2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende mama sandalyesi alsammı acaba bir araştırayım netten bakayım
bakıyorumda haziran annelerinin bebekleri hep aynı
4 tana yeğenimin büyümesine şahit oldum ama zeynep gibi yattığı yerden başını kaldıranını görmedim
yatırdığım anda başını kaldırıyor ensesi ağrıcak diye korkuyorum ve mecburen kucağıma alıyorum
maşallah bütün bebeklerimiz sağlıklı ve çoookkkkk hareketli

benim kiziim o konuda rahat oyuncak koyuyoyrum önüne ben yaninda olursam oynuyor..bi gözü devamli bende..ama 3 gündür genel itibariyle onunla zorlaniyorum degisiklik istiyor tipik ikizler,ben önce rahatsiz mi diye düsündüm atesini ölctüm vs yok bisey damaklari biraz kabarmis gidiyim jel alayim filan dedim ama okadar yorgun düstüm ki sonra sandalyeyle onu mutfaga aldim bari biraz is yapayim mutfagi incelemeye basladi vs sustu 1 saat kadar durduk orda sonrada gezmeye gittim disarda cit yok,bide evde ben ona gülsem mizlasada hemen arada bi gülücük atar disarda asiri ciddi,misafirlikte esimin arkadasi bu kizi nasil güldürüyorsunuz diye sormus...
bugün soguk ama günes var disari cikmayi düsünüyorum yoksa zor oluyor..
birde ben bebek arabasi icin türkce adini bilmiyorum uyku tulumu benzeri bisey var kisin üsümesin diye ondan almayi düsünüyorum alan var mi polar olani yün olani var yün tercihimdir ama cok pahali 100 euro kadar..

Sanırım hepimizin bıdıklar aynı şeyleri yapıyor bu aralar mızmızlanıp,somurtuyorlar :) bizimki de seninkinin tam tersine yatak odasına bayılıyor bizim yatağa yatırıyorum geniş geniş tepinip duruyor ,çok seviyor bizim yatağı bir de yukarıdan aşağı inen yaylı bir oyuncağımız var onunla oyalanıyor. dün uyku tulumu aldım çok rahat hepinize tavsiye ederim üstü açıldımı endişesi yaşamıyosun,dışarı çıkmak için de astronot var ama henüz kullanmadık. televizyon ve ışık manyaklığımız var bizim de nasıl saklayacağımızı şaşırıyoruz dikiyor gözünü onları seyrediyor

hu huuu nasılsınızz bacılarrrr aha aral aglıyor bızde yapışık ıkız modundayızdaa

ek besin olarak ne verıyorsunuz kızlar ? bızde pirinçunu muhallebisi gunde ıkı yemek kasıgı yapıyorum bı ıkı kerede havuc elma puresı verdık

belkıde acıkmıştır aycacım her gun huyları degısıyor bırde :) gamyoncuiremsu

SLM KIZLARR BENİMDE 3 HAZİRAN DOĞUMLU Bİ KIZIM VARR
kahvaltı da neler veriyosunuz hep aynı şeler sıkılmazlarmı acaba ....

günaydın bu sabah açılışı ben yapiim
herkesin güzel bi gün geçirmesi dileğiyle sevgiler

belim agriyoooo yatir kaldir yatir kaldir...2 gündür uyutmak ne zor oldu 5dk sonra saaatlerce uyumus gibi kalkiyor 15 dk sonrada yeniden uyumak istiyor..babasininda sinav zamani kaldimmi bi basima...

SLM KIZLARR BENİMDE 3 HAZİRAN DOĞUMLU Bİ KIZIM VARR
kahvaltı da neler veriyosunuz hep aynı şeler sıkılmazlarmı acaba ....

tuzu alinmis peynir,mama,yumurtanin sarisi(ceyrek yarim arasi),pekmek 2 cay kasigi..sivi olarak genelde ihlamur katiyorum,yada bebek cayi..
biskuviyi suanlik düsünmüyorum belki ilerde..

tuzu alinmis peynir,mama,yumurtanin sarisi(ceyrek yarim arasi),pekmek 2 cay kasigi..sivi olarak genelde ihlamur katiyorum,yada bebek cayi..
biskuviyi suanlik düsünmüyorum belki ilerde..

canım yumurta için erken değilmi 6. ayını bitirsin diye bekliyoruz biz senin bebiş kaç aylık ki
ben kahvaltısına bunlara ilaveten kuru kayısı ve üzüm çok az tereyağı ile kavrulmuş mısır unu da ilave ediyorum tavsiye ederim 1 gün aralıklarla bu şekilde veriyorum tabi kayısı ile üzümü yumuşayana kadar kaynatıyorum 1 tane kayısı ile 3 4 tane üzüm onun suyuylada hazırlıyorum :ecrin_bebek::1hug:

canım pnömokok aşısını sağlık ocakları yapıyormu ?
ben iki dozunu özelde vurdurdum önümüzdeki ayda üçüncü ve sonuncuyu vurdurucam
eğer sağlık ocakları vuruyorsa orda vurduralım yani az para değil tanesi 120 ytl

aglık ocakları eger asıyı eczaneden alıp oraya goturursen vuruyor sevcecık :)
yahu ben kahvaltı fln vermıom bızımkıne nele rneler verılıyormus oyle abowwwwwwwwwwww
ben sadece mama bebelac..
pırınunu muhallebısı
ve arada meyve puresı verıom gerı kalan hep deniz meme :) deniz süt :) sagolsun heuehhee

yaa kızlar bu aşıyı olmadık biz 1 ay önce aşımızı olduk aralık9 da gelin dediler acaba şimdi gitsemmi

4.ay bittikten sonra baslanabilir 6ayda baslanmali 4.aydan itibaren bebegin durumuna bagli..bizim yasemin süt yetmiyor..bizde azar azar basladik...yutmayi ögrenmesi lazim bu zamanlarda..6ay dolsun ozaman esas menüye terfi ederiz..cokacimcoook

Aaaaa Şahane valla ne zamandır bu haberi bekliyordum sonunda yani ama keşke 1 hafta önce hbrim olsaydı neyse artık 3.dozu sağlık ocağında vurdururuzhihoyyyt Bu arada bende henüz meyve ve yoğurt dışına çıkamayanlardanım 6. ay dolduktan sonra başlayacağım diğerlerine bir de aklınızda olsun elma suyunu veya püresini tek başına vermeyin kabız yapıyor ben üzümle falan karıştırıp veriyorum

kızlar bilgi verin lütfen 3 haziranda doğdu kızım ama pnomokok aşısını hiç yapmadılarr
yarın götürsem yapılırmı aşı günümüze daha var

kızlar okuduklarıma inanamıyoruum yahu........25 haziran da doğdu oğlum ben hala hiç bişi vermiyorum.sadce emziriyorum dr da aksini söylemedi ...sizinkiler emmiyomu yoksa eksiklik bende mi...valla kendime koca bi sıfır vericem( lütfen yazar mısınız....

canım bende sadece emziriyorum
benim oğlumda 26 haziranda doğdu ve inanmayacaksın ama ismide arda..
6.ayını doldurmasını bekliyorum.benim doktorumda hiçbirşey verme dedi.sütümü artırmak için uğraşıyorum bende..bolsu ve komposto artırıyor diye sürekli içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…