celeennnn koşşşşşşşş kaydirigubbakcemiledelikafaduldenkaydirigubbakcemile3
naniknanik :icecream: laelaelaelaelae lülülülülülü kiiii ne abowww kaydirigubbakcemile3
leylaa şu avatarındaki fotoğrafını koysanaa :jeyyar:
meran zati uykularım kaçıyor bu 23 nisan göserileri yüzünden , kıyafetler elime bi gelse de rahatlasam. bide şimdi takvime taktım.
rüyalarımda karıştı valla.uykuda mıyım ,gerçekte miyim anlamıyorum bazen.
hatta geçen gün öğrencimle annesi bana pasta yapmışlar (ibolya duyy)okulda buzdolabına koydum.unutmuşum tabi eve getirmeyi.unuttuğumu gece rüyamda hatırladım.
benneyaptımki
resimlerin hepsini cd ye attim biliyon pc cöküyo sabah bil. Yukeyip koyarim ok tatlim simdi cikiyoomm zilli uyudu galiba besiginde debeleniyodu uyukluyosa kandirip emziriyim az
resimlerin hepsini cd ye attim biliyon pc cöküyo sabah bil. Yukeyip koyarim ok tatlim simdi cikiyoomm zilli uyudu galiba besiginde debeleniyodu uyukluyosa kandirip emziriyim az
meran zati uykularım kaçıyor bu 23 nisan göserileri yüzünden , kıyafetler elime bi gelse de rahatlasam. bide şimdi takvime taktım.
rüyalarımda karıştı valla.uykuda mıyım ,gerçekte miyim anlamıyorum bazen.
hatta geçen gün öğrencimle annesi bana pasta yapmışlar (ibolya duyy)okulda buzdolabına koydum.unutmuşum tabi eve getirmeyi.unuttuğumu gece rüyamda hatırladım.
benneyaptımki
Ibolya sevindimm aranizin iyi gitmesine allah muhabbetinizi artirsin bak herifin koynuna gridin sular duruldu daha dogrusu cicekler sulandi pu hahaha artik hergun muzla pasta da yaparsinizz benimki de uyudu kactim haberi yokk ama uyanirsa yandimm
heee sağol anam, muzlu pasta az gelir, daha kalorili şeyler lazım :jeyyar::roflol:
Hadee herkess yatagaa ibolyya hele sen hemen uzme kocacigini onla ilgine ayoll hepinize iyi uykularr
ee yuhh ibolyaa karusuuu :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ee yuhh ibolyaa karusuuu :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
dimek öööle ha :jeyyar::jeyyar:ben gideyim kocişkoma sarılayıım :asigim: 6 gün ayrıı kalcazz kaydirigubbakcemile3
abowww ibolya coştuuuu delikafadulden delikafadulden
abowww ibolya coştuuuu delikafadulden delikafadulden
yokk olm bu karunun ayarıı yokk ortasıı yokkk delikafadulden herşeyii deli doluu yaşıoo kavgasını da deli dolu yaşıo aşkınııdaa :lepi:
dükkanı kapatıyo muyuz
hade ben de kaçarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?