2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Adaşşş valla ilan verecektim kayıp diye,tekrar hoşgeldin umarım kaybolmazsın yine hadiii topiğimiz senin enerjini özlediiii.. Adacığımın da d.günü kutlu olsun bu arada,nice senelere..
Ne güzel 75 olmuşsun en son konuştuğumuzda 78 demiştin 3 kilo 3kilodur bak oraya gelemeyenler var daha :))

Yasemincim çok sevindim ne iyi olmuş acele acele hiç bir şey içine sinmeyecekti şimdi rahat rahat ararsınız..
bu aralar biz de halkalara falan takıldık güzel güzel geçiriyor ama alkış bekliyor mutlaka..bultakları henüz beceremiyor yuvarlağı falan atıyor o da ben yerini gösterirsem..

ayyy kızlar bu yazılarınız etki yapmaya başladı gibi bu paketten sonra tekrar bırakıcam hadi bakalım hayırlısı

Evettttttt işte bu hedefimize ulaşıyoruzzz,devam edin kıslarrrrr! :)):lepi:

Canım bitki çayları ne derece etkilidir bilmiyorum ben kullanmamıştım ama o dediğim şurup tamamen bitkisel içerikli,ilaç değil yani ve verir vermez anında kesiyordu sancısını onu mutlaka dene derim (nurse harveys)

herkesi tatil telaşı sarmış ne güzel biz gidebilecek miyiz bilemyorm bile...herkese iyi uykular......

deryacım bende veriyorum artık danino vs..ama bişmiyorum bu yazı beni üzdü reklamlarda da çıkıyor iyi diye ama bilemiyorum....
kullanışlı elbiseler ve tabikide şort bence iyi olur ama hep bunlarlada olmuyor benim en sevdiğim kot pantolon ...sanırım en çok giydiğimde ......

Herkese Merhabalar Eşim Şu an Hastanede Beden Fotoğraf Eklememi ıstedi Elimde sadece1 tane var idare edin :)

ayyy kızlar ben cmtesi gidiyom ya ankaraya valize ne koycağımı şaşırdım doğaçın bi sürü şeyi var bende koymak istiyom bide anneminkiler var eee bide erkek yok başta yardımcı olsun burdan komşumuz yolcu etcek ordanda amcam alcak ama ne bileyim ya offf bide bişey unutursam diye sıkıntı yapıyorum sağlık karnesi ilaç v.s gibi önemli şeyler ilk defa uzun yolculuğa çıkıyoruz doğaç büyüdüğünden beri afalladım resmen pusetide koyacam ya aslında bu telaş tren yüzünden trenler hemen kalkıyo kızlar yükünü hemen indirmek zorundasın ilçelerde böyle merkezde biraz duruyoda buraya gelirken ilk amcam bindirdi bizi doğaçın sleepera kadar koyduk derken tren hareket etti amcam polatlıya kadar bizimle geldi ordan tekrar ankaraya döndü çok komikti ya

ayşegüll panik yapma yaa çabuk kalkıyo ama yolcu bitmedende gitmiyoo dışarda kimse kalmamıştır amcam o yüzden trende kalmıştır kırıkkalede mesela 5 dk da kalkıyo ama bağıran filan olunca inen var bilmem ne diye durduruyolar treni geçende biri geç kalmıştı tren gitti bayaa durdu sonra yolcuda iyibi koştu tabiii
siz ankarada sincandamı iniyosunuz ankara merkezde yarım saat duruyo sincandada 15 dk kadar dururoy eğer geç kalmadıysa ben usta oldum artık tren konusunda nerdne saat kaşçta geçiyo onu bile biliyorum sositososito
olmazsa annen doğaçla biner komşunuzda çantaları yerleştirir sende aşşada beklersin gidecek olursa dersin ben binmedim daha filan diyee yerimseniben

deyacım sende haklısın ben 3 te çıkarken eceye o kadar zaman ayırıyodum kii ev işlerimide yapıyodum filan ama bu hafta artık 6 oluyo eve gidene kadar bu saate bende ecede alışamadık daha öyle bi yapışıyoki memeye 1 saat emiyo nerdeyse eee sütte yok aylardır gündüz emzirmiyorum iş yerinde sağmadım hiççç ee azaldı haliyle zaten çok yoktu göğsümün hali kalmıyo birini emiyo ayrıca eşim yazık incir almış bana eski günlere geri döndük ye sütün olsun diyoo neyse oynuyoruz ediyoruz filan ama gönlünü yapmak zor diş sıkıntısıda var ben artık evi mevi salladım yemek bulaşık anneme ait ben sadece eceyle vakit geçiriyorum ama oda evde sıkılıyo ben gelince ya emecek ya dışarda gezcek nasıl yatıyorum gece bilmiyorum inşallah bi an önce alışırım bu saate yada iznimi alırım dinlenirim biraz offfffffffff

aaaaaaa ayşegül siz eskişehirdende geçceksiniz şimdi dimii gelrken 15 dk kadar duruyo ordada in bi eskişehir havası al kızzz ohhh mis gibidir memleketimin havası opuyorumnanaktan

evet serpilcim sincanda incez biz batıkentte oturuyoruz ya eve daha yakın merkez gar uzak kaçıyo 15 dk. durmadı kız biz gelirken 5dk sürdü yoksa amcam inerdi 15dk da neyse plan yaptım inmeden önce kapı önüne yığcam herşeyi ayy eskiden kendime ait bi küçük valizim vardı sürere sürer giderdim ama dönüşlerimde 2valizle dönerdim boş dururmuyum her gittiğim yerden yığınla alışveriş yapardım şimdi ank.da bırakmıştım önceki daralan kotları üstüme gelirmi acaba diyom onlara güvensem azmı götürsem diyom doğaçınkilerden feragat edemiyom günde kaç kez değişiyo yedek lazım ona sürekli bezi falan gidince alırım yanıma bi kaç tane alırım ayyyyy afallıyo insan ya eşim olsaydı bu kadar takılmazdım taşıtcağım için ona dert etmezdim :))oyuncak var bide sadece arabalarından bide peluş tavşanını alsam yeter herhalde orda hiç bırakmadım oyuncakları salak kafam sanki dönmücen hiç kürkçü dükkanına :) ay çok özledim biletim elimde çuf çuf geliyorum bekle beni ank. dostlarımı akrabalarımı özledim ya doğaçı en son 2aylıkken görmüşlerdi şimdi yürüyo görcekler artık ablalarıyla abileriyle oynaya bilecek içim kıpır kıpır

bu arada ader derya senin bende telin yok canım ben sana verdim eğer sen ararsan görüşebiliriz aramazsan ulaşamam sana bida kızlar cmtesiden sonra nete giremem ben ank.daki evde net yok cafelerde uzak fırsat bulmam zor olucak şimdiden başlıyorum hepinize allaha ısmarladık demeye deryayla serpille buluşursak resimlerimizi kızlar atar herhalde kavuşma anlarımızı görürsünüz inş. yarın son veda busemi kondururum hepinize

aaaaaaa ayşegül siz eskişehirdende geçceksiniz şimdi dimii gelrken 15 dk kadar duruyo ordada in bi eskişehir havası al kızzz ohhh mis gibidir memleketimin havası opuyorumnanaktan

evet serpilcim gelirkende geçtik eskişehir benim içinde hep özel kalıcak çok seviyorum orayı o porsuk çayınıın kenarındaki cafelerde sabah menemen yemeyi özledimmmmmmmmm

eskişehirde olsaydık seni orda indirmeden gönderirmiydim ben bikaç gün kalır gezerdiniz öyle ankaraya geçerdiniz bende çok öazledim valla ama azz kaldı temmuzdaordayımher yerini gezicem kızımı denize bile sokcam büyükerşen amcamız eskişehirimize deniz yapmış bi yüzüp gelimmmm zemuszemus

buraya geldiğinde tlfla haberleşiriz inşallah görüşebiliriz ecenin doğaçla tanışmasını çok istiyorum eşim izin verirse ankaraya gelirim ben ona bağlıyım bu aralar bozuğuz yaa emin olamıyorum ne der kafamçokkarıştı

ben pes ettim artık 1 sene oldu uyku muyku yok :gitme: mafoldumben
aç yatar sabaha kadar kıvranır. :mymeka:
bende eşime dedim artık geceleri naparsanız yapın ben ayrı odada uyucam
iki kere emzirmek için getirirsin sonrasın da ne yaparsanız yapın artık dayanamıyorum... senağlama

ben ayrı yatmaya başladığım iki gecedir iki kere uyandı beyfendi garezi bana bunun herhalde :umursamaz:

aynen esra ecede öyle bi gece babannesine verdim uyumuş ikisinin ortasında ben olunca 2 kere kalkıyo bu arlarda belli saatlerde mızırdanıp duruyo yanıma alıyorum uyuyo beşiğe koyuyorum ağıyo ee yanımda yatsa düşer diye ben uyuyamıyorum zor bi dönemden geçiyoruz ama bırakcam eskişehirde koydum kafama

Arkadaşlar Ben Eşiyim Konuyu Heyecandan Yanlış Yere Açmışım Herkezden Özür Eşim Gelince Düzeltir :)

kızlar bu saat oldu hala sigara içmedim ve iyi hissediyorum kendimi canım çekiyo ama sağlık olarak iyi hissediyorum gözüm boğazım yanmıyo iyi iyi böyle gidersem zaten başlayalı 2 hafta olmuştu eşimde gözümün önünde olmayınca rahat oluyo o da bırakıcakmış ama onun iradesi zayıf bana hep bıraktım deyip gizli gizli içtiği halde içmiyorum diye baya bi kandırmıştı beni beni seviyosan doğruyu söyle yada ölümü öp falan diye diye itiraf ettirmiştim bariz kokuyodu çünkü

offf denizcim senin işin zormuş ya..meme uçlaına limon sürmeyi denesen birdearkadaşımdan duymuşştum.bir kez tadını alınca bırakır belki..
gece emmek içinmi uyanıyor sürekli..süt vermeyi dene birde geceleribelki sever ve daha uzun yatmasını sağlayabilir.
ardam hasta kızlar.1 yaşına girecek bir kez ateşlendi diyip duruyordum..değdi yine benim nazarım oğluşuma..dişmi anlayamadım.hala sadece altta 2 dişi var.dün gece çok ateşlendi.gece 3de duş aldırdık.ağladı yavrum sürekli..diş olsaydı çıkması yada en azından bu ateşle birlikte patlaması gerekmiyormu..yada bu ara okula götürüyorum her sabah.üşüttüm mü acaba anlayamadım....

birde kızlar resim yüklemeye çalşıyorum.resimlerim normal boyutlarda olmasına rağmen buraya yükleyince kocaman oluyor.siz her resmi paint programıyla kesipmi yüklüyorsunuz.imagashackten yüklerken hangi resim boyutunu işaretliyorsunuz...bilgilendirirseniz sevinirim

canım bende imagashackten yüklüyorum resize image yi işaretleyip boyutuda 640*480 olarak yapıyorum

ayşegülcüm ben de sendenim sigara içiyorum ama hamileyken bırakmıştım fakat doğumdan sonra yalnız başıma bir çok şeyle uğraştığım için içmeye başladım çünkü eşim de içiyordu benim de canım çekiyordu ve içmeyince çok sinirli oluyorum öyle böyle değil yani.o zaman bu zaman hala içiyorum ama rüyanın büyüdüğünü gördükçe bırakmayı düşünmeye başladım yavaş yavaş çünkü konuşmaya başlayınca demesin annem püf püf sigara içiyor diye milletin yanında:1shok:sırnaşık şey

canım ben 2yıla yakındır içmiyorum doğumdan sonrada içmedim daha yeni 2hafta oldu ama artık bunuda kabul etmiyorum belki arada içerim keyif için ama her zaman değil dediğim gibi şu saat oldu dün geceden beri içmiyorum :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…