gitmeyin lennnnnnnnnnn
yahu siz gidiyosunuz iyi de , benim pc ortağım geledi daha. ben kime ilgi gösterem.anaaaaa az kalmış gelem üzeredir.saate hiç bakmamışım.:asigim:
ibolya gene en sona ikimiz kalcaz galibaaa.
gidelim leynn işimiz varrr :jeyyar: sen akşamdan işini yapıp gelmişin kaydirigubbakcemile3
ekim anaları kocalarına koşuyoooo delikafadulden bırak bacım pc yi kapat koş kocana kaydirigubbakcemile3
zaaaten tükkanı hep üstümden kilitliyonuz alıştık zaten :roflol:
vışşşşşş, kıskancıkmı oldun anam :roflol:
aaa ne kıskanacamm bizim hergünümüz böyle kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
neyse ben kaçarrrrrrr
ekim anaları kocalarına koşuyoooo delikafadulden bırak bacım pc yi kapat koş kocana kaydirigubbakcemile3
ahanda arabanın sesi duyuldu benim pc ortağımda geldi.hade bu akşam da pc yi kapalı görsün ortağım şaşırsun.bende kaçtım bacılar kendinize iyi bakın.bebişleri de unutmayın.:içelim:
Gunaydinn ben burdayin arikancim gece killtirim gunduzde erken gelirimm
nurçeeee leen 6 aylık olmuşsunuzz takvimde değiştii bakk hadi gözünn aydıınn delikafadulden
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
nurçeeee leen 6 aylık olmuşsunuzz takvimde değiştii bakk hadi gözünn aydıınn delikafadulden
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
yapmaa be çok çekecen demee kaydirigubbakcemile3 ama yürümeye başlasın dişti falan verir oğluşum kilolaarıı demi teyzesii Şeniz
ay bende sevmem korku filmii :içelim: korkarıım :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?