2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende sadece emzırıyordum ufak ufak baslıyorum ek besınlere onlarada ek denırse canım
pırıncunu bı kasık kadar suyla karıstırıyorum.. vede elma havuc puresı 10 çay kaşıgı kadarrr
arada daa 60 cc bebelac gece maması verıyorum..
gerısı hep anne sutu
normal yanii..

Canım benim kızım senin oğlundan önce doğmuş.'27 mayıs doğumlu ve ben hala anne sütünden başka bişey vermiyorum.hihoyyytBir hafta sonra 6.ayımız dolacak o zaman başlayacağım.Kilomuz çok iyi 5,5 ayda 8.300 dü.O yüzden dr 6. ayının dolmasını bekleyelim dedi.Bence senin oğlunun gelişmeside iyiki dr ek vermeni söylememiş.Anne sütü herşeyden daha sağlıklı zaten.
Bence kendine kocaman bir 10 vermelisin,sütün bebeğine yettiği için kaydirigubbakcemile3

kızlar rota aşıısıda aşı takvimine eklendi pnömokokla beraber demek başlamışlar aşıyı ücretsiz yapmaya bende 3 gün sonra pnömokok yaptırcam umarım sağlık ocağı ücretsize başlamıştır.

bizim de ufak bir sağlık sorunumuz var.oğlumun kakasında kanlı mukus ara arada çok az kan görüyordum.doktora gittim poposunda çatlak varmış ıkınmadan dolayı o yüzden kan geliyomuş.bir haftadır günde üç kez sıcak suya oturtup kremlerini sürüyorum sıcak suya oturmakta oğlumun çok hoşuna gidiyor çok keyifleniyor ona yaradı yani şimdilik bişi yok inşallah bir daha tekrarlamaz sizde çok dikkat edin bebişlerin kakalarına bazen gözden kaçabiliyo

iyi dileklerin için tşk ederim.sana maşşallah 5,5 ayda 8300 harika..sütün katiteliymiş.arda 4.ayıda 6900 dü.salı günü tekrar dr gidicez bakalım nekadar almış..zaten acele etmeye gerek yok ...böylesi çok daha kolay (sütyeni aç ver):roflol:

zeynep tam bir reklam aşığı oldu
tv de reklamlar çıkınca bizi bile tanımıyor helede küçük cocuklu reklam çıkınca onlara gülüyor çığlık atıyor
bende bu halinden istifade edip mamasını yedirirken kanal kanal reklam arıyorum böylece mamamızı keyifli bir şekilde sıkıntı çekmeden yiyoruz
reklamların çıkmasını bekliyeceğim hiç aklıma gelmezdi
daha neler görücez bakalım bu afacanlarla :))))

kızlar saranur uzun zamandır yok ve pofilinde kapsama alanı dışında olduğu yazıyor
acaba siteye girişi engellendimiki merak ettim onu

slm.kızlar nasılsınız pnomokok aşısına çok sevindim...miikler nasıl bizim kız yemekte dirniyor ama dr.teyzesi zorla vermemizi söyledi bende tabi kormuştum ya bişey olursa tiksinirse diye ama mecburmuş yemeye çünkü kansızlık çokmuş ondan dolayı kilo alamıyormuş ...depolar boşmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş....

yani kızlar çokk saolun
ilginiz için bişey sordum yanıt alamadım
bilginiz yoksada yok diyebilirdiniz
neyse canım istenmiyorsam bende gelmem bdaha
kendinize ve bebişlere iyi bakın
sevgilerrrr

yani kızlar çokk saolun
sevgilerrrr
istenmemek söz konusu olabilirmi gözden kacmis olabilir..türkiyenin asi sistemi hakkinda benim bilgim yok sen en saglikli bilgiyi en yakin saglikocagindan alabilirisin..

sütü yeten annelere ne mutlu..a.s.
sevcecim reklam olayini okuyunca ablam ve oglu geldi gözümün önüne ablam elinde kumanda o kanal senin bu kanal benim reklam ariyordu bir elinde de mamayla..
bizim televizyonumuz belki 1 yil oldu dügmesine dokunmadik..türk kanallari zaten yok..tv ihtiyacimizi intenetten karsiliyoruz onda da malum reklam yok..
bizde bir sefer kizima cocuklarin söledigi bir parcayi actik sonra laptobu nezaman acik görse ciglik atmaya basladi taki parcayi acincaya kadar..böle bir süre devam etti sanirim yeterince dinledi..eeee nede ola ikizler burcu uzun süre biseyde takilip kalamiyor..

yaa kızlar bu aşıyı olmadık biz 1 ay önce aşımızı olduk aralık9 da gelin dediler acaba şimdi gitsemmi

öyle şey olurmu canım..
eminim çoğu arkadaşım bilgisi olmadığı içinyada benim gibi söylemek istediğini anlayamadıkları için cevap vermemiştir....
hangi aşıyı 1ay önce yaptırdın.biraz daha ayrıntılı anlatırsan yardımcı olabiliriz diye umuyorum
bu arada uğramamazlık etme sakın..

yani kızlar çokk saolun
sevgilerrrr

canım inan daha okudum sorunu
zeynep kucağımdayken oturduğum için hiçbirşey anlayamıyorum okuduklarımdan yazarkende çok zorlanıyorum
benim ablamın oğlu şu an 8 aylık oda ihmal etti pnömokok aşısını ve ilk dozunu 15 gün önce vurdurdu
bence doktorunuzla bir görüş illaki ilk aylarda yapılması gerekmiyor
ama ilk aylarda yapılmasının sebebide bebekler daha küçük aylardaiken bronşit ve zatürre geçirirse kolay atlatamayabilir ama beğışıklık sistemi ilerleyen aylarda dahada güçlendiği için belki daha kolay atlatabilir diye düşünüyorum ben
ama sadece bu benim fikrim
sen yinede ihmal etme aşını

arkadaşlar nasılsınız ben ek gıdaya başladım ama kızım hemen ishal oluyor çok yavaş ilerliyor gelişimi çok yavaş sizler ne yediriyosunuz biz 5. ayımızı doldurduk

canım benim dr 7 ayda vurdur dedi sizde öylemi yaptınız artık bedavamı vurulacak

kızlar dayanamadım yine geldim çünkü okuduklarımdan ve açıklamalarınızdan samimi olduğunuzu hissettim .
herkese güzel bi hafta diliyorum
scapula canım benimde gecikti ama ben soğan suyu içiyorum malum doğumkilolarımı verebilmek için ona bağladım ama korkuyorumda canım dün yazmışsın bugün inş. regli olmuşsundur ben daha bekliyorum rabbim olmayanlara versin

saolasin canim..ama hala olmadim..cok düzenliydi dogumdan sonra bile..oyüzden korkum..hic belirtisi filanda yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…