2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar bebeğim artık iyiden iyiye yemeği redetmeye başladı inanırmısınız 10 saat oldu yani yemiyor artık kendi haline bırakmaya kararverdim zorla güzellik olmuyor......

maşallahhhhhhhh

bnmkı uyutmuyor yaaa mızmız uyuss gıcıkk hepde emıyor cork corkk saat başı ne yapıcam bılmıyorummmm
bana bı care bulun kardeslerr:uhm::çok üzgünüm:
denizcim düzenli beslenmedigin zaman sütün doyurucu olmayabilir..sütün miktari kadar kaliteside önemli..

kizimda da en büyük problem su,meyve suyu cay vs denedim,nafile,biberonda denedim,suluk aldim,bardakla vermeye calistim onu icmek istiyor ama hep döküyor..birde asiri mizmiz uykusu gelsin aciksin mizmizlaniyo 1 dk durmuyor..ne yapalim her güzelin bir kusuru olur deyip sabrediyorum..

karamsarcim Allah sana sabir versin isin zor ama bu günler gecer kendini yipratmamaya calis ,benim annem 30 yil kadar önce ablam bebekken (ablam kiymetli bebekmis bir süre bebek olmamis)cok aglamis bu kiz yemiyor diye annem bu ek gida listelerini ezelden bilirmis,kahvaltisiydi meyve püresiydi corbasiydi taze yogurduydu..simdi ablam 2 cocuk annesi gayet saglikli hatta kilo vermeye calisiyor,annemde aglayip üzüldügünü yaniyor...

maşallahhhhhhhh

bnmkı uyutmuyor yaaa mızmız uyuss gıcıkk hepde emıyor cork corkk saat başı ne yapıcam bılmıyorummmm
bana bı care bulun kardeslerr:uhm::çok üzgünüm:

Bu gece saydım tam 7 kez kalktı, mahvetti beni bir ya da iki kez kalkan bebek durup durup uyandı ben artık sütümün yetmediğini düşünüyorum eme eme göğüs uçlarım çok kötü oldu acıyor yavaş yavaş ek gıdaya geçecez galiba gece mama verip yatırmayı deneyeceğim ben belki bu çözer o da olmazsa dişten olduğunu düşüncem. Bir mızmızlık ki bizde de gidiyor sürekli onunla ilgileniyorum yapmadığım soytarılık kalmıyor sussun diye... Zaten bu ay yarım kilo almış ,önceki aylar gibi değil ya hareketten ya da sütten ya hadi bakalım..Sende ara ara mamayı dene denizcim belki bi faydası olur,kolay gelsin!

Bu arada şu kavanoz meyve pürelerinden verdim çokk sevdi ama kaşığı verdiğim anda konuşmaya başlıyor ve püfffffff yapıyor her taraf batıyor oyun oynuyor resmen sıpa....Bu arada Saturnn'cüm mandalina ve portakal 1 yaşına kadar verilmemeli diye biliyorum asitli oldukları için sen yine bir araştır istersen

emerek rahatladiklari konusunda hem fikirim,düzenli bselensin diye saatli plan yapiyorum ama arada emmeden uyumuyor.benim kizimda konusarak yiyor,teyzesi ona geveze kaplumbaga diyor

ben mandalına suyunu sadece kan damlasıyla verıyorum kana karısmasını saglıyomus daha cabuk drlar böyle söylüyolarmıs

Son düzenleme:
bizde ilk defa dün bardakta mayaladığım sütün tadına bktık.çok komikti yerken halini görmeliydiniz.yüzünü öyle bir buruşturuyorduki,ama yinede yedi.fazla vermedim.sadece merak ettim yiyecekmi diye.yutme refleksini 4-6 ay arası öğreniyormuş,geç kalınınca her verileni kusarmış diye duydum ondan verdim.5-5,5 olmasını bekliyorum tamamen ek gıdaya geçmek için.şimdilik emmeye devam......
ilginçtir düne kadar bir defa kalkıyordu,hatta yazmıştım
dün gece sürekli uyandı,her emziğini düşürdüğünde uyandı,emziğini verdim tekrar uyuyordu.yarım saat sonra çıkartıp tekrar ağladı.sebebini anlayamadım.bakalım bu gece ne olacak

mama veren arkadaşlar hangi mamayı tavsiye edersiniz.sütüm yetmiyor sanırım.arada bir vermeyi düşünüyorum.kaşık mamasınımı,biberon mamasını önerirsiniz..cevaplarınızı bekliyorum

selam kızlar çok yorgunum çookkkkk
zeynep acayip kucağa alıştı sürekli kucağımda olmak istiyor
onsuz hiçbirşey yapamaz oldum mamasını bile zeynep kucağımdayken hazırlıyorum
artık okadar alıştımki tek elle iş yapmaya görenler hayret ediyor ve halime acıyorrr :))))
odada bile yalnız kalmaya tahammülü yok beni görmediği an ağlamaya başlıyor
halimiz çok komik yapıştırıcıyla yapışmışız gibi dolaşıyoruz evin içinde
evlat sevgisi ne büyük birşeymiş ya rabbim bu halleri bile zevk veriyor insana

inatla denedim ama olmadı
herzaman eklediğim gibi yapıyorum problem nerde anlamadım

seni cok iyi anliyorum,bizde nerdeyse öyleydik ne yaptiysam olmadi mütis bana baglandi
su ara biraz daha rahatiz mama sandalyesi biraz ise yaradi ona birakiyorum,tekerlekleri oldugu icin ben nerde o orda onunla konusa konusa is yapiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…