2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

deryacım alt değiştirme konusuna değinmişsiniz.ben her kaka yaptığında artık sokuyorum musluğun altına yıkıyorum mis gibi oluyor zaten günde bir en fazla iki defa yapıyor kakasını..uzun zamandır böyle çünkü 6.aydan beri durmuyor sizin de dediğiniz gibi...normalde günde 6kez değiştiriyorum ama diğerlerinde poposu temiz olduğu için çıbıl cıbıl gezmesine izin veriyorum 5-10 dk.sonra reklamları izletirken bağlıyorum.

bir de annem sandalye şeklinde lazımlık almış ona alıştırmaya çalışıyorum ama nerdeeeeeee bizimki oturuyor önce sonra başlıyor onunla oynamaya şimdilik bir oyuncak olarak görüyor ben de zorlamıyorum zaten doktor 2 yaşından sonra anca alışır dedi önce konuşmaya başlaması gerekiyormuş...

kızlar bişi sorcam sizlerin evide çok dağınıkmı ya ben topluyom doğaç hallediyo yine bende saldım çayıra oyuncaklar her odada mevcut şekilde geziyo napıyım ya oğlumdan kıymetlimi büyüyünce diyorum derli toplu olur evim

ne güzel senin adına sevindim sigara gerçekten hayat kalitesini çok düşürüyor ben halsizsem daha da halsiz oluyorum ama ne yapayım bilmiyorum inşallah en yakın zamanda ben de bırakırım..fisfisfis

valla bizim ev hem dağınık hem pislik içinde allahtan yeni bir kadın tuttum her hafta gelip temizliyor yarın gelicek inşallah..aslında dağınık olması benim için de hiç dert değil hatta bazen kızımın dağıtması psikopatça hoşuma da gidiyor ama bizim babamız çok titiz yaw herşey toplu ve temiz olacakmış o yüzden ben de bütün gün uğraşıp duruyorum..başak erkeğiyle evli olmak zor valla çok mükemmelliyetçi canııııımmmmmmm

bu arada danone ve diğer mamalar hakkında nette bir araştırma yaptım küçük çapta..o maili birileri yolluyormuş sanırım karalama politikası danoneyi ve danone o kişileri ip adresinden bulup dava etmiş..onu bunu bilmem de sonuçta ne olursa olsun sizin yaptığınız gibi güvenilir olmaz değil mi?ben artık herşeyi kendim yapmaya başladım milupa aptamil i de kesicem inek sütü vermeye başlicam sonuçta biz de mamalarla büyümedik ama bakın bana maaşaallah ım var :)))bu güne kadar allah a şükür hiç bir rahatsızlığım olmadı.

bende izin veriyorum dağıtmasına haftada birde temizlik yapıyorum idare ediyoruz eeee artık böyle bırakın dağıtsınlar sıkılıyolar evin içinde

ne güzel senin adına sevindim sigara gerçekten hayat kalitesini çok düşürüyor ben halsizsem daha da halsiz oluyorum ama ne yapayım bilmiyorum inşallah en yakın zamanda ben de bırakırım..fisfisfis

hemde nasıl sibelcim 2hafta içtim ama ne gözüm kaldı ne boğazım ağrdı ya resmen yataktan sopa yemiş gibi kalkıyodum zaten ben belirgin rahatsızlık hissetmesem zor bırakırım çok keyif alıyorum malesef içmekten ama çok zararlı helede deryanında dediği gibi biranın yanında falan çok keyifli oluyo ondan diyom arada belki keyif için ama sürekli değil doğaça örnekte olmak istemiyorum bide o da var tabi

bişey dicem ya benim komşularım iyiler sağolsunlar ama çok kaynanam gibiler herşeye karışıyolar yav evim dağınık olunca vay bizim zamanda çocukta olsa yapardık ederdik falanda filanda dört dörtlük ev hanımı olmak gerekmiş falan filan bi bu yönden memnun değilim lojmanda oturmaktan özelin diye bişey yok herkes takipte sürekli çat kapı geliyolar önceden tel açmak falan yok hiç oysaki bizim ücretsiz askeri tellerimiz var dahili hatlı ama tenezül eden yok

evet büyükler hep öyle zaten benim de annem hep aynı şeyleri söylüyor tabi onlar kalabalık yaşıyorlarmış bir göz odada zaten çocuk odası oyuncakları diye bişey yokmuş bir işi olduğunda biri (görümce yada kayınvalide yada arkadaş)çocuğu oyalarmış diğeri de işini yaparmış oh ne ala keşke şimdi de öyle olsa ben doğum yaptığımdan beri yapayalnız kıpır kıpır bir çocukla uğraşıyorum sürekli ilgi gösteriyorum ev zaten dört odalı hangi birini toplayayım ki????iki tane de banyo var biri geliyor kirletip gidiyor kimse de dur temiz bırakayım demiyor ki...bir de kocaya ilgi lazım yemek yapmak lazım valla ben hepsine yetişemiyorum yetişsem de bu sefer aynaya bakıp da kendime yetişemiyorum bir saçıma tarak vuramıyorum..eskileri ben bilmem ama palavra gibi geliyor yada ben yanılıyorum onlar gerçekten süper kadınlarmış..............

sana 100de 100 katılıyorum sibelcim benim eşim çeşit yemek sever bi tane olmaz iştahlıdır zaten hareketli bi çocuk annem gelene kadar gebermiştim şimdi annemde rahatsız bi kadın oda kendi eşyalarını derleyemiyo sürekli bulaşık çıkarıyo hem doğaçın hem annemin arkasını temizlemek zorunda kalıyorum ama bunu asla şikayet olarak anlatmıyorum kızlar annemin varlığı yetiyo bana elinden geleni yapmaya çalışıyo allah razı olsun bazen yemekleri o yapar evde doğaçla yapışık ikiz gibi denizin dediği gibi gezdiğimiz için fırsat bulamıyom bazen annem doğaçı alıyo dışarı götürüyo dolaştırmayada o zaman yemak yada temizlik yapıyorum bende dediğin gibi malesef mükkemmel olamayız şimdiki çocuklar eski çocuklar gibi değiller bunuda kabullenmeliler annem bana hak veriyo ama dediğim gibi komşular yadırgıyolar en son dedimki ben çocuklu insanım evim böyle beni seven böyle sevsin dedim sırnaşık şey

ha bide kızlar ne kadar leylayım siz düşünün babalar günü bu haftaymış bende eşim babam kayınpeder hepsini kutlamıştım geçen hafta ya bu hafta bidamı arıcam çok komik oldu şimdi öğrendim tvden hiç tv izleyemediğim için bi haber yaşıyorum artık düşünün ne durumdayım hepside bana uydu tarh bilmiyolar bişeyde demediler teşekkür ettiler yaaa

ayşegülcüm bir leylada benim geçen pazar kutladık kocişin babalar gününü

bende senden farksızım..bende geçen hafta babama hediye aldım..babalar günü haziranın üçüncüü haftası demesinlermi....
nedense annler günü hiç unutulmaz ama her yıl babalar günü karıştırılır....
anne olunca bunun neden olduğunu daha iyi anladım...

ayçacım arda çok tatlıymış afacan her halinden belli maaşallah

sorma canım ya günde en az 10 defa tv dolabna emekleyerek gidiyor tutunup ayağa kalkıyor ve oradan tvyi seyrediyor.bir ben bir babası geri getiriyoruz.tekrar gidiyor...
yürüsün düz duvara tırmanacak gibi geliyor yandım ben vallahi.neyseki tatil olduda evdeyim artık,gönlümce yetştirebilirim...

evet atikecim artık sen özel ilgilenirsin ardayla bu arada arda çok büyümüş maşallah kilosu boyu falanda iyi görünüyo takıntı yaptığın kadar sorun görünmüyo bence doğaçta bu kadar aynı hem ayağa kalkması artık yürümesine az kaldığını gösteriyo canım bizimkide ilk öyle başladı hazır ol artık sende peşinde koşmalara

ayşegülcüm bir leylada benim geçen pazar kutladık kocişin babalar gününü

ayyy sorma eşimde benime birlikte babalarımızı aradı ben zorladım tabi kendi hiç aramazda zorlayarak yaptırırım böyle şeyleri alet ettim onuda bu işe neyse bu hafta aramayız ya bida yeter niyetimiz bilinin yeter ya hem benim için de öyle baba günüde neymiş lülülülülülü

benimkide tembel kuzulardan biri yürümüyor ama öyle bir emekliyor ki son sürat ben yetişemiyorum hızına... delikafadulden

kızlar suan uzerımde bıkınımle bu satırları yazıyorum havuza ınıcektım kalakaldım burda ne cok yazmıssınız ayolll yanamıcam sızın yuzunuzdenn :)))

ayyy ıyıkı aralı goturmuyorum tatıleee bavul mavul ılacları fln yok yok ztn durmaz kı mahfeder benı yolda orda.. bız aralla yalovaya bıle cokk zor gıdıyoruz durmuyor aglıyor arabadaa her yerı karıstırıyo arkada oturtamıyoruz mahfedıyor bızı ..

neysee bugun bırraz alıverıs yaptım eşımede cok guzel bı hedıye aldım babalar gunu ıcın..
aslında o dogum gunun resımlerınde uzerınde gordugunuz gomlegı almıstım ama yıne dayanamadım kartlarını koyması ıcın derı bır kartlık aldım hani şu cuzdanın kuccuklerınden oliiii

aysegul getmeeeeeee ((( şaka bı yana ıyı yolculuklar canım bak sıgarayı bırak ne guzel 2 yıl ıcmemıssın sen catır catır kılo veren kadın bunuda basarır cok azımlısın cunkuu.. hem dogac ı duşun bu konuda... tatılın guzel gecer ınsallahh

deryacım o elbısemıde alcamm onun arkasındakı bagcıklarını kociş capraz sekılde baglıyor sırtımda kocaman bır carpı ışaretı yapıyor kendı keşfettı o şekılde gıyıyorum artık cok guzel duruyor ..

atıkecım arda cok tatlı
ve koıcaman olmuş maşallah .. allah yuzunu hep guldursun o kucuk adamın .. gecmıs olsun bu arada

bız dun gece ıyı uyuduk neysekıı ohh beeee.. aral bıze acıdı sanırım .. bugunde sabahtan berı yoktum gezdım tozdum geldım arallı havuza soktum sımdı uyudu ben gırıcemm..

hepnızı opuyorummm

kızlar bulusursanız fotoları koyun burayaaa beklıcem ben

kıskanan smıleyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…