2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar merhaba bu rumuzla biraz yabancılayabilirsiniz değiştirmek zorunda kaldım
haziran annesiyim veeeeeeeeeee

benim kuzumunda dişi çıktı
darısı sizlerin başına....

sevcecim söylemeyi unuttum,reklamlar bebekleri icin pek iyi degil,hizli degistikleri icin..

aaaaaa
bilmiyordum canım uyarın için sağol
umarım adet olmuşsundur yaa biliyorum o korkuyu geçen ay bende kefayı yicektim tam 10 gün gecikmişti
her ay aynı stresi yaşamak beni korkutuyor artık bi çaresine bakmak istiyorum
doktorum kızın emmeyi bırakınca hapa başlıyalım demişti yada altarnatif olarak yazılışınıda bilmiyorum ama spiral takabiliriz demişti
hatırlıyorumda geçen senelerde adet olmamak hamile kalmak için rabbime yalvarıyordum şimdi ise hamile kalmaktan korkuyorum
rabbim isteyenlere versin inşallah aminnnnnnnn

kızlar hepinize günaydın bebişler nasıllar
kızım daha tam olarak uyku düzenini sağlayamadım ne blemiyorum
scapula canım nasılsın regli oldunmu bende hala tık yok belirtide yok allahım çok korkuyorum
görüşmek üzere

günaydın ader nasılsın
bizim uyku düzenimiz normale döndü artık
akşam 10 da karnını doyurup uyutuyorum gece bir kez uyanıyo hemen tam ayılmadan biberon mamasını hazırlıyorum onu yarı uykulu birşekilde içiyor yine uykuya dalıyor ve sabah 7 gibide uyanıyo r
seninde umarım en kısa zamanda düzene girer
ben şu an çok rahat ettim gece bende uykumu alınca gündüz daha enerjik oluyorum kızımın bakımındada daha verimli oluyorum

canım maşallah ismi zeynep değilmi kızımla adaşlar benim meleğimin ismide ZEYNEP ADA
evet canım uykumuz hala problemli inş. en kısa zamanda düzene girer
sizede maşallah rabbim nazarlardan esirgesin
darısı bizimde başımıza

bide bişey soracamm sizler nasıl muhallebi yapıyosunuz tarif verirseniz sevinirim

kızlar merhaba bu rumuzla biraz yabancılayabilirsiniz değiştirmek zorunda kaldım
haziran annesiyim veeeeeeeeeee

benim kuzumunda dişi çıktı
darısı sizlerin başına....

oh oh maşalahh
dişimizde çıkmışşş
darısı bizim başımıza:ecrin_bebek:
hayırlı olsun canıma.s.

ayyyyyyyyyyyy kızlar sormayın başımıza gelenlerıııı

anlatıcam durun bi arka sayalarıda okuyiimm

arkadaşlar soruma cevap vermemişsiniz aşkolsun pnömokok aşısını 7 9 15.ayda yap dedi benim dr sizde öylemi yaptınız ek gıdaya başlıyom ama kızım ishal oluyo

cemre ne oldu umarım kötü birşey yoktur diş için erken değilmi 7 8 ayda çıkıyor erken çıkarmak iyi değilmiş doğrumu acaba

merhaba arkadaşlar bende bir haziran annesiyim aranıza çok fazla katılamıyorum ama yazdıklarınızı bilgi edinmek adına takip ediyorum
adercim ben muhallebiyi bir kahve fincanı su bir çay kaşıgı şeker bir çay kaşıgı pirinçunuyla yapıyorum arada içine elma rendeliyorum başka meyvede katabilirisn istersen severek yiyor başka türlü yapanlar varsa bende ögrenip uygulamak isterim çünkü kızım herşeyden çabuk sıkılıyo

bennu bizim doktorumuzda 6. aydan sonra başlayalım 1 doz az vuralım demişti ama saglık ocakları şimdi ücretsiz vurmaya başlamış daha ben gidemedim ama 6. aydan büyüklerinkini karşılamıyormuş duyduguma göre bende kararsız kaldım ne yapsam ki diye

oglumun köpek dışlerı cıkıyor sanırım dr a goturduk babasıylaa
dr bunlkar kistik yapılar dedı mudahele gerektırmezmış arkasından da dışler gelıcek muhtemelen dedı . bırde oglum sadece 7 kılo cıktıkızlarr 15 gun oncede saglık ocagında 7 kılo cıkmıştıı .. bu ıste bı garıplık var ama anlamadım..
gece boyuncada nerdeyse 1 saatte bır emıyor (anner sutu) bagımlılık gıbı bırsey oldu bu memeler oglumda.. yuzundekı kızarıklıklarda egzamaymışş onlar ıcın ozel bır krem verdı gectıı sımdılık ama drumuz 2 yasına kadar devam edebılır bu durum dedı..
gece uykularına bır care bulan varmı

bırde ek mama ne verıyorsunuz.. dr kılo az aldıgı ıcın artık yavas yavas ek gıdalara gecmemı soyledı..
meyve suyu pırınc unu maması gıbı..
sızler ne verıyorsunuz Aral a kılo aldırmam lazım cok hareketlı oldugu ıcın zor gorunuyor ama artık katı bıseyler yesın.. yarım pls.............................!!!!!!!!!

hihoyyyt regl oldummmmmm....
okadar korktum ki..birazda stres yaptigimdan dolayi geciktim,emziren anne icin korunmak zor..saolsun esimle konusunca stresi attim..darisi basina ader..

bırde arkadaslar aral 65 cm olmuş sadece boya gıtmıs bu ay yanı .. ne etcm ben sevce scapula neler verıyorsnuz sız prenseslere.. anlatın bana bende baslıyorum artıkkkkkkkkkk

bırde arkadaslar aral 65 cm olmuş sadece boya gıtmıs bu ay yanı .. ne etcm ben sevce scapula neler verıyorsnuz sız prenseslere.. anlatın bana bende baslıyorum artıkkkkkkkkkk
canim yüzü icin gecmis olsun..üzülme iz kalmaz..
bizim menü kolay..
sabah kahvali
ceyrek yarim arasi yumurta sarisi(bio ciftlik yumurtasi)
1tatli kasigipeynir tuzu alinmis
mama katarsam pekmez katmiyorum mamada süt var diye
ihlamurla veya bebek cayiyla sulandiriyorum
arada anne sütü
1 ögün meyve püresi genelde kavanozdakilerden cam rende bulayim kendim yapacam
1ögün sebze püresi genelde tarhana corbasina veya mamasina katiyorum,azcik kiymada katiyorum ama hergün degil
1 ögün yogurt ama hergün degil
en az 3 ögün emziriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…