2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ahhhh ahhhh uykuları 30 dk gnduzz gece dwe zor...
wc ye bıle zor gıder oldum artıkk

canım dr dan ver demiş pişir ver gün aşırı yoğur veriom kavanoz mamalarını bıraktık biz vermiyorum evde hazırladığım meyve pürelerini veriyorum daha sağlıklı

bizim bebekler icin salca tuz vs uygun olmadigindan kendimize yaptigimiz yemekler suan uygun degil...
benim kizimda gündüz cok kisa uyuyor..gecede benim hasatimi cikarmadan dalmiyor,ne yapayim ev isleri kaliyor bazen öncelik o..

bizim bebekler icin salca tuz vs uygun olmadigindan kendimize yaptigimiz yemekler suan uygun degil...
benim kizimda gündüz cok kisa uyuyor..gecede benim hasatimi cikarmadan dalmiyor,ne yapayim ev isleri kaliyor bazen öncelik o..

evet canım doğru söylüyosun ama ben yemeklerime az salça ve accık tuz koyuyorum eşimde az salçalı seviyoo tuzunu sonradan ilave ediyor

canım ev işi falan hak getire annem de diyoki kızım bi sene çocuk bi sene ev işi dio aman zaten ev batmış batmamış ne yapiim yetiştiği kadarını yapıyorum yetişmediğide kalıyooo önce kızım rahat etsin işler nasılsa olur bi de pc nin başından kalksam daha iyi olicak ben kaçıyorum hepinize sevgilera.s.:1hug:

bende muhallebiyi hero baby gogly diye pirinç unu var ondan yapıyorum
hem herşeyi içinde olduğu için şeker ilave etmiyorum çok pratik ve besleyici ayrıca devam maması içeriyor dr bunu önerdi bize
bir su bardağı suyu 5 yemek kaş ığı koyup pişirniyorum
sade-elma-muzlusu var
bir dene istersen

bırde arkadaslar aral 65 cm olmuş sadece boya gıtmıs bu ay yanı .. ne etcm ben sevce scapula neler verıyorsnuz sız prenseslere.. anlatın bana bende baslıyorum artıkkkkkkkkkk

canım benim menümde scapulanınnı gibi yalnız ben muhallebide veriyorum bir öğün
hero baby gogle çok güzel

hihoyyyt regl oldummmmmm....
okadar korktum ki..birazda stres yaptigimdan dolayi geciktim,emziren anne icin korunmak zor..saolsun esimle konusunca stresi attim..darisi basina ader..

canım nihayet bende oldum ama bööle zor oluyooo yaa her ay aynı korku canım ben bugün dr umu arıycam bi çözüm bulsun ama dimi:roflol:

eee kızlar nerelerdesiniz bebişler durmuyooo heralde

hu huuuuuuuuuuuu Aralımı babaannesıne sattım harıl harıl ıs yapıyorum kızlar e pırıl pırıl kuvete bal dokup ıcınde oturmayı planlıyorum
ama haşatım cıktı camlar fln hepsı bıttıı tullerımı yıkadım utuledım astık canım cıktı 3 gundur yapıyorum ıste bıtmek uzere .. arada bakayım dedım sızee :)
artık 6 ay ıs yapmam bu cuma okuma yapıyorum aralıma

he bu arada SAGLIK OCAGINDAN ARADILAR DAHA DOGRUSU BNM EVIMDE EV TELI YOK ALT KATI KAYINVALIDEMI ARAMIŞLAR AZ EVVEL GELDI SOYLEDI . ARALI SORMUŞLAR AŞIYI SOYLEM IŞLER PNÖMOKOK AŞISINI ANNEMDE 6 AYINI DOLDURMADAN GETIRMEMIZ MI GEREKIYOR KIZIM OYLE DUYMUŞ DEMIŞŞ ONLARDA YOK TEYZECIM SIZ 17 SINDE NORMAL AŞISINA GELIN 1 HAFTA SORA DA PNÖMOKOK U YAPICAZ O ZAMANDA GELIRSINIZ MRK ETMEYIN DEMIŞLER TEK DOZ DEIL 1 KAÇ TANE DOZ SEKLINDE UYGULANACAKMIŞ BU AŞI CANLARIM.. BIRDE ARAL IN KILOSUNU SORMUŞLAR ANNEM 7 DIYINCE BU AY AZ ALDIGINI BELIRTMIŞLER OZEL DR UMUZDA AYNISINI DEDI BILIYORSUNUZ.. BOYU ICIN COK IYI DEMIŞLER .. NEYSE 17 SINDE SAGLIK OCAGINDAYIZ BAKALIM NELER OLUCAK ..

BIZ BEBELAC VE MILUPA URUNLERINI TERCIH EDIYORUZ OGLUMA.. ORGANIK KAYISI MUZ PURESI VAR MILUPANIN, ONDAN ALDIM COK SEVDI YAVRUM :)
BEBELAC IN DA BAZI PURELERINDEN ALIYORUM BIRDE PIRINC UNU VAR YINE MILUPANIN ONADA BAYILIYORR SMDILIK BU KADAR VERIYORUM MEYVE SUYUNUDA KENDIM SIKICAM BAL DUDAKLIMA AMA SEVMIO PEK ELMA FLN
VARSA YOKSAA MEME MEME MEME ONUN ICIN ... BU AY BAKALIM NE KADAR ALICAK 17 ARALIK A KADAR YANI...

cemredeniz oohhh ne güzel mis gibi olmuştur evin canım güle güle kirletin
verdiğin bilgiler için saol canım bizimde 18 aralıkta aşı günümüz bakalım pnomokok için ne diyecekler biz o aşıyı daha hiç yapılmadık saol canım

arkadaşlar benim dr 7 9 ve 15. aylarda pnömokok yaptır diye yazmıştı en kısa zamanda sağlık ocağına gidip sorucam yoğurdu bebelac 2 ile yapmamız gerekiyormuş bebelacın sitesinde yazıyor nişasta ve pirinç unu vermeyin bebelac 2 veya milipa aptamil 2 veriliyor ama ben kızıma ne versem gece uyumuyor belliki rahatsız oluyor bu ara kızımın uykusu çok düzenli saatli uyuyor hiç ağlamadan odasına gittiğimde uyanmış oluyor mama vermeyince gece güzel uyuyor

yoğurt olarak danone veriyomusunuz birde benim kızımın boyu 15 gün önce 66 cm kilosu 7500 g 5 ay 4 günlük ben gelecek ay işe başlıyıcam mamaya alıştırmam gerek birde ben cici bebe yediriyorum her gün 2 tane

EK GIDAYLA İLGİLİ KAFAM ÇOK KARIŞIK LÜTFEN YARDIM EDİİİİİNNNN!!

dün doktora gittim artık yoğurda başlamamı söyledi.3 gün yoğurt ardından 3 gün meyve suyu ardından 3 gün meyve ve sebze püresi bir zaman sonrada çorbaya başla dedi.bende bugün sütaşın babymix diye yoğurdunu aldım verdim hiç sevmedi yüzüni buruştu çıkardı herneyse.bu meyve püresi olayında kafam takıldı nasıl yapcam bilmiyorum birde denizin yazdığını okudum organik püre verdiğini söylemiş onlardanmı alıp verim yoksa kendimmi uğraşim ayrıca doktor bana mama verme dedi e ben çalışmaya başlıcam mamasız nasıl olcak ayhh çok karıştım çoookkk
:uhm:

bennucum ben mama ile yoğurt yapmayı denedim ama olmuyor canım yaaa
saçma sapan bişey oluyor yani yoğurt olmuyor
hazır sütle yapmayı denedim oda olmuyor tutmuyor yani
ben artık bu yoğurt işinden sıkıldım sütaşın bebekler için yoğurdu var ondan alıyorum şimdilik
zeynep biraz daha büyüsün babannemiz süthane yoğurduyla mayalıcak bize
en iyi yoğurt ondan oluyor yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…