canım ben 2yıla yakındır içmiyorum doğumdan sonrada içmedim daha yeni 2hafta oldu ama artık bunuda kabul etmiyorum belki arada içerim keyif için ama her zaman değil dediğim gibi şu saat oldu dün geceden beri içmiyorum :lepi:
ne güzel senin adına sevindim sigara gerçekten hayat kalitesini çok düşürüyor ben halsizsem daha da halsiz oluyorum ama ne yapayım bilmiyorum inşallah en yakın zamanda ben de bırakırım..fisfisfis
bişey dicem ya benim komşularım iyiler sağolsunlar ama çok kaynanam gibiler herşeye karışıyolar yav evim dağınık olunca vay bizim zamanda çocukta olsa yapardık ederdik falanda filanda dört dörtlük ev hanımı olmak gerekmiş falan filan bi bu yönden memnun değilim lojmanda oturmaktan özelin diye bişey yok herkes takipte sürekli çat kapı geliyolar önceden tel açmak falan yok hiç oysaki bizim ücretsiz askeri tellerimiz var dahili hatlı ama tenezül eden yok
canım bende imagashackten yüklüyorum resize image yi işaretleyip boyutuda 640*480 olarak yapıyorum
evet büyükler hep öyle zaten benim de annem hep aynı şeyleri söylüyor tabi onlar kalabalık yaşıyorlarmış bir göz odada zaten çocuk odası oyuncakları diye bişey yokmuş bir işi olduğunda biri (görümce yada kayınvalide yada arkadaş)çocuğu oyalarmış diğeri de işini yaparmış oh ne ala keşke şimdi de öyle olsa ben doğum yaptığımdan beri yapayalnız kıpır kıpır bir çocukla uğraşıyorum sürekli ilgi gösteriyorum ev zaten dört odalı hangi birini toplayayım ki????iki tane de banyo var biri geliyor kirletip gidiyor kimse de dur temiz bırakayım demiyor ki...bir de kocaya ilgi lazım yemek yapmak lazım valla ben hepsine yetişemiyorum yetişsem de bu sefer aynaya bakıp da kendime yetişemiyorum bir saçıma tarak vuramıyorum..eskileri ben bilmem ama palavra gibi geliyor yada ben yanılıyorum onlar gerçekten süper kadınlarmış..............
ha bide kızlar ne kadar leylayım siz düşünün babalar günü bu haftaymış bende eşim babam kayınpeder hepsini kutlamıştım geçen hafta ya bu hafta bidamı arıcam çok komik oldu şimdi öğrendim tvden hiç tv izleyemediğim için bi haber yaşıyorum artık düşünün ne durumdayım hepside bana uydu tarh bilmiyolar bişeyde demediler teşekkür ettiler yaaa
ha bide kızlar ne kadar leylayım siz düşünün babalar günü bu haftaymış bende eşim babam kayınpeder hepsini kutlamıştım geçen hafta ya bu hafta bidamı arıcam çok komik oldu şimdi öğrendim tvden hiç tv izleyemediğim için bi haber yaşıyorum artık düşünün ne durumdayım hepside bana uydu tarh bilmiyolar bişeyde demediler teşekkür ettiler yaaa
ayçacım arda çok tatlıymış afacan her halinden belli maaşallah
sorma canım ya günde en az 10 defa tv dolabna emekleyerek gidiyor tutunup ayağa kalkıyor ve oradan tvyi seyrediyor.bir ben bir babası geri getiriyoruz.tekrar gidiyor...
yürüsün düz duvara tırmanacak gibi geliyor yandım ben vallahi.neyseki tatil olduda evdeyim artık,gönlümce yetştirebilirim...
ayşegülcüm bir leylada benim geçen pazar kutladık kocişin babalar gününü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?