2008 Ekim Anneleri

gitmeyin lennnnnnnnnnn

gidelim leynn işimiz varrr :jeyyar: sen akşamdan işini yapıp gelmişin kaydirigubbakcemile3

yahu siz gidiyosunuz iyi de , benim pc ortağım geledi daha. ben kime ilgi gösterem.anaaaaa az kalmış gelem üzeredir.saate hiç bakmamışım.:asigim:

ekim anaları kocalarına koşuyoooo delikafadulden bırak bacım pc yi kapat koş kocana kaydirigubbakcemile3

ibolya gene en sona ikimiz kalcaz galibaaa.

zaaaten tükkanı hep üstümden kilitliyonuz alıştık zaten :roflol:
gidelim leynn işimiz varrr :jeyyar: sen akşamdan işini yapıp gelmişin kaydirigubbakcemile3

ekim anaları kocalarına koşuyoooo delikafadulden bırak bacım pc yi kapat koş kocana kaydirigubbakcemile3

vışşşşşş, kıskancıkmı oldun anam :roflol:

ahanda arabanın sesi duyuldu benim pc ortağımda geldi.hade bu akşam da pc yi kapalı görsün ortağım şaşırsun.bende kaçtım bacılar kendinize iyi bakın.bebişleri de unutmayın.:içelim:

ahanda arabanın sesi duyuldu benim pc ortağımda geldi.hade bu akşam da pc yi kapalı görsün ortağım şaşırsun.bende kaçtım bacılar kendinize iyi bakın.bebişleri de unutmayın.:içelim:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

e herkeş gidii benrde gidiim mademe, haydddde ben ditim beni özleyin anacım baaaaaaaayyy

gnaydın bayanlar.. iyi pazarlar herkese.kaydirigubbakcemile2. bugün ilk merhaba benden olmuş.. herkes geceden yorgun düşmüş tabii.:jeyyar:.. uyuyorsunuz de mi..:asigim:

nurçeeee leen 6 aylık olmuşsunuzz takvimde değiştii bakk hadi gözünn aydıınn delikafadulden
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

nurçeeee leen 6 aylık olmuşsunuzz takvimde değiştii bakk hadi gözünn aydıınn delikafadulden
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

ona bakıp kacmayamı geldin leeeen :teytey::teytey::teytey::teytey: pc gitmeden resim koyacadım sen gitmışssın

Son düzenleme:
yapmaa be çok çekecen demee kaydirigubbakcemile3 ama yürümeye başlasın dişti falan verir oğluşum kilolaarıı demi teyzesii Şeniz

len oğluşunun kiloları olsun.ben senden bahsediyorum.sendeki kilolardan eser kalmayacak yavrummmmmmmmmmmmmmmmŞeniz.hele bi yürümeye başlasın da paşamız.koş koş meran olacaksınnnnnnnnnkaydirigubbakcemile

ya bişi soracam.şimdi hepinizin bebişleri demir damlası kullanıyo mu?bize doktor demir damlası falan vermedi.ayın 17 sinde aşımız var.bi sorim bakalım.:uhm:

ay bende sevmem korku filmii :içelim: korkarıım :roflol:

ben bayılırım bayılırım.delikafaduldendelikafaduldeneşim hergün eve gelirken korku filmi alır ama kayınvalidemle,kayınbabacığım aman bu neymiş der bize izlettirmezlerkötükedihüso:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…