merhaba hanımlar nslsn bebişlerde iyilerdir umarım
herkesin yeni yaşını kutluyom hayrlı olsun
giremedim uzun zamandır şimdi nedenlerini sıralamayım ada uyanır yine gönderemem yazdıklarımı
bizde herşey yolunda kızlarım ikiside ii çok şükür bende yorgun ve bitkinim iki çocukla tahmin edin işte
ırmağın nese ki okul tatil dedik ama bu seferde misafirlerim gelioo awstrydan nkayınlarım geliyolar yani oturmak yok bana ada bu aralar hiç bişey yemiyoo
bende 75 oldum ona rağmen verememiom yha kiloları yiyom yaaa az tutsam kendimi artık inş. daha sık gelicem umarım hepinizi çokk öpüyorummm grşrz
slm kizlar..
dün bi haber geldi ve biz tasinmak zorunda olmaktan kurtulduk..kontratimizi uzattilar..baya rahatladik..simdi rahat rahat ev bakabiliriz..artik dönüste olur..
dogum günü resimlerinize bakiyorum cokkk güzel..herkese ayri ayri yazamiyorum..esyalari toplamistik yeniden yerlesecegiz..
seni simdi anladim denizcim..bizim en iyi yanimiz gece uykusuydu,dün tam yattim aglamaya basladi,disten rahat uyuyamadi..Allah sana kolaylik versin..
bizde nerdeyse yapisik ikiz gibiydik..ama masallah benim kizim oyuncak oynamaya basladi..mutfaktaydim bi sesler geliyo bi baktim kafasina vurdukca icinde top dönen bi kurbagimiz var aldigima pisman olmustum oynamiyodu onunla oynuyo beni görünce gel gel dedi bana nasil oynadigini gösterdi..bide kameraya cektim babasiyla bakip bakip gülüyoz..artik legolari takiyor kule yapiyor,halka halka takilan kulesini yapiyor..bebekle oynayip oynamadiginii test ettim baktim oynuyo dün gidipp iyi bir bebek aldim ona onu öpüyor sariliyo baktikca gözlerim doluyo ayni benim onu sevdigim gibi seviyo..bebekde onu öpüyo ozaman pda mest oluyo..
altini acma konusunda bizde muzdaribiz,iki kisi resmen operasyonla aliyoz kakayi..ama bu ara ona kirmizi balik gölde kivrila kivrila yüzüyor diye sarki sölüyom durup beni dinliyo bende rahat aliyom..
halaa viz bekliyoz bi ciksin yolcuyuz...türkiyede sanirim nete giremem,sizi özlerim ben ya..firsatim olursa ugrarim..gidene kadar buralardayim...
ayyy kızlar bu yazılarınız etki yapmaya başladı gibi bu paketten sonra tekrar bırakıcam hadi bakalım hayırlısı
günaydın nasılsınız hanımlar bebişler nasıl öpüyorum hepsin kokulu kokulu
benim yine bir sorum var sizlere:kedi:
kızımın cok gaz sancısı var ilaç kullanıyorum ama bir faydasını göremedim:1no2:
bitki çayı vermeyi düşünüyorum 18 günlük kızım bir şey olurmu ne kadar versem siz verdiniz mi?
aaaaaaa ayşegül siz eskişehirdende geçceksiniz şimdi dimii gelrken 15 dk kadar duruyo ordada in bi eskişehir havası al kızzz ohhh mis gibidir memleketimin havası opuyorumnanaktan
bende aralın altını degıstırırkenn sınır oluyorumm cok kızıyor baska bırı baktıgında ıse
kaka yaptıgında uzak yerlere gıdıyor oralarda yapıyor ama kesınlıkle actırmıyor bazen kızıyorum dayanamıyorum artık .. cok zor valla ıslak mendıl verıyordum artık o da kar etmıyor cunku ıcını acıp mendılı emıyor .. kakalı kakalı kaçıyor neler neler....
bu arada gecelerı hıc uyutmuyor kızlar ıyıce ortamıza bana alıstı memeden kesmeye calıstıgımın farkında sureklı elı mememde sureklı her yerde acmsya calısıyor aç flnda deıl yanı .. tatıl zamanımız geldı neredeyse halaa kesemedım sınırden sutumde yok artık cok azz var neyı emıyorsa mahfettı benı yaa 1 aydır uyumadıgımı bılıyormusunuz .. gece bı kamera olsa odamızda halıem acırsınız .. yarım saatte bır aglıyor uyanıyor babasıda bende zombı gıbı yaşıyoruz .. ben cok asabıleştım .. herkese bagırıp cagırıyorum .. cunku uyku yok yemek yok yemekte yedırmıyor bana baskasınada gıtmıyor ılla kucagımda oturucak ve soframı mahfedıcek herseyı yarım yıyorum .. bırı almak ıstedıgınde aglamaktan katılıyor yapısık gıbıyız ya tek elle ıs yapıyorum bazen tuvaletede beraber gıdıyoruz . gece uyumuo gunduz uyumuyo bende uyumuyorum eşımde.. dun gece yıne zar zor salladıkta uyudu emzıgı reddedıo memem agzında olucakmışş.. mamada almıyor .. emzıgını bır fırlatıyor dıger odaya gıdıyor emzık o derece yanı
şu kesıntısız 3-4 saat uyuyan bebeklere hayranım(((
ben pes ettim artık 1 sene oldu uyku muyku yok :gitme: mafoldumben
aç yatar sabaha kadar kıvranır. :mymeka:
bende eşime dedim artık geceleri naparsanız yapın ben ayrı odada uyucam
iki kere emzirmek için getirirsin sonrasın da ne yaparsanız yapın artık dayanamıyorum... senağlama
ben ayrı yatmaya başladığım iki gecedir iki kere uyandı beyfendi garezi bana bunun herhalde :umursamaz:
offf denizcim senin işin zormuş ya..meme uçlaına limon sürmeyi denesen birdearkadaşımdan duymuşştum.bir kez tadını alınca bırakır belki..
gece emmek içinmi uyanıyor sürekli..süt vermeyi dene birde geceleribelki sever ve daha uzun yatmasını sağlayabilir.
ardam hasta kızlar.1 yaşına girecek bir kez ateşlendi diyip duruyordum..değdi yine benim nazarım oğluşuma..dişmi anlayamadım.hala sadece altta 2 dişi var.dün gece çok ateşlendi.gece 3de duş aldırdık.ağladı yavrum sürekli..diş olsaydı çıkması yada en azından bu ateşle birlikte patlaması gerekmiyormu..yada bu ara okula götürüyorum her sabah.üşüttüm mü acaba anlayamadım....
birde kızlar resim yüklemeye çalşıyorum.resimlerim normal boyutlarda olmasına rağmen buraya yükleyince kocaman oluyor.siz her resmi paint programıyla kesipmi yüklüyorsunuz.imagashackten yüklerken hangi resim boyutunu işaretliyorsunuz...bilgilendirirseniz sevinirim
kıslarr bizde bu akşam yola çıkıyoruz bir hafta yokum hepinizi öpüyorum...
ayşegülcüm ben de sendenim sigara içiyorum ama hamileyken bırakmıştım fakat doğumdan sonra yalnız başıma bir çok şeyle uğraştığım için içmeye başladım çünkü eşim de içiyordu benim de canım çekiyordu ve içmeyince çok sinirli oluyorum öyle böyle değil yani.o zaman bu zaman hala içiyorum ama rüyanın büyüdüğünü gördükçe bırakmayı düşünmeye başladım yavaş yavaş çünkü konuşmaya başlayınca demesin annem püf püf sigara içiyor diye milletin yanında:1shok:sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?