- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
kızlar okuduklarıma inanamıyoruum yahu........25 haziran da doğdu oğlum ben hala hiç bişi vermiyorum.sadce emziriyorum dr da aksini söylemedi ...sizinkiler emmiyomu yoksa eksiklik bende mi...valla kendime koca bi sıfır vericem( lütfen yazar mısınız....
canım bende sadece emziriyorum
benim oğlumda 26 haziranda doğdu ve inanmayacaksın ama ismide arda..
6.ayını doldurmasını bekliyorum.benim doktorumda hiçbirşey verme dedi.sütümü artırmak için uğraşıyorum bende..bolsu ve komposto artırıyor diye sürekli içiyorum[/QUOT
canım çok sevindim bu hoş tesadüfe ..sağlıkla büyütürüz umarım..ayrıca doğru yolda olduğumuza sevindim.. arda nın da gözlerin den öpüyorum..kaydirigubbakcemile3.
Canım benim kızım senin oğlundan önce doğmuş.'27 mayıs doğumlu ve ben hala anne sütünden başka bişey vermiyorum.hihoyyytBir hafta sonra 6.ayımız dolacak o zaman başlayacağım.Kilomuz çok iyi 5,5 ayda 8.300 dü.O yüzden dr 6. ayının dolmasını bekleyelim dedi.Bence senin oğlunun gelişmeside iyiki dr ek vermeni söylememiş.Anne sütü herşeyden daha sağlıklı zaten.
Bence kendine kocaman bir 10 vermelisin,sütün bebeğine yettiği için kaydirigubbakcemile3
istenmemek söz konusu olabilirmi gözden kacmis olabilir..türkiyenin asi sistemi hakkinda benim bilgim yok sen en saglikli bilgiyi en yakin saglikocagindan alabilirisin..yani kızlar çokk saolun
ilginiz için bişey sordum yanıt alamadım
bilginiz yoksada yok diyebilirdiniz
neyse canım istenmiyorsam bende gelmem bdaha
kendinize ve bebişlere iyi bakın
sevgilerrrr
yaa kızlar bu aşıyı olmadık biz 1 ay önce aşımızı olduk aralık9 da gelin dediler acaba şimdi gitsemmi
yani kızlar çokk saolun
ilginiz için bişey sordum yanıt alamadım
bilginiz yoksada yok diyebilirdiniz
neyse canım istenmiyorsam bende gelmem bdaha
kendinize ve bebişlere iyi bakın
sevgilerrrr
kızlar rota aşıısıda aşı takvimine eklendi pnömokokla beraber demek başlamışlar aşıyı ücretsiz yapmaya bende 3 gün sonra pnömokok yaptırcam umarım sağlık ocağı ücretsize başlamıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?