum eşim ve ben çok beğendik :lepi:

bir de testere serileri vardır ki benim favorim delikafadulden ama testereyi boşver sen kaydirigubbakcemile3

eskı ama "ben efsaneyım" fılmını cok bgenmiştim ben.zlemedıysenız önerırım.
"the mist"
"anestezi"
yıne eskı ama "kelebek etkisi" "21 gram "
benım sevdığım fılmlerden..
romantık olan şıpsevdi dıye bı fılm begenmıstım ama cok surekjleyıcı gelmeyebılır esıne..
su"gnesı gordum" fılmınden ıyı bahsedıolar ben ızlemedım ama bak ıstersen onada..
bende cok monoton olanlardan hıslanmıorum.
sımdı tek tek anlatmıyım bnları.googlea yaz cıkar.okursun..

banada haber ver ne ızledını..hadı ii seirler..:dance:

leylaaa hacerin resimlerine bayıldımmmmm delikafadulden
çok güzellll yaaa maşallahhhh

kızlar merhaba.. gün baya hareketli başladı bende. elanın altını değiştirirken baktım kaka yapmış ama sarımsı çok az yapmış. sümüksü ve içinde kana benzer damlacıklar gördüm. hemen doktorunu aradım. doktorda tahlil yapmalıyız dedi. kakasını getirin dedi. hemen bir taksiye atladım. kayınvalideyi çağırdım o elaya baktı. hastanede doktor tahlile gönderdi. iki test istedi. biri parazit biri de neydi bak unuttum.. neyse akşam 6 da belli olucak beni arayacaklar sonucunu söylemek için.. inşallah bir şey çıkmaz. yaa.... sizce nedir fikri olan var mı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…