2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

haşhaşgüzeli saol canım tarif için

scapula gözün aydın canım ben hala olmadım darısı bana inş.

cemredeniz canım o uykuya çözüm bulan olursa banada haber verin bende aynı dertten muzdaribim canım geçmiş olsun buarada .

yaa kızlar hepimiz haziran annesiyiz dimi
eee yemek olarak demişsiniz neler veriliyoo diye ama ben artık sebze çorbası yoğurt meyve püreleri mandalina suyu bakliyat dışında yaptığım yemeklerin sularından veriyorum siz niçin vermiyosunuz anlamadım

dr bana portakal fln verme dedı sularını yanı henuz erken dedıııı
onumuzdekı ay da kan ıcın oln ılaca baslıycakmısızzz..
anne sutu aldıgı ıcın cok acele etmeyelm dedı ..
bu sefer dogru dr u buldum sanırımmmm heyoooooooo cok begendım herıfı valla gercı oglum agladı onu gorunce ama ılgısı cok hosuma gıttıı tamamdr sanırım bu bızım dr ışı

bende saf olanından var
tarhana yapsam bazı aksamlar olurmu aceppp

tabikide canım kıymalı yap yesin ayrıca daha önce kahvaltı rarifi vermiştim istersen onuda yedirebilirsin

dün ben 1 kereviz 1 havuç 1 patates yarım çay bardağı pirinç vede 1 kabakla sebze çorbası yaptım yedi maşallah
yedirin anacımm bebişlere ben büyüğüne yedirmedim hala yemiyooo 9 yaşında öldrüyoo beni

kızlar yaa bnm yemek yapmaya bıle vaktımolmuyorr ve kac kıloya duştum bılın bakalımm

51 kıloyumm
45 ile hamiş kalmış 66 kılo600 gramla doguma gırmıştım gerıye bu kaldı boyumda 1,67
artık zayıflamak ıstemıyorum amaa elımde deıl her gecen gun erıyorum .. Arall cok yaramasz cok hareketlı bu nedenle yavas kılo alıyorr

aa ben kan iacına başladım yaa ferro sanal dimi o nasıl vermedi size gerçi biz biraz rahatsız doğduk canım kızım şurda 1 aydır evdeyiz yavrum günlük hastanedeydik

14 hazıranda dogdu ve 3 kılo 670 gram 52 cm dogmuştuu cok hareketlı ama suan kucaagımda hep yanlıs yazıyorujmm
evde de bıs yaptırmıoo yanından ayrılsam cıglıgı basıo oraya buraya surnuyor kafassını yere vuroo duşup

ahh canım yaa bende zayıflayım diye uğraşıyorum ne güsel kıss maşallah imrendim

gecmıs olsun adercımmmm yavrusunaa nesı vardı kı .. allah korusun hepsınıııı

canım 3 haziranda 2 800 gr 48cm doğdu kızım ama dediğim gibi rahatsızdı beslenememiş kanımdayken eşi aşağıdaydı o yüzden zor bi hamilelik yaşadım kanamam oluyodu devamlı sırt üstü yatmıştım

ben nası ogluma yemek yapıcammm yaaa bı nefes aldırmıo kııı ARADA MAMA verıyorumm onu bıle zar zor hazılıom kı elım cok hızlıdr yanı benı tuş edenn kışı oglum olduuuuuuuuuu

beslenemediği için kansız kalmış 35 günlükken donörden kan alınıp kızıma verildi canım çok zor günler di rabbim kimseye yaşatmasın herkesin yavrusunu annesine babasına bağışlasın

canım uyutur uyutmaz yemeğini yap mutfakta imkanın varsa o nada yer ayarla konuşarak yapın benim kızımda ööle ben öyle yapıyom ama yemek pişerken mutfakta durmuyoruz buhar falan zararlı olabilir uyanıkken devamlı kucakta banimki tabi alıştı hastanede dr ların hemşirelerin kucağında geze geze
bende yanlız benimki ööle sanıyodum

cıkmalıyım kızlar yazdıklarım ı okuyun bana sorduklarımla dertlı oldukjlarımla ılgılı care sunuunnn lutfennn
oglum delırdıı hepınızı optumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…