2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar slm nasıl uyutuyosunuz bebişleri ben ayağımda sallıyorum sizzz
cemredenizciim gece uykuları haram oldu bana

adercim ben uyuturken ilk başlarda anakucağında uyutuyordum ama daha sonraları orda uyumayınca ayağımda sallamaya başladım ve ona alıştı
artık sürekli ayakta uyuyoruz
heeeee birde arada babasının kucağında odadan odaya gezerken dalabiliyo uykuya

biz yazin okadar yer gezindik kizimin uyku düzeni degisti sallamaya alisti..bi tavsiye üzerine basit ama kullanisli bir besik bulduk aldik türkiyeden paketle buraya getirdik..sallamasi rahat,bazen yattigim yerden salliyorum ama kizim beni görmeden uyumuyor..hafif tasimasi rahat ve pahalida degildi ben memnunum..
[/IMG]

Son düzenleme:
günaydın güzel annişler hepimize güzel bi gün ve iyi bir hafta geçirmeyi diliyorum
anladığım kadarıyla hemen hemen herkes benim durumumda neyse yaaa olsun bebişlerimiz sağlıklı olsunlarda bide hemen uyusunlar biz onları sallamaya razıyız dimi ama

memem şişti yani kafa attıgı kısımm cok agrıdı gun boyu gece baktım hafıf inmiştii şuan duzeldii..
naslsınız bakalımm

günaydın güzel annişler nasılsınız bu gün bebişlerimiz nasıl
ayyy deli olıcam artık herkes büyüdükçe akıllanır diyo ama biz büyüdükçe yeni huylar çıkarıyoruz
hiç bian bile yalnız kalmak istemiyo yere minderler falan attım rahat rahat oynasın diye çok sevdi oynuyo ama ben odadan çıkınca basıyo çığılığı allahım sabır ver öpüyorum şekerlerrr

bendede aynı şekilde yüzüstü dönüyo oynuyo gülerek oyuncaklarıyla sonra ben gidince basıyo yaygarayı çok hareketli benim oğlan bezini bağlarken bile savaş veriyorum dönü veriyo poposunu ben savaş veriyorum resmen allah sağlıklı ömür versin hepsine bize yeter

Allah kolaylik versin kizlar..bizimde arada oluyo gece huysuzlugu..gündüz pilim bitiyor zaten beraber siziyoruz..
kizim 3 gündür biseyler sölüyo,agzi hic durmuyo masaallah,bi tatli bi tatli..

kızlar biz hala uyumadık bilmiyorum ne zaman uyucak cadım size ve bebişlere deliksiz uykular

Slm tatlı bebişler ve anneleri! merak ediyorum bu huysuzluklar nereye kadar umarım ilk dişe kadardır yoksa hep böyle olursa tüm dişleri çıkarırken yandık valla ben sakin,uslu oğlumu özledim yaaa...Bizim ki de çok dillendi ağzı dolu sürekli bişeyler söylüyor özellikle mama yedirirken bayılıyor konuşmaya püskürte püskürte konuşuyor hatta bugün sanırım ba hecesini öğretti sonunda babası arada ba-ba diyor babası tabi mesttt!

selam kızlar
ay nihayet uyutabildim zeynebi ayaklarım ağırdı sallamaktan
şimdi bende temizlik yapıcam biraz uyuduğu odanın kapısını kapatıp diğer tarafları süpürücem yerleride silerim uyanıncada o odayı süpürüp toz alma işimi yaparım
dün birkaç parça oyuncak aldım zeynebe evdekilerden sıkıldı oynamıyor artık
playskool un emekleme arkaşım diye oyuncağı var onu çok sevdi ama sesli olduğu için bütün gün dindiridındın diye ses yapıyor
aman oynasında razıyım artık sese napalım

hahahaha halımıze guluyorrum yaAA :) hrpınıze sevgılerr bızım hala kusma sorunumuz varr her yedıını kusuo .. hala emışıyoruzz ve meyve puresı pırınc unu verıyorumm

Allah kolaylik versin kizlar..bizimde arada oluyo gece huysuzlugu..gündüz pilim bitiyor zaten beraber siziyoruz..
kizim 3 gündür biseyler sölüyo,agzi hic durmuyo masaallah,bi tatli bi tatli..

yasemin cam rende buldun mu ? bana kayınvalıdem bulmuşş kaydirigubbakcemile2

2gündür alisverise cikiyorum görmedim acikcasi burda nerde bulurum bilmiyorum trükiyeye arkadas gitti bayramdan sonra gelecek ona söylemistim belki o getirir..

kızlarr eşlerınıze vakıt ayırabılıyormusunuzz. bı yenı evlı sayıldıgımız halde ben pek zaman ayıramıyorum aksamları AraL haşatımı cıkarıyorr gecede pıtt dıye uyuyorumm bazı seyler ıcın ozel ızın alıcaz nerdeyse AraL beydenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…