- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
KIZLARRRRRRRRR hepınızee cok cok tesekkur ederımm ayyyyyyyy 18 oldum artık reşitimm cok mutluyumm ehuhe discolara barlara artık ozgurcre girebilicem :)))
oglum kucagımda zar zor yazıyorumm beni çimdikliyor suan
mama sandalyeleri cok guzel hatunlarr bizede tavsiyede bulununnn ..............................
bu arada scapula sen urutec e koyuyormusun bebısı bende almak ıstıyorum ama 6. ayını beklıyordum bu ayda konulabılıyormu bebısler ıcıne bı bılgılendırırsen benı cokkkkkkkkkk sevınırımm
BUGUN COK MUTLUYUMM HER UGNKU GIBI CUNKU DOGM GUNUMM VE HAYATIMDAKI EN GUZEL HEDIYEM OGLUMMM KOLLARIMDA NE ISTERIM KII
HEPINIZEE COK TESEKKUR EDERIMM CANLARIMM kaydirigubbakcemile2 :sm_cool:
Slm haziran anneleri.Biz 15 gün sonra 6 ayımızı dolduracağız ama hala anne sütüne devam ediyoruz.Doktorumuz tavsiye etmediği için ek gıdalara geçmedik. Kilosu çok iyi 5.5 aylık ve 8.300 gr kilosu.Dr da o yüzden izin vermedi .Gerçi elma püresi,çorba ve yoğurt verdim ama sadece birkaç kere. Abimizde dr dinlemeyip erken başladım ve çok büyük yeme problemi çektik(ve halada çekiyoruz senağlama) Başına gelenler çok iyi bilir,yemeyen çocuk çoook zor.O yüzden şimdi kızıma ekler için acele etmiyorum ama bir hafta sonra başlayacağız.hihoyyyt
Dr önce ikindide yoğurtla başlamamızı ve bir hafta değişik ek için beklememi söyledi. Bir hafta sonra sabah meyve suyu ve ikindi yine yoğurt. Bir hafta sonrada sabah kahvaltısı başlayalım dedi.Kahvaltıya tuzsuz peynir,ekmek(yada 2-3 bebe bisküvisi),1 çay kaşığı pekmez,Çeyrek yumurta sarısı ıhlamur yada anne sütü ile ıslatıp karıştır ver dedi. Doktorumuzun dediğini sizlerle paylaşmak istedim.
Şimdiye kadar iyiydik maaşallah ama inşaallah eklere başlayınca abisi gibi üzmez kızım beni.:Saruboceq:
çok şükür benim oğlumun uyku problemi yok.gece 1 defa kalkıyor.bende uykumu alıyorum sayesinde..çok yavaş kilo alıyor sadece.6,5kilo henüz...sizcede azmı kilosu ya kafama çok takıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?