2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sağol bitanemm canın sağolsun...... ALLAH IM HEPıMııZıN YAVRUSUNA SAĞLIK SIHHAT UZUN ÖMÜR VERSıN ıNŞ....

Son düzenleme:
canım üzme kendini ve sigarayı bu zor günlerinde yoldaş etme..sigara içimine karşı değilim eşimde çok içer ama sağlığınızdan ödün de vermeyin....lmazpuyorumnanaktan

bende habire veriyorum çok düzenli beslendiğim yediğim söylenemz....kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemileahh beni adam etmek lazım onuda ancak hamileyken oluyor....mafoldumben
tekrar teşekkürler esracımmm
tüm bebeklerimizin doğum günü kutlu olsunn

yaa herşey iyi güzelde yedim pastaları kilo almışım pantolonum dar geld yawww lmaz:
yandim bennnnnmafoldumben

canım üzme kendini ve sigarayı bu zor günlerinde yoldaş etme..sigara içimine karşı değilim eşimde çok içer ama sağlığınızdan ödün de vermeyin....lmazpuyorumnanaktan

yasemincim çok zararlı biliyorum ama şu an gerçekten rahatladığım için içiyorum 19 temmuz da açık alan yasağıda geliyo ya eşimde bırakıcağını söylüyo o zaman bende bırakmayı düşünüyorum kendimde zararını hemen hissediyorum benim gözümün alerjisi var ve duman yakıyo çok fazla bile bile lades benimki ama seninde deiğin gibi hamile olsam yine doğaçtaki gibi anında bırakırım asla bebeğime zarar vermem şu an doğaçın sağlığı yerindeyse benim bu konuda hassas olmamdan kaynaklandığına inanıyorum gribi mesela şimdi atlattı 1gün burnu aktı huysuzlandı bitti bugün süper maşallah iştah kötü sadece oda artık yarından sonra düzelir herhalde zorlayarak yediriyorum bide ben bi soru sormuştum çok önce kızlar tekrarlıyorum sizin bebişler abur cuburu seviyomuuu çikolata gibi tatlı puding gibi doğaç ağzına bile sokmuyo sadece kraker yiyo çubuk balık kraker gibi benim oğlandamı sorun var acaba diyom genelde tatlıyı sever ya çocuklar kek falanda yemiyo tükürüyo yavan ekmek pohaça seviyo

img resim nasıl yükleniyor?

sibelcim daha öncede anlatmıştım sana ama okumadın sanırım image shack sitesinden resmi yükledikten sonra linklerin olduğu bi sayfa açılıyo alt alta olan linkleri değil en üstte büyük harflerle yazılı sarı bi kutuda yazılı link var orayı kes yapıştır yapıyosun msj yazdığımız kutunun üstünde ev şekline benzer bi kutu var oraya tıklayıp yapıştırıyosun ön izleme yapıp bak olmuşsa gönder ok

anlıyorum canım sei üzme ama kendini sen yinede bırakmaya çalış bak sorunda yaratıyormuş sende...ecrinde çikolatayı yalar hemen az bişey çoğunu sağa sola siler üzerini batırır ama çubuk kraker felan yer keke pudingi asla yemez tükürüyor hatta bazen sinirlenir benim yüzüme tükürür yemiycem bu nee der gibisinden..yani anormal değil doğaç....ecrin yemek bile yemediği zmanalarda sadec ekmek yer o kadar ekmeye bayılır..zaten benimde tek tesellim ve kurtarıcım ekmek hiç bişey yemesede en azından az biraz ekmekle geçiştiririz

ben dışarı çıkacağım bu gün yine gezmelere kaydirigubbakcemile3hazırlanayım barii ecrinde uyuyor daha onu doyuracağım.. ........kaydirigubbakcemile3evde oturmak istemiyorum bu aralar....kızlar birde iş aramaya başladım ..şu aşıyıda raştırdım 67 ytl ye geliyormuş su çüçeği aşısı dr. ulaşamadım hangi ayda olacaksa yaptırayım bari.....mafoldumbenyerimseniben aman çook işim var çok.....

dr.ulaştım ve sordum kızlar ücretli diye sanırım belittim evet dedi tabikide para almasa olmuyorlar yaaa......neyse 15.aydaymış aşımız üceretinide sordum ama bilmediğini en yakın eczaneden getirtiyoruz dedi......sizde bir sorun baaklım ne kadar güvenebilir bu eczanelerdeki aşılara.....

ayşegül bazen benimde canım isteiyo değil eşimden utanıyorum onun bile istemezken o yüzden içemiyorum sen de bırakırsın kısa zamanda biliyorum ama 19 temmuza kadar bekleme ya daha önce bırak kendine dikkat ye biraz istediğin kiloya ulaştın işte süper görünüyosun daha fazla verme yemeye çalış

ben bi ara sıcaklardan iyiydim az yiyodum ama son zamanlarda hem bizim hem arkadaşımızın doğumgünleri üstüste geldi hemde doğumgününe gelemeyen arkadaşlarım şimdi geliyo her akşam yine bol kalorili şeyler oluyo bende yiyorum her akşam yürüyüş de yapıyorum ama almışım işte sinir oldum bakalım nasıl vericem geri :mymeka:

doğru diyosun serpilcim biraz daha zamana ihtiyacım var motve oluyum ank. geliyim bi isticem bırakmayı eminim bıktım bu şehirden çok sıktı beni bu arada eşim tren biletini alıyo bugün yer ayırttı cmtesi gecesi 12de bincez sabahta 10 gibi ineriz ank. canım memleketime seninlede görüşcem deryaylada kısmetse sabırsızlıkla bekliyorum eve varınca bi toz almak gerekcek 1senedir boş duruyo mahvolmuştur sonra bi alışveriş yaparız annemle yiyecek yoktur çünkü sonra yavaş yavaş gezmeler başlıcak derya tatile çıkcam demiş ya önemli değil deryacım 1.5 ay ankaradayım merak etme denk gelir bi günü eşimin kampı 6 haftaymış o burda yokken balıkesirde ne işim var dimi ama ayyyy çok umutlandım ya doğaçta düzeldi çok şükür güçlü bünyesi varmış kuzumun griple aşı oldu ve toparlandı çok şşükür yollarda rezillik çekmeyiz inş. sıkılırsa gezdiririm kompartıman arası tren süper oluyo ya ranzalı yataklı uyuya uyuya gidiyosun buraya gelirken elektrikli beşiğide almıştık prizide var odada doğaçı sallaya sallaya getirmiştik ama tek kötü yönü klima kapatamıyolarda klimayı en aza indirebiliyolar sadece üstüne örtülerle takviye yapıcaz çaresiz

ayyybende treni seviyorum eskişehire trenle gidip geliyoruz bizde hep çocukla otobüsle gitmek çok zor zaten ece arabadaa durmuyo
ayşegülcüm bekliyorum canım inşallah kırıkkaleyede gelebilirsin yoksa ben ankaraya gelmeye çalışırım tanıştıralım artık bizim sıpaları :lepi:

Kader diye buna diyorlar sanırım.. herşeyin hayırlısı olsun yasemincim!

Yaaaa ne gıcıksınız yaaaa...27 beden mi?? zaten bi ben varım heralde aranızda ya tüm haziran anaları zayıfff!:kedi:
Bende sigarayı çok severdim gebeliğimden önce asla bırakamam sadece bebişim için bırakırım derdim öyle de oldu,Allahtan mide bulantılarım çoktu sigara arıyacak halim yoktu.. Zorla eşime de bıraktırdım bebeğimiz olacak sağlıklı ortamda büyüsün diye (halaaaa içmeyi istiyor zor zaptediyorum,ileride bana çok tsk edeceksin diye )şimdi Asrının yanında asla içirmiyorum yaz geldi de etrafımızdakiler rahatladı,babanemiz falan..(bi ara abartmıştım kadın içip yanımıza geliyordu hadi babanesi elini,ağzını yıka öyle al Teoyu falan diyordum..ne gıcığım dimi..!) ama içmeyene gerçekten çok kötü kokuyormuş bu melet yaaa..özellikle hamileyken kokuyu duyunca acayip midem bulanıyordu bi ara eşimden bile tiksinmeye başladım sigara yüzünden o da garibim bırakmak zorunda kaldı.. Sonuç itibariyle şimdi özellikle yaz geldi açık havada canım bazen çok çekiyor ama söylermiyim benim ki vurur beni..haftasonu piknik yaptık mangal falan yanında da bira açtık valla sigarasız zor gitti bira..
Ne çok birikmişim baksanıza bu konuyla ilgili.. Ayşegülcüm sende bırak valla tatlım artık yasada geldi için kimse kalmayacak içene de 2.sınıf insan gibi bakılacak sanıyorum (orda içme burda içme vs..) hem oğluşun için elinde sigara olan sigara kokan bi annesi olmasın dimi..umarım bırakırsın canım!

geçen sene akçaya giderken biz de trenle gitmiştik yataklıyla çok rahhattı gerçketen Teo 1 aylıktı ödümüz kopuyordu durmazsa falan diye ama oğluşum uslu uslu uyudu gidene kadar zaten balıkesirden de dedemiz karşılamıştı..Ama benim yine pimpirikliğim tutmuştu (ranza şeklinde ya yataklar eşimi üstte yatırmamıştım halat gibi bir şey tutyor ya üzerimize düşersen diye..:))üçümüz tek yatağa kıvrılmıştık (ayyy çok gıcığım bazen gerçekten) Ayşegül gelir gelmez ayarlayalım canım ben bi giderim tahminen 1,5-2 ay yokum ok!

Yaa ben Teoya öyle abur cubur hiç vermiyorum kraker kek falan verene de kızıyorum ananesi falan getiriyor bazen ne gerek var şimdi yemek yesin onun yerine tıkanmasın diye...bide yutamaz takılır endişesi var halaaa zaten mıncıklıyıp duruyor öyle şeyleri üstü başı,ev her yer batıyor artık örtü sereceğim altına..(gerçi durmaz ama..)

bir de ne diycem kızlar altını nasıl değiştiriyosunuz?? offf benim için kabus oldu resmen kaçıyor açınca kapattırmıyor el malüm yerde çekiştirip duruyor koparacak bi gün :)) erkek anaları sizde de öyle mi?

aynen bizdede öyla iki kişi zor değiştiriyoruz.bazen kakalı kakalı kaçmaya çalışıyor..
hemen yardımımıza reklemler yetişiyor...açıp ancak öyle bağlayabiliyoruz...

ben yerde açmıyorum altını kanepe üstünde açıyorum önceden yapıyodu ama 2aydır yapmıyo usluca duruyo doğaç bazen pipisiyle oynayıp gülüyo şebek bize bakıyo kahkaha atıyo ama deryacım biz ilk başlarda eline oyuncak vererek alıştırdık onunla oyalanıyodu zamanla onada gerek kalmıyo bide doğaçın yeni öğrendiği bişey var çok hoşumuza gidiyo hadi atta gidiyoz diyoz hemen kapının önünde oturuyo ayakkabılarını giydirmemiz için ama hep yapıyo hadi ayakkabını giyelim gidelim diyoz çöküyo hemen bekliyo yavrum yaaaaa

tamam deryacım gelince ayarlıyalım hemen bi gün görüşelim benim sana msjda dediğim yerde oturuyosun değilmi bizim evin önünden otobüsler direk ordan geçiyo eryaman evleri diye yazıyo o değilmi bizimkini zaten biliyosundur hipodromda

deryacım erkekde olsa kızda olsa sorun ayno yada benim kız mı acaba yapıyor oda orasını çok elliyor vuruyor altını bağlatmamayı bırak kaçmak felan bir yas figan bizde 2 saat ağlıyor altını aldım bağladım diye deliriyorum yani.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…