boşver sen onlarııı şekerim Çok üzgünüm çoook
ohhh çok şükür yaa..evlat hiçbişeye benzemiyo ciddensenağlamahihoyyythihoyyytkızlar hastaneden aradılar parazite rastlanmamış bir şey yok dedi doktoru çok şükür allahım.:Saruboceq:. yalnız iki gün yine izle kakadaki mukus devam ederse yeniden bakarız dedi...allahım kimseleri evladıyla sınamasın çok zor...:Saruboceq:
cemre ve celen grip olmuşlardıı :çok üzgünüm: dünden beri gelmediler merakk ettikk
sğl teyzesii bende bayılıorum kuzumaa kaydirigubbakcemile3meran tamer cok seker cıkmıs maalahh..
yanaklarına bayılıoummm yavv pembiş pembişşş:asigim:
evet ama iyileşemediler :çok üzgünüm:ohhh çok şükür yaa..evlat hiçbişeye benzemiyo ciddensenağlama
bu arada banada herkes aynı baskıyı yapıyo..bende içme suyunu kaynatıp öyle yıkıyom oğluşu.dışardan gelene el yıkatıyorum,sık sık oyuncaklarını yıkıyorum falan diye"çocuğun asla mikroba alışamıycak""ilerde çok hasta olcak zahmet çekeceksin"........v.s diyolarama içimden gelen ses ne diyosa onu yapıyorum valla.anne olarak iyiyi kötüyü hissediyoruz zaten.ilerde çamurla da oynatırım gerekirse ama şuan çok küçük o hain mikroplarla aşırı temas etmek için:çok üzgünüm:
hadi yaaaa:çok üzgünüm:sanki geçen hafta da griptiler:uhm:ben mi karıştırdım acaba?
umarım en kısa zamanda iyileşirler:Saruboceq:
saol merancımm onemlı bılgıler...
ben yatırarak beslemıyorum.:enbuyukkk:
rep verıcektım sana ama ben ne zamandır rep veremıom kımseye.ne zaman vermek ıstesem.
.............kullanıcının mesajını degerlendırmek ıcın baska kullanıcılarında meajını degerlendırmenız gerekmektedır dıo.anlamadım..
zambakcım sen sade merrcimek çorbaasını denemişmiydin?
1 su bardağı mercimeği tencereye koyup üzerine dört parmak su koyuyorsun....sonra tavada tereayağını eritip içine 1 tepeleme kaşık un koyuyorsun....sonra bunu mercimekle karıştırıp 5 dakika daha kaynatıyorsun...çok kaynatma 5 dakika yeterli..biraz kıvamlı olcaktır un olduğu için...yedirirken içine biraz kimyon koy bakalım gülçe begencek mii???sizde yersiniz üstüne naneli biberli sos yapıp delikafadulden
meraaannnn kafama balyoz yemiş gibi oldumsenağlamasenağlama
ay bilmeden ne büyük kötülük ediyomuşum oğlumaaaaaaaaasenağlamaben aynen bu yazıda anlatılanlar gibi besliyom oğluşuu:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
okurken gözlerim dolduu..çok teşekkürler hayatım yaa
meran tereyeğ ağır olmaz mı bende elaya denesem mi..
bir de milupnn tavuklu sebze çorbasını aldım onu verecektim sonrada kendim yapacaktım ama şimdi versem mi acaba.. bir iki gün daha mı bekleesem mi.. zaten dünde domates fasülye vermiştim. acaba değişik tatlar ağır mı geliyo kuzuma..:çok üzgünüm:
aslında terayağı eğer yakmadan kavurabilirsen ağır olacağını sanmıyorum ben tamere öyle yapıyorum...ayçiçek yağı ile de yapılabilir...tamerin ilk yediği çorbalardandır çok sevioo oğluşum :lepi: ama un olduğu için her zaman yapmıyorum...bazen sadece mercimeği pişirip içine tam tahıllı ekmek koyuyorum...
ya arıkan bu kakada kan değilde ki domates olmasıın :uhm:
evet aslınd uslu ok yormuyo benı bazen tutuyoo aksilgi ama sikayetçi değilim bide uyuyuc hemen aldım beşiğine koydum canım resim çektim sadecehacerde uslu bir kızz olcaakk galibaane güzel uyumuşş be kaydirigubbakcemile3 solunum problemi olabilir böyle uyurken çok dikkat etmek lazım amann Allah korusuun a.s
sagol canım pasta yaptım bıde eve temizlik gerekir bi elden gecirecemkolayy gelsin leylacım
sagol teyzsiihacer yesin seni teyzelerin
sagol canımmm alatırım sana burda oldugun zamancanım çocuk der tabi bi yaparsın iki yaparsın 3.de ehhhh almıyorum işte...derdelikafadulden
ben üstüne giderek yendim o sorunu ...açıodum süpürgeyi ağlıyosa kapatmıyordum gidip yanına hanimiş oğlum diyip susturuyordum..aynı şey blendrdada oldu öle yapınca susuyordu...şimdi ağlamıyor oğlum büyüdü artukhihoyyyt
çok şeker çıkmış leylacım ama bende istiyorum resim koymak nasıl koycam?tarif edermisin işin bitince canımm...:1hug:
ayy evet o sorun bızdede oldu bi kere bende banyosunu aynen hazırladım oda biraz ısınsın dıye kapıyı kapatıp gittim neyse banyo yaptırıyoduk benim elim değdi ki nasıl ısınmıs allahtan daha yeni koymustuk haceri onun biyerine değmedi hemem oraya havlu koydum şimdi yıkayacağim zaman getiriyorum kuveti yıkayana kadar cok ısınmıyo ama dikkat ediyorum tabi
cok tatlı cadı yaaa..kaydirigubbakcemile3ben iklime cok benzetıyorum senın cadıyı:teselli:
yalnız bısı dıcem.ykınanıekenkı fotografında dıkkat ettım de elkt. soba yanıyor yanında..bende ıklımı boyle ykıyorum.ama kırkı cıktıgında hatırlıosan elı ve dırsegı yanmıstı iklimin.elektırıklı soba plastık kuvetı cok ıstmıs farkında degılım.:çok üzgünüm:
sımdı gorunce aklıma geldı allah korusun okadar yanastırmayın sobaya canım..
ayyy maslllaah sıra sıra dizilir inş incierikızlaaaaaarrr bugün uyanınca cok güzel bi sürprizle karşılaştım... kızım diş çıkardııı :) alt ön dişinden biri cıktı :) ilk ben gördüğüm için kızıma hediye alcam. darısı sizlere..
mutlu yılllar merveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ah canım benim :teselli: bak sen burdayken bunu okuman nasıl bi tesadüf bunda da var bir hayır yaa ....
domatesi dün öğlen yedirmiştim acaba o mu ki..:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?