ay kuzum :kedi: ben ecrini nasıl unuturum halbuki ilk doğum günü çocuklarından diğer topiği yeni keşfettim herşey böyle birbirine karıştı işte... :1ninca:
Doğum gününü ayrıca kutladığımı çok iyi hatırlıyorum ama o listeye eklemeyi unutmuşum hemen ekliyorum bak enesi de eklemeyi unutmuşum :
:ecrin_bebek: Ecrin minik kuzum iyiki doğdun iyiki varsın küçük melek.. :1hug: a.s.
serpilcim bizdede artanını getirmeyince eve bende vermişim dün alışverişe gittim 28 beden kot bol durdu 27 beden kot aldım erimişim iyice yaaa biraz dar ama açılıyomuş kullana kullana ben artık kendi haline bıraktım iştahımı doğum öncesi iştah olduğu gibi geldi ondan yavaş yavaş gidiyo yine kilolar düzenli beslenmiyorum aklıma gelirse yiyorum genelde gelmiyo bide kötü bi haber size nalet olsun zor zamanlarımda tekrar sigaraya yapıştım içiyorum yine offf offf tekrar bırakacam istiyorum ama istersem yine yaparım sadece istemem gerekiyo benim bundanda çabuk eriyorum sanırım acıkınca emzik gibi yapışıp kalıyo sanki karın doyuruyo(
tekrar teşekkürler esracımmm
tüm bebeklerimizin doğum günü kutlu olsunn
yaa herşey iyi güzelde yedim pastaları kilo almışım pantolonum dar geld yawwwlmaz:
yandim bennnnnmafoldumben
canım üzme kendini ve sigarayı bu zor günlerinde yoldaş etme..sigara içimine karşı değilim eşimde çok içer ama sağlığınızdan ödün de vermeyin....lmaz puyorumnanaktan
img resim nasıl yükleniyor?
yasemincim çok zararlı biliyorum ama şu an gerçekten rahatladığım için içiyorum 19 temmuz da açık alan yasağıda geliyo ya eşimde bırakıcağını söylüyo o zaman bende bırakmayı düşünüyorum kendimde zararını hemen hissediyorum benim gözümün alerjisi var ve duman yakıyo çok fazla bile bile lades benimki ama seninde deiğin gibi hamile olsam yine doğaçtaki gibi anında bırakırım asla bebeğime zarar vermem şu an doğaçın sağlığı yerindeyse benim bu konuda hassas olmamdan kaynaklandığına inanıyorum gribi mesela şimdi atlattı 1gün burnu aktı huysuzlandı bitti bugün süper maşallah iştah kötü sadece oda artık yarından sonra düzelir herhalde zorlayarak yediriyorum bide ben bi soru sormuştum çok önce kızlar tekrarlıyorum sizin bebişler abur cuburu seviyomuuu çikolata gibi tatlı puding gibi doğaç ağzına bile sokmuyo sadece kraker yiyo çubuk balık kraker gibi benim oğlandamı sorun var acaba diyom genelde tatlıyı sever ya çocuklar kek falanda yemiyo tükürüyo yavan ekmek pohaça seviyo
ayşegül bazen benimde canım isteiyo değil eşimden utanıyorum onun bile istemezken o yüzden içemiyorum sen de bırakırsın kısa zamanda biliyorum ama 19 temmuza kadar bekleme ya daha önce bırak kendine dikkat ye biraz istediğin kiloya ulaştın işte süper görünüyosun daha fazla verme yemeye çalış
ben bi ara sıcaklardan iyiydim az yiyodum ama son zamanlarda hem bizim hem arkadaşımızın doğumgünleri üstüste geldi hemde doğumgününe gelemeyen arkadaşlarım şimdi geliyo her akşam yine bol kalorili şeyler oluyo bende yiyorum her akşam yürüyüş de yapıyorum ama almışım işte sinir oldum bakalım nasıl vericem geri :mymeka:
Kader diye buna diyorlar sanırım.. herşeyin hayırlısı olsun yasemincim!ben buraya sadece okumak icin gelmistim yani hala türk vatandasiyim calisma iznim yok..hastaneler kabul etmiyor vatandaslik bekliyor..okulumu bitirip dönmeme 3 gün kala esimle tanistim..nasipmis evlendik oda benim gibi buraya okumaya gelmis okulunu bekliyoruz..aslinda benim türkiyeye dönüp calisma istedigim maddiyattan cok bi doktorun meslegine bu kadar ara vermemesi gerektiginden sirf buyüzden burda doktora yapayim dedim..oda olmadi..bi yerden baslamam lazim..
serpilcim bizdede artanını getirmeyince eve bende vermişim dün alışverişe gittim 28 beden kot bol durdu 27 beden kot aldım erimişim iyice yaaa biraz dar ama açılıyomuş kullana kullana ben artık kendi haline bıraktım iştahımı doğum öncesi iştah olduğu gibi geldi ondan yavaş yavaş gidiyo yine kilolar düzenli beslenmiyorum aklıma gelirse yiyorum genelde gelmiyo bide kötü bi haber size nalet olsun zor zamanlarımda tekrar sigaraya yapıştım içiyorum yine offf offf tekrar bırakacam istiyorum ama istersem yine yaparım sadece istemem gerekiyo benim bundanda çabuk eriyorum sanırım acıkınca emzik gibi yapışıp kalıyo sanki karın doyuruyo(
doğru diyosun serpilcim biraz daha zamana ihtiyacım var motve oluyum ank. geliyim bi isticem bırakmayı eminim bıktım bu şehirden çok sıktı beni bu arada eşim tren biletini alıyo bugün yer ayırttı cmtesi gecesi 12de bincez sabahta 10 gibi ineriz ank. canım memleketime seninlede görüşcem deryaylada kısmetse sabırsızlıkla bekliyorum eve varınca bi toz almak gerekcek 1senedir boş duruyo mahvolmuştur sonra bi alışveriş yaparız annemle yiyecek yoktur çünkü sonra yavaş yavaş gezmeler başlıcak derya tatile çıkcam demiş ya önemli değil deryacım 1.5 ay ankaradayım merak etme denk gelir bi günü eşimin kampı 6 haftaymış o burda yokken balıkesirde ne işim var dimi ama ayyyy çok umutlandım ya doğaçta düzeldi çok şükür güçlü bünyesi varmış kuzumun griple aşı oldu ve toparlandı çok şşükür yollarda rezillik çekmeyiz inş. sıkılırsa gezdiririm kompartıman arası tren süper oluyo ya ranzalı yataklı uyuya uyuya gidiyosun buraya gelirken elektrikli beşiğide almıştık prizide var odada doğaçı sallaya sallaya getirmiştik ama tek kötü yönü klima kapatamıyolarda klimayı en aza indirebiliyolar sadece üstüne örtülerle takviye yapıcaz çaresiz
bir de ne diycem kızlar altını nasıl değiştiriyosunuz?? offf benim için kabus oldu resmen kaçıyor açınca kapattırmıyor el malüm yerde çekiştirip duruyor koparacak bi gün :)) erkek anaları sizde de öyle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?