2008 Ekim Anneleri

sağol canım ateşi yok. sabah kayısı muz vermiştim ilk defa. onunla alakalı olabilr mi..:uhm:

kanda var diyorsun o yüzden onla alakalı olabiliceğini sanmıyorum ben...ama malum antalyanın suyu çok kötü sudan bi mikrop almış olabilir....banyo suyunu hala kaynatıyormusunn fisfisfis

ben de eylülün bütün aşılarını sağlık ocağnda yaptırdım
2,5 aylık olana kadar annemlerdeydim ilçede oturyolardı ozaman ama sonra kendi evimize geldik, 4. ay aşıları için ilk kez burda sağlık ocağına götürdüm ordaki hemşire şaşırdı biraz bizim oturduğumuz semtteki insanlar hep özele götürüyolarmış aşı için, sağlık ocağına getirmiyolarmış kaydirigubbakcemile3
ama ben kızımı sağlık ocağına götürüyorum ve devam edicem :lepi:

canım geçmiş olsun umarım bişey çıkmaz.güzel haberlerini bekliyoruz:Saruboceq:
aynen slumdog millioner i ben de çok beğenmiştim.testere serisi de süper ama ben bi de izlemediyse" sevgililer günü katliamını "öneririm:jeyyar::jeyyar:

kanda var diyorsun o yüzden onla alakalı olabiliceğini sanmıyorum ben...ama malum antalyanın suyu çok kötü sudan bi mikrop almış olabilir....banyo suyunu hala kaynatıyormusunn fisfisfis

sıcak suyunu kaynatıyorum ama sağlık ocağındaki hemşire soğuk suyunu da kaynat bekle demişti. onu yapmıyordum..:çok üzgünüm:

aleykum selam canım hosgeldın.
canım bende aynı seyden sıkayet ettım dun..
normalmıs bu aylarda terkedılme-yalnız kalma korkusu başlıyormus.
benımkıde cok fena basladı bakalımmm
hepımzınkıler bole yanı.merak etme yapacak bişi yok..
ben odadan cıkınca da yıne konusmaya devam edıyorum.ıçerden sarkı soluyorum ona işimi halledıp gelene kadar falan bır yolunu buluyorm mecbıur.

eylül de 2 haftadır arıza çıkarıyo ama eline bi oyuncak veriyorum oyalanırsa kaçıyom hemen ama kandıramazsam mecbur yanımda taşıyom çanta gibi kaydirigubbakcemile3

sağol canım ateşi yok. sabah kayısı muz vermiştim ilk defa. onunla alakalı olabilr mi..:uhm:

sabah yediğini hemen sindiremez.. o yüzden onunla ilgili olduğunu sanmıyorum ben.. bakalım sonucu ne çıkacak geçmiş olsunn

sıcak suyunu kaynatıyorum ama sağlık ocağındaki hemşire soğuk suyunu da kaynat bekle demişti. onu yapmıyordum..:çok üzgünüm:

eee zaman ne faydası olcak kii sıcak suyuda kaynatcaksın soğutma suyunuda...ben geceden kaynatıyorum suyu sabah ılık oluyo sonra banyo suyu sıcaklığına gelcek kadar ısıtıyorum....eğer su kaynatmamışsam geceden ..hazır suyu ılıtıp kullanıyorum

hihoyyythihoyyytkızlar hastaneden aradılar parazite rastlanmamış bir şey yok dedi doktoru çok şükür allahım.:Saruboceq:. yalnız iki gün yine izle kakadaki mukus devam ederse yeniden bakarız dedi...allahım kimseleri evladıyla sınamasın çok zor...:Saruboceq:

hoşgeldin nihalcim Şeniz hepsinin huyu değişior bugünlerde düzene girer inş.yakında..
hoşbuldum canım.inşaallah düzelir valla bu ara bende pek iyi değilim bu mevsim geçişleri beni mahvediyor. feyzada bir yandan-tatlicadiarzu-aman sağlık olsun demii:lepi:

:1shok:nerde oturuyorsun sen bacım çankayadamı:uhm:

ohh be iyi barii...ama banyo suyunu mutlaka kaynat cnm antalyanın suyuna güven olmazz kötükedihüso

bugün benim doğum günümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm........hihoyyyt

doğum günün kutlu olsun nice senelere mervecim
çıtıra sormuşun ama ben de sana "slumdog millionaire"i öneriyorum eşim ve ben çok beğendik :lepi:

bir de testere serileri vardır ki benim favorim delikafadulden ama testereyi boşver sen kaydirigubbakcemile3

çıtıra sorduumdan senin cevabını kayda almıyorum :dilcikar:
olur mu canım benim yaaa çıtır vardı sadece o yüzden ona sordum hemen önerdiğin filmi bulacam

dün testere 5 i izledik delikafadulden ama bazı yerlerini keserek

maşşallah apoya çok tatlı

çok sağol canım internetten bi bakim ben

umarım önemsiz bişeydir ne güzel hemen yetişebilmişsin hastaneye gözünü sevim büyükşehrin ya

bende WİLL SMİTH 7 HAYAT ve BENJAMIN BUTTON'u tavsiye ederim...JIM CARREY YES MAN de çok eğlenceliydi :lepi:

sizden duyup benjamin buttonu izledim:jeyyar: çok beğendim farklı bir hikaye

öyle yapıyordum şeker etrafımdakiler aaa bu ne böyle çok pimpşriklisin filan dediler. çocuğun mikrobada ihtiyacı varmış filan.. ne bilim bende yapmadım.. ama yine ed hazır su kullanıyorum ..a.s

ama geceden ısıtıp bekletmek iyi fikir bende öyle yapçam artık..a.s

fatoşum p.kok ateş yapıyormuş, bizde de ateş oldu dr sorduk evet genel bir şikayet var ateşlenme konusunda dedi
hımmm...gerçi biraz araştırdım %30 ateş yaparmış...
hoşgeldin fatoşcum Şeniz bizde aşımızı sağlık ocağında olduk ama ateşlenmedik :sm_confused:
sağol tatlım.hoşbuldukŞeniz.demekki bebekten bebeğe değişiyo bu ateş olayı
:çok üzgünüm:benimki 2 aylıktan beri öyleeeesenağlama
bazen wc ye bile giderken kapının önüne getiriyom:çok üzgünüm:
yeni yeni azıcık kendi başına kalmaya başladı.aman dilimi ısırayım:Saruboceq:

teşekkürederim canım.evet haklısın bizim oğluşun bünyeyle ilgili sanırım:uhm: yaşasın bebişini s.ocağında aşılatanlarhihoyyythihoyyythihoyyyt
kim tutar bizi bee:teytey:

cemreye noldu yaa:sm_confused:grip falanmı yoksa?:çok üzgünüm:

boşver sen onlarııı şekerim Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…