gunaydınn en guzel hazıran anneleriiiiiiiiiiii
merhaba cemrecim
kızım saat 12.30 yeni kalktın galiba maşallah :)))))))
tabi babaanneneiz yakın bırakıyosun aralı oraya paso yatıp uyuyosun demiii :)))))
şaka şaka aralın ne kadar yaramaz olduğunu biliyorum
zeyneptesabahın 7 sinde kalkıyo ne işi varsa illa babaüsını yolcu edecekkk
slm kızlar nasılsınız bu aralar giremedim annemleri kutsal topraklara gönderdik hayırlısıyla......
kızım dün aşı oldu halen ateşi var pünomokokuda yapıldı...kilosu 7745 geldi artık hiç yemiyor aşırıdahareketli anne baba felan demeye başladı 1 hft.dır....
merhaba haziran nneleri bende ağustos annesiyim buggün pnömokok olduk acaba ateş yapıyor mu bebişe yaptıranlar bana bilgi verebilir mi
merhaba kızlar ek gıdayla ilgili tecrübelerimi yazıyım dedim belki yardımı dokunur size.
biz 4 aylık olunca başladık ek gıdaya meyve suyuyla alışana kadar elma werdim şeftali armut hepsinin tadını öğrendikten sonra yoğurda geçtim devam mamasıyla mayaladım tutmadı kendim mayaladım tutturduklarımı werdim başta ekşitiyolar yüzlerini alışana kadar ama artık seviyo zeynep günde 1 kase yiyo maşallah
yoğurtta herdün 1 kaşık arttırarak yiyebildiği kadar weriyoruz artık
sonra karışık wermeye başladık kuşluk wakti meyve suyu ikindi yoğurt
çorbasınıda patates havuçla başladık haşlandıktan sonra suyunu süzüp irmik ve zeytinyağı ekleyip birazdaha pişirdik onu yedi sonra kabak ekledik brokoli ıspanak tarhana yoğurt çorbalarını seviyo
artık blendırdan geçirip içine birazda ekmek koyup yediriyoruz seviyo maşallah
geçen gün patates balkabağı haşladım içine biraz süt biraz irmik koydum onuda sevdi
bu arada kahvaltıya başladık mamasına 2 3 cicibebe kırıyoruz onu yiyo çeyrek yumurta sarısı 2 kaşık labne(su veya ıhlamurla) pekmez yiyo suyunu filan veriyoruz eline kendi içiyo .
hem öğlen hem akşam çorba yediriyoruz artık
akşamları yoğurdunu yer,elma kuru kayısı havuç kaynatıyoruz onu içer
öğlene kadar meyve püresi yer direk rendeleyip weriyorum artık elma havuç mandalina muz onuda seviyo.
nar suyu kabız yaptı kızlar bi daha denemedik
ayyyyyyyyy çooooooook uzun oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?