2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

destek olmak ayrı tabikide ama kendi pskoljini boazmak ayrı tabi uzak durmakta en iyisi canın sıkılıcağına....lmaz:lmaz:

canım süt olsun olmasın zaten keyif ve alışkanşlıktan dolayı emerler sonradan yani sütle alakalı olmuyor......ama sen ttaile gidince zaten en güvenilir söz derleryaa bebeğininden uzklaşmakmış sütten keserken unuturmuş..senin içinde bu olabilir tatildeyken unut belkide....canım aynı bize dönmüşsününz çok zor gerçekten hem yememsi hemde uysuzluk eklenincce birde sadece kendin ilgilenince deli oluyorsun...eeeee ben kafayı kolay kolay yemedim böyle işte.....kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıbiizm cadı 2 aya kadar emdiş emziği redetti bıraktı emzik aslında bir yönde iyi ibr kurtarıcı olabiliryor huysuzlandımı ağladımı uykusu geldimi yani şte iyi oluyor ama emmedi bzim cadı daha doğrusu emdi kendiliğinden bıraktı...biz artık beşite uyumuyoruz yani büyük beşiğe geçtiğimizden yani...salanmasını beğenmiyor oo beşiğin beni bitiriyor çok zor oluyor..........mafoldumben

canım çok sevin şükür bu sıkıntıdan en azından geç,ci olraka kurtuldun...iyiisn kızının üzerindne gitmesine sevindim..biizm kız aslında oyuncak oynuor ama benimle ben oynarsam yanında oynuyor yani bensiz bir iş yok apamıyor derler yaa aynen bizde öyle..dışarıda da yüzüme bakmıyor koşup benden kaçıyor yani işi görülünceye kadar bizimkinin evde benimle dışarıda kendisi oynayacakmış....lmaz::umursamaz:

ecrin i uzun zamanadır büyük beşiğinde yatırıyorum ama o gün bu gündür asla sallanarak yada yatırdıpım zaman beşiğinde uyumuyor ne yapacağımı şaşırdım her gece yatmadan önce 1 saati bile bazen geçiyor poposuna başını okşayarak pış pış yapıyorum niniler söylüyorum ve ecrin ise kocaman yatakta bir o yana bir bu yana dönmekten zevk alıyor oyunlar oynuyor bazen gece 2 bile buluyor uyumamız tabi 2 de uyudu diye beşiğine alıyorum ama yine uyanıyor hadi sabaha kadar beşik ve yatak arasında mekik okuyorum çok yoruluyor yanımda uyumusına izin veriyorum ama yine uyumuyorum çünkü aşırı deli yatıyor ayak ucuma gidiyoer ve bütün gece beni tekmelemesinden uyuyamıyorum yni sorun uyku işte uyutamıyorum uydumuda dalmıor bi güzelce hemen uyanıyor sabaha kadar kaç kere kalkıyor ağkıyor 12 den önce asla yatmıyor ....lmaz:lmaz:lmaz:birde şu son 1 aydır öncelerinden de biliyorsunuz artık kızlar ecrnini iştahsızlığını en azından geceleri yatmadan önce azda olsa yediridik eşimel olsun kndim oluyor çoğunlukla zaten kendim yediryorum en zoruda buuu ama 1 aydır gece de aç yatıro ama açlıktanda uyumuyor bu da daha fena oldu yaa aç olunca hep ağlıyor sankii ateşli yada hastaymış gibi....

Son düzenleme:
allah ım en azından gece barı 1 kere yese gÜndÜzÜ kahvaltıyı ÖĞlen felan artık akŞamıda geÇtım tek bır ÖĞÜn barı gece yatmadan Önce yesede yatsa tokÇa.........

Son düzenleme:
çocuğu aç gezip sabaha kadar 50 kere kalkan tek haziran annesi benim zannedip haziran annelerine giremiyordum valla.yani herkes bir düzene girdi,benimki sıkıntılı bi çocuk vs. gibi şeyler düşünüyorum.ayyy dertleşecek AYdaşlar varmış burada.

canım ben varım tescilli her zaman aynı ..asla değişmeyen 1 kere dahii bu günde yedi uyudu diyemeyen....hoşg..aramıza....

alıntıdır doğruluğunu bilemiyorum okuyunca paylaşmak istedim..........kendim bile kızıma yediriyordum düşünün yani....

ılginize;
Danone markasını Türkiye'de bilmeyen yok. Sabancı holding ortaklığı
ile ve sağladığı güven ile Danone Türkiye'ye girmiş oldu. Bu gün
sabancı ile ortaklıklarının bitmiş olmasına rağmen çoğu insan
sabancı holding ile ortak olduğunu zannederek bu ürünleri almakta. Peki,
Fransızlara ait olan Danone Türkiye'de neden bu kadar çok
çocuklar üzerine ürün çıkartmakta ve ucuza satmakta hiç düşündünüz mü?
Aklınıza bir marka düşmanı hatta yabancı düşmanı Profesör
yazmış bu mesajı şeklinde bir fikir gelebilir. Söz konusu olayın
geleceğimiz üzerinde oynanan çirkin bir oyun olduğunu
laboratuar sonuçlarını aldığım zaman ortaya çıktı. Sizde eğer
bilimle özellikle fen bilimleri ile ilgileniyorsanız söz konusu
üründen alın ve bir fen laboratuarında içerik testi yaptırın
(ücreti en fazla 40$) sonra bu sonucu bir nörologla paylaşın bakın neler
olacak. Gelişim ve düşünme üzerinde etkili hormanal
dengelerin, özellikle muhakeme kabiliyetinin nasıl engellendiğini
bir nörolog anlatsın size o zaman benim gibi tatmin olursunuz.
Danonenin Türkiye için üretilen ürünlerinin içerisine çocukların
zihinsel ve bedensel gelişimini etkileyecek madde olduğu ne yazık ki bir
gerçek ve şu an Daninolar sadece 2 ve 12 yaş arası çocuklara yedirilmekte.
Yani tam gelişim zamanında. Gelecek nesillerimizin
zeki olmasını engellemek için şimdiden yoğun çaba içerisinde
oldukları anlaşılıyor ve tüm pazarlama şirketleri şuan Danone ile
anlaşmalı. Kapı kapı dolaşıp piyasa fiyatının altında ürünlerini
satmaktadırlar. Ayrıca şirketlere ve dağıtım elemanlarına çok iyi ücret
ödenerek daha fazla surum yapılmakta, daha fazla insana ulaşmaktadırlar.
Lütfen Danone ürünlerini kullanmayalım ve bu konuda bizler duyarlı
olabiliriz. Ama bu yetmiyor. Marka düşkünü bir gençlik olduğu sürece bu
firmaların Türkiye'de ekmeklerine yağ sürülecektir. Lütfen uyanalım ve
uyaralım.

Son düzenleme:
alıntıdır bunuda yediriyordum süt içmeyince.........

Çocuklar için en önemli şey bir an önce büyümektir. Sizin için en önemli şey ise çocuğunuzun sağlıklı ve mutlu büyümesi...

Sütaş'tan Büyümix, çocukların sağlıklı büyümeleri için gerekli olan protein, kalsiyum, fosfor, B2 ve B12 vitaminlerinin ideal bileşiminden oluşan bir taze peynirdir. Doğal meyvelerden elde edilen meyve püresiyle lezzetlendirilen Büyümix’in içeriğinde hiçbir koruyucu katkı maddesi, yapay renklendirici ve yapay aroma bulunmaz.

Büyümix çocuğunuzun kendi kendine yemesini destekleyecek şekilde küçük ambalajda, hem kaşıkla alınabilecek şekilde koyu kıvama sahiptir, hem de besin açısından yoğundur.

ay super bır haberr yaseminnn cok cok sevındım yaa cok zorlanıyordun .. zemuszemus
sımdı en azından psıkolojınde rahat olucak oyle gıdıceksın tatılıne
valla oyuncak oynama konusuna gelınce ben o konuda cok muzdarıbım hıc oynamıyor o tur seylerle bahceye ındırdım bugun cardaklarda oturalım dedım kadınlarla yok ıkı sn bıle oturtmadı o kocaman plastık beyaz sandalyeler varya hani onları taşımaya ordan oraya suruklemeye hatta yere duşurup ters cevırmeye calışıyor çimenlere bırakayım dedım taş olan yere gerı gelıyor mahfettı benı bende yukarı cıkardım . babaannesı yemek yedırdı dedesı oynattı ve ben kaçtım gerı havuzun kenarında oturduk hanımlarla azcık stres attık cok fenayım ben bugunlerde ıyı deılım gece uykusu olmayıncaa..
bazen ınanın kafamı duvara vurasım gelıyor senağlama

afferın zeynepe annecıgını uzmesın
yasemın tr ye gelınce de gır yaz mrk ederız senı canım habersız koyma bızı

kızlarrrrrr tatıl alışverışıne çıkıcamm ben ne alam
şu şeftalı tonundakı allıklardan almayı duşunuyorum hangı markayı onerırsınız
başka ne alam aklımdakılerı yazayım

yenı bı sandalet (kahverengı kemerımle aynı renk alıcam)
bı ıkı bluz beyaz yada oyle açık renk
bugun bıkınılerımı (ıngıltereden ablam getırmıştı cok guzeller ama buyuklerr) tamır ettırcem
kot pantolon mu alam bı tane yoksaa elbısemı ıyı gıder sızcee
bırde short alayım dıyorum şu salaş olanlardan yolculuk esnasında gıyerım (hani dize kadar oluyorlar ya bı suru cebı oluyor onlardan)

başkaa ? aklınızda olanları yazın
bılıncsızce cıkmayayım alışverışe

ayyy kızlar bu yazılarınız etki yapmaya başladı gibi bu paketten sonra tekrar bırakıcam hadi bakalım hayırlısı
ne güzel bak biraz daha konuşsak daha yüzüne bakmazsın paketin :)))
valla ben içenlere diyorum içipte ne oluyo çocuğunu düşün 60 a gelemden Allah korusun götürür valla bu melet bırak gitsin yahuuu

valla yemeyen ve uyumayan çocuk çok zor batuhan diş çıkardığı zamanlarda böyleydi mahvoluyodum yaaa Allah yardımcın olsun bacım...

tatail için bende kaç gündür alışveriş yapıyorum
kısa şort alım kotta elbisede aldım yanıma bi kaçta bluz aldım
zaten 3 bavul var bi bavulda eşimle ben diğer ikiside batuhanın almadığım şey kalmadı ateş düşürücü ilaçlar aldım böcek sokmalarına karşı güneş yanıkalrına karşı ilaçlar hep aldım 50 faktörlü bebekler için güneş kremi aldım kaç takım elbiselre şortlarlar şapkalar oyuncaklar daha neler neler var yani bavullarda...

ben nasıl hazırlanacağım onu düşünüyorum valla mecburen kendimden fedakarlık yapıp az şey koyacağım (normalde acayip doldururum özellikle ayakkabılar,terlikler,makyaj malz.,parfümdü kremdi doluveriyor..)bu sene oğluşun da bi dolu eşyası var..
ben ay sonunda kpss ye gircem son kez kızlar (bi ara ders çalışmam lazım ama ne ara?? )bi yandan tatil hazırlığı,b,i yandan sınav telaşı birbirine karışacak yani..
Denizcim normalde ne tarz giyiniyorsun bilmiyorum ama ben yazın pantolon falan çok götürmüyorum genelde çeşit çeşit elbiseler(senin bi elbisen vardı facede çok güzeldi onu da götür ) gerisi de şort ve penyeler işte bir de yol için rahat bi şeyler..

Kızlar normalde benim oğluşum gece yatar gece belki bir kez memeye kalkar ,emerse de saat 10 kadar uyur benimle(maşallah diyim de ben ne zaman bi şey yazsam kendi nazarım değiyor yaa ) amaaaaaa son iki gecedir diş sıkıntımız var uyanıp duruyor,saçma sapan ağlıyor,meme istemiyor vs.. calpol veriyorum rahatlayıp yatıyor..offf gerçekten çok zor kızlar ilk zamanlardaki tempo hala devam ediyor yaniii! Ben biraz da uykuma düşkünüm o zamanlar çok zor geliyordu her saat kalkmak vs.. işiniz zor valla Allah kolaylık versin (ben iyice doyurup yatırıyorum gece acıkıp uyanmıyor bu arada bilginize..)

Yasemincim ben her ikisinden de veriyorum,yani danone denk gelirse veriyorum (büyümix,içimsmart vs..değişik değişik alıyorum onları çok seviyoruz)baby mixi ise ek gıdaya başladığım ilk günden beri veriyorum umarım öyle sakıncalı şeyler yoktur yawww..

kızlar lazımlık kullanmayı düşünen varmı? ben kararsız kaldım acaba şu klozet üzerine takılan çocuklar için adaptörler varya onlardan mı alsak yoksa müzikli falan lazımlıklar var ya (hani bebek tuvaletini yapınca müzik çalıyormuş o da bu müziği duymak için tuvaletini yapıyormuş böylelikle alışıyormuş ) gerçi henüz erken 1,5 yaşından önce zorlamayın diyorlar ama merak ettim iz ne yapmayı düşünüyorsunuz ??

Serpilcim senin işin daha zor be tatlım hem ev hem iş pestilin çıkıyordur mutlaka birini boşlasan diğerinin dengesi bozulur vs..(sen ev işlerini bırak gitsin hatta durumun uygunsa arada kadın al)o zamanı gerçekten eceye ver derim ,mutlaka ananesi ilgileniyordur akşama kadar ama annenin yeri apayrı senin dolu dolu yaşasın bunun izin zaman yarat derim naçizane..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…