bizim bebekler icin salca tuz vs uygun olmadigindan kendimize yaptigimiz yemekler suan uygun degil...
benim kizimda gündüz cok kisa uyuyor..gecede benim hasatimi cikarmadan dalmiyor,ne yapayim ev isleri kaliyor bazen öncelik o..
merhaba arkadaşlar bende bir haziran annesiyim aranıza çok fazla katılamıyorum ama yazdıklarınızı bilgi edinmek adına takip ediyorum
adercim ben muhallebiyi bir kahve fincanı su bir çay kaşıgı şeker bir çay kaşıgı pirinçunuyla yapıyorum arada içine elma rendeliyorum başka meyvede katabilirisn istersen severek yiyor başka türlü yapanlar varsa bende ögrenip uygulamak isterim çünkü kızım herşeyden çabuk sıkılıyo
bırde arkadaslar aral 65 cm olmuş sadece boya gıtmıs bu ay yanı .. ne etcm ben sevce scapula neler verıyorsnuz sız prenseslere.. anlatın bana bende baslıyorum artıkkkkkkkkkk
hihoyyyt regl oldummmmmm....
okadar korktum ki..birazda stres yaptigimdan dolayi geciktim,emziren anne icin korunmak zor..saolsun esimle konusunca stresi attim..darisi basina ader..
arkadaşlar benim dr 7 9 ve 15. aylarda pnömokok yaptır diye yazmıştı en kısa zamanda sağlık ocağına gidip sorucam yoğurdu bebelac 2 ile yapmamız gerekiyormuş bebelacın sitesinde yazıyor nişasta ve pirinç unu vermeyin bebelac 2 veya milipa aptamil 2 veriliyor ama ben kızıma ne versem gece uyumuyor belliki rahatsız oluyor bu ara kızımın uykusu çok düzenli saatli uyuyor hiç ağlamadan odasına gittiğimde uyanmış oluyor mama vermeyince gece güzel uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?