2008 Ekim Anneleri

AA EVT BEN ONU unutmusum slumdog mıllıonerı ben de ck begendım..
hatta gordugum en ıyı fılmlerden bırı..
testerete serısıne bende bayılıommdelikafadulden
ama kız kocasıyla bıraz rahtlasın dıy ızlıcek.daha cok gerılmesın..:roflol:

bende WİLL SMİTH 7 HAYAT ve BENJAMIN BUTTON'u tavsiye ederim...JIM CARREY YES MAN de çok eğlenceliydi :lepi:

diğeri gaytada gizli kan mı acaba CADIARZU

çok iyi yapmışsın canım hemen dr a gitmekle.. ihmal etmemek lazım inşallah sonucu temiz çıkar geçmiş olsun.. peki elanın genel durumu nasıl???

:teytey::teytey::teytey:
hadı canım gozun aydın:teytey:
maşalahh kızımıza..
ates ,huysuzluk falan durumları nasıldı?kolay mı cıkardı?

teşekkür ederm :) valla ateş 1 gece oldu sadece ama sezin grip 4 gündür oyüzden bilmiyorum ateş griptenmi diştenmi ayırt edemedim huysuzluğuda oldu tabi helede geceleri uyku yok mızmızlanıp duruyo zırt bırt uyanıyo gündüz uyku uyumuyo cok ağlıyo 1 haftadır böle çekiyorum kızlar ya..ama gribe mi yormak lazım dişe mi bilmiyorumm üst üste geldi

herkese merhabaaaa:sm_cool:
biz geldik oğluşumla savulun bakemÇok üzgünüm çoook
kızlar uzun bi süredir giremedim.geçen gün bişey bakmaya girdim ama cumadan beri yazmıyorum.çok özledim sizii..bizim ev "fatoş palas" a döndü mübarek bu aralar bi misafir bi misafir başımı kaşıcak vaktim olmadı.1 gün misafir öncesi temizlik,misafirin geldiği gün pasta börek yap,ertesi gün evi tekrar temizle.1 misafire 3 gün harcıyom anca yağızlakaydirigubbakcemile3
en son pnömokok aşımızı olmuştuk geçen cuma.oğluş o gece çok ateşlendi:çok üzgünüm:eşimde nöbetteydi.ilk kez ateşi çıktı çok korktum.Allahtan annem yanımdaydı.ilk defa sağlık ocağında oldu bi aşı o da ateş yaptı..herkese ateş yaptımı pnömokok merak ettim.yoksa devamını s.ocağında yaptırmasammı?:uhm:

bu arada mervecim d.günün kutlu olsun.nice mutlu sağlıklı yıllara:içelim:
denizyeşil ilk inciniz hayırlı olsun

herkes iyidir umarım ya:Saruboceq:.geçmiş çok birikmiş.bi sıkıntısı olan varsa söyleyin banada:çok üzgünüm:

diğeri gaytada gizli kan mı acaba CADIARZU

çok iyi yapmışsın canım hemen dr a gitmekle.. ihmal etmemek lazım inşallah sonucu temiz çıkar geçmiş olsun.. peki elanın genel durumu nasıl???

ateşi yok keyfi yerinde.. yani herzamanki gibi. inşallah bir şey yoktur..:çok üzgünüm:

fatoşum p.kok ateş yapıyormuş, bizde de ateş oldu dr sorduk evet genel bir şikayet var ateşlenme konusunda dedi

bu ne alıntılarr çıkmıyoo Çok üzgünüm çoook

arıkancım geşmiş olsuun..ateşi varmıı elanınn
ben testere izleyemem bee korkarıımm kafamçokkarıştı

hoşgeldin fatoşcum Şeniz bizde aşımızı sağlık ocağında olduk ama ateşlenmedik :sm_confused:

selamun aleyküm hanımlar nasılsınız.herkes iyidir inşaallah.feyza altı ayına basar basmaz huyu değişti.yanından çıkarken oynamayı falan bırakıp ağlamaya başlıyor.nereye gidersem evde çanta gibi yanımdamı taşıyacağım.alıştırmak lazım yalnız oynamaya değilmi ama.

sağol canım ateşi yok. sabah kayısı muz vermiştim ilk defa. onunla alakalı olabilr mi..:uhm:

hoşgeldin nihalcim Şeniz hepsinin huyu değişior bugünlerde düzene girer inş.yakında..

bende WİLL SMİTH 7 HAYAT ve BENJAMIN BUTTON'u tavsiye ederim...JIM CARREY YES MAN de çok eğlenceliydi :lepi:

hım bak 7 hayatı izlemedım...ona bı bakimm:lepi:
anladım canım gecmiş olsun..şimdi nasıl gectı mı grıbii?

gecmiş olsun canım.bız s.ocagnda oluyoruz hepsını ates falan yapmadı.saglık ocagındalkılerde ıthal gelıyor artık.hemde taze tazee..bence çocukla ılgılı bu kımıne yapıo ates kımıne yapmıo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…