2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydınn en guzel hazıran anneleriiiiiiiiiiii

merhaba cemrecim
kızım saat 12.30 yeni kalktın galiba maşallah :)))))))
tabi babaanneneiz yakın bırakıyosun aralı oraya paso yatıp uyuyosun demiii :)))))
şaka şaka aralın ne kadar yaramaz olduğunu biliyorum
zeyneptesabahın 7 sinde kalkıyo ne işi varsa illa babaüsını yolcu edecekkk

slm kızlar nasılsınız bu aralar giremedim annemleri kutsal topraklara gönderdik hayırlısıyla......
kızım dün aşı oldu halen ateşi var pünomokokuda yapıldı...kilosu 7745 geldi artık hiç yemiyor aşırıdahareketli anne baba felan demeye başladı 1 hft.dır....

ahh ahh acım nerdeeee
ben gece en az 5 kere kalkıyorum sabah 6,30 da da aralı ortamıza almak zorunda kalıyorum cunku artık o saate kadar takatım kalmıyor pıt dıye cıkarıp mememı verıym dıye acayıpp mız mızzzzz keske sızınkıler gıbı olsaa bazen delırıcek ıgıb olup ya sabır dıyorum ..
meme delısı ..
sabahta 9 da kalkıyoruzz aralım la.. sora 2 saat sorasında uyuyor 30 dk sadece oyle oyle aksam edıyoruzz bazen delırıp babaannesıne verıyorum ama onunda dızlerı cok rahatsız cok bakamıyor
ben gece maması versem bıle arala yatırmadan evvel yınede 2 saat sora kalkıyor kafamçokkarıştı

benimkide sende farklı değil akşama kadar kucağımda odadan odaya geziyoruz
artık balkonuda keşfetti oraya çıkmak istiyor gözü hep kapıda
bazen ben çıkarken onuda alıcam zannediyor nasıl heyecanlanıyor o halini görmen lazımm

hoşgealdin canım
yoksun bayadır
demek kızın anne baba demeye başladı maşallah
zeynepte kızınca anneye benzer bazı sesler çıkarıyor ama net değil
ağlamayla karışık olduğu için belli olmuyor

merhaba kızlar nasılsınız ohh maşalah bebişlerimiz konuşmayada başlamışlar
kızlar bizde de durum aynı gün boyu kucağımda gecede saat başı uyanıyooo dün gece artık isyan ettim gece 4 de mama yaptım uyusun diye hanım mamayı yedi ama uyumadığı gibi gülücüklerle babamızıda kaldırdı sabah 5 buçuğa kadar üçümüz oynadık bizim uykumuzu kaçırdı kendisi uyudu
işte bööle

iyi aksamlar hanimlar nasilsiniz diyecegim ama herkezde ayni dert
ne oluyor simdinin bebeklerine gunduz uykus yok mizmizlik aksama kadar kucakta
gece saat basi kalkiyor
bazen sabrim tasacak gibi oluyor allahim sabir ver diyorum
cook hareketli saniye yerinde durmuyor kurt vaar sanki

günaydın
hayırlı cumalarrrrr

offff yaaa kızım yarım saate bi uyandı bütün gece bööleydik ne yapicammm

merhaba haziran nneleri bende ağustos annesiyim buggün pnömokok olduk acaba ateş yapıyor mu bebişe yaptıranlar bana bilgi verebilir mi

merhaba haziran nneleri bende ağustos annesiyim buggün pnömokok olduk acaba ateş yapıyor mu bebişe yaptıranlar bana bilgi verebilir mi

ben 2 dozunu yaptırdım canım hiçbir yan etki yapmadı ateşte yapmadı
zaten vurduktan sonra yarım saat gözaltında tutuyorlar her ihtimale karşı
ateş yapmaz demişti bana dr.
umarım senin bebişinede yapmaz

benim oğlum da erkenden kalkıyo yaa kaçta yatmış olursa olsun 6-6:30da kalkıyo 1 saat sonra tekrar uyutuyorum uyuyodu ama 2 gündür üst kattakiler geldi 1,5 senedir yoklardı.onların gürültüsünden uyuyamıyo yavrum.sabah 7de başlıyolar ne yapıyolarsa artık ben bile sıçrayarak uyanıyorum.yarın sabah da olursa çıkıp konuşcam galiba..

Gece hiç uyumuyorum gündüzde kızım yine uyumuyor ama çok hareketli yemiyor beni sinirediyor bazen kızıyorum ama kıyamıyorum her şey sorun omaya başlafı bebeğimde yemesi uykusu hep huysuz ....çok aşırıda hareketli çyürüteç alacağız artık bu ay mecburiyetten çünkü oturmak yatmak zaten asla çığırıyor hep dikilmeök daha dğorusu yürümek istiyor adım atayım oarayı burayıkarıştıryım diyor elinde oyuncak olduk ya....artık konuşuyor da

kizimla biz bu kisi sevmedik,disari cikmak istiyoruz..buraya kar yagdi gecen gün..biz yinede cikiyoruz ama kizim kalin giymekten hic hoslanmiyor..

teşekkür ederim canım da benim kafama takıldı ıspanak ve brokoliyi nasıl hazırlıyosun?birde doktorlar çorbaları yağsız yapın diyolar zeytinyağı kullandığını yazmışsın doktormu döyledi?birde irmiği kilo aldırsın diyemi ekliyosun merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…