tamam deryacım gelince ayarlıyalım hemen bi gün görüşelim benim sana msjda dediğim yerde oturuyosun değilmi bizim evin önünden otobüsler direk ordan geçiyo eryaman evleri diye yazıyo o değilmi bizimkini zaten biliyosundur hipodromda
Yaa ben Teoya öyle abur cubur hiç vermiyorum kraker kek falan verene de kızıyorum ananesi falan getiriyor bazen ne gerek var şimdi yemek yesin onun yerine tıkanmasın diye...bide yutamaz takılır endişesi var halaaa zaten mıncıklıyıp duruyor öyle şeyleri üstü başı,ev her yer batıyor artık örtü sereceğim altına..(gerçi durmaz ama..)
günaydın nasılsınız hanımlar bebişler nasıl öpüyorum hepsin kokulu kokulu
benim yine bir sorum var sizlere:kedi:
kızımın cok gaz sancısı var ilaç kullanıyorum ama bir faydasını göremedim:1no2:
bitki çayı vermeyi düşünüyorum 18 günlük kızım bir şey olurmu ne kadar versem siz verdiniz mi?
günaydın canım Allah bağışlasın bebeğini benim kızımın öyle çok sancısı olmamıştı daha da çok küçük veren arkadaşlar olduysa sana daha çok yardımları dokunur yalnız ben 45 günlükken filan rezene kayntıp bir iki kaşık vermiştim bir iki kere ,kendim bol bol içiyodum rezeneyi çörekotu yiyodum canım o yüzden öyle b, problemimizz olmadı herlade mamaya geçincede zinco kullandık yetti bize
sen çok gaz yapıcı şeyler yememeye özen göster rezene ve çörekotunuda kendin yee benim sana tavsiyelerim bunlar olur
ayyy bu aralar eşim bi bunaltıyo beni sormayın akşam dışarı çıkalım diyorum annemde sıkılıyo evde akşama kadar evde değilsin akşamda iş buluyosun kendine eceyle vakit geçirmiyosun diyo çok da bunladım gece sabah kadar yatır kaldır sabah nasıl oluyo anlamıyorum dayak yemiş gibi kalkıyorum işte de son zamanlarda yoğun ve süt iznim bitti geç gidiyorum bi sürü işim kalıyo evde ypılcak sanki ben yapmayınca o yapıyomuş gibi neyse sabah gönlümü almaya çalışıyo kahvaltı hazırladı eceyle beni geçirmeye geldiler filan ama yooook hemen yumuşamam böyle devam ederse anasının evine göndercem sırnaşık şey
rezeneyi dogumdan itibaren içiyorum çörek otunuda iki gündür yiyorum
metsil verdi doktor bize ama bi işe yaramıyo teşekkür ederima.s.
Kader diye buna diyorlar sanırım.. herşeyin hayırlısı olsun yasemincim!
Yaaaa ne gıcıksınız yaaaa...27 beden mi?? zaten bi ben varım heralde aranızda ya tüm haziran anaları zayıfff!:kedi:
Bende sigarayı çok severdim gebeliğimden önce asla bırakamam sadece bebişim için bırakırım derdim öyle de oldu,Allahtan mide bulantılarım çoktu sigara arıyacak halim yoktu.. Zorla eşime de bıraktırdım bebeğimiz olacak sağlıklı ortamda büyüsün diye (halaaaa içmeyi istiyor zor zaptediyorum,ileride bana çok tsk edeceksin diye )şimdi Asrının yanında asla içirmiyorum yaz geldi de etrafımızdakiler rahatladı,babanemiz falan..(bi ara abartmıştım kadın içip yanımıza geliyordu hadi babanesi elini,ağzını yıka öyle al Teoyu falan diyordum..ne gıcığım dimi..!) ama içmeyene gerçekten çok kötü kokuyormuş bu melet yaaa..özellikle hamileyken kokuyu duyunca acayip midem bulanıyordu bi ara eşimden bile tiksinmeye başladım sigara yüzünden o da garibim bırakmak zorunda kaldı.. Sonuç itibariyle şimdi özellikle yaz geldi açık havada canım bazen çok çekiyor ama söylermiyim benim ki vurur beni..haftasonu piknik yaptık mangal falan yanında da bira açtık valla sigarasız zor gitti bira..
Ne çok birikmişim baksanıza bu konuyla ilgili.. Ayşegülcüm sende bırak valla tatlım artık yasada geldi için kimse kalmayacak içene de 2.sınıf insan gibi bakılacak sanıyorum (orda içme burda içme vs..) hem oğluşun için elinde sigara olan sigara kokan bi annesi olmasın dimi..umarım bırakırsın canım!
rezeneyi dogumdan itibaren içiyorum çörek otunuda iki gündür yiyorum
metsil verdi doktor bize ama bi işe yaramıyo teşekkür ederima.s.
gönder gönder dicem ama serpil anasının evide sizin ev artık nereye göndercen göndercek yerinde yok kıs bende gönderecem ama öldürsen gitmez kayınvalide hala kötü psikolojide çok pişman şimdi yaptığına bu seferde bunun psikolojisi var hepinizi üzdüm rezil ettim deyip duruyo illa buluyo kendini mahvedecek bi konu hiç birimi anlamış değiliz :sinifsinif: artık kafa yormuyom valla geçen hafta oraya gittik hiç evde durmadım geçmiş olsun dedim eşimle çarşıya gezmeye gittik çünkü yanında duran herkes onun gibi oluyo zombi gibi kalıyoz yanında bizde hemen kaçıyoz aile fertlerinin hepsi ne hale gelmiş bozulmuş psikolojiyle geziyolar ben yeni toparladım kendimi ondan çok ilgilenmiyorum görevimi yapıp geldim sadece :dilcikar:
merhaba hanımlar nslsn bebişlerde iyilerdir umarım
herkesin yeni yaşını kutluyom hayrlı olsun
giremedim uzun zamandır şimdi nedenlerini sıralamayım ada uyanır yine gönderemem yazdıklarımı
bizde herşey yolunda kızlarım ikiside ii çok şükür bende yorgun ve bitkinim iki çocukla tahmin edin işte
ırmağın nese ki okul tatil dedik ama bu seferde misafirlerim gelioo awstrydan nkayınlarım geliyolar yani oturmak yok bana ada bu aralar hiç bişey yemiyoo
bende 75 oldum ona rağmen verememiom yha kiloları yiyom yaaa az tutsam kendimi artık inş. daha sık gelicem umarım hepinizi çokk öpüyorummm grşrz
bende aralın altını degıstırırkenn sınır oluyorumm cok kızıyor baska bırı baktıgında ıse
kaka yaptıgında uzak yerlere gıdıyor oralarda yapıyor ama kesınlıkle actırmıyor bazen kızıyorum dayanamıyorum artık .. cok zor valla ıslak mendıl verıyordum artık o da kar etmıyor cunku ıcını acıp mendılı emıyor .. kakalı kakalı kaçıyor neler neler....
bu arada gecelerı hıc uyutmuyor kızlar ıyıce ortamıza bana alıstı memeden kesmeye calıstıgımın farkında sureklı elı mememde sureklı her yerde acmsya calısıyor aç flnda deıl yanı .. tatıl zamanımız geldı neredeyse halaa kesemedım sınırden sutumde yok artık cok azz var neyı emıyorsa mahfettı benı yaa 1 aydır uyumadıgımı bılıyormusunuz .. gece bı kamera olsa odamızda halıem acırsınız .. yarım saatte bır aglıyor uyanıyor babasıda bende zombı gıbı yaşıyoruz .. ben cok asabıleştım .. herkese bagırıp cagırıyorum .. cunku uyku yok yemek yok yemekte yedırmıyor bana baskasınada gıtmıyor ılla kucagımda oturucak ve soframı mahfedıcek herseyı yarım yıyorum .. bırı almak ıstedıgınde aglamaktan katılıyor yapısık gıbıyız ya tek elle ıs yapıyorum bazen tuvaletede beraber gıdıyoruz . gece uyumuo gunduz uyumuyo bende uyumuyorum eşımde.. dun gece yıne zar zor salladıkta uyudu emzıgı reddedıo memem agzında olucakmışş.. mamada almıyor .. emzıgını bır fırlatıyor dıger odaya gıdıyor emzık o derece yanı
şu kesıntısız 3-4 saat uyuyan bebeklere hayranım(((
slm kizlar..
dün bi haber geldi ve biz tasinmak zorunda olmaktan kurtulduk..kontratimizi uzattilar..baya rahatladik..simdi rahat rahat ev bakabiliriz..artik dönüste olur..
dogum günü resimlerinize bakiyorum cokkk güzel..herkese ayri ayri yazamiyorum..esyalari toplamistik yeniden yerlesecegiz..
seni simdi anladim denizcim..bizim en iyi yanimiz gece uykusuydu,dün tam yattim aglamaya basladi,disten rahat uyuyamadi..Allah sana kolaylik versin..
bizde nerdeyse yapisik ikiz gibiydik..ama masallah benim kizim oyuncak oynamaya basladi..mutfaktaydim bi sesler geliyo bi baktim kafasina vurdukca icinde top dönen bi kurbagimiz var aldigima pisman olmustum oynamiyodu onunla oynuyo beni görünce gel gel dedi bana nasil oynadigini gösterdi..bide kameraya cektim babasiyla bakip bakip gülüyoz..artik legolari takiyor kule yapiyor,halka halka takilan kulesini yapiyor..bebekle oynayip oynamadiginii test ettim baktim oynuyo dün gidipp iyi bir bebek aldim ona onu öpüyor sariliyo baktikca gözlerim doluyo ayni benim onu sevdigim gibi seviyo..bebekde onu öpüyo ozaman pda mest oluyo..
altini acma konusunda bizde muzdaribiz,iki kisi resmen operasyonla aliyoz kakayi..ama bu ara ona kirmizi balik gölde kivrila kivrila yüzüyor diye sarki sölüyom durup beni dinliyo bende rahat aliyom..
halaa viz bekliyoz bi ciksin yolcuyuz...türkiyede sanirim nete giremem,sizi özlerim ben ya..firsatim olursa ugrarim..gidene kadar buralardayim...
günaydın nasılsınız hanımlar bebişler nasıl öpüyorum hepsin kokulu kokulu
benim yine bir sorum var sizlere:kedi:
kızımın cok gaz sancısı var ilaç kullanıyorum ama bir faydasını göremedim:1no2:
bitki çayı vermeyi düşünüyorum 18 günlük kızım bir şey olurmu ne kadar versem siz verdiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?