benim kiziim o konuda rahat oyuncak koyuyoyrum önüne ben yaninda olursam oynuyor..bi gözü devamli bende..ama 3 gündür genel itibariyle onunla zorlaniyorum degisiklik istiyor tipik ikizler,ben önce rahatsiz mi diye düsündüm atesini ölctüm vs yok bisey damaklari biraz kabarmis gidiyim jel alayim filan dedim ama okadar yorgun düstüm ki sonra sandalyeyle onu mutfaga aldim bari biraz is yapayim mutfagi incelemeye basladi vs sustu 1 saat kadar durduk orda sonrada gezmeye gittim disarda cit yok,bide evde ben ona gülsem mizlasada hemen arada bi gülücük atar disarda asiri ciddi,misafirlikte esimin arkadasi bu kizi nasil güldürüyorsunuz diye sormus...mama sandalyesinde nasıl duruyolar bebişler bizimki biraz korkuyo sanırım bi kolunu hiç kıpırdatmıyo düşerim diyemi düşünüyo anlamadım sakin sakin duruyo sallıyorum uyuyuweriyo bazen tabiii çok sıkıldıysa başlıyo ağlamaya. korkuyo diye çok tutmuyorum alıştırmaya çalışıyorum dün akşam diğer elini de uzatmaya başladı çıngırağına bakaım inş alışır
ayyy bunları oyalamak çok zor bizimkide bi odada 5 dk duruyo sonra başlıyo mızıklanmaya yatakodasını nerdeyse hiç sevmiyo yatıcam sanıyo galiba salon favorimiz camdan dışarı bakıyo ordan geleni geçeni izliyo zilli dışarda bizimkide pek ciddi hiiiiiç gülmez bize şımarıyo anca.bebek arabası için değilde kış için astronotumuz war bizim nasıl giydircez bilmiyorum hiç gelemiyo sıkıntıya arabasına yatırıyoruz elini içeri sokuyorum kesinlikle durmuyo eli dışarda ve çıplak olucak arada ona bakıcak gezerken:)
bizde ilk defa dün bardakta mayaladığım sütün tadına bktık.çok komikti yerken halini görmeliydiniz.yüzünü öyle bir buruşturuyorduki,ama yinede yedi.fazla vermedim.sadece merak ettim yiyecekmi diye.yutme refleksini 4-6 ay arası öğreniyormuş,geç kalınınca her verileni kusarmış diye duydum ondan verdim.5-5,5 olmasını bekliyorum tamamen ek gıdaya geçmek için.şimdilik emmeye devam......
ilginçtir düne kadar bir defa kalkıyordu,hatta yazmıştım
dün gece sürekli uyandı,her emziğini düşürdüğünde uyandı,emziğini verdim tekrar uyuyordu.yarım saat sonra çıkartıp tekrar ağladı.sebebini anlayamadım.bakalım bu gece ne olacak
SLM KIZLARR BENİMDE 3 HAZİRAN DOĞUMLU Bİ KIZIM VARR
kahvaltı da neler veriyosunuz hep aynı şeler sıkılmazlarmı acaba ....
tuzu alinmis peynir,mama,yumurtanin sarisi(ceyrek yarim arasi),pekmek 2 cay kasigi..sivi olarak genelde ihlamur katiyorum,yada bebek cayi..
biskuviyi suanlik düsünmüyorum belki ilerde..
mrb kızlar bugün sağlık ocağında kontrolumuz wardı önümüzdeki ay 3 tane aşımız war ya onun için randevu vercekelerdi sabah götürmüşler kızımı anaaaaaaaaaaaaa aşı yapmışlar kıyamam onaaa pnömokok aşı takvimine eklenmiş ilk dozunu bu ay yapmışlar diğerini önümüzdeki ay yapıcaklrmış yaptırmayanlara duyurulur
4.ay bittikten sonra baslanabilir 6ayda baslanmali 4.aydan itibaren bebegin durumuna bagli..bizim yasemin süt yetmiyor..bizde azar azar basladik...yutmayi ögrenmesi lazim bu zamanlarda..6ay dolsun ozaman esas menüye terfi ederiz..cokacimcoook
yahu ben kahvaltı fln vermıom bızımkıne nele rneler verılıyormus oyle abowwwwwwwwwwww
ben sadece mama bebelac..
pırınunu muhallebısı
ve arada meyve puresı verıom gerı kalan hep deniz meme :) deniz süt :) sagolsun heuehhee
artık sağlık ocaklarında ücretsiz yapılıyo bu aşı kızlar sağlık bakanlığı aşı takvimine eklemiş biz aylık kontrole gittiğimizde yapmışlar dün 2.dozunu önümüzdeki ay yapcaklar ÜCRETSİZ haberiniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?